Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#98751) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Akkor április 24. az a nap, mikor elkezdődik a negyedik hullám. Fel is jegyeztem.
:( :(( :((( :O

(#98752) this is life válasza BalanceR (#98750) üzenetére


this is life
Ármester

Nem engem kell gyözködni , amit tőlem telik megteszem , magam és szeretteim védelmében . [link] <----- De ennek mi értelme , mintha nem lenne holnap , hagy szóljon aztán , ha másképp alakul a történet lehet a könnyes szemet törölgetve búcsúzni a szeretteiktôl .
Ha belegondolsz nem rosszabb Orbán mint a lakosság , honfitársaink belexarnak , lázonganak a bezártság miatt . Válasz erre nyitunk , hisz jol állunk ,,legtöbb oltás blablabla . Mindegy nem idegelem magam rajta , meglátjuk mi lesz a vége .

ProEvoFan
Nagyjából 1 hónap csúszás lesz , lehet a számokban (de azt megpróbálják az eb miatt kozmetikazni) ha nem lesz szerencsénk .

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#98753) t72killer válasza viharhozo (#98744) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Jogos, kevertem a "frissítést" a legutolsó adat dátumával/a hetek számának lusta voltam utánanézni.:R

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#98754) BalanceR válasza ProEvoFan (#98751) üzenetére


BalanceR
addikt

alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""
alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""
alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""
alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""
Óvatos nyitás, de legalább könnyű megszámolni a maszkokat, és a távolságtartás is parádés...
Dehát ez kellett már, hiszen létszükség tömegesen inni a túlárazott, felvizezett sört.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#98755) this is life válasza BalanceR (#98754) üzenetére


this is life
Ármester

Ebből mi fog kisülni kíváncsi vagyok .

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#98756) South Velen válasza this is life (#98755) üzenetére


South Velen
addikt

Kevesebb teszt, kevesebb fertőzött...

(#98757) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nem tudom ismeritek-e/szabad-e a chrome által "not secure"-ként minősített oldalt linkelni, itt találtam jó grafikont a beoltottak számának alakulására.

Védettség szempontjából kb a 2héttel ezelőtt beoltottak száma releváns, ez akkor kb 2.8M ember volt. Ezekhez hozzáadhatunk mondjuk 1M fertőzésen átesett, de nem oltott embert - igazából ezutóbbi érték talán a legfontosabb, ha csak 1M, akkor igen sovány a védettek aránya, ha viszont 2-3M, akkor az oltottakkal együtt ez egy bulizósabb nyitást is megmenthet.

Mondjuk amennyire tolják a bulit, kezd elpárologni az eddig ápolt optimizmusom...

#98754: a jelenlévőknek egyébként vajon mi jár a fejecskéjében:F? Legyek az ördög ügyvédje: könnyű mindent a kormányra fogni, de ahogy látom ez masszívan a 30 alatti korosztály, akik között állítólag magasabb a kormánykritikusok aránya. És nem, nem rémlik "kemény" kijárási tilalom Mo.-ról, hogy pl géppityus Hilux-okból lőtték halomra a házából kimerészkedőt...

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#98758) BalanceR válasza t72killer (#98757) üzenetére


BalanceR
addikt

Mi jár a fejecskéjükben?
Hát .. ebben a videóban elmondják.
Az első "sziauram" volumenű úriember pl már nemsokára oltást fog kapni, ezért biztonságban érzi magát, mondjuk arról nem beszélt, hogy amikor majd a benzinkúton tankolja az aputól kapott audit, lehet, hogy tünetmentesen megfertőz egy 50-es családapát, aki nem jön majd ki a kórházból.
A lányok meg már nagyon vágytak egy közös sörözésre, és már hónapok óta nem instáztak szét egyetlen romkocsmát sem, és bár eddig is rendeztek házibulikat, de az nem volt az igazi.
A két ötvenes nő pedig ellenzi a korai nyitást, meg a foci EB-t, de egy borozást a zsúfolt akváriumban nem hagynának ki mert otthon azt nem lehet.

[ Szerkesztve ]

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#98759) t72killer válasza BalanceR (#98758) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nnna, ilyen után csuknám be az összes kórházat.

Viszont átgondolva: ha nem is szándékosan, de tökéletesen alájátszanak a kormányzati politikának:
A-verzió: ha valami isteni csoda folytán ez nem durranna be, akkor totál siker, "a fiatalokkal ünnepeltük, hogy legyőztük a járványt", "nyitottunk amilyen hamar csak lehetett"

B-verzió: bedurran: "a korábban mindenféle ellenzéki tüncikén bulikázó, oltatlan fiatalság a szabályokat felrúgva soha nem látott járványhullámot indított", "hálistennek viszont hű 70 és a halál közti szavazóinkat megvédtük az oltóprogrammal", "a sok fiatal pedig maga kereste vesztét"

== 2022-ben újra 2/3.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#98760) BalanceR válasza t72killer (#98759) üzenetére


BalanceR
addikt

Jogos.
Képzeld magad egy egészségügyi dolgozó helyébe, túlóra túlóra hátán , kegyetlen teperés minden egyes nap, 12 órák tetőtől talpig szkafanderben, fizikailag kimerülten, lelkileg összetörten , naponta látod, hogy teljesen random akár 30-40 éveseket is elragad a covid, és aztán hazafelé látod a tömegeket maszk nélkül, távolságtartás nélkül bulikázni, vagy látod ezt a videót, látod a hozzáállásukat.
Én kb itt mondanék fel. Oké, hogy nem ez a többség, de a jelenlegi helyzetben kevés feleőtlen hülye is tud hatalmas problémát okozni.
Egy lyukas csónakban van az ország, ahol 100-ból öten tömködik a lyukakat, ketten merik ki a vizet , 30an próbálnak nyugton maradni, hogy ne billegjen, a többség pedig próbál viselkedni és reménykedik, hogy nem süllyedünk el, de van 1-2 ember akik újabb lyukakat fúrnak, 3-4 pedig jobbra balra rázza a csónakot, miközben az evezősök két ellentétes irányba eveznek, a kapitány eközben vígan szivarozgat a barátaival , mert rajtuk van mentőmellény, és ha el is süllyed a lélekvesztő, simán ráfogja az evezősökre, a széljárásra, vagy a szomszéd hajó kapitányára...

#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

(#98761) t72killer


t72killer
titán
LOGOUT blog

(#98762) janeszgol válasza t72killer (#98757) üzenetére


janeszgol
félisten

Én még az idei évet a partvonalról nézem, ezt eldöntöttem. Mint tavaly: csak ahova muszáj (ebbe beletartozik a kétnapi 17-20 kilométeres séta is), családlátogatás, meló... ennyi. BKV mellőzése, amikor lehet. Ilyesmi.
Majd jövőre nyitok. :)

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#98763) daneel_hu válasza BalanceR (#98754) üzenetére


daneel_hu
addikt

Ezek a képek biztosan most készültek?
Egyetlenegy maszkot sem látok a képeken, senkinek az arcán, kezében, földön stb...

Én tegnap voltam a városban de még csak ehhez közeli állapotokat sem láttam sehol sem.
Mindenki maszkban, alig volt ember az utcákon.

Most nézem... ez a Deák és környéke... hát ott simán benne van ez. :D

[ Szerkesztve ]

(#98764) mpo


mpo
veterán

Miután láttam a terasznyitás képeit, videót, rákerestem a Google-ban a képekre.
Nem csak Pesten hülyültek meg az emberek, máshol is ez történt.
Ha őszinte kommunikáció folyna hiteles emberekkel és nem a félrevezető propaganda szöveg menne, akkor az emberek nem merték volna ezt megtenni.
Tájékozatlanok? Fogyatékosok? Öngyilkosjelöltek?
Már két hét múlva is látszani fog a grafikonon, mekkora baromság (felelőtlenség) volt ez az ötlet, amikor jelenleg 12% a pozitív tesztek aránya.
Arra is találnak majd egy ordas nagy hazugságot és szajkózhatják, hogy itt a kínai, oltasd be magad (hozunk még, nagy rajta a haszon).

Az ilyen kamu szöveget,
"a Sinopharm vakcina jobban véd, mint a Pfizer, de a legjobb az orosz Szputnyik V"
a szerb felmérés cáfolja:
[link]

Eddig is voltak érthetetlen megoldások, ha egy család tagja karanténba kényszerült a fertőzés miatt, a család többi tagja eljárt dolgozni, iskolába, rájuk nem vonatkozott a karantén.

Ha érted, akkor már elavult.

(#98765) t72killer válasza daneel_hu (#98763) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A legalsó képen van 2 maszkos is, egyik rendesen hordva, másik áll alatt.

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#98766) pw12345 válasza BalanceR (#98754) üzenetére


pw12345
aktív tag

És mi nem látszik még a fotókon/videókon? A rendőr bácsi, meg a felelős állampolgári viselkedés, ezért lehet a járványkezelést a népség belátására bízni, pont, mint a KRESZ-t. :K Most élesben leteszteljük 3. fázisban azt a jóféle SP vakcinát.
Szemétládaként még, azt is látom, hogy van lóvé felárazott piára: lehet húzni azon a nadrágszíjon, amit nem látok az a gazdaságilag megrokkant emberek. :N
Nemcsak a teraszok, de a zárt osztályok is megnyitottak, úgy látom. :U Miközben halasztott műtétek, vizsgálatok, kezelések állnak. De, ez nem fontos, majd, csak, ha a paraszt orvoshoz menne... Éwörió szavaival élve, aki elhullik, azt meg majd összebobcatelik, bizony a gyerekeket is, ha lesz közte, így jártak. Az EÜ-söknek jó munkát, kitartást, kellemes nyarat, látom az lesz. ;) Épp most mondja, hogy a közeljövőben, milyen nagy szerepe lesz a papoknak, persze: utolsó kenetek, temetések. :C
Tegnap voltam kint, rajtam kívül nem sok maszkot fedeztem fel, maszk nélküli tömeges kutyázás, csapatos pofázás volt (ezek tuti mind be voltak oltva, mint a bulikázó fiatalok),
Az üzletben is lófráltak egymás pofájába maszk nélkül, senki nem szólt rájuk és a hangos bemondó sem említi már: meglazányultunk. :D
Nálunk nincs terasz (csóró környék, na), de már volt, ahol bent ittak, kajáltak (olyan ellenőrzés van, mint a maszkviselésé...), semmilyen, lehúzott, meg kivágott, kamu maszkban. Utóbbi a
kedvencem, főleg, mikor tünetes a féreg és ebben köhög a pofámba. :(( Haver mondta, hogy náluk is ültek bent véndöglátóban, nem sokan, de voltak, igaz, ez még délelőtt volt
és hétfőre "biztos meg lesz" a 4 millió beoltott, de legkésőbb szerdára és, akkor mehet a buli. Lyeee! :DDD
Xar emberként még néhány gondolat ehhez: már megindult a koldulás, (amitől egyébként is hányingerem van :P ) covid árváknak, tuti, hogy hamarosan elindul a milliárdos infúziók, kezeltetések, utaztatások összetarhálása a long/posztcovidos kölyköknek. Hááát, nálam nem nyílik a pénztárca (nincs is miből, ahogy nem akad felesleges bulira sem dudva :( ) épp most építünk 580000000000-ból egyetemet, azoknak, akik a kórságot ránk szabadították, az EU-ból is jön 4500-6000 milliárd: lenne miből megoldani. :K
Tudom, utolsó rohadék vagyok, hogy nem látom, minden életet megér, hogy pár tehetősebb élvezze a szép tavaszi napocskát, az egymás nyakában piálást. :(
Meg még nem is szégyellem magam, szörnyű. :((( Borzasztó hozzáállásképp még megjegyezném az első képre: ezekre a pofákra minden szelfi kincs, mindenkinek megéri miattuk bekockáztatni a szopógépet! ;]

[ Szerkesztve ]

(#98767) laszlohu válasza t72killer (#98761) üzenetére


laszlohu
addikt

Akkor ez azt is jelenti, hogy a Sinopharm is jó a dupla mutáns ellen, mert ua. a technológiája.

(#98768) balojazz válasza BalanceR (#98760) üzenetére


balojazz
aktív tag

Ez egy gyönyörű allegória volt. Főhajtás a több száz, sőt több ezer éves klasszikus allegóriák előtt, ahol a hajó az állam/ország/nép megfelelője. Rendkívül meggyőző, hatásos, szinte már rövid publicisztika. Bravó. (Nem irónia, tényleg bejön.) CSAKHOGY. Amitől mégsem működik, amiért ezt a látszólagos ellentmondást mégis oly könnyű feloldani, az a polgárok különböző élethelyzete. Az a 15-25 éves fiatal, aki 13 hónapig bezárva volt, aki tolta a digitális oktatást, de a haverokkal/csajokkal alig talizhatott, nem bulizhatott, nem fesztiválozhatott, az jogosan érzi, hogy ez az egész vírus őt nem érinti, és elvettek egy évnél is többet a legjobb éveiből. Az, aki elvesztette a munkáját, jogosan gondolja, hogy végre, tán meg tudok élni most már. Stb. Ha magamat tekintem, ez úgy nézett ki nálunk, hogy már 2020 tavaszán tele volt a f@szom a vírussal, mert pl akadozni kezdett az alkatrészellátás. Oszt ennyi. Persze aztán beindult, és alig tudtam lemondani a sok túlórát, ami bosszantó. 2 kisgyerek digitális oktatásával, az ovisok lefoglalásával föl volt adva a lecke. Hú, de utáltam (pedig jól csináltuk). Kb. minden szabályt megszegtünk minden hullámban, csak, hogy jobb legyen nekik/nekünk. Aztán januárban megcsináltam a gyors antitesttesztet (nem voltam koronás), majd egy hete egy másikat (éljen, voltam). Asszony is volt, nyilván a kölykök is. Nem vettük észre. Kölköknek végig edzések/meccsek, ovi végig, nyitástól suli. Ha már voltam covidos (kb. 30-35 napja), akkor használjuk ki, hogy nem tudják: kérünk pfizert, pénteken megvolt, jön a kártya, nyári szállás lefoglalva. Ennyi. Ez is egy helyzet.
Vissza az allegóriához. A 15-25 éves kamasz-kisfelnőtt nem ül a csónakban, másik csónakban ül, őt ez az egész nem érdekli. A kisgyerekes családok egy része (mi és az ismerősök) másik csónakban ülnek, őket sem érdekli az egész; bár oltást akarnak, abból is mRNS-t, és meg is kapják így vagy úgy. A többieket sajnáljuk, de ezt az egész történetet egy csomó ember nem érezte a sajátjának. Ez van. Nem evezünk egy csónakban, nem vagyunk közös sorsú társadalom.

Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

(#98769) zsolt_64


zsolt_64
senior tag

Én a taksonyi híd mellet levő zöldségest láttam motorozás közben, a parkoló dugig, a mellete levő hamburgeres előtt levő aszalok tömve, mindenki úgy zabált mintha hetek óta nem ettek volna semmit.
Az egyész parkolóban tébláboló tömeg, a kocsi nyitott ajtajában ülve zabálták a hamburgert. mit az amit nem láttam ? maszkot.
Egyébként a pesti tömegjelenetekről készült fotókon is láccik hogy nem férnek be a teraszra, és ott téblábolnak...
Következmény ? ez + Foci EB és júliusra olyan x.edik hullám lesz mint a pinty ,zárják le a határokat a magyarok elől nesze neked nyári szabi

[ Szerkesztve ]

(#98770) daneel_hu válasza balojazz (#98768) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Vissza az allegóriához. A 15-25 éves kamasz-kisfelnőtt nem ül a csónakban, másik csónakban ül, őt ez az egész nem érdekli. A kisgyerekes családok egy része (mi és az ismerősök) másik csónakban ülnek, őket sem érdekli az egész; bár oltást akarnak, abból is mRNS-t, és meg is kapják így vagy úgy. A többieket sajnáljuk, de ezt az egész történetet egy csomó ember nem érezte a sajátjának. Ez van. Nem evezünk egy csónakban, nem vagyunk közös sorsú társadalom."

Bármennyire is utáltam a hétfői osztályfőnöki monológot, annyiban mindenképp igazuk van a tanároknak is, hogy minden család helyzete más és más, ezért nem érdemes olyan szabályokat hozni amely az egész osztályra érvényes.
Voltak akik szavaztak – holott rendelet mondta ki, hogy jelenléti oktatás van alsósoknak. :)
Aki nem akarta a gyerekét vinni, megtehette. Nálunk 75% azért megjelent.

Egyébként pedig azért mégiscsak van egy rakás védett ember. (tudom második dózis bla bla bla persze)
Ők miért ne mehetnének ki az utcára büntetlenül...

[ Szerkesztve ]

(#98771) laszlohu válasza zsolt_64 (#98769) üzenetére


laszlohu
addikt

Ez ennek egyenes következménye, mármint ha valahol( pl. teraszok ) nem kötelező a maszk, akkor azt úgy veszik, hogy kültéren sehol sem kötelező, én is abban reménykedem, hogy ha ennyi ember nem visel maszkot kültéren, csak az lesz a vége, hogy sehol sem kell kültéren maszkot hordani, és csak nem büntet meg pénzbírságra mindenkit a rendőr.

[ Szerkesztve ]

(#98773) Nikaré válasza pw12345 (#98766) üzenetére


Nikaré
őstag

Nem vagy egyedül a több témakörös veleményeddel!
Csak kevesen gondolják így!
Amúgy meg mit várunk a megtévesztő, politikai iránymutatásba csomagolt tájékoztatási káosztól?
Tegnap nem tervezett mozgásom volt a városban.
A teraszokon üldögélve maszk nélkül csoportokba verődve (nem csak fiatalok) tömörültek.
Azért érdekes volt a kép pl. a (maszk nélkül) zsúfolt terasszal szembeni süteményes bolt előtt sorban álltak maszkban.
Nincs értelme zsörtölődni, majd lesz arra is magyarázat, hogy miért emelkedik a halálozási szám.
Az a baj, hogy én hiába tartok be minden óv intézkedést, hiába vagyok körültekintő, higiéniai előírások szerint is, ha csökkent képességű, lázadó gyök2 csürhe miatt tudtomon kívül hordozó leszek és a már csak anyukám marad nekem, de megfertőzöm... én esetleg túlélem... de milyen életem lesz?

(#98774) laszlohu válasza zsolt_64 (#98772) üzenetére


laszlohu
addikt

Erről csak az jut eszembe, hogy voltam az árkádba a napokban és fagyit akartam enni, namost a
fagyiárus azt mondta, hogy beltéren nem szabad elnyalni, csak a kültéri parkolóban, viszont ha szigorúan vesszük a szabályt, akkor a kültéri parkolóban sem szabad levenni a maszkot, mert kültéren is kötelező a maszk.

[ Szerkesztve ]

(#98775) El Kebir válasza BalanceR (#98750) üzenetére


El Kebir
őstag

Tegnap került lélegeztetőre a sógorom (42 éves), leesett 70%-ra az O2 szintje... :( Húsvét körül kaphatta el, utána való héten döntötte le. Ennyi idő alatt romlott le teljesen. :( :( :(

(nem tőlünk kapta el, ország másik végében él)

"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"

(#98776) t72killer válasza laszlohu (#98767) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Nem tudjuk, hogy az indiaiak milyen variánst ölnek az oltóanyagukhoz!

De úgy legyen:R

#98768: hova volt bezárva a 15-25éves:F? Ki tiltotta meg nekik/felügyetlte, hogy magánterületen kisebb csoportban házibulikat tartsanak?

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#98777) Nikaré válasza laszlohu (#98774) üzenetére


Nikaré
őstag

Vehetsz, de qva gyorsan keress egy teraszt "oszt uzsgyi".
Ott nyalhatsz maszk nélkül!!!

[ Szerkesztve ]

(#98778) zsolt_64 válasza Nikaré (#98777) üzenetére


zsolt_64
senior tag

ÁÁÁ az nem úgy van, sehol sem engedik meg hogy a máshol vásárolt fagyit nyaljad, mert a fizetős vendég elől foglalod a helyet.

Ja és kiváncsi vagyok hányan ébredeznek most a tegnapi buli után: Fájó fej a sok xar piától, és üres pénztárca, és a mobilom sem találom.. :F
Aztán 2-3 nap múlva kezdek egyre szarabbul lenni, de az nem a másnaposság...

[ Szerkesztve ]

(#98779) laszlohu válasza Nikaré (#98777) üzenetére


laszlohu
addikt

Azt megnézném, hogy pl. a mcdonald-os tölcséres fagyit, pl. a kfc teraszán elnyalnál. :))

[ Szerkesztve ]

(#98780) laszlohu válasza t72killer (#98776) üzenetére


laszlohu
addikt

Szerintem
ez ennél sokkal időigényesebb, ugyanis egy ilyen kőkorszaki technológiával készült vakcinát úgy kifejleszteni,
hogy az az indiai dupla mutánsra is teljes mértékben jó legyen, sok időbe talik, úgyhogy
szerintem a már meglévő vakcinára, amit más típusra fejlesztettek mutatták ki , hogy jó az indiai dupla mutánsra,

(#98781) daneel_hu válasza Nikaré (#98773) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Az a baj, hogy én hiába tartok be minden óv intézkedést, hiába vagyok körültekintő, higiéniai előírások szerint is, ha csökkent képességű, lázadó gyök2 csürhe miatt tudtomon kívül hordozó leszek és a már csak anyukám marad nekem, de megfertőzöm... én esetleg túlélem... de milyen életem lesz?"

Anyu nincs beoltva?

(#98782) Sped válasza pw12345 (#98766) üzenetére


Sped
aktív tag

Tegnap voltam kint,

És miért nem maradtál otthon? Járvány van.
Továbbra sem értem ezt: be vagy már oltva? Ha a családod félted, be vannak már oltva? Ha nincsenek, miért nincsenek? A többi csak duma és kifogáskeresés.

[ Szerkesztve ]

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

(#98783) daneel_hu válasza Sped (#98782) üzenetére


daneel_hu
addikt

Szeptemberre nem lesz kifogás.
Vagy ha lesz, csak röhögni tudok rajta.

(#98784) lacafaca válasza t72killer (#98776) üzenetére


lacafaca
őstag

mielőtt magadra hegeszted a pánikvonat ajtaját belülről ezzel az indiai mutánssal kapcsolatban, és a maradék életkedvedet is eldobod a sajtóriogatás miatt, ajánlom ezt figyelmedbe tankos:

érted...indiában, ahol egymást tapossák a népek, milliószám élnek egy faluban is és a higiénia még az álmaikban sem gyötri őket ;)

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#98785) Sped válasza balojazz (#98768) üzenetére


Sped
aktív tag

:R

Nem ti vagytok az egyetlenek, akik nem ebben a csónakban ültök.
Járványok, betegségek korábban is vitték el az embereket, az élet viszont nem áll meg. Az élők élni akarnak. Négy fal között ülni... ez pár hétig buli, elolvas az ember pár könyvet és felhozza magát néhány sorozattal, de aztán nagyon uncsi. Én nagyon árérzem a 20-as korosztályt ilyen szempontból, visszatekintve 10-15 évvel ezelőtti önmagamra, ugyanígy reagálnék. Ez a felnőttek problémája, foglalkozzanak vele ők.
Most amit lehetett, csináltam, ahova lehetett menni, mentem és ezután is így lesz. Legjobban az edzőterem hiányzik, ill. nyáron utazni akarunk ezért regisztráltam oltásra. Antitest tesztet egyébként nem csináltattam egyszer sem, igazából tökfelesleges pénzkidobásnak érzem. Mivel lennék beljebb ha tudom, voltam Covidos? Lehet voltam, lehet nem. Semmi nem változik.

IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

(#98788) balojazz válasza t72killer (#98776) üzenetére


balojazz
aktív tag

A 15-25 évesek bezártságát úgy értem, hogy nem voltak szabadon. Az ottalvós házibulikák szükségmegoldások. Mi anno mentünk fesztiválra, moziba, biliárdozni, koncertekre stb. Ezt ők bezárásnak élik meg. És a sulit/egyetemet nem is említettem. Ez bizony bezártság volt, még most is az felsőtől fölfelé.

Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.

(#98789) janeszgol válasza laszlohu (#98780) üzenetére


janeszgol
félisten

Ha a vakcina jó a dupla mutánsra, akkor aki átesett a betegségen, annak is megvan a védettsége rá. Akkor miért aggódunk a mostani nyitás miatt? Többeket beoltottak, többek átestek a betegségen.
Nem biztos hogy lesz negyedik hullám.

2024: nem lesz kegyelem a HMD-féle hulladékgyáraknak.

(#98790) pw12345 válasza balojazz (#98768) üzenetére


pw12345
aktív tag

Ettől a demagóg "szerencsétlen fiataloknak elment 1 (+ lehet még pár, ha így nyomják! :U ) éve szocializálódás alkoholizálás egymás szájába hányás nélkül" dumától kíméljük meg egymást. Egyrészt mindenkinek elment, van, akinek az élete és a családja is.
Másrészt NEKEM A FÉL FIATALSÁGOM ELMENT AZ ÁTKOSBAN, HIDEGHÁBORÚ, CSERNOBIL, SE INTERNET, SE MOBIL, BRÜHÜHŰ :O
...ez már nagyon kikívánkozott, köszi, hogy sajnáltok, együtt éreztek. :K ;] Ugye, hogy senki?

Átment rajtad? Örülj neki, sokakon átment, kolléga, haver, azok sem vették észre, munkaügyi tesztig, aztán pár hónap, fél év múlva nem bírnak felmenni a lépcsőn, meg időnként le kell dőlniük (megállóban, buszon jó lehet). :K

#98773 Nikaré
Lehetünk kevesen, de, aki most nagy pofával tömegeskedik, akkor kisebb pofája legyen, amikor félárva lesz, vagy Mis-C-vel ápolgathatja a kölykét életfogytiglan
és még orvoshoz sem jut, mert a doki épp a covid osztályon talpal. :U

[ Szerkesztve ]

(#98791) lacafaca válasza janeszgol (#98789) üzenetére


lacafaca
őstag

nem-e ;] csak figyelj és augusztusra ne foglalj szállást, meg szabit se akkora időzíts :D

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#98792) t72killer válasza laszlohu (#98780) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

nem sok infót láttam még a covaxin fejesztéséről, de ha pl a tavaly év vége óta ismert D-Afrikai variáns példányait is belerakták, az számottevő előnyt magyarázna meg.

#98784: dunsztunk sincs, hány halott van valójában Indiában. Xahátraputri9775 lakossága 2 éve látott utoljára orvost, a múlt 7en meghalt a faluban 4ember, szokásos máglyán elhamvasztották őket - majd lejelentik az adminisztrátornak jövő hónapban. Halál oka ismeretlen, mert se teszt, se semmi = nem megy a statisztikába.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#98793) daneel_hu válasza lacafaca (#98791) üzenetére


daneel_hu
addikt

A zalai tripla mutáns büntetni fog. :)

(#98794) radi8tor válasza daneel_hu (#98793) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

:))

⭐ Stella

(#98795) lacafaca válasza daneel_hu (#98793) üzenetére


lacafaca
őstag

lesz itt ősszel-télen-jövő tavasszal hüppögéscunami...egy év múlva ilyenkor fog elválni a szar a víztől, addig remélem nem fog mindenki megborulni pszichikailag, mert durva év áll előttünk, arra készüljön föl mindenki ;) vagy egy brutális 4. hullám, vagy még egy 5. is le fog menni :DDD

Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.

(#98796) envagyok


envagyok
veterán

Egy jó tanács:
Oltás után ne igyatok alkoholt jó ideig.

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#98797) t72killer válasza Sped (#98785) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

A te bajod is lesz, ha 18évesen mind2 szülőd eltemeted, just sayin', mocsok rengeteg papírmunka, utánajárás pénz. És a 40-50 körüli szülők nem biztos, hogy be vannak oltva.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

(#98798) pw12345 válasza Sped (#98782) üzenetére


pw12345
aktív tag

#98782 Sped
Tudom, bizonyos körökben nehéz lehet elképzelni, de, egyrészt nincs komornyikom, aki helyettem ügyintéz, bevásárol (idős hozzátartozónak is, aki pl. nem bír cipekedni),
és van, akinek számít a házhozszállítási cash is, főleg, hogy a futár is maszk nélkül rombol be. Ha demagóg lennék, akkor Fidkósoknak, azt is írhatnám: közöd? EÜ séta. :U Amúgy direkt korán mentem, nem a tömegnyomorban, amit utálok és csak két tömbnyire (sajna nincs közelebb semmi), mellesleg FFP2 maszkban és a parkolón keresztül, mert nem szeretném, ha a járdán szétszednének a kutyafalkás maszk nélküliek.
Családom egy része be van oltva, egy része várja az 1., 2. fázist, egy részét meg nem is lehet(ne) beoltani, mert olyan állapotban vannak.
Amúgy engem sem lehetne, mert autoimmun nyavalyám van, de, ha eljutunk, addig, hogy kínai nyálon kívül is lesz valami nekifutok úgyis kénytelen lesz mindenki bevállalni, ami jut szerintem. :U Apropó, TE be vagy oltva?

Amúgy meg nem sajnálja senki a piát (mondjuk piálásra mindig van kifogás, az átkosban, akkor amiatt, ha nem, akkor meg másért) a fiataloktól (nem is irigylem őket, xar világ van rájuk) , főleg, ebben a vírus nélkül is neked kiváááló világban, csak sokan megyünk majd rá: meg lehet köszönni Kínának, meg is köszönjük, egy egyivel. :K

(#98799) daneel_hu válasza t72killer (#98797) üzenetére


daneel_hu
addikt

Szerintem aki kérte az lassan mind be van oltva.
40-50-esek is.

(#98800) laszlohu válasza janeszgol (#98789) üzenetére


laszlohu
addikt

Ezt kicsit félreértetted, nem az összes vakcináról mutatták ki, csak 1 féléről,
pl,. Sinopharm,

ha pl. Pfizer - el, Moderna-val , stb. oltattad be magad, arra külön kell vizsgálatot végezni, hogy jó - e a
dupla, tripla mutánsra, és hogy hány % - ban jó.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.