Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biriboyka
senior tag
Kellene egy kis segítség:
Egyik kollégám öregecske gépe meghülyült. Kezdődött azzal, hogy a kábelmodem hálózati kihúzása után újraindult a gép. Erre azért volt szükség, mert nem volt kapcsolat csak ha újra indították a modemet. ( igaz, kollégám nem hálózati kábelt húzta ki hanem resetelte a modemet ) Azután minden ok nélkül lefagyogatott. A modem USB-vel volt összekötve a géppel, azután amikor UTP-vel kötötték össze, 1 napig nem fagyott majd ismét elkezdődött minden.
Újra akartam telepíteni a Windows Xp-t, erre kékhalál. Telepíteni akartam a Win7-et, az pedig a telepítés végén lefagy.
Én hardveres problémára gondolok konkrétan valami haldoklik az alaplapon. Szerintetek?
AMD-s gép 2 memóriamodullal ( 1 giga + 512 mega ) külön-külön megnéztem, nincs hiba. IDE kábelt cseréltem.Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
válasz spurika #5709 üzenetére
A telepítés megy, majd az újraindítás után elkezdi a betöltést, majd ismét újraindul és máris a csökkentett módos képernyőre jutok aztán meg megáll a betöltés.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
Sajnos semelyik win7 változat nem megy ennél.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
Nekem egy olyan gondom van, hogy meghalt a Dlink routerem. Szereztem egy MSI RG60G routert, de most már nem tudok kapcsolódni a médialejátszóhoz. Ott statikus ip van megadva: 192.168.0.101 amit hiába írok be a router kezelőfelületén, nem látja. Mi lehet a gond? Hogyan állítsam be, hogy tudjak torrentezni a médialejátszóval ami egy Eminent 7075DTS.
-
Biriboyka
senior tag
válasz nyunyu #15691 üzenetére
Ez lehet az oka annak is, hogy a World of Tanks-ot eddig router nélkül használtam és amikor akartam csatlakozni routeren keresztül, nem akart az istennek sem.?
szerk: Amikor kiiktattam a routert, normálisan csatlakozott.
[ Szerkesztve ]
-
Biriboyka
senior tag
Rossz helyre írtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest