- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Dr. Oid
aktív tag
Jól látom, újrakezdte NvidiaRTX néven?
[ Szerkesztve ]
-
válasz idegen lény #39 üzenetére
Na azt csinálja, aki a felesleges dolgokat akarja törölni, az használja inkább a BleachBit-et az tényleg letörli ami felesleges, a registrybe meg nem nyúl bele.
-
idegen lény
őstag
válasz Hieronymus #10 üzenetére
Cáfolnám, hogy a CC nem csinál semmit. Nekem egyszer tönkrevágta a gépem.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
K.va jó ez a Logout!
Nekem is kéne blogot írnom ide aztán trombózisba rakni a közösséget.Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
-
junior tag
válasz cskamacska #23 üzenetére
PBalázs más. Nagyon más.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz Luck Dragon #26 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a bejegyzés létrehozás jogosultságát is megvonták.
-
válasz cskamacska #23 üzenetére
Már régen láttam tőle bejegyzést .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
pupehap
tag
"Csináljatok nekem külön AuraSync kibeszélő topic-ot az lenne az igazi legalja."
Nem....te vagy a legalja....
Bevallom jól szórakozom a lavinákon amiket okozol, de a Puzsér féle szekunder szégyenérzetet érzem ilyenkor. Nincs önkritikád, mindenki hülye de téged a jóisten iderakott világosságot hozni. Lucifferrum, adj fényt....
2 lehetőség van számodra hogy ne nézzen a világ hülyének. Vagy töröld magad innen mert egy épkézláb megnyilvánulásod sem volt. Szakmailag nulla, vagy irrelevancia fennforgása.Én is be tudom hazudni hogy pld. programozó vagyok.Vagy, amit ajánlanék is, fordulj szakemberhez, mert baj van a toronyban."ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni " José Luis Torrente
-
pupehap
tag
A Ccleaner a gyengék fegyvere
"ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni " José Luis Torrente
-
cskamacska
addikt
válasz Tutyimutyi #3 üzenetére
Nekem télen a rövid és komor nappalok miatt egyébként is kicsit szürreálissá válik a világ, az ilyen posztok/topikok mikor szembe jönnek, külön ellenőriznem kell nem volt-e a sütiben alkohol, mert nem bírom és berúgok a konyakmeggytől is.
A fel nem tett kérdésre a válasz valószínűleg még mindig az, hogy
Mi mind PBalázs kesztyűbábjai vagyunk!"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Graphics
Jómunkásember
-
válasz mefistofeles #17 üzenetére
Nem mindenhez kell érteni a Windowsban.
Windows gomb + X gomb - Beállítások - appok - telepített appok - a törölni kívánt app - a három pont kinyitása (Windows 11) app törlése.
Ehhez nem kell komolyabb végzettség. Az autók esetében is megtanuljuk, melyik a gázpedál, melyik a váltókar.
Ha a regisztrációs adatbázis bányászata és könyvtárakban törölgetés megy, akkor normális app eltávolításnak is mennie kell.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
RandomUser0
újonc
"más név alatt modokat "lopott" és sajátjaként árulta őket"
A Youtube karrierjét is azzal kezdte, hogy nagyjából minden játékot letorrentezett, csinált egy negyed órás bénázós videót a játék elejéről, aztán osztogatta a linket a torrent oldalakon, hogy megnézhessék az emberek "érdemes-e letölteni a játékot".
Később a Youtube partneri pénzkeresős időszakban igaz, hogy sok digitális porfogót tényleg megvett, de még akkor is bőven előfordult a warez, nem egyszer lebukott az "irigy vérpistikék" előtt, hogy például ott virított a RLD! név a videójában, vagyis lopott szoftverrel kereste a pénzt akkor is... -
Busterftw
nagyúr
válasz Hieronymus #15 üzenetére
En nemreg ratalaltam az Uninstalr-ra, elegge bevalt es ingyenes.
Blogon leirta, hogy miert kezdett bele. -
KISDUCK
addikt
Amit csinál sok esetben az nem érinti a flame generálást? Mert az elvileg sérti a szabályzatot.
Én régebben hallottam már a tirexi nevet, de sok emlékem nincs róla, szóval rákerestem és hát nem szép dolgokat találtam róla. Elvileg nexus mod nyelvi szűrője tiltja a nevét, más név alatt modokat "lopott" és sajátjaként árulta őket meg ilyenek és ha tényleg ő tirexi és ezeket megcsinálta akkor nagyon nincs joga arról hisztizni hogy valaki miért alis kacattal javítja a drága perifériáját, meg vagdalózni hogy biztos torrentről szedi a játékait.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Hieronymus #15 üzenetére
nem egészen így látom a dolgot....
Nem hiszem, hogy mindenhez értenem kéne amit használok. Autót is vezetek évtizedek óta és fingom sincs az autószereléshez. most akkor hülye vagyok? Windost is használok úgy 25 éve és nem is szokott lenni gebasz, de ha kell kérdezek.
és szerintem itt a lényeg.
Nem az a balga aki nem ért valamihez hanem az aki probléma esetén nem kéri ki szakember tanácsát és gányol.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Narxis
nagyúr
Az ilyen manuálisan törlő emberek engem is felb.sznak idegileg, az ilyenek öntik egybe a szelektív hulladékot a kommunálissal meg még sok egyéb dolgot erővel/manuálisan oldanak meg, hogy aztán más takarítson fel utánuk.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Nem.
A nem használt program törlése a felhasználó szempontjából tökéletes.
A regisztrációs adatbázisban vannak naplózó funkciók.
A naplókat nem szokás törölni.
Ha valaki ezeket akarja törölni, akkor kell egy kicsit küzdenie.
Például a próbaverziók újra használatához szükséges ez a beavatkozás.Ennyi.
A legnagyobb probléma, hogy az operációs rendszerek használatához nem rendelkeznek alapismeretekkel a felhasználók.
Egy másik oldalon az egyik felhasználó el volt ájulva a Linux képességeitől. Ha egy pici probléma volt a rendszerrel újra telepített mindent. A Linux használatához szükséges ismeretanyag töredékét birtokolta a felhasználó. A Windows esetében sincs ez másként.
Cégeknél ott a rendszergazda. Otthon meg a voodoozás, ha nem tudja valaki mit kell csinálni.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Graphics
Jómunkásember
Ő
Tirexi
amúgy... Csak 7 év telt el a másodregisztráció óta..
Tudnak róla itt is... De maradhat.
És az utóbbi időben rendes pusztítást végez... De manapság úgy néz ki neki több joga van hülyeségeket írni és beleállni másokba. Ja hogy most én is ezt teszem... Hát sose ismertem a tagot..Sajna egy legutóbbi kirohanásakor jól összeszedtem pár linkkel, de épp törölték... Azt csinálja, amit itt is, leírja a véleményét, majd töröl, tilt mindenkit... Privátban is...
Vagy beleírja a kis logoutos bejegyzésébe, hogy mekkora kretének vagyunk, utána kitörli onnan... EZ megy már pár hónapja... Addig egészen jól elnyomta Tirexi énjét.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
totron
addikt
A szaktudás mindig az amivel:
- le tudod nyűgözni a nőstényt
- a másik kan tudásánál eggyel több
- átmegy a főnöknél.
Illetőleg teljesen fogalmatlanok esetén olyan szintűnek adod el magad amilyennek csak nem szégyenled vagy ameddig a logikád ér (sánta kutyát hamarabb...). Nem értek egyet ezekkel az alkalmazásokkal, definíciókkal, de sokszor ezt látni az életben. -
Vladi
nagyúr
válasz Hieronymus #11 üzenetére
Úristen... 40 év alatt nem tudták megoldani. Csodás. Tényleg vannak faszik akik elhiszik, hogy ez szaktudás?
il sole non sorge più ad Est!
-
Vannak akik még nem találkoztak azzal, hogy a Windows telepített appok felsorolásában, a program neve után lehet a letörlést választani?
Illetve az app menű bejegyzésében választható az eltávolítás.
A Windows eltávolítja a program összes komponensét. Kivéve a programtól független szálakra helyezett bejegyzéseket. (Ezek általában információk a telepítés és törlés dátumát rögzítik.
Ezeket a ccleaner sem piszkálja.
Ezek kézi törlésére lehet információt gyűjteni a neten.
De ez haladóbb felhasználók számára fontos.PS:
A kéretlenül feltelepült komponensekhez nem készítenek törlő információkat a gyártók. Valóban a neten kell kutatni.
De nincs garancia a tökéletes eltávolításra.[ Szerkesztve ]
-
Ja és úgy hívják, hogy CCleaner amit nem árt néha lefuttatni.
Ja és nem érdemes futtatni. Gyakorlatilag nem csinál semmit.
Csak olyan bejegyzéseket töröl, amit szükség esetén újra elkészít a Windows. Ezzel igazolja a lététjogosultságát. Mindig tud valamit törölni.Helyette a
Revo Registry Cleaner Free
Revo Uninstaller Free
programokat javasolnám.
Főleg az unistaller hatékony. A telepítés folyamatáról készít adatlistást, ami alapján a nem program specifikus bejegyzéseket is lépes eltávolítani. Például azt, hogy telepítve volt már a gépre az adott program.A háttértár karbantartására a Windows saját alkalmazása a legjobb
cleanmgr.exe
DOS promtból is indítható. Ütemezhető, profilokat is lehet készíteni hozzá. Feleslegessé váló rendszerfrissítési és segédfájlokat is biztonsággal takarít le a meghajtóról.A teljes értékű particionáló program, a diskpart, is csak
DOS programként parancssorból érhető el. (Nem véletlenül.)Még jön pár cikk olyan emberekről mint te akiknek feltett szándékuk mindent IS megmagyarázni.
Alapvetően nem neked szól a hozzászólásom. Javaslat mindenkinek aki hatékonyabban akarja használni a gépét. De neked kell címeznem az összefüggések átláthatósága okán.
Te használd tovább a Ccleanert. A te dolgod. Közöm nincs hozzá.
-
Vladi
nagyúr
"Minden esetben meg kell keresni az interneten, hogy hogyan kell eltávolítani szabályosan, mert akkor nem lesz gond."
igen... és akkor a windóz nem fos? Ne röhögtessetek már... ezt tényleg mérnökök tervezték? TÉNYLEG?
il sole non sorge più ad Est!
-
Dr. Oid
aktív tag
AuraSync... nincs benne semmi új, hány troll volt már itt a fórumon.
-
KISDUCK
addikt
Ezt szerintem már a cím lelőtte.
Ha már itt vagyok, akkor a tömegközlekedéses részhez hozzáfűzném személyes észrevételemet. Legyen az vonat vagy busz, az emberek valamiért mindig odatömörülnek az ajtókhoz (a peronon) megnehezítve az érkező utasok leszállását. Ők nehezebben szállnak le és emiatt a következő utasok is nehezebben szállnak fel. WTF
-
PTM
aktív tag
válasz mefistofeles #2 üzenetére
Én se értettem, de az első hozzászólásból ki is derült, hogy miért épp ezeket hozta fel.
-
totron
addikt
válasz mefistofeles #2 üzenetére
Három etűd, külön sztorik, de egy közös szálra felfűzve, ő egy spanyol művészfilm-rendező, hát nem érted? Meg aztán itt van ez az AuraSync-jelenség, ami kemény. Több dimenzióban üzemel ugyanaz a fórum, olybá' hat. Egyre-másra jelennek meg random felröffenések, amolyan mentál-flairek, amik jönnek valahonnan, de amely eredőkkel soha nem találkozom. Túl jól megy ez a sokat markol, keveset fog eljárás. Mostanra kirajzolódott ebből egy trend, így érteni valamennyire, hogy mi a népek gondja a egyvalakivel, de akkor is lógnak ezek az indulatok a levegőben. Az indulat és betapasztott szájak írott művészetével ülünk szemben.
-
junior tag
Na azért nem iszunk házira kevertet.
-
Nem kicsit zagyva szerintem az írásod...
Elindulsz a buta emberektől, utána ugrassz a helyes program törlésre majd a DOS parancsokra, majd a végén egy pár szó erejéig linux.
Ennek így nem sok értelme van......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
NvidiaRTX
őstag
Megmondom hány problémám volt eddig abból, hogy manuálisan töröltem valamit a gépről: 0
Ja és úgy hívják, hogy CCleaner amit nem árt néha lefuttatni.Segítek itt találod:
A DOS parancsok korában megtanították a számítógép kezelésének alapjait nem csak a parancsok írását erre asszociáltam nem arra hogy 2024-ben Norton Commander-el indítsd el a Doom Eternal-t.
Köszi hogy külön cikket írsz csak nekem egy válaszadásról, de felesleges mert ezzel nem mész semmire sem nálam.
Még jön pár cikk olyan emberekről mint te akiknek feltett szándékuk mindent IS megmagyarázni.
Csináljatok nekem külön AuraSync kibeszélő topic-ot az lenne az igazi legalja.
Minden másra ott az előfizetéses Ignore gomb.
A további válaszokat pedig nem fogom megnézni van jobb dógom is. Hosszú ó-val.[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Bittorrent topik
- Háztartási gépek
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10