Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Megfelelő topic híján (amennyiben van és mozog, elég egy link) milyen, használható, throttle controll-os joystick-et ajánlanátok, olyan 15-20k között?
Van egy régi Saitek ST330-am, de már nem mondanám túl precíznek.
Casual gamer vagyok, hawx, aerofly FS, Flight!, ilyesmik.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chapel
addikt
Sziasztok,
Adott egy Fractal Design 3000-es ház és ugyan 7 ventit fogad, de én a meleg miatt (és egy elcseszett lap vásárlás árán) fektetve nyitot tetővel használom - mondjuk vga táp kábele nem engedi hogy rárakjam az oldalát.
A gond: ph-ról vettem a lapot és mindent megnéztünk de az nem volt feltüntve nagy betükkel hogy az micro atx, így a cpu hűtőm és a vga hátlapja ami forró kb 1cm-re sincsenek egymástól. Tehát egyszer kell egy használt Z390-es atx-es lap és aio a procira, így nagyobb hely lesz és jobban szellőzik avga. EGy a gond ez ház régi már igy csak 120-as és 140-es ventik vannak amik vízhűtésre gyengék...tudok ezzel kezdeni valamit vagy új házat is kellene vennem? Felül van ahova a víz hűtés is menne 2db 140-es slot....2 venti elég egy csak proci vízhűtőnek?[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest