Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76174) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

A várnak összesen 3 vízforrása is van. Az egyik a szélkerék és a vizimalom, a másik egy kút, a harmadik, pedig a vár alatt a vizesárkon természetes úton becsordogáló víz.

A várkapu egy mozgató mechanizmus és egy ellensúly segítségével le és felhúzható, a szélkerék és a vizimalom, valamint az üllőket ütő kalapácsok egy mechanizmus segítségével forgathatóak mozgathatóak.

A titkos ajtó és az előtte lévő növényzet mozgatható elhúzható.

Az udvarban található kútból egy mechanizmus segítségével fel tudjuk húzni a vizet.

Található az alsó szinten 4 tömlőc, egy lóistálló, borospince, kút, fegyverkovács és patkoló kovács műhely.

Az első szinten található a fegyvertár, a legénységi szállások, a piac, gyakorló tér,

A felsőbb szinteken a trónterem, mindenhol kandallóval.

Aztán van benne valami dolgozó szoba Merlinnek a varázslónak, pottyantós vécé, ezek mindegyikének a teteje leszedhető, hogy be lehessen látni a belső térbe.

Ott vannak maguk az őrtornyok és a várfalak és maga a harmónika szerűen kinyitható szerkezet, melyet az ember kénye kedvére nyitogathat ahogyan szeretné, nyitható 1-2-3 felé az egész, vagy használható összecsukott állapotában.

Csak jókat tudok írni róla és csak azt tudom mondani mindenkinek, akinek van gyermeke, hogy ezt a készletet ha megteheti ne hagyja ki gyerekként ha egy ilyen váram lehetet volna, órákig napokig hónapokig el tudtam volna vele játszani, nem beszélve a készletekben rejlő potenciálról, hogy ebből az 5 szettből mennyi minden építhető még, hányféle képpen lehet átalakítani, mit tud ebből egy kreativítással megáldott gyerek még alkotni.

Ráadásul tovább fejleszthető bővíthető, benépesíthető, meg lehet tölteni élettel, emberekkel, lovakkal, egyéb más állatokkal, komplett falu vagy város építhető köré ebben a témában, hihetelen és végtelen lehetőség áll rendelkezésre.

Maga az egész hihetelenül látványos, jól megtervezett, benépesíthető élettel, rengeteg játék funkcióval melynek csak a képzelet szabhat határt.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.