Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Snip3r_HUN #32901 üzenetére
Akkor ne lépj ki az online-ból.
Bocsi a dupláért telóról vagyok és ott nem tudom szerkeszteni sajna.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Wiz Khalifa #32902 üzenetére
Na ezt vettük észre, kocsiba alig lehetett beülni vagy elindulni, annyira laggos volt az egész. Kb. 5 méterrel előtted spawnoltak le az autópályán a járművek.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
-
Laraxior
titán
Másnak működik a game? Nekem jelenleg nem igazán akar...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #32906 üzenetére
jamm, de elindult, gyorsan vettem egy motorosruhát és kb ennyi, még egy sisak kell a fejemre, de az 20k...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Snip3r_HUN #32909 üzenetére
7,45 körül meg a jacht.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Bjørgersson #32910 üzenetére
Nem sajnáltad rá a pénzt ? Hétvégén nekifutunk a 10 milliós heist challange-nek a csapat már megvan rá.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz Snip3r_HUN #32911 üzenetére
Nem, lakáson kívül egyedül erre költöttem, autóból is csak kettő van meg egy motor.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Wiz Khalifa
veterán
Smoke some weed nigga!
-
Midway
senior tag
válasz Wiz Khalifa #32883 üzenetére
Kerestem,de nem találtam .
Tudsz segíteni linkel ?
Vagy más esetleg külön link a patch hez ? -
cyberkind
félisten
Az normális hogy a 16GB ramból 10-11-et bezabál a játék, amikor a 8-ból 7-7.5-öt fogyasztott el?
-
Wiz Khalifa
veterán
Szerintetek az eredeti GTA V-be bekavarhat ha felteszek egy törtet is? Persze más helyre meg minden csak hogy lehet-e gond szerintetek?
Smoke some weed nigga!
-
Tibe
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #32911 üzenetére
Ez mi pontosan a 10 milliós heist challenge?
-
Tibe
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #32921 üzenetére
LoL az igen, de az kurvasok idő nem?
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #32918 üzenetére
Van aki azt mondja hogy lehet fent eredeti is meg tört is,de van aki meg másik fórumon írta hogy tört után megvette eredetit és nem pucolta le rendesen a gépéről,emiatt elbukta az eredetit is.
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha van egy összeszokott csapat, meg elég idő pl akkor le lehet tolni 1 nap alatt is. Mondjuk reggel 8-9-től olyan pisi szüneteket beleértve le lehet nyomatni este 7-8-ra kb. De az az hogy kajak megállás nélkül toljátok. Lehet 7-8-nél hamarabb is lehet végezni.
De pl egy szombat-vasárnap tuti le lehet nyomatni. Feltéve ha nem hal meg valaki. mert akkor a szopóálarc felugrik.
(#32927) Plata:
Hát akkor fölöslegesen szedtem le 60GB-ot. Mert akkor így nem merem feltenni. Pedig milyen jó lett volna végre egy jó kis Honda meg stb... bele.Smoke some weed nigga!
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #32928 üzenetére
Próbáld ki,max húzd ki a netet vagy mit tudom én.
Bár nem tudom miért vagytok oda azokért az autós modokért,pláne honda.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #32930 üzenetére
Őszintén szólva még soha.Egyikben sem.
Max annyi volt a modolásom hogy felraktam a SA Multit.
Kocsikkal való szórakozásra ott volt a NFSW. -
Plata
félisten
válasz Wiz Khalifa #32932 üzenetére
Én csak azt tudom hogy GTA SA-ban ász pilóta voltam,a hidakat is meg közöltem,GTA 5-ben meg úgy repülök mint a nyeletlen fejsze.
Báár,zuhanni azt tudok. -
Laraxior
titán
válasz cyberkind #32917 üzenetére
Nem.
Nekem is 8GB ramom volt, de lattam hogy jatek alatt olyan 7GB korul eszik, tettem a gepbe még 8-at, de nem ment feljebb a ramhasznalat. 8GB-ot még nem lépte túl sosem..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mike
veterán
Pedig az infernusak jót tett a 4 kerék hajtás, az alacsonyabb súlypont, ami miatt nehezebben borult fel, a jobb gyorsulás, nagyobb végsebesség és az erősebb fék
meg emlékszem volt egy feladat amit sehogy sem bírtam megcsinálni, és akkor ott 10 percig minden taxi 20-szal bírt menni max
-
terepkigyo
csendes tag
válasz Wiz Khalifa #32930 üzenetére
Láttam az új NSX-et is a modok között, állatian nézett ki, de sajnos én sem merem moddolni...
Viszont ha kijönne egy normális 4gen Civic modell, akkor instant mod lenne"A hangerő, életforma!"
-
Wiz Khalifa
veterán
Az a gond hogy én nekem a régi Honda Integra tetszik. Ez a fajta.
De ilyen még nincs a GTA V-hez.
Smoke some weed nigga!
-
terepkigyo
csendes tag
válasz Wiz Khalifa #32938 üzenetére
Igen, ő is gyönyörű.
Ha még valahogy a Vtec "érzést" is megcsinálnák egy modban, engem kilóra megvennének"A hangerő, életforma!"
-
Omis
senior tag
válasz terepkigyo #32937 üzenetére
szedd le külön valahonnét a játékot és kokányold azt.D
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz terepkigyo #32939 üzenetére
Ne is mond.
Amúgy most látom hogy Acura Integra Type-R-t linkeltem véletlen. Bár ugyan az csak a gyártó más.
(#32941) Omis:
Én leszedtem. Tegnap lejött. De azt írta Plata hogy volt akit így is kibannoltak az eredetiben mert "összegabalyodott" a két game.[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Puma K
nagyúr
válasz cyberkind #32940 üzenetére
Már lassan több mint 1 éve mindig fut az MSI Afterburner az meg nem írogat hülyeségeket.
Nekem míg 8GB volt 7.9GB volt a max RAM használat GTA alatt 14-16 órányi játék után amikor nagyon rá voltam csavarodva a játékra.Majd dobtam még 8GB-ot hogy 16GB meglegyen. Így 11GB RAM használat meg volt (eddig a GTA és a TItanfall ette a legtöbb memóriát 11-11GB-al.)
Akarok még 16GB RAM-ot egyéb programok-munkák miatt amik igénylik, hogy meg legyen a 32GB... lehet akkor bekajálja majd a 22GB-ot?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz cyberkind #32940 üzenetére
Sebességi sorrend: Dram > Ram > pagefile. Nyilván az az optimális, ha minden a leggyorsabban elérhető tárolóban van. Ha nem fér, teszi az egy kategóriával lassabba. Ha több van a gyorsabb típusból, akkor többet pakol oda a program.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Omis
senior tag
nálam ki van kapcsolva a lapozófájl.
lófrásznak 16gb ram melett. -
Szajo
őstag
Csak nekem szúrja a szemem a sok Fast&Furious Jóskatuning szökevény autó a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest