Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Terminator Dark Fate
    hd,ov

    jogosan érkezik sokak fejében most a kérdés, de Tibi, miért raksz be ilyeneket, te nem ezen a szinten mozogsz, nem ilyeneket keresel, nem neked csinálják ezeket az alkotásokat..
    jogos. de a Terminator az akkor is Terminator, és mivel én ezt -ellentétben pl a star wars-univerzummal- szeretem, a T2 az ugye minden idők alap.., és egészen egyszerűen tegnap napközben beröccentve a házimozit valami nagyot szólóra vágytam, egy terminator-tartalmú bármi tökéletes tudott lenni erre. tudtam h csajok lesznek benne majd, meg azt is hogy eléggé leszólták már a filmet, de ha mégis ezt így félrepakolod, és csak egy jót akarsz kikapcsolni terminátorokkal, ez a film igenis fasza kis szórakozás. már csak Arnie miatt is.
    nyilván..nyilván sok kis fasság van benne, meg jó igen persze.., meg a filmben mindenki jó igazából, csak épp a főszereplő kiscsaj borzalmasan gyenge választás de ezen túltettem magam. az első perc, ahogy viszontláthatjuk a régi Sarah-t, John-t, meg a T800-at.. nagyon sokat megér. de annál mindenképp többet, mint hogy most dacból valaki kihagyja ezt a darabot
    7/10
    #értékelés

    [ Módosította: Viszlát ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés