Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42918) L-e-f-i-e válasza Kiskokó (#42912) üzenetére


L-e-f-i-e
senior tag

Egyetértek, nem kell annyira túlizgulni a dolgot, persze mindenki szeretné eladni a sajátját és azért sorra is szokott kerülni előbb utóbb.. :)

Nekem is volt eddig mindig segítség és én is szívesen segítettem, ahol tudtam, persze van hogy nem tud az ember aktív lenni folyamatosan, és ha pont úgy jön ki, hogy sokaknak van egyszerre eladni való akkor néha várni kell de bumm azért az nem a világ vége..:)

Én még ugye nemrég kezdtem a gyárazást és nagyon sok segítséget kaptam még feltöltésben is, tegnap pl egyik gyáramba (a kettő közül) már vettem alapanyagot mert már nem akartam oda is segítséget kérni, meg nem is tudtam volna úgy figyelni a játékra épp. Pedig jöttetek volna és ez azért nagyon jólesett. :B

Nekem van 2 külföldi ismerősöm akik néha rám csatlakoznak egyikük ritkábban az időzónák miatt..de tudják már mi a szitu a ph sessionokban nem is szoktak durvulni. :)

Mondjuk Knapo eléggé bolond és mondtam már neki hogy az, hogy velem szokott hülyéskedni meg hogy szívatjuk egymást szinte állandóan.. az egymás között belefér, de a többiekbe ne kössön bele mert az nem ugyanaz. :P Viszont jó volt látni tegnap, hogy ő is segített az eladásokban. :)

=^-^=

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.