Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
-
szami777
addikt
Spurs nem semmi, hogy megizzad egy negyedosztályú csapattal.
Nem gyakran kapnak a White Hart Lane-en 3 gólt.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz Richard! #89795 üzenetére
Amúgy minek szólsz hozzá valamihez, amihez egyáltalán nem értesz? Ha egy kicsit is követted volna a 'poolt, rájöttél volna, hogy ebben a szezonban mi számít "A" csapatnak, és abból egyik játékos sem játszott végig, a kezdőből Firmino volt csak, a cserepadról pedig Coutinho állt be, a Wijnaldum-Can kettős közül nem tudom eldönteni, hogy most melyik számít A csapatnak és akkor a másik tartaléknak, de a lényeg, hogy 3 játékos lépett pályára a rendes kezdőből és egyik sem játszott végig. Nagyon buta vagy. Amiről nincs fogalmad, abba ne kontárkodj bele. Sturridge és Origi jelenleg nem "A" csapat, 2. és 3. számú csatár, azaz tartalék. Ahogy a többi általad említett is. De grat hozzá.
Az összes többi általában cserepados vagy tartalék, akik csak azért játszottak mostanában, mert már az előző meccseken is muszáj volt Kloppnak a tartalékokhoz nyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Elképesztő.. Múltkor leb@sztatok, hogy a PL után az FA a második legrangosabb kupa a világon..
Liverpoolnak meg a Totinak nem szóltak?
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
KisTücsök
addikt
Annnnyira tipikus lenne...
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #89789 üzenetére
Ugyanezt gondolom én is. Akkora gödörbe van a Pool, hogy valahogy el fogják verni a Chelseat.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
máyköl
veterán
A Liverpool biztos a PL -re koncentrál...
-
Richard!
addikt
Cristiano és Ramos kérik a szurkolókat, hogy álljanak ki mellettük a Sociedad elleni meccsen is, és biztassák őket.
Ez több, mint nevetségesMa kezdődik életed háralévő része
-
Ringman
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #89779 üzenetére
plusz vannak égetőbb hiányosságok is az internél. pl ansaldi és dambrosio helyére valami értelmes ember
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
addikt
válasz Tibiajax #89766 üzenetére
Én a nagy részét megértettem. Csak ismerni kell pár külföldi nyelvet, amikben hasonló szavak vannak.
Még az olaszok sem lehetnek ennyire elvakultak, hogy egy ilyen kaliberű játékos megszerzésére realitást látnak.
Ennyire még én sem vagyok, még a 'poolnak sem lenne esélye megvenni, pedig magasabb helyzetben van.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #89756 üzenetére
-
addikt
válasz DeathAdder #89761 üzenetére
Azért a Spurs építkezése sem gyenge.
Légyegében ugyanazt csinálják, amit mi akarunk, csak ott nincs stressz, elvárások a nagy múlt miatt, ezért nyugodtabban tudják csinálni, időt adnak mindenkinek ideiglenes kudarc ellenére is.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #89749 üzenetére
Lévén a Pozzo család a tulajdonosai, ez egyáltalán nem meglepő.
Nagyon okos építkezés és perspektíva van a Watfordnál (a saját határain belül illetve már túllépve azokon), aminek köszönhetően PL-ben vannak most is, hol ott már évtizedek óta nem ez volt a szintjük (mostmár nagyonis) Nagyon messze vannak a "fostos" jelzőtől.
Írtam nemrégen egy rövidet a Watford példamutató kálváriájáról, de persze minden csapat szar aki nem tud BL-t nyerni....Szeretném egyszer hogy a liverpool az alapjaitól legyen úgy felépítve mint az a fostos watford (csak persze más határokon belül)
-
B0V9B
tag
-
Melack
veterán
válasz venember83 #89756 üzenetére
3 év a belgáknál és van EUs állampolgárság.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Napfénysüti
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Tibcsi, az Inter tulajdonosai gyűjtögetésbe kezdtek, most már a Mouscron is a Suning tulajdona, áramlanak majd a belga fiatalok az Interhez?
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Ezt a ligakupát nem sokra tartom, de egy mu-pool döntőt nagyon megnéztem volna.
Miért kellett elbaszni?
-
MdewC
nagyúr
válasz Citroware #89747 üzenetére
Venember teljesen reálisan leírta a történetet a játékosokkal kapcsolatban, csak azért, mert ignorálod a mondandóját / vagy kiforgatod (kinek, hogy tetszik), csak hogy látszólag igazad legyen, az semmit nem jelent.
(#89749) BenHans:
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #89742 üzenetére
Alapember volt, de ha jól emlékszem valami pénzügyi fair play f@szoskodás is volt a háttérben, tehát mindenképp búcsút kellett volna intenünk valakinek. Ekkor vitte a PSG Marquinhos-t 31.4M€-ért...
Az már más kérdés, hogy a befolyt összeg fennmaradó része felemás sikerrel lett elköltve.
---Ez a csodálatos besztlíg csapat, a kis fostos Watford ami csak Angliában szenved és bárhol máshol top5 lenne olyan alapembereinket vett el mint Ibarbo és Holebas. Jó srácok voltak és kulcsemberek. Ők nyitották az öltözőt mert a padról előbb értek oda és mozogni sem árt kicsit...
ps. Külön köszönet a WestHam csodás csapatának akik beálltak a többi jófej csapat sorába és fizettek nekünk azért hogy levegyék a terhet a vállunkról Borriello személyében. Bármennyire is kedveltem őt, finoman szólva sem alkotott maradandót...
Niang mint kiemelkedő tehetség? Édes Istenem, Iturbét vitték volna inkább oda a világ valaha volt legjobb bajnokságába. Ha már keretérték fel van nyomva és van pénz akkor elfér oda 20 milláért is.
Aztán lehet ez az egész téma egy nagy vicc és én vagyok a hülye hogy nem értem. De addig jó míg nem vagyok egyedül...
Forza Watford, forza besztlíg!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
balazs025
senior tag
válasz Citroware #89747 üzenetére
Azért rendre vannak ellenpéldák is. Például évekkel ezelőtt, amikor De Sciglio és El Shaarawy berobban, akkor Mourinhonak még Chelsea trénerként nem sikerült megszerezni őket. De akár nyáron Contenak se Nainggolant, se Koulibalyt, se Bonuccit, se Romagnolit. És kétlem, hogy egy angol középcsapat meg tudná venni Donnarummat.
-
addikt
válasz venember83 #89746 üzenetére
Ha félmondandót kiragadsz, akkor féligazságot fogsz kapni. Ott van az is, hogy jövőbeli legjobbjait, vagy legjobb tehetségeit.
Lehet ezt értelmezni, csak akarni kell.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
-
-
szami777
addikt
válasz Citroware #89741 üzenetére
Na igen, ez a különbség sajnos.
Én sok Everton meccset nézek, mert kedvelem őket, tavalyi szezonban is figyeltem a játékát, a kedvenc játékosaim is mind playmaker-ek, öröm ezeket nézni, Deulofeu is inkább az volt, és bár szélsőt játszott, Lukakuval marha jó párost alkottak, a spanyol beadásainak java pontos volt és volt bőven gólpassza is. (Csak Lukakunak 1.5 év alatt 12-t adott, ráadásul az utolsó félévben nem is nagyon játszott) Most te 2 hozzászólás alatt 2 statisztikát bemondtál és akkor le van tudva a játékos.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz venember83 #89742 üzenetére
Coutinhót azért küldték kölcsönbe, hogy fejlődjön, hogy majd leendő kulcsember legyen... az is lett, csak máshol.
Shaqiri egyértelműen kulcsember lett volna az Interben, csak nem adtak időt a beilleszkedésre, mert jött egy olyan pénzajánlat, ami jól jött az Internek.
Cuadrado pedig a csapata kb legjobbja volt, nagy formában volt, amit simán kivásárolt a Chelsea, aztán hogy az után mi történt, az ebből a szempontból nem releváns.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Citroware #89733 üzenetére
Coutinho annyira alapember volt, hogy az Intertől két klubhoz is elment kölcsönbe, mielőtt a Liverpoolnál kötött volna ki.
Shaqiri az Internél játszott tizenöt meccsen, és annyira volt alapember, hogy a klub ráparancsolt, hogy igenis fogadja el a Stoke ajánlatát. Biztos kulcsjátékos volt, meg nélkülözhetetlen.
Pereyra csereember volt a Juventusnál, de többet volt sérült, mint egészséges, amikor pedig komoly tétje volt a meccseknek, láthatatlan embert játszott a támadásépítés segítése helyett. Volt pár szép megmozdulása, de peremre szorult.
Lamela valóban alapember volt, majd kijavít BenHans, ha tévednék.
Cuadradót pedig megvette a Chelsea kilóra, majd kölcsönbe visszaküldte fél év után a Juventushoz, mert a játékos képtelen volt beilleszkedni, ezzel az átigazolással azért nem kérkednék PL-fanként.
Pogba meg bő százmillióért váltott klubot, annyiért PL-klubok is megválnak kulcsjátékosoktól, lásd CR vagy Bale esete.
Ennyit a számos példádról.
-
-
addikt
Niang a bajnokságban a 20 fordulóból 13-on kezdő volt és 5-ön csere, lőtt 3 gólt és adott 2 gólpasszt, tehát a 20-ból 18-on játszott és a 20 fordulóból 1123 játszott perce van, ami kb átlagosan 56 perc meccsenként.
Deulofeu a 22 angol fordulóból 4-szer volt kezdő és 7-szer csere, nincs gólja és asszisztja sem, összesen 458 játszott perce van és ez átlagosan egy meccsre elosztva 21 perc játékidő.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz balazs025 #89735 üzenetére
Láttam párszor, és nekem ebből az jött le. Gyors, jól cselez, stb. Fejben nem egy ész zseni, de fiatal még, etéren nagyon sokat tudna fejlődni.
MdewC: a FIFA-ban még ahhoz képest nem is ír ki annyira magasat, mint amire én gondoltam. De egyébként ja, az sem véletlen, hogy más játékosmegfigyelők szerint is tehetség.
[ Szerkesztve ]
-
-
szami777
addikt
válasz balazs025 #89735 üzenetére
+1
Niang minden volt csak nem leendő Milan kucsjátékos. Ok, veszett gyorsan tudott futni, meg voltak jo mecccsei, de idén tényleg ratyi volt. Azok a büntető hibázások a kulcspillanatokban is betettek milánói karrierjének.
-
balazs025
senior tag
válasz Citroware #89733 üzenetére
Most nem azért, de miből gondolod, hogy Niang lett volna a jövő kulcsembere? Láttad idén játszani (amit kétlek) vagy csak azért lett hirtelen olyan jó játékos, mert elvitte egy angol középcsapat és megint az jöhet ki, hogy még egy ilyen csapat is jobb, mint más ország csapatai?
-
addikt
válasz szami777 #89732 üzenetére
Na ez viszont valami. Mert általában PL-ből a Serie A-ba a kiselejtezett játékosok szoktak menni, nem a kulcsemberek akik még kellenének a csapatnak. Az fordítva van.
Ja most nézem, hogy Deulofeu az Evertonból kiszorult a kezdőből az utóbbi időben, alig játszott. Akkor lehet, hogy mégis simán kiselejtezik mert nem kell. Kivéve ha azért nem játszott, mert sérült volt. Erről nem tudok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz L_YKing #89731 üzenetére
Pogba, Cuadrado, Coutinho, Lamela, Shaqiri, Pereyra (na jó, ő mondjuk nem volt alapember), meg ugye most Niang is aki amúgy szerintem a következő évek Milanjának kulcsembere lehetett volna. Most így hirtelenjében ennyi jutott eszembe; az említettek közül mindegyik vagy a csapatának egyik legjobbja volt, vagy jövőbeli egyik legjobbjának nézett ki.
-
addikt
válasz venember83 #89728 üzenetére
Nyilván nem erről az egyről szól, csak ez egy újabb és szélsőségesebb példa az eddigieknél. Eddig is simán felvásárolgatták a Roma, Napoli, Lazio, Fiorentina stb csapatok legjobbjait, de eddig többnyire ilyet a 14. helynél feljebb lévő csapatok tettek meg, most már ha ez így folytatódik, lassan a PL kiesőjelölt is el tudja csábítani a Serie A tehetségeit.
Normális esetben egy Milan játékos még akkor is, ha a klub el akarná adni, a játékos simán nemet mondhatna egy Watford ajánlatára, ha akarna. A későbbi kivásárlási opció meg még megalázóbb a Milan felé, mert így a Watfordnak ha végül nem kell a játékos, akkor nem csengeti ki.
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
senior tag
-
-
addikt
A Premier League 14. helyén álló Watford az AC Milan egyik alapemberét, fiatal nagy tehetségét: Niangot vásárolja ki...18 milkáért, ami nem is sok, ahhoz képest, hogy szép jövő állhat előtte. Ahelyett, hogy valamennyire próbálna felzárkózni a Milan, meg úgy az egész Serie A, ehelyett egyre nagyobb a szakadék. Hová tart a világ? Egy Watford elveszi a Milan egyik legjobbját, mert megtehetik...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Fújhatnának még egy kamu tizit a Hull-nak, hátha nézhetőbb lenne tőle a második félidő.
-
IreN!CuS
őstag
válasz máyköl #89715 üzenetére
2 meccs nem sok egyelőre nem kell aggódni. A pech az ,hogy az egyik pont a kupából való kiesést jelentette , nagy a szám aztán ma este megyünk utánatok
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
L_YKing
addikt
válasz venember83 #89717 üzenetére
Attól függ, mennyiért vették az edzőt? Vagy ha nem, akkor mi a fizuja.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
válasz szami777 #89713 üzenetére
A 'pool januárban 7 meccset játszott, és ebből egyet nyert meg, a negyedosztályú Plymouth ellen az F.A. kupában.
És még két meccs lesz januárban. Egy hónap alatt 9 meccs bmeg (és Dec 31-én is volt, szóval mondhatjuk 10-nek), ráadásul csonka csapattal, hiányzókkal, így még nagyobb terhelés jut azokra, akik nem sérültek. Szép ez így. Ilyen terhelést más csapatok sem bírnának. Még szerencse, hogy nincs BL, mert még annál is nagyobbat szopna a 'pool a februári BL-nyolcaddöntőkben, mint amekkorát egyébként az angol csapatok szoktak.
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz Citroware #89712 üzenetére
"Mélygödörben a csapat."
De jó ezt olvasni egy Pool-Chelsea előtt pár nappal.
_________
MásVideó: Sok éve nézek focit, de ilyet még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz IreN!CuS #89709 üzenetére
Keretérték? Miért, most már a Southampton jobb csapat? Írtam a múltkor, minden a valószínűségen alapszik. A keretek értékei alapján lehet, hogy 80% esélye volt a továbbjutásra a 'poolnak és 20% a Szenteknek, de néha úgy esik, hogy a 20% történik meg. És egyébként meg is érdemelték a továbbjutást, tehát még csak nem is mondanám szerencsének (bár volt kapufa meg gólvonal is, azért továbbjuthatott volna a csapat). Az egész szezonban az összes meccsen - néha az eredmény nem ezt mutatta - a 'pool jobban játszott ellenfelénél, vagy néha egyenrangú meccs volt, de most kivételesen mindkét Southampton-meccsen a Szentek játszottak jobban. Mélygödörben a csapat. De a 'poolnak is bőven megvoltak a lehetőségei, csak mindent kihagytak. Nem hiszem, hogy elengedték volna, szerintem akartak nyerni, csak nem ment - persze ilyen szarok még nem voltak ebben a szezonban, szóval ez akár gyanús is lehetne - . Most megint az van, mint az elmúlt két szezonban, hogy hiába van támadójáték, de a helyzetek nem mennek be, a védelem meg lyukas. És megint sérüléshullám idézte ezt elő, mert néhány kulcsjátékos kiesett, nélkülük megtorpant a csapat, meg a kupák miatt heti két meccs kurvasok mostanában, aztán most visszatérnek a hiányzók de sem mentálisan, sem fizikailag nem tudnak visszajönni arra a szintre egyelőre, mint előtte.
Sturridge az egyik legborzasztóbb. Egy zseniális csatár, aki lassan már Torres-szindrómába kerül, már lassan a Chelsea-s Torresi "magaslatokban" van helyzetkihagyást tekintve (na jó, talán ott még nem tart). Szerintem neki vége a 'poolnál a karrierjének, mehet más csapatot keresni. Most nagyon pletykálják Aubameyangot, remélem jönni fog.
Can sem az igazi ebben a szezonban, pedig ő az elmúlt években a csapat egyik legjobbja volt, néha akkor is jól játszott, amikor mindenki más rosszul, most viszont nem megy neki sem. Carragher szerint nem szabad Hendersonnal együtt játszatni. Alexander-Arnold ügyeske, de azért Clyne-nal jobb lett volna a csapat. És Mané nagyon hiányzik még. Ebből csak úgy lehet kiút, ha ők visszatérnek a kezdőbe, a többiek meg mentálisan visszatérnek a top szintre, ez utóbbi nehezebb lesz.[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Nem rég L king mondta régen minden jobb vott meg a régi Barca Real vérszívás is.....
Hello Madridiak lesz idén triplázás ?
Citroghost
Liverpool 0 - 1 Southampton
A keret értékek alapján ez várható volt ?
Vagy ez ( is ) direkt lett elengedve ,hogy a legjobb bajnokságra tudjatok koncentrálni ?
Ha esetleg nézted a meccset egy rövid összefoglalót írhatnál milyen problémákat véltél felfedezni ( a legjobb az lenne ha megnevezel egy játékost zárójelben oda írnád mennyit ér a könnyebb összehasonlítás végett )Vénember
Te most megúszod mert nem 1:0 lett , igaz Tibi már ütötte biztos volna a billentyűzetet
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
DeathAdder
veterán
ha ezt guardiola látja akkor megvan a sziti új kapusa
(nem csak időt húzott, de ápolást is kért)
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz FIREBLADE78 #89706 üzenetére
ez kell neked: Live NetTV
Esetleg windows10-re Live TV nevű app
-
FIREBLADE78
addikt
Tudtok mondani olyan mobil appot vagy oldalt,ahol lehet elő közvetítést nézni?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #89688 üzenetére
De ha már itt tartunk, akkor belőlük nyugodtan csemegézhetnek a bajorok...
Ma kezdődik életed háralévő része
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest