Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #182500 üzenetére
Ma én spec azt olvastam, marad bundiban, de kitudja mit hoz a holnap
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #182501 üzenetére
jót tenne a Bundesnek is ha maradna és mégtovább erősödne egy másik klub ami nem a Bayern, csak nehéz lesz mert bármilyen topcsapat kezdőjébe kéne egy olyan játékos amilyen most nyáron elérhető lesz
és ha falábú Núnyez, Antony 100m, Enzó 120m azon a piacon 130at meg fog érni fontban is akinek futja rá
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #182502 üzenetére
Úgy tudom annyit kért érte a Dortmund (130) + kiegészítőket mikor mi valami 100 as ajánlatot tettünk.
-
DeathAdder
veterán
válasz atee_13 #182503 üzenetére
around £130million ($162m) plus wages and agent fees
mi betoltunk 84-et arra akire 2 éve koplalunk mert top target, kivárjuk. de már akkor nyilvánvaló volt hogy 120-130 körüli lesz + addonok
84m bidet insider nem erősítette meg, de az mégcikibb ha ajánlat nélkül szálltunk ki azok után amivel magyarázva volt miért nem igazoltak senkit az elmúlt években
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #182504 üzenetére
...84ből kijöhet Gallagher+Szoboszlai, Ruben Neves-re meg egy jó cserét kell tolni
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #182506 üzenetére
Krisztián óta tudjuk, h nem terem babér magyarnak Liverpoolban..
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #182504 üzenetére
És pontosan ezt nem értem most a Liverpoolnál. Mindenki előre tudta, hogy körülbelül mennyit kér a BvB Bellinghamért. Sőt, még a BvB is nagyon figyelte mennyiért megy el Enzo Fernandez mert akkor van egy kiindulási alap a piac jelenlegi helyezetéről. 2 évig mindent felrakta erre a lapra, majd rájöttek, hogy túl drága? Valaki, valamit itt nagyon benézett.....
Én örülnék, ha Bellingham még maradna. Neki is jót tenne, a BvB-nek is. Döntés állítólag április végén várható. Real / City / BvB (PSG-n nagyon meglepődnék) -
DeathAdder
veterán
válasz Datsyuk #182508 üzenetére
senki sem érti, Joyce még egy hete is azt írta hogy elsőszámú célpont, lesz rá pénz, és még azt is hozzátette, hogy a játékos is szívesen is jönne
én számítottam hogy lerakjuk amit a Bvb kér, aztán legfeljebb a nagyobbak túllicitálják, és ott kiszállunk, de az hogy betolunk egy 84m-es bidet ha egyáltalán betoltunk bármit az teljes wtf, azok után amiket kommunikáltak és többek közt jörgen is közvetített, gyk ez miatt ment a szezon kukába + és bl pénz se lesz jövőre
az is mókás hogy Klopp hogyan próbálja mindig a nyilvánosságnak kimagyarázni a vezetőség érthetetlen önellentmondásos döntéseit, lehet benne van a szerződésében én tartok tőle hogy besokkal és lemond a nyáron
-
atee_13
őstag
válasz Soulfly842 #182511 üzenetére
Te nem vagy barcás ugye?
-
Soulfly842
addikt
válasz atee_13 #182512 üzenetére
Nem.
Leragadtam egy bizonyos csapatnál anno
Roberto Carlos, Helguera, Hierro, Salgado, Makelele, Raul, Morientes, akár még Guti és társai is pl. egy életre elnyerte a szívemet Onnantól rab voltam, a galaktikusok utána már csak kisstílű csapat volt
Amikor 32-34 évesen középső védőként Hierro 4 gólt szerzett pl. rabul ejtett
Nekem a galaktikusok, a galaktikus előtt kezdődött
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #182510 üzenetére
volt is valami balhé, elv a sajttáj embargós részében elgurult nála a gyógyszer
23:30 lapzártakor kiderül
-
mephi666
nagyúr
...haha, DVSC-tanya meccsen milyen szép büntetőt hozott össze a férgek kapusa meg védője
...vagyis lehet megússzák, mert nem volt kontakt (mindenesetre a kapus ügyes volt)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #182516 üzenetére
...kár érte, mert ziccer volt
...ez a piros meg mi volt már? ...másikat is le lehetett volna küldeni, hogy pálya mellett beszéljék meg
ui: jól látom, hogy a vendég szektort jól feltöltötték a szurkolók?
...pff és vezetnek... nebazz... ezért nem kap sört ma a kapus...
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...debreceni kapus majdnem tolt egy Alissont a végén
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Soulfly842 #182513 üzenetére
az az előtti gárda sokkal jobb volt..
pont az volt a leggyengébb, amit te szerettél meg annyira. azt a gárdát verte rommá Ronaldinho barcája is. utána jött a galaktik.. de az meg csak egy cirkusz volt
ez volt a mindent söprő felállás (nekem):
-------------------------- illgner --------------------------
Robbi Carlos - Hierro - Sanchís - Panucci
------------ Raul - Seedorf - Redondo------------
------------------ Suker -- Mijatovic ----------------- -
nagyúr
-
sh4d0w
félisten
válasz Soulfly842 #182513 üzenetére
Számomra az egyetlen rejtély Roberto Carlos - kevés, nála sunyibb alakot láttam a pályán.
Nem kérek linket egyik góljára sem, túl soxor láttam azt a 2-t, amire felszopkodták.
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #182525 üzenetére
...ezt a rühedék felcsútot ezért kell kapásból elkezdeni tömni, mert 2-3 gól előnyt nehezen csalnak már el a játékvezetők... tegnap is kb 20 perc alatt volt vagy féltucat erősen kérdőjeles bírói ítélet... Dzsudzsák se hiába verte a gyepet (biztos CR7-től tanulta el a mozdulatot a 3-3nál ) a végén, amikor 16oson belül akasztották...
-
sh4d0w
félisten
válasz Tibiajax #182523 üzenetére
Dehogyis voltak kiveteles kepessegei, vagy ha igen, jol titkolta azokat. Lattunk mar a Madridnal olyan jatekost, aki egyetlen jo tulajdonsag miatt kerult oda, Carlos is ilyen volt. Elbaszott nagy lovoero, de semmi mas - vedonek kb. Marcelo szint (vagy meg az sem), mashova meg meg annyira sem illett, mint a vedosorba.
https://www.coreinfinity.tech
-
Tibiajax
nagyúr
válasz dudu5130 #182524 üzenetére
áá bszki, néztem, és volt egy érzésem, hogy valami nem stimm. hogy, valakit esetleg lehet kihagytam vagy ilyesmi. de nem jöttem rá, mi
de ki lehetett akkor a 10.? guti akkor még nem játszott..sh4d0w nagyon, nagyon másképp nézzük/látjuk a dolgokat. ez már nem először fordul elő.
de..biztos ezért is szereted te a piros felét ugyanannak a városnak, mint amelyiknek én meg a másik felét[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Ott is van
-
szotyika77
aktív tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz szotyika77 #182530 üzenetére
igazából, én egy bizonyos észak-itálai városra gondoltam csak.... de ezt ő is fogja sztem tudni
-
pekoka
tag
Eddig az Aston Villa sokkal jobban játszik. Maradjon is így.
O->-<
-
grizlisandor
veterán
Kíváncsi vagyok mennyire kapunk ki a Sirályoktól, mert Lampard azt nyilatkozta, hogy azok fognak játéklehetőséghez jutni, akiknek eddig nem sikerült.
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #182534 üzenetére
2-0 nektek
-
atee_13
őstag
Azért ez a Villa így elég kemény
-
DeathAdder
veterán
amióta Emery átvette a Villát xg diff-ben negatív utolsó előttiek úgy hogy közben a kiesőhelyről 6.-ra feljöttek (több meccset játszva)
ezek jövőre kiesnek, főleg ha becsúszna európa is
mégjobb: megnyerik a konfettit + kiesnek
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #182538 üzenetére
Emery óta ez az első meccsük amit megnézek, de itt agyonverák a szarkákat. Úgy, h pech is volt náluk. Már fél perc után vezethettek volna de lett még azonkívül egy kapufa is.
Magától játszott formán kívül, vagy ennyit hagytak nekik? Azért nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
tibi!
ma hattalmas bologna vagy monza lesz?Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
grizlisandor
veterán
Reszkessetek Sirályok, Mudryknak volt egy jó megindulása és csak sárga lapos technikával tudták megállítani.
-
atee_13
őstag
Ott is van
-
grizlisandor
veterán
Mi cigánygól volt
Mudryk gólpassz, Gallagher gólpassz.Brighton csak 80% labdabirtoklást csinált az első 10 percben, meg egy kapufát.
-
DeathAdder
veterán
válasz grizlisandor #182547 üzenetére
fordul a (bal)szerecse
am spurs ellen ugyanez volt idegenben
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz DeathAdder #182548 üzenetére
Most lesz a 3. vagy a 4. elnézést kérés a "VAR" részéről? Ilyen szar kezezést tucatszám fújnak be
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest