- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VHS digitalizálás
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy építsünk otthoni labot III. (Mit vegyek?)
- MFM HDD beüzemelése 25 év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iramirez
aktív tag
válasz grizlisandor #222496 üzenetére
Renato Sanches már csak egy ötös..?
Pár éve még a milan elöl nyúlták le 28 milláért. -
DeathAdder
veterán
szegény omlette du fro chris minden évben leírja hogy ez a párizs már nem az a párizs mostmár sporszakma folyik
-
venember83
nagyúr
Furcsán működik a PSG, igen. De még furcsább ilyen kritikákat a Chelsea vagy esetleg a Barcelona szurkolóitól hallani.
-
grizlisandor
veterán
válasz venember83 #222494 üzenetére
McLigue szabályokon kell módosítani.
Nem értem, hogy minek vesződnek az olyan játékosokkal, akik a kispad közelébe sem fognak kerülni. Basszus még Xavi Simons is P$G játékos?! Hova kell ezeknek Kvaradóna?!
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #222490 üzenetére
Nem mintha Carlo alatt csodálatos játékot játszanánk, de most már azt mondom, hogy tudná hozni a garantált győzelem és döntetlen kombót, ám legyen, de ebből Csaba lesz idővel.
-
venember83
nagyúr
Agresti: Kolo Muanit nem jelentheti be a Juve, mert a PSG már kölcsönadott hat játékost, és ennyit engednek meg az előírások. Így valamelyik kölcsön módosulásáig a Juventus nem regisztrálhatja a francia támadót.
Albanese: A PSG tisztában volt ezzel a helyzettel, egyszerűen arra várnak, hogy az egyik kölcsönt véglegesítse a másik fél, és akkor tovább lehet lépni Randal Kolo Muani ügyében. A kölcsönügylet nincs veszélyben.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Palmer, Colwill, Enzo, Lavia nem edzettek, mert az Ipswitch elleni roncsderbin kapott mindenki, szép lesz a hétfőn a Wolves ellen.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #222486 üzenetére
Jóska után szabadon
-
Creative997
őstag
válasz cyberkind #222485 üzenetére
És állítólag 2029-ig még kivasarlasi összeg sem lesz és utana is valami magas összeg.
Nem értem miért írt alá ilyen hosszú szerződést, így hogy fog fizu emelest kapni később. Mondjuk elvileg heti fél millát kap a mostanival..Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
venember83
nagyúr
-
Creative997
őstag
válasz szotyika77 #222488 üzenetére
Te valami vudu átkot raktal rá..
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
szotyika77
aktív tag
válasz Creative997 #222483 üzenetére
Cama megint kidőlt 3-4 hétre.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
DeathAdder
veterán
drágaszág újra kormányműnél
-
cyberkind
félisten
Haaland marad a Cickón 2034-ig, benne se lehet csalódni.
-
szotyika77
aktív tag
válasz Creative997 #222483 üzenetére
Arra gondoltam ami a Rudigeres eset után történt, amikor Lunin vitte el a srác lábát.
Cama maradhat még formán kívül egy kicsit, majd jövőre összeszedi magát. -
Creative997
őstag
válasz szotyika77 #222480 üzenetére
Melyik szitu? Ahogy Rudiger beallt a gyerek elé? Az befujhato lett volna, de az a 16-on kívül volt (ez viszont nem összehasonlíthato a meccs végi esettel). Ami utána jött - amit a VAR-ral is néztek - az full szineszkedes.
Camavinga egy jó játékos, sokat fut, sok labdát szerez, jól atlatja a pályát. Sokat volt sérült, formán kívüli a visszatérése[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
szotyika77
aktív tag
válasz grizlisandor #222481 üzenetére
Kb félévente 1x nézek angol focit élőben, összefoglalót is csak a pool meccseiről szoktam nézni, az eredményeket csak a neten és itt követem.
-
grizlisandor
veterán
válasz szotyika77 #222477 üzenetére
Persze, de ő középső belső védőként jó ebben a taktikában, ha láttál MU meccset Amorim irányítása alatt.
-
szotyika77
aktív tag
válasz Creative997 #222479 üzenetére
Most néztem én is az összefoglalót, és felmerült bennem egy pár kérdés.
Mbappe gólja előtt a Celta támadása nem volt tizi? Ha már a második Celta gól kb hasonló szituból született, az első is befújható lett volna szerintem.
Endrick azért mert vert két gólt már C.Ronaldonak hiszi magát és mehet a vetkőzés? Kicsit szerényebben kéne szerintem.
Cama és Csunameni nem reál szint, úgyhogy még sokáig maradhatnak felőlem a kezdőben!Viszont a ráadásban szép gólokat vertek a madridos fiatalok, az tény. Remélem a következő körben lesz egy Barca-Real Madrid.
-
Creative997
őstag
válasz cyberkind #222474 üzenetére
Nem láttam a meccset, de osszefoglalo alapján ezt simán nyerni kellett volna rendes jatekidoben, csak elszorakoztak. MBappe olyan gólt lőtt mint amivel a régi önmagát idézi.
Az a Vigo tizi a 90. percben nem volt az.
Ez az Endrick meg lő egy gólt a 108. percben és már vetkőzik... de a játéka is kb arra megy ki hogy megkapja a labdát es lő. Semmi csapatjatek, ez igy elég unszimpatikus.Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mephi666
nagyúr
válasz szotyika77 #222477 üzenetére
...na meg Jonny Evans
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
szotyika77
aktív tag
válasz grizlisandor #222476 üzenetére
Minek kell belső védőt venni, ha ott van Harry McGuyver?
-
grizlisandor
veterán
válasz Redneck #222475 üzenetére
A srác bevethető jobb oldali 10-esként, de úgy néz ki megvan a jobb oldali szárnyvédő!
Teljesen nosztalgikus hangulatba kerültem a Conte és a Moses Victor esete dettó!
Így meg akkor a bal oldali belső védőt kell venni, mert engem sem ez a Yoro gyerek, sem DeLight nem nyűgözött le azon a poszton. -
Redneck
nagyúr
Na aztán Diallo vert egy hármast a végén.
Ha megrakom, a mix így is, úgy is elment volna.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
cyberkind
félisten
Sorry Carlo, de ebből menőke lesz, elfáradtak a fiatalok fejben, és nagyon nem úgy néz ki, hogy ezt sikerül megváltoztatni.
-
grizlisandor
veterán
Amad!
Valaki ránéz a végeredményre, sima meccs volt!
-
grizlisandor
veterán
Amad egyenlített, vajon meglesz a 3 pont a végén?
-
Redneck
nagyúr
Biztos voltam benne, hogy a Sotont nem veri meg a MU, de egy döntetlenre majdnem megraktam. Aztán megszólalt a vészcsengő. Egyelőre kinéz egy újabb nyalóka.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
IreN!CuS
őstag
bíró még meg sem nézi tizi volt e
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
grizlisandor
veterán
Ilyen rossz Sirály szabadrúgást, de gól lett a vége.
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #222465 üzenetére
Cambiasoról írnak, hogy Citykóba költözhet...
-
mephi666
nagyúr
Onana azért dolgozik, hogy hazai pályán ne szopjanak vagy 3al a Soton ellen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Cs1csó
titán
válasz venember83 #222464 üzenetére
Egy csapat "csóróságának" szerintem két látványos eleme is lehet:
1. túl sok IDŐS játékos
2. túl sok FIATAL játékos
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #222464 üzenetére
marmust is vitték
mondom én hogy kegyetlenül be fognak vásárolni nem lepne meg ha zubimendi honvágyát is kigyógyítanák, csak úgy mint annó jesus navasét
-
venember83
nagyúr
A két alábbi kép készítése között kb. 450 nap telt el. Sok mindent lehet mondani az idei Juventusra (is), de most tényleg vannak fiatalok a keretben. Nyilván pénzügyi okokból is.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Ennek a Léderer Ákosnak borzasztó hangja van szó szerint irritál.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #222460 üzenetére
...lehet gólonként legurít húzóra egy korsóval
-
mephi666
nagyúr
...na, a kanárinak álcázott sirályok mire mennek az internetszolgáltató (IPS) ellen?
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #222450 üzenetére
...simán beküldtem volna Sára helyett a Forest ellen utolsó 20 percre... belőle tuti nem tudtak felkészülni és okozhatott volna meglepetést
Darwinnak meg volt 90 perce gólt szerezni a lakatosoknak, mégse ő szerzett gólt, hanem a végére berakott Chiesa és Danns
-
veterán
válasz grizlisandor #222452 üzenetére
Enkunkót jó áron átvennék a bajorok!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Richard!
addikt
Lamine a tegnapi, Betis elleni pár passza a tiktakkon: [link]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #222447 üzenetére
...mondom Danns 19 éves, papíron 1/100 annyit ér, mint Darwin és jobb számokat produkál, ha lehetőséget kap
-
addikt
-
grizlisandor
veterán
Ezek után nem merjen senki rosszat mondani a Prófétáról! -
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #222438 üzenetére
Akkor lennétek 0-án könyvelésben vele, mint mi Lukaku 30M €-s eladásával?!
-
addikt
-
atee_13
őstag
Napokban volt olyan pletyka, h valami turbánisztáni brigád 80 adott volna érte euróban de mi visszautasítottuk, hogy több kell érte. Hogy mennyire valid ez a sztori azt nem tudom.
-
mephi666
nagyúr
...majd Danns átveszi a helyét Darwinnak 90perc csak egy gólpasszhoz volt elég negyedosztályú ellenfél ellen, Danns meg alig 20 perc alatt vert egy gólt
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #222437 üzenetére
40m+1 fontért vihető is
-
addikt
válasz atee_13 #222435 üzenetére
Ha nem érkezik valami gólvágó hozzánk, vagy valami MLS-hez hasonló tehetséget(itt jegyzem meg, hogy nagyon csípem a srácot, van vér a pucájában és nagyon jól teljesít) nem húzunk elő a tarsolyból, akkor fogunk még bőven botlani. A befejezéseink valami penetránsak.
Go Gunners!
-
atee_13
őstag
válasz mephi666 #222432 üzenetére
Persze tragédia nincs, mert szezon előtt mindenki aláírta volna a top4 pozíciót, de ilyen féltáv után a 4. hely szerintem már csalódás, nekem legalább is mindenképp és azért a címet jó lenne behúzni ha már eddig így alakult, de tény, hogy a többiek feltűnően sokat botlanak.
-
Cs1csó
titán
válasz venember83 #222429 üzenetére
sima pufi dzseki. Úgy néz ki mint egy Párizs melletti "no go" zóna lakója, miközben "alkami" munkát keres épp, vagy segélyért áll sorba.
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #222431 üzenetére
...ez a nőstényördög nem rokona véletlenül Johnny Depp exnejének, Amber Heard-nek? ...vagyis argentinok, szappanopera az életük...
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #222430 üzenetére
nem, viszont nem is katasztrófa: az előny nálunk van... annyi hogy egy picivel több pontot szórhatunk el, mint az üldözők... márpedig tuti, hogy ők se fognak hiba nélkül elmenni a végéig még mindig ez Slot első szezonja és senki nem tudja, hogy a szezon második felét hogy tudja végigvinni... az tuti, hogy Klopp általában óriási szenvedéssel kezdte Slotnál nem érzem azt, hogy fogalmatlanul-szerencsétlenül dobáljuk el a meccseket: a NF ellen rossz volt az 1. félidő (amit már megszokhattunk), de a 2. félidőre összerakta rendesen a taktikát és +10perccel szerintem nyertünk volna (ez az időhúzás is a Forest egyik fegyvere volt) ...kellene most 1-2 meccs, amit kényelmesen tudunk nyerni, hogy mindenki felszívhassa magát önbizalommal (ha a Forest ellen fordítunk, az pl nagy boost lehetett volna mindenkinek, de így sem volt szörnyű)
-
venember83
nagyúr
A nők, mindig a nők. Meg a pénz!
Tovább dagad a botrány Mauro Icardi és Wanda Nara között...
---
A már közel 1,5 éve elvált Icardi és W. Nara ügye még mindig tartogat meglepetéseket, ezúttal a válás fő okaként megjelölt egykori szupermodell, China Rodriguez tálalt ki...
China Rodriguez azt nyilatkozta egy argentin rádiónak, hogy Wanda Nara fizikálisan is bántalmazta Mauro Icardit, aki az Internél töltött időszaka alatt két alkalommal is azért nem léphetett pályára, mert a Wanda által okozott ütések külsérelmi nyomai miatt kényszerült pihenőre. (...)
Ez azután történt, hogy Wanda lett Icardi menedzsere, és az ügyet eltitkolta az Inter klubvezetése, a botrány miatt.
C. Rodriguez elmondása szerint az Icardi és a klubvezetés között kirobbant feszültségek is akkor kezdődtek, amikor Wanda lett a menedzser.
Icardiért konkrét ajánlatot tett a Chelsea, amit Icardi visszautasított, mert az Internél akart maradni, hogy a klubnál legyen legenda, ebből nem akart engedni. A Chelsea által ajánlott fizetés a háromszorosa volt annak, amit Icardi az Internél kapott, és állítólag Wanda szőrnyű haragra gerjedt, amikor ezt Icardi visszautasította.
Ezután vette Icardi a comói házat, amit valójában nem azért vásárolt meg, hogy együtt odaköltözzenek, hanem azért, hogy ő külön élhessen Wandától a közös kislányukkal, Francescával...
A családi balhé miatt vert éket Wanda a klub és Icardi közé, ami közel 1 éven át tartott és végül Icardi távozásához vezetett... -
atee_13
őstag
válasz mephi666 #222428 üzenetére
Pillanatnyilag ok, de ha nem nyert volna az ágyús brigád ez a forduló ajándék lett volna. A szerencsés meccsalakulás meg most nem jön és még 17 forduló van az előny meg max 2,5 meccs ha behúzzuk az elmaradt meccset, ha nem akkor csak 1,5. Azért nem annyira rózsás a helyzet.
-
venember83
nagyúr
Az erősítés Pradát visel.
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #222427 üzenetére
...azért a 4 pont előnyünk 1 meccs hátrányban még mindig megvan és szerintem Artetanál lesz itt még gödör tavaszra... ha meg nálunk ezek az x-ek jelentik most a gödröt és kezdünk lassan kijönni, teljesen jó... majdnem fele hátra van még a szezonnak
-
mephi666
nagyúr
válasz hdanesz #222413 üzenetére
...az meg azért lesz felkapott, mert ott a papírforma egy sokgólos hazai győzelem
-
addikt
Gyötrelmes győzelem. De grat a fiúknak! Kiszenvedték.
Go Gunners!
-
addikt
Nem rögzített szituból?
Itt valami hiba van.Go Gunners!
-
addikt
GabiXL
Kibaxott stoke city
Ráadásul ajándék szögiből.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
addikt
válasz grizlisandor #222415 üzenetére
A srácainkkal brómos teát itatnak az tuti. Mocskos frusztráló élmény manapság Arsenal szurkolónak lenni.
Go Gunners!
-
grizlisandor
veterán
Csirkék vezetnek, ha ez nem rázza fel az Àgyúsokat, akkor semmi.
-
addikt
Tépem a hajam.
Go Gunners!
-
hdanesz
őstag
válasz grizlisandor #222410 üzenetére
Az Ipswich elleni meccs lett volna a kiszemelt. Az messze van a rangadótól.
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #222410 üzenetére
am a helyi bérletesek akik a leghangosabban tüntetnek az 1% os emelés miatt is jó nagy fassszopók, az 1 éves bérletükből egyetlen meccs jegyét eladják olyan áron ami fedezi az egész évüket
-
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #222406 üzenetére
Igen, igy már ismerős a dolog, mondták a Podcastban, hogy aki vesz tagságot, az adja le a nevét a szurkolói klubnak, mert ha X létszámot elérik akkor jönnek a kedvezmények.
-
hdanesz
őstag
válasz grizlisandor #222403 üzenetére
Eléggé kacifántos a dolog, ahogy DeathAdder is írta fentebb. Azt hiszem le fogok tenni erről a Liverpool jegy dologról...mindenütt 250-300 font a jegy és még mindig ott van a lehetőség, hogy valami kamu. Azért annyit nem ér a dolog. A szálloda két éjszakára és a repülőjegy kerül 230 fontba.
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #222403 üzenetére
az az OLSCH-hál nem egyszerű, tag kell legyél, tagdíjat kell fizetni, aztán valamikor kapsz jegyet, viszont az tényleg pár 10 font ilyenkor
-
grizlisandor
veterán
Legóhaj Zsombit miért nem rakta a kezdőbe? Akkor 3/3 ex Chelsea játékos játszana..
-
-
hdanesz
őstag
válasz DeathAdder #222401 üzenetére
Szállás és repülő már megvan, legalábbis hogy melyik járat meg hotel. Az érdekesebb dolog a jegy beszerzése.
Vividseats.com....itt találtam eddig viszonylag jó áron jegyet. De megnézem a többit amit ajánlottál. Köszi!
Ahogy látom szép árak vannak....300 euro kezelési költséggel együtt. Utoljára 2018-ban voltam egy AC Milan-Napoli meccsen...az 110 ojró volt és marha jó helyem volt, középen majdnem a felezővonalnál és a 12. sorban.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz hdanesz #222400 üzenetére
viagogo, onlineticketexpress, livefootballtickets
esetleg focitour.hu, vagy rajesh koothrappali az aluljáróban (de ha üzérek érdekelnek adhatok kontaktot aki adhat kontaktokat)
+booking szállás, arriva appon meg tudsz buszjegyeket, 3 napos bérletet venni, stadionhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest