Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz Rivaul #42650 üzenetére
Friss paszta rárakva , mert gyári hütőt cseréltem le
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Rivaul
addikt
válasz MaxxDamage #42651 üzenetére
Pedig ha jól van feltéve s normális a paszta akkor annak a hűtőnek "soknak" is kéne legyen. Lehet nem az év vétele lett a kártya Másik gépbe is ennyire melegszik, másik táppal?
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
MaxxDamage
félisten
válasz Rivaul #42652 üzenetére
Pontosan csak akkor melegszik mikor képet is ad...
Mikor nem ad képet akkor nem melegszik.L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
imotep03
tag
Hali,
Ki akarom kapcsolni a win 7 -ben a "Windows Eseménynaplót" de azt irja mikor megpróbálom a szolgáltatásoknál leállitani hogy ha leállitom akkor más szolgáltatást is magával visz: Feladatütemező, majd aztán nem engedi, ki irja hogy nemtudja leállitani a windows, "Hiba: 5:A hozzáférés megtagadva.
Miért lehet ez? -
BénaNyurga
aktív tag
válasz MaxxDamage #42653 üzenetére
Valami gond lesz azzal a kártyával... A twinturbo-nak gond nélkül le kéne hűtenie sőt
hőfokokra én is kíváncsi lennék... Ha csak nem cseszted el a pasztázást bár múltkor úgy nyilatkoztál hogy hűvös azóta mi változott ?(#42654) imotep03
Milyen megfontolásból szeretnéd kikapcsolni ?[ Szerkesztve ]
-
imotep03
tag
válasz BénaNyurga #42655 üzenetére
Egy próba lenne a gta 4 miatt mert irták sok helyen hogy hoz vmiféle változást, de anno kitudtam kapcsolni, most vmiért nem megy
-
tajati
aktív tag
Hali!
Lenne egy kis problémám. Van egy lenovo z500 gépem (i5, nvidia 645m, 6gb ram, 120gb ssd, win8) tegnap elég érdekesen kezdett viselkedni. Maga win ugyanolyan gyorsan bootolt mint eddig de a programokat iszonyat lassan nyitja meg.. pl egy chrome-ot vagy egy officet fél, egy perc alatt nyitja meg.. de nem jöttem még rá mi lehet a para.. Valami ötlet? Vagy rántsam újra a gépet..
-
MaxxDamage
félisten
válasz BénaNyurga #42655 üzenetére
Minden megfelelően történt fennakadások nélkül (pasztázás + Twin Turbo felhelyezése..)
Most megnéztem és pörögni se pörög a venti...Kezdem úgy érezni, hogy mintha a kukába dobtam volna ki 1x 13k -t másszor 8.5k -t...
(21.500 HUF összesen..)L
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz MaxxDamage #42658 üzenetére
Használtan vetted a TT-t?
Lehet behalt rajta a venti vagy már lövésem sincs Hőfokokat néztél már ?[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz MaxxDamage #42658 üzenetére
Ha nem megy a venti akkor az ok lehet a melegedésre. Lehet a kártya nem bírja a ventiket s az mindennek a baja. kösd a ventiket az alaplapra hogy onnan kapjanak áramot.
tajati
Ha a boot gyors de utána áll meg az élet akkor nézd meg valami progi nem indul e el aminek nem kéne s az fogja meg a gépet.Szerk2
tajati
Ctrl+Alt+Delete ott a feladatkezelőt kiválasztod s megnézed a folyamatoknál hogy van e olyan ami magas százalékon üzemel vagy aránytalanul sok memóriát fogyaszt.[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
MaxxDamage
félisten
válasz BénaNyurga #42659 üzenetére
Igen mind2 eszközt / alkatrész itt vettem... használtan a héten TT-t a kártyához adták (ajándék) és eddig pörgött mind2 venti...
kb. nemtom mi a gondja, de már elégvolt mára :SL
-
dogi01
aktív tag
Helló!
Problémám a következő:
Emtec pendrive-om van 16Gb-os.
Nem tudom Windows-on belül NFTS-be formázni mert "A windows nem tudja befejezni a formázást." -
regener
veterán
Sziasztok,
valaki hallott már a régebbi ASUS P5B-VM alaplapról?
Öcsémnek is és ismerősömnek is ugyanaz a baja vele, egyszer csak elszállt az alaplapi hálókari. (2 különböző alaplap, 50km-re egymástól)
Lehet bele tenni másikat, meg van is beletéve, de ehet hogy valami szériahiba?[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz Dillon #42668 üzenetére
Wallpaper Changer címszó alatt kell keresni google s kipróbálgatni őket. Emiatt én nem kezdem el telepítgetni de találtam 1-et aminek a leírásában ha jól láttam meg lehet adni 24 órás határig a csereperiódusokat. Bionix
-
draff
aktív tag
válasz BénaNyurga #42488 üzenetére
Ez mind OK, de akkor valami márkásabb fajtájút vegyél. Ne holmi tesco-sat vagy kínai piacosat ...!
Én vettem egyszer egy ilyen nem is olcsó torx készletet az OBI-ban, aztán szedném vele szétfele a winchestert (mert ugyebár úgyis totál behalt), ámde nem viszi a torx-csavart.
Aztán csak néztem mint a moziban, .... naaa, mi a túró baja van?
Háát - a csavarhúzó szára szépen elforgott a nyelében. "Mert az műanyag!"Szerencsére van néhány napos áruvisszavételi kötelezettségük, így aztán még aznap visszavittem.
És beszereztem helyette egy "pálcika megoldású" készletet. (Ezek afféle derékszögben meghajlított kicsi profilos fémrudak, a megfelelő lyukméretekben.)
Azzal sokkal nagyobb erőkifejtést lehet megvalósítani a mindenféle csavar ki- vagy behajtásánál.[ Szerkesztve ]
-
BénaNyurga
aktív tag
(#42671) draff
Mert nem jó a fat! De másoljál 4gb felett és magadtól is rájössz talán...Ha tovább olvastál volna bölcs maradtál volna
"csavarhúzó készlet valami keményebb kialakítású nem ez a nagyon vékony 1500 forintos teszkó gyártmány... Mert van hogy keményen meg kell velük küzdeni ehhez nem árt ha vastagabb a markolat vagy lukasztott hogy tudj beled dugni valamit hogy nagyobb erőt tudj kifejteni! Ezeknek nagyon érdemes odafigyelni a minőségére mert az ilyen 1000 forintosak van hogy nem élnek túl egy csavarozást és kicsorbulnak!"(#42661) luimapeiz
Kár érte
Remélem javítható! Ha az a hibás... gondolom kártyára van kötve nem lehet hogy az nem adja át neki a feszt ? Esetleg mert döglődik a kártya nem kap hő visszajelzést és nem pörgeti fel a ventit ? Már ha ilyen lehetséges mert nem vagyok annyira otthon a témába... Azt még megnézhetnéd hogy másik kártyára felpattintva elindul e?[ Szerkesztve ]
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz BénaNyurga #42675 üzenetére
Vagy ahogy Rivaul ajánlotta alaplapról delejt adni neki
-
Outlander
addikt
Valaki, aki unatkozik, és van elötte egy
régiintel 775 ös alaplap, lenne oly kedves h lemérné a lefogató lukak közti távolságot? Párhuzamosan és átlósan is.Próbáltam googlizni , de nem jött be...
Azért kellene, h megtudjuk ez mihez jó..
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz tikshow #42679 üzenetére
Ezek maga az egység (cpu) méretei nem?
Nem hiszem h a leghosszabb oldala egy cpu hűtőnek 25 mm lenne...Lapozgattam utána oldalakon pont a hűtőt taglalja, ellenben oda meg már nem írt adatokat... vagy szintén nem találom.
Az a baj, h elöttem csak laptopok vannak most, de abból jó sok...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Fecogame
veterán
Megoldható/működhet az a felállás, hogy kép aktív eszköz ( jelen esetben TV és router ) használjon egyszerre egy HDD-t USB-n keresztül? Ilyen elosztóval:
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
MaxxDamage
félisten
Most néztem, a kártyával nincs gond az tökéletesen mükődik, (420W Codegenről)
A ventire meg azt mondták, hogy bekapcsoláskor nem pörög, akkor kapcsol be ha megfelelő hőfokra melegszik fel. (ezt nem vágom - biztos)Beraktam Gigabyte konfigba amibe jó és most megnézem másik kártyán megy-e a venti...
Alaplapra sajnos nem tudom kötni mivel PIII (ezen nincs csati erre a célra)
L
-
MaxxDamage
félisten
Néztem Aida -val és 55c volt a hőmérséklet (GPU Dioda).. és venti nem pörgött (szerintem venti halt be) !
L
-
Fisha
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki esetleg, hogy mi történt a users bolttal a Damjanich utcában? A bolt zárva, telefonra, emailre nem reagálnak. Nem izgatna a dolog, ha nem gariztatni szeretnék...
Előre is köszi.
-
jozsi0104
tag
Inviteles kábel netem van.Kábelen jön be modemre és onnan a számitógépre.
Az lenne a kérdésem,hogy meg tudom-e oldani ha veszek egy wifit. (TP-link vagy DS-link)
Csak telefonra szeretném megosztani, használni hogy legyen ingyen internet a telefonon,másik gépre nem kell megosztani a netet.[ Szerkesztve ]
Kérdezz! Néma gyereknek anyja sem érti a szavát :)
-
tikshow
addikt
válasz Outlander #42680 üzenetére
72*72mm, ott van az
(#42692) jozsi0104: Igen, méghozzá úgy, hogy a modemből a gép helyet a Router WAN portjába kötöd be majd a Router egyik halóportjából kivezetsz egy kábelt a gépbe. Elvileg extra kábel sem kell, mert kellene kapod a Routerhez is. Persze a Routeren majd be kell állítani az Inviteles felhasználónevet és jelszót amit gépen is beállítottál. T-nél így használtam sokáig amíg nem adtak WIFI-s routert, ha jól tudom az Invitel is T alapú.
[ Szerkesztve ]
-
lyzzard
aktív tag
válasz jozsi0104 #42692 üzenetére
meg lehet oldani, wifi router nélkül is, csak ugye mennie kell közben a gépnek, és kell egy wifi usb stick, meg a Connectify, ami a kábelen érkező netet kiszórja a wifi sticken
ne tévesszen meg, nem kell hozzá laptop, csak ugye azokban van alapból wifi
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Twin Turbo VGA hütő venti kiégett (elvileg csak 1-ik) az javítható?
Vagy replace az egész ?L
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz MaxxDamage #42697 üzenetére
Cserés lesz de 55° nem sok egy vga-nak jó ha 60 körül kapcsol a venti
Szerintem egyszerűbb ha szerzel hozzá 2 vagy egy másik ventit ami megfele erre a célra! Alternatívát nem tudok mert nem volt még ilyen hűtőm meg ugye a p3 kombó hogy hova kötöd ? bár szerintem egy házhűtő csati csak van ? Arra rá lehetne kötni -
daffy1989
tag
sziasztok
mi lehet az oka annak,hogy a számítógépem nem marad alvó állapotban? magától visszakapcsol. az eszközkezelőben a billentyűzet és egér esetében is megtiltottam,hogy visszakapcsolják a gépem,mégis.
win7em van,egy coolermaster rc335ös házban asrock b75ös lappal. nem tudom,hogy más alkatrész fontos lehet-e.
valami javaslat van esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest