Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
pláne, hogy nettó rémhír így ebben a formában...btk ahogy andor mondaná
[kép] itt volt a forrása, de valaki törölte én csak útánajártam
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Floyd80
addikt
Az eddigi legmagasabb járványkészültségi fokozatnál is szigorúbb korlátozások lépnek életbe vasárnaptól Londonban és Délkelet-Angliában, miután ezekben a térségekben az eddigieknél sokkal gyorsabban terjedő új koronavírustörzs jelent meg - közölte szombat este Boris Johnson brit miniszterelnök.
New strain of Covid-19: Boris Johnson backtracks on relaxing Christmas rules - CNN
"The spread is being driven by the new variant of the virus," Johnson said in a hastily called press conference. "It appears to spread more easily and may be up to 70% more transmissable than the earlier strain."
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
lacafaca
addikt
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
viharhozo
addikt
En nem ertek ehhez, de pl. az Ebola-vakcina egy teljesen hivatalosan engedelyezett oltas, nem kellett vele kulonosebbe sietni, es a mai napig talan 1-200000 embert oltottak be vele.
Szoval nem kell milliokat oltani ahhoz, h megkapd az engedelyt.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
-
syberia
veterán
válasz lacafaca #69055 üzenetére
Lassan 1000 komment van az utolsó nyilvános bejegyzése alatt, próbálják elérni, fb, instán, sehol semmi reakció. A családtagok szintén némák, fogalmam sincs mi történhetett a nővel, csak a találgatás megy.
Meg osztogatnak egy halotti jelentést, szintén kérdéses hitelességű.
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
lacafaca
addikt
válasz syberia #69120 üzenetére
jaja..figyelem...munkahelye is érdekes (fb) délután kitettek egy posztot, hogy minden ok, otthon "lábadozik"(wtf), szétspamelték, aztán mindent lekaptak...eltűntek az ájulós vidik is mostanra
BalanceR ez zseni, megtisztelsz, hogy fecsérled rám az értékes idődet! loptam is
[ Szerkesztve ]
-
Csókolom
tag
helyezd el legyszives a hirt abba a közegbe amiben keletkezett. Segitseg:
-Boris Johnson nyilatkozott a sajtonak a 70%-al fertözökepesebb virusrol, de gyorsan hozzatette, hogy nincs bizonyiteka arra, hogy a vedöoltas az uj varians ellen kevesbe vedene
-most indultak a beoltasok Angliaban
-Tenyleg talaltak egy uj virusmutaciot Angliaban
-Az oltasi hajandosag növelese Boris J. es mindenki erdeke, föleg, ha az oltas vedelmet is nyujt...
..
Tehat:
-B.J. valoszinüleg növelni akarja az oltasi hajlandosagot, ezert nyilatkozott igy, es tesz politikai intezkedeseket is, pl. lezarja London-t[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
t72killer
titán
válasz Floyd80 #69112 üzenetére
Szép. Kerestetik akkor egy 30% mortalitású, vakcinarezisztens variáns, szintén 2 hetes lappangással...
#69124: mindíg is mondtam, hogy a természet szebb exponenciális görbéket tud rajzolni, mint a statisztikusok
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Ringman
nagyúr
válasz Kékes525 #69124 üzenetére
érdekes az a halálozási görbe, a lineáris szakaszokon látszana, hogy elfogyott a kapacitás?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
Nem az embereknek, hanem az orvosaiknak kellene választaniuk a vakcinák közül
A Magyar Orvosi Kamara infektológus szakértője biztosan beoltatja magát az engedélyezett vakcinák valamelyikével. Prinz Gyula azonban hangsúlyozza: a vakcinadömping ellenére nem lesz egycsapásra vége a járványnak, sőt harmadik hullám is várható, ha lazítanak a szabályokon.
-
HÁZIGAZDA
válasz lacafaca #69121 üzenetére
nagyon rajta vagy. nyilván érdekes az oltás újdonsága miatt, ha meg meghalt, az több mint sajnálatos. de, hogy kontextus is legyen hozzá, a 347 844-ik egyesült királyságbeli beoltott userrel egy picit kevesebbet foglalkoztok... vagy a tegnapi 8848-ik fertőzésben elhunyttal.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Stanlee
őstag
Emlekszel meg arra, amikor volt a tavasszal a hir egy teljesen egeszseges amerikai apolonorol, harminc korul lehetett es minden elozmeny nelkul meghalt. Ot is felkapta a media es veres kardkent hordoztak sokan, hogy lam-lam az egeszseges fiatalokat is megoli a virus. Ha raneztel a szegeny holgy fenykepere - elnezest, nem akarok kegyeletserto lenni -, de tulsulyos volt, amibol valoszinuleg mas betegsegei is lehettek, ma nagy valloszinuseggel egyszeruen rizikocsoportnak hivnank, amibe tartozik es mindenfelel hirertek nelkuli lenne a halala.
Szoval a media az egyedi eseteket szeret kiemelni es azon rugozni, tehat ha lesz fel millio, vagy 10 millio oltott, akkor nem az a 10 millio sikeres de nevtelen oltott fog szamitani, hanem az az 1-2, akinel az oltas szerencsetlenul vegzodott.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
HÁZIGAZDA
válasz lacafaca #69132 üzenetére
mi, hogy meghal egy ember addigra mondjuk egymillió beoltottból? tudom, agyfasz. ami tökéletesen mutatja, hogy mennyire képtelenek emberek akár csak egy általános iskolai számolásra. (de ha kellően hangosak, még az oltási programot is leállíttathatják, oszt akkor meghal még pár százezer (!) ember addig is pluszban a járvány miatt)
egyébként érdekes dolog ez a járvány, meg még ez a topik is. érzem magamon, ahogy fogy a türelmem. no, nem az, hogy a helyzet elviselésében, ott türelmes vagyok, nem gondolom, hogy az volna megírva a nagykönyvben, hogy egy szar helyzet csak nagyon rövid és átmeneti lehet. de embertársaim iránti határtalan szeretet és elfogadás tényleg nincs már, egyre gyakrabban vagyok úgy vele - még úgy is, hogy tudom, hogy ez még csak nem is így működne, mert miattuk végül én is megszívnám -, hogy kapjam meg az oltást, utána felőlem hullhat minden idióta, egy könnycseppet sem...
[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
látom nem érted...ő lesz a covid19 kézzelfogható mártírja, véres pajzsként fogják virtuálisan körbehurcolni a bolygón...senkit nem fog érdekelni a matematika, csak ez a lány, akit a gonosz háttérhatalom élő egyenes adásban végzett ki
-
Ricardo
titán
válasz lacafaca #69134 üzenetére
Én úgy látom érti,
"de ha kellően hangosak, még az oltási programot is leállíttathatják,"
Ettől még ugyanúgy álszent. Az oltás egyetlen áldozatát (már ha valóban az, mert ezt még nem tudni biztosan) idézlek:
"véres pajzsként fogják virtuálisan körbehurcolni a bolygón.."
De akik ezt teszik valahogy nem aggódnak a lassan kétmillió covid miatt elhunyt áldozatért
Mondhatnám hogy ez vicces, de sajnos nem az
[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
válasz lacafaca #69134 üzenetére
Mivel a legtöbb ember rendelekezik az elemi matematika alapjaival, vagy vannak olyan vállalkozó szelleműek akik képesek a szájukba rágni szerintem ezzel nem lesz gond. A vaknica nélkül pedig a gazdaság is be fog zuhanni mégjobban szóval ez mindenkinek elemi érdeke. Az hogy a szokásos nagyon hangos konteós mikroközösség miről vonyít a kutyát nem fogja érdekelni, mikor mindenki mehet majd megint étterembe/nyaralni/akármicsinálni.
Parcival tudok megintcsak egyetérteni, akinek van esze megy a vakcináért a többi meg legyen beteg/dögöljönmeg ahogy akar.
Ha extrém sportolókra akartak anno extra TB-t kivetni az oltástagadókra is lehetne nem?
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Ringman
nagyúr
ne felejtsük el, hogy a népesség elég nagy része (kb negyede) funkcionális analfabéta.
-
Ricardo
titán
"mi, hogy meghal egy ember addigra mondjuk egymillió beoltottból? tudom, agyfasz. ami tökéletesen mutatja, hogy mennyire képtelenek emberek akár csak egy általános iskolai számolásra. "
Sajnos már nem a józan ész hanem az érzelmek, és a hitek dominálnak. Itt az észérvek nem hatnak.
Félelmetes azt látni hogy vannak akik egy ember halálán (ami valóban tragikus) teljesen ledöbbennek, napokik, vagy hetekig példáloznak vele, százezrek halálátmeg egyszerűen bagatellizálják, és elegánsan átlépnek felette. -
Csókolom
tag
válasz Stanlee #69131 üzenetére
ilyen volt nemreg itt is [link] 29 eves volt, ugyhogy csak megerösiteskeppen: ha megnezzük a fenykepeit latszik, hogy tulsulyos volt a fiatal nö. Hogy a hirt rendesen ertelmezzük, szükseges a foto- a hölgy twitter oldalarol is. kep nelkül, es hangsulyosan, hogy 29 eves volt a hir felrevezetö lenne
-Amerika is hasonlo-[ Szerkesztve ]
-
lacafaca
addikt
mi akkor a probléma...aki okos oltat, aki hülye, lehet méghülyébb. elég egyszerű ez a képlet. viszont az antivaxerek kezében eddig semmi nem volt, csak erre vártak és ki fogják használni, abban biztos lehetsz és ez csak a kisebbik problémája lesz a világnak, mert ami ebből kibontakozhat, na az fogja beborítani az összes rendszert. tényleg nem láttok túl a saját buborékaitokon és ez baj.
-
Reggie0
félisten
-
Stanlee
őstag
Itt a nemeteknel felmerult egy olyan opcio is, hogy ha nem kered az oltast, mert oltastagado vagy, akkor kapjal hozza egy lemondonyilatkozatot az intenzivosztalyos apolasrol is, ha a virus megbetegitene.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Coyot
őstag
válasz lacafaca #69141 üzenetére
Megmondom neked: csinalunk nekik fanklubokat ahol lehet röhögni a fassagaikon. Gyikemberek hatterhatalom! Kaptam egy videot nemreg ahol levezette egy nő most utoljara, hogy hogy leszünk mind becsippelve es iranyitva a háttérhatalom által , termeszetesen a vakcinan keresztul - jobb mint a barátok közt!
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez tényleg csak a jéghegy csúcsa és szerintem ez nem akkora baj, mint a többség aki úgy éli az életét mintha mi sem történt volna.
Tudom jön a karácsony, de annyira tele vannak az üzletek hogy az 1 métert sem lehet tartani nem hogy a másfél-2 métert...
Postán meg gyógyszertárban megoldották a létszám korlátot, a többi helyen is be kellett volna vezetni hogy valamennyire ráhangolja az embereket a távolságtartásra a sorban állás közben.⭐ Stella
-
HÁZIGAZDA
válasz lacafaca #69141 üzenetére
nem fogja beborítani az "összes rendszert" ez a téma, tényleg túl élénk a fantáziád az egyik oldalon (nulla realizmus), miközben ugyanezt számonkéred a másik oldalon. mindenki tudja, hogy véres kardként fogják körbehordozni, hiszen mindenképp csak apropóra "várnak" (még az sem kell hozzá, hogy igaz legyen a hír , elég, ha rákenik a háttérhatalmakok cenzúrájára, mint valaki itt a topikban, tegnap).
de a "hanyatlik a nyugat, annak már vége" toposz mellé lehet tenni ezt is, hogy az antivaxerek miatt itt kitör majd a polgárháború, meg végül mind megdöglünk a covidba stb. nem.
de épp elég baj az is, ha az antivaxerek miatt fölöslegesen hal meg még több százezer ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest