Hirdetés

2021. október 21., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Egerek a sufni tövén II. – Razer Krait (2006)

  Nemrégiben a 2006-os (tehát az eredeti) Razer Kraittal funolgattam, és azt kell mondjam, hogy korosodó voltát nem meghazudtolván még mindig patika egérke. A DiamondBackekhez (2007-ben egy leharcolt Magma volt a második komoly mausom, és csíptem a drágát) és Copperheadhez hasonlatos formavilágú eszköz már régóta piszkálta a fantáziámat, mert azon kevés "old school" apparátusok egyike, amelyek a 80 grammos lélektani súlyhatár alatt maradtak, s a mérsékelt tömeg mellé a spártai megközelítést alkalmazza; hiába, tizenéve sem díjaztam a százgombos féltéglákat, viszont sajnos akkoriban nem volt szerencsém a narancsban parázsló sziszegőhöz, és mire odakerült a sor, hogy megvehettem volna, teljesen eltűnt a boltok polcairól, de még eBayen is ritka madárnak számított, nem épp mérsékelt (jellemzően gyűjtői) árral kísérve. Ezért sírtam magam alá az áhítattól, mikor full dobozosan (csak a Rájzer™ matrica hiányzik) 3000 magyar valuta ellenében vándorolt a birtokomba, makulátlan egészségben. HÁROMEZER. És ebben benne van a posta is... Gondolom, már sejtitek, hogy kitől van. <3

  Folytatás...

  Synthwave 4 hete 30

 • Egerek a sufni tövén I. – G-Wolves Hati HT-S Classic

  Ebben a bejegyzés sorozatban a nálam kallódó egerekről fogok röviden írni, de nem mérésekkel kiegészített tesztekre kell gondolni, csupán bemutatásra, szubjektív meglátásokra/gondolatokra, amik az együtt töltött idő alatt megfogalmazódtak bennem. Elöljáróban annyit megjegyeznék, hogy alapvetően a kisméretű, szimmetrikus, minél könnyebb rágcsálókat szeretem, így zömében efféle típusokról lesz majd szó. A sort a legújabb szerzeményemmel, a G-Wolves Hati HT-S Classic-kal kezdem, amire a honi forrásból történő megrendelést követően három nap híján egy hónapot vártam.

  Már jóideje birizgálta a fantáziámat a kicsike, mert az M-es bátyját eléggé kedvelem, egy leheletnyivel könnyebb, mint a mainem (CM MM710), és a netes beszámolók többnyire igen pozitívan nyilatkoztak róla a fingertipes/clawos halmazban. Nem mellesleg szép piros, én meg imádom a vadító színű/mintázatú perifériákat/padokat. :D Sajnos nem olcsó (~25k), nincs minden sarki közértben, úgyhogy némi kuriózum zöngéje is van idehaza a dolognak.

  Folytatás...

  Synthwave 5 hónapja 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.