Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Viszlát #10029 üzenetére
Mihez viszonyítasz akkor?
Egy 1920-as Chaplin filmhez?
Vagy egy 1960-as Monroe filmhez?whaler jól írta a csokis példát (éppen étcsokit majszolok az meg kap mondjuk 7/10-et)
Teszek még egy utolsó próbát, aztán a többi mehet privibe De ha nem nyugszik a kis lelked, akkor oké, ellentmondásos vagyok
Tegyük fel, hogy van egy trilógia.
Az első rész tök jó volt, adsz neki mondjuk 8 pontot. Jön a második rész, ami még jobban tetszett, mint az első, ezért adsz neki 10 pontot.
Aztán jön a harmadik rész, ami még jobban sikerült, mert még jobban tetszett neked és még nagyobb élmény volt és úgy egyébként is mindenben verte az első kettőt. Erre hány pontot adsz? 10-et nem adhatsz, mert azt már megkapta a "rosszabbik" második rész. Többet nem adhatsz, mert 10-ig van a skála, a kevesebbnek meg nincsen értelme. Érted így már?De mondhatnám azt is akkor úgy, hogy nálam a 9 pont a 10 pont. Az így érthető? Nyitva hagyom a kiskaput a 10 pontnak és az újabb filmeknek.
Például élveztem nagyon a '72-es Solaris filmet. Imádtam a Jurassic Parkot a 90-es években. Leesett az állam a Memento c. film alatt/végén. Mondjuk ugyanúgy tetszett a Véres gyémánt és még nagyobb élmény volt az Inception, de egyik sem kapott 10 pontot, mert számomra nem létezik tökéletes film. Nem létezhet tökéletes film. Márpedig 10 pontos a skálánk, ahol 10=tökéletes film. Nem én alkottam a skálát, én csak használom a saját értelmezésem szerint. Viszont azt is tudom, hogy 5 év múlva is lesz olyan film, amin majd leesik az állam, és majd 10 év múlva is. Mi van, ha már láttam a tökéletes filmet és látok egy még jobbat?Ha már viszonyítani akarunk (mert igen, egyébként minden relatív, de most ezt ne keverjük ide ), akkor korok filmjei között tegyük ezt és ne pontszámok között.
Ha meg tényleg totál ellentmondásos lennék, valaki nyissa fel a szememet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- PlayStation 4
- Politika
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest