Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz salival #44746 üzenetére
Vicces egyébként hogy megint milyen szép szájszagot tudtatok csinálni itt egy ilyen témából, vicc.
Nem kell a két játékost összehasonlítani. Mindkettő másban jó. A brazil sohasem fog olyan sprinteket levágni és úgy lőni mint Bale, a walesi pedig sosem fog olyan látványosan (nem egyenlő a hasznossal) cselezni mint Neymar. Viszont azt nem nagyon lehet vitatni, hogy a vadló idén hasznosabb volt a csapata számára mint a diszkóbrazil.
Kinek a pap, kinek a papné, tanuljátok már meg.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
vans?
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #44755 üzenetére
ő egy srác, aki a legtehetségesebb magyar fiatal játékos és ezért a világ legjobb klubját választotta.
úgy volt, h először rosszul dönt és elfogadja a Real Madrid ajánlatát, de végül -megfogadván mindenki tanácsát- egy sokkal jobb csapatnak, a Barcelonának a hívására nem tudott nemet mondani.
Egy igen ígéretes fiatal tehetség, aki a legjobb klubcsapatot fogja gazdagítani nemsoká -
bagyulajuve
addikt
válasz Tibiajax #44757 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de amit megfigyeltem eddig, hogy aki a Barcelona utánpótlásában végez és nem lesz tagja a Barcanak, az szinte mindig becsődöl más csapatokban (cáfolj meg, mert ez minden objektív megfigyelést nélkülöz), pl: Krkic vagy Giovanni Dos Santo. Míg azért a RM utánpótlásából kikerülő játékosok, sokkal nagyobb arányban állják meg helyüket, akár más spanyol, akár más külföldi csapatban (pl: Eto'o, Mata).
Szóval szerintem nem biztos, hogy jobb választás.Resistencia eterna
-
nextman
aktív tag
Nem mintha erdekelne valakit, de szerintem Bale siman jobb Neymarnal.
-
7600 GS
addikt
válasz bagyulajuve #44760 üzenetére
Ő is tudja ezt, csak hát nyilvánvalóan nem fogja ezt leírni nekünk .
-
szab.tam
nagyúr
válasz Tibiajax #44757 üzenetére
csak én attól félek, hogy működni fog a magyar klisé.
kicsit fejlődik még az u-ban, majd a cserepad mellett 3 utcával parkol 1-2 évig.
utána elmegy egy közép-felsőszerű csapathoz, hogy játszhasson.
végül kiköt oroszországban, hogy egy veyron-nal űberelhesse a bentley-t.
majd szép lassan ő is elfelejt focizni...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
7600 GS
addikt
Arda Turan ott lesz amúgy a BL döntőben?
-
L_YKing
addikt
-
Sickboy25
addikt
válasz venember83 #44768 üzenetére
Bammeg, mint Tom Hanks a Számkivetett című filmjében
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
gyuromoj
veterán
Megjöttek a jegyek! (két egyesületi tagnak)
Iker Casillas ma 33 éves.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
nagyúr
Félig off kérdés: volt-e valakinek összevarrva az ínye? Addig nem lehet focizni amíg kiszedik a varratokat?
Én hülye elfelejtettem megkérdezni a dokit.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
vans?
őstag
válasz Napfénysüti #44774 üzenetére
Nekem volt, eszembe sem jutott focizni addig. Persze gondolom attol is fugg, mennyire volt komoly, nekem (joindulatu) daganatot vagtak ki belole...
hábm bábm
-
KisTücsök
addikt
válasz Dinter #44773 üzenetére
Várható volt. Nem lesz könnyű még egy olyan balhátvédet találni. Főleg mostanság.
____"Bizarr sztori látott napvilágot kedden az angol sajtóban: Yaya Touré távozna a bajnok Manchester City labdarúgócsapatától, amiért a klubtól senki sem köszöntötte születésnapján. Az elefántcsontparti középpályás ügynöke elmondta: tiszteletlenül viselkedtek védencével."
Gyerünk, Mou, tudod mit kell tenned. De szívesen látnám a kp-n Luiz vagy Mikel helyett.
-
nagyúr
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #44768 üzenetére
Nagy forma ez az ember.
-
sh4d0w
félisten
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
válasz 7600 GS #44758 üzenetére
#44758 - #44765 hát ez mekkora volt.. istenem, egyre jobban rákapok itt a ph-n a direkt polgárpukkasztás terrorizmusra , csodásan működik.. de hülyék vagytok, nem ismertek még eléggé, ennyire simán beveszitek, h ilyet leírok, így? de muszáj volt most valami szépet írni 7600gs-nek, nem bírtam kihagyni
-
vans?
őstag
válasz Napfénysüti #44777 üzenetére
Kocogas szerintem belefer azert. Amugy meg kapus vagy, minek futni?
hábm bábm
-
szab.tam
nagyúr
válasz sh4d0w #44781 üzenetére
teljesen korrekt leírás.
(fradi szempontból) még azért nem 100%, hogy 4. a vidi.
de ha innentől a fradi nem tartja meg a 3. helyet, akkor azt meg is érdemli. mint jelen esetben ugye a vidi a negyediket.az első 3 helyen kicsit hellyreállni látszik ezzel a világ rendje.
és legalább 3 normális környezetben hullunk ki az elő-előselejtezők során a nemzetköziben...a diósgyőr pedig rászolgálna a kupára.
nem objektív módon.
miközben fradistaként hivatalból utálnom kéne őket, valamiért szívesen nézem a hazai meccseiket.
a fradi után szerintem az övék az egyetlen épkézlább szurkolótábor is...****
és azt már többen elmondták, hogy ennyi csapathoz nincs elég jó hazai játékos, akik meg vannak, azok sokszor többet kérnének, mint a náluk jobb külföldiek...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Ps Vita
őstag
válasz 7600 GS #44784 üzenetére
Mobilról vagyok,most nem keresem ki,amit már nem tudom ki(k) szokott linkelni néha(az biztos,hogy a BarcaReal után volt az egyik)ugyanebben az elvakult stílusban írodnak,és pont eszembe jutott,ennyi az egész
Csak gondolom Tibi viszont nem gondolja teljesen komolyan
Ha valamit elírtam bocsesz,így is ötször annyi időbe telt ez begépelni
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #44776 üzenetére
"Köszönöm mindenkinek aki felköszöntött! Időközben megérkezett a Man City felköszöntő kártyája is! Az ügynököm kicsit túlreagálta a dolgokat, és mondott néhány olyan dolgot amit én csak viccből mondtam. Ezért arra kérek mindenkit, hogy senki se vegye komolyan azokat a szavakat amik nem az ÉN számból hangzanak el. Mindenki a City iránti elkötelezettségem a teljesitményem alapján itélje meg!"
Az ilyen ügynököt pedig ki kéne vágni.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #44790 üzenetére
Csak nagyobb fizut akart szegény Yayanak, ilyen szezon után gondolta megérdemli.
Pedig már elképzeltem londoni kékben.
____"Péntektől jövő vasárnapig Magyarország ad otthont az ügyvédek 17. labdarúgó-világbajnokságának, a Mundiavocatnak." Vitya bá stadionjában lesz két döntő. Ha csak el nem mossa egy futózápor..
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Richard! #44797 üzenetére
én meg azt hittem egy pillanatra, hogy gandolfini halála után tovább kezdék forgatni a bénán félbeszakadt maffiózókat...
mert hát ugye a család az család...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest