Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28999) angelus8925 válasza spista222 (#28988) üzenetére


angelus8925
tag

hát, K-Lite kodek pakk van fen meg valami gyári hangszín szabályzó, de egyikben sem állítottunk semmit.. vagy lehet, h frissítenem kellene mert összebeszél a játékkal ?
A játék max beállítással is menne, vsync mellett akadna kicsit, de amúgy nem futtatok minden beállítást maxon,.. Tehát: vsync kikapcsolva, patkányok -asszem- árnyéka kikapcsolva, modellek részletessége normálon, textura részletesség maxon, -asszem- gyújtófény bekapcsolva, 1366x768 felbontás, 75Hz .. Ezen a beállításon hagytam utoljára (bár mindegyiken) akad a menü, viszont játék közben nincs semmi akadás. Csak a hanggal van a gond..de az nagyon frusztráló :/ Esetleg directx-et kéne újraraknom? még azt is megpróbálnám, tudna valaki linkelni hozzá valót, mert a játék maga frissítette, lehet nem kellett volna neki..nemtom ..szomorú vagyok, amúgy tetszik nagyon a játék, ajánlom Nektek is :)

(#28986) DJ WOKKY: Kipróbáltam másik gépen is, azon megy, nincs vele gond :/

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.