Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oszi666

    őstag

    válasz lacafaca #100352 üzenetére

    szia, és ezen mit nem lehet megérteni? ezt írtam:
    Elfogadni viszont el tudom, hogy oké, nem akarnak oltást kapni. Érteni nem értem, de oké, elfogadom.
    Ez azt jelenti, hogy nem értem ezt a hozzáállást, nem tudok vele azonosulni, de elfogadom, hogy van aki így gondolja. mert szíve joga mindenkinek azt gondolni, amit szeretne.

    "...szóval kicsit lojálisabban kellene megnyilvánulni azokkal szemben, akik mást gondolnak a dolgokról..."
    nem értem miért kellene nekem lojálisnak lenni a másik oldalhoz miért legyek én bárkihez hűséges? szerintem rossz szót használsz.

    "ha pedig társadalmi kizárósdit kezdünk játszani, rendben, de akkor a közterheket is viselje az a réteg, amelyik követi a tutit és nem lesz akkor senkinek egy szava a kirekesztősdi miatt ;)"
    ehhez a hozzászólásomból ezt a részt javaslom:
    Ha jól tudom, de ebben nem vagyok biztos, Németországban pl nincsenek kötelező oltások. Csak ha a gyereked nem tudja igazolni, hogy kapot DiPerTe oltást, akkor nem mehet óvodába. Aztán iskolába. Aztán egyetemre sem. Ez persze tovább spirálozik, hogy akkor kevesebb adót kelljen fizetnie, hiszen ezeket a szolgáltatásokat nem veheti igénybe stb, amivel teljesen egyetértek, amit nem használ, azért ne fizessen.
    tehát én is azt mondom, ha valaki nem vesz igénybe egy közszolgáltatást, akkor azért ne kelljen fizetni. Ott van feketén fehéren hogy "amivel teljesen egyetértek". Ezen mit nem lehet megemészteni? :)

    It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés