Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz Napfénysüti #55398 üzenetére
Most igazolhatnak még, szóval kicsit mélyebbre kell nyúli a zsebben és bőven át lehet ezt vészelni szerintem.
Nem vágom a Barca teljes keretét, de gondolom nem előre kellenek új játékosok.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Napfénysüti
nagyúr
Úgy tűnik jövőre nem igazolhatunk: [link].
Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz homeless09 #55396 üzenetére
[like]
-
homeless09
őstag
-
[ Szerkesztve ]
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #55394 üzenetére
csak képletesen értettem, tudod...
zsír a mez -
lacy86
addikt
válasz Rypejakten #55392 üzenetére
Csak reszben kovettem bevallom oszinten ( ez van , oregszem )
Koszi a linket!
-
lacy86
addikt
Lemaradtam egy kicsit!!!
( Mandzsukics az Atletico Madridba van , most neztem meg a tegnapi eredmenyt )Van egy olyan oldal ahol ossze van foglalva ki hova ment milyen csapathoz?!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Integra #55389 üzenetére
Szerintem tizenegyes volt, kapura veszélyes lövésbe belekezelt nem leszorítva. Nyilván nem volt szándékos, akkor piros is lett volna.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy "húú elcsalt meccs, a Realnak kellett volna nyernie"."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #55387 üzenetére
áááááááááááá
most olvasom, hogy volt valami kezezés is a 16-oson belül, amit a bíró szépen benézett
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
jaj de kígyó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bandus
veterán
végre dm, de jó lenne, ha maradna
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Integra
titán
Kroos az új Torres
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
Kroos, te jó isten
-
Integra
titán
LOL, a falu bikája megint hozta a formáját, de sárgával megúszta a gyáva bíró miatt
-
-
cyberkind
félisten
CR le, Hámesz be, ez mi?
-
NyxNyxNyx
addikt
Szépen védekezik az Atletico, én lehet befejezem a meccs nézését. Bale-t és Ronaldo-t nagyon kiveszik.
ez kétmeccses? mi a tökömnek, nem ér annyit az egész
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Tibiajax
nagyúr
ha juvés lennék ezt venném meg, ebbe császkálnék egész nap a plázában és leszphatna mindenki
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #55366 üzenetére
azt mondja, nem hallotta gulácsit na mindegy.
vicces az atletico csapatát látni, na de majd most mandzukic.....!!!!
-
Integra
titán
szegény gulácsi, ezt jól összehozták ettől függetlenül a salzburg valszeg nyerni fog a visszavágón.
spanyol szuperkupát melyik külföldi csatorna közvetíti? vagy marad a digi? :-/
-
Dinter
addikt
Szegeny Soriano
-
Dinter
addikt
Kezd erdekes lenni
-
7600 GS
addikt
Valakinek esetleg HD streamje nincsen a Real meccshez?
-
priusz
aktív tag
Egyenlített a Napoli, most lesz igazán jó meccs! Gólszerző: Higuain
Az Arsenal szerintem már elégedett lenne egy döntetlennel..Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!
-
Napfénysüti
nagyúr
Gulácsi szép nagyot védett.
Més que un club!
-
Integra
titán
nagyon szenved az arsenal.
koppenhága-leverkusen meccs meg egész pöpec...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szab.tam
nagyúr
-
Integra
titán
válasz viharhozo #55351 üzenetére
Most vehet MLSZ-futballkártyát, amivel kijárhat az Üllői útra a Groupama Arénába, és mint futballkártyás vagy más klubtól vásárolt kártyás nem kötelező végigmennie a vénaszkenneres átvilágításon, mert az csak a Fradi-regisztráltaknak kötelező. És hogy még ennél is izgalmasabb legyen, egyenesen a vendégszektorba is ülhet, hacsak a Ferencváros vezetői nem rendelkeznek másképpen.
amúgy, mikor az ute stadionnál voltam cimborával, ugyanez az ultragázagyrém szurkolói kártya kiváltás volt a folyamat, 1 ablak..... döbbenet.
talán a legegyszerűbb ha felhívod a fradi stadion jegyeladást és megkérded, hogy mi van a meccsel, de nekem ez az mlsz szurkolói kártya tűnik a megoldásnak elsőre, gyanítom ez minden más stadionba, nemzetközi meccsekre megfelelő lesz[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
A szep. 7-i EB-selejtezot a Fradi-palyat rendezik. Ha ide ki akarok menni, akkor is kell a hereszkenner, vagy ez anelkul is latogathato? Az MLSZ honlapja nem ir semmit errol, a tel.szam meg allandoan foglalt.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
veterán
válasz Rypejakten #55349 üzenetére
Tibi gépelve egész technikás, az kiderült az előbb!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #55347 üzenetére
igen, ez nekem is ismerős.. még a városligeti cigánypályákról
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #55345 üzenetére
nem bántanak, szeretnek engem.... főleg amikor osztok egy sarok-kötényt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #55343 üzenetére
igazából, még azt se...
én csak egyszerűen el vagyok könyvelve trükkmesternek -
Enzolord
addikt
válasz Tibiajax #55340 üzenetére
Viszont téged meg is fizetnek rendesen, hogy bevállald ezeket a trükköket...
(#55341) homeless09 Az nem lenne rossz, de a hivatalos bejelentésig én pesszimista maradok...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
homeless09
őstag
Úgy néz ki a MU megszerezte Marcos Rojo-t és Angel Di Maria-t.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
vans?
őstag
Nagyon keson lesz a derbi.
hábm bábm
-
Integra
titán
válasz Rypejakten #55324 üzenetére
igen, csak annyit olvastam én is, hogy 31 meccs és 4 gól. erre van pénz, mi nem a bayern vagyunk minden esetre az tetszik, hogy nem igazán szivárgott ki info az igazolásról. ok, még nem írták alá, de 99%..
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Integra #55321 üzenetére
a semmiből jött, most stabil kezdő a Corinthiansban, ami semmit nem jelent. vagy beválik, és Dante/Naldo szintűvé növi ki magát, vagy egy újabb Breno lesz belőle. lutri.
-
KisTücsök
addikt
-
Integra
titán
hallott már valaki valamit egy bizonyos zagueiro cleberről? brazil, corintians sao paoloból jön a hsv-be, 23 éves védő. az éj leple alatt igazolták. fogalmam sincsen ki a csóka, de remélem jó lesz, mert a tegnapi védelmi performansz után eléggé elvagyok kendőve
-
L_YKing
addikt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
L_YKing
addikt
Aki nem barcás az is nézze meg!
Neymar 2. 3. gólVisca el Barça! Mes Que Un Club!
-
törölt tag
válasz Rypejakten #55310 üzenetére
Bezony! Kellett nekik Szalait elzavarni. Most böjtölhetnek.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #55309 üzenetére
Passz. De jót nevettem.
Felesleges még bármit is írni. Ez a burnley valszeg simán visszazúg a 2. osztályba. De ez nagyon hiányzott tavaly, hogy valaki ott legyen az ilyen kipattanos, lepattanos labdáknál. Jelen esetben pl Costa. Ezen múlt a tavalyi bajnoki cím, csatár nélkül nem lehet.
Na meg az a hangyányi kreativitás, ami ma jelen volt. Tavalyi szezon annyira nem izgatott, "odaadtam" Mou-nak az építkezésre, de idén már nem érném be a 3. hellyel. Kukázta a számára felesleges játékosokat, be is vásárolt, ráadásul szerintem nem is akart több játékost venni, mert akkor megtette volna... City azért elég erős még mindig. BL elődöntő idén is jó lenne. Meg esetleg egy fa kupa döntő. Úgy kb ez a minimum, amit illene hozni. szvsz. PL 1-2. helye meg alap. ha 2., akkor is csak szorosan lemaradva.
-
szami777
addikt
Nem rossz, nem rossz, a 2. góllal még mindig nem tudok betelni.
Kiscsapatok ellen ezt kéne mindig és minden sima lehetne.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Integra
titán
válasz Rypejakten #55310 üzenetére
10 perc volt még hátra, de mondom várjuk ki a végét, kivártuk
Újabb hatalmas meglepetés...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rypejakten
addikt
Sálke de aranyosan kiesett a kupából.
no Szalai, no party.
-
BenHans
addikt
válasz KisTücsök #55301 üzenetére
Igen, emlékszem Mou konokságára a Realnál is, de attól függetlenül szerintem egy kiváló menedzser.
Most örülök is, hogy minden számomra kedves csapatnál szimpi edző van. RudiGarcia(ő ugyan nem olyan nagy név, de azért a Lille-ből kb csodacsapatot csinált), Ancelotti, Mou.
Fabregas meg eddig méltó utódja Lamps-nak, csak hát ő nem valószínű hogy CFC legenda lesz. (bár mióta Lampardot manci mezben láttam...)
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
KisTücsök
addikt
A csávó bedobásnál kidobta a labdát.
-
Dinter
addikt
Csak engem idegesítenek az ázsiai reklámok?
-
KisTücsök
addikt
Hát "hallod"... Ezt állandóan benézem. Már majd csak egyszer megjegyzem.
BenHans:
Közben itt a 3.
Azért Mou sem tökéletes. Néha azért vannak ballépései, eltaktikázásai. Costanak - ha csak a személyiségét nézem - én sem örültem. Ha azt, hogy a világ egyik legjobb formájában lévő csatára, egy hasonló taktikát játszó csapatból, szinte ingyé, akkor viszont nagyon jó vétel. És eddig bizonyítja is. Remekül játszik.
Fabre meg annyi pénzért... hát nézzük meg, kik mennek annyiért. Nem Fabre szintű játékosok, az biztos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Motoros topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest