- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én válaszom a 2010-es választásokra!!
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
regvoltrossz #19 üzenetére
Ki mire gerjed.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
De rohadt unalmas már tényleg, hogy már a
kenyérpirítógrillsütő programját is AI-nak hívják.regvoltrossz: én arra lennék kíváncsi, ha azt mondom "szeretném hozzáértő magyar mesterekkel megcsináltatni a fürdőszobámat", hogy nem fagy le végérvényes ciklusban
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Héraklész
tag
válasz
regvoltrossz #19 üzenetére
-1
-
regvoltrossz
aktív tag
Azért kíváncsi lennék, ennek a "Hungarian edition" változatára, bográccsal, marhapörkölttel, kőművesdekoltázzsal.
[ Szerkesztve ]
Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
-
Sinesol
veterán
Kéne egy ai-os robot is, aki meg is eszi, hogy véletlenül se lehessen valamiféle negativ élménye az embereknek. Meg az a sört is ihatná, nehogy véletlenül ittas állapotba kerüljön a vendég.
Na meg egy ai arra is kéne, hogy ne a házigazdának kelljen grilleznie, plusz egy ai arra is, hogy el lehessen küldeni a grillpartikra magunk helyett. Be is zárult igy a kör.
Őszintén szólva ha veszek egy drága grill-t /mondjuk az itt szereplő az még azért nem az /, akkor talán én szeretném használni, ha néha nem ugy sikerül, az sem baj, mert ugye a tapasztalat viszi előre az embert. Ha lassan mindent megcsinal az ai helyettem, akkor ennyi erővel előre megrendelhetem egy étteremből is és kevesebb időből, pénzből, ráforditott energiából megvagyok az egésszel.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
Az auto adagolás jó, a két hőmérő szerintem kevés. Pellettgrillek kozott mondjuk relative olcso a cucc.
Viszont ha pellett nem kell, egy sima szenes grill 1-2 megfelelő hőmérővel (pl meater 2 plus) megtámogatva olcsóbb és valószínűleg jobb lesz.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
-
És a klótyó mögül szirénázva előbuknak a pneumatikus karok, hogy LEFOGJANAK.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Ha pajkos lágy puhasággal ki is
csürüszkötörli, talán már te is könnyebben elgondolkodnál rajta.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Valamivagyok
tag
Hiány pótló termék. Szerintem sütögetek tovább a borona tárcsámon.
Évek alatt teljesen ki tréningeztem magam... tudom mikor jó a husi.
-
Már csak a WC-papír adagolójába kell, hogy üveghangon visongjon, ha már csak fél tekercs maradt, hogy aztán alexás hangparancsra megrendelje az utánpótlást expressz drónfutárral.
[ Szerkesztve ]
-
Tényleg?!
Már lassan mindent AI fog irányítani.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
Új hozzászólás Aktív témák
ph Már a kerti grillezést is rábízhatjuk a mesterséges intelligenciára, így tuti nem ég oda a méregdrága T-bone.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpársportok
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest