- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SCYROX V8 gamer egér
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Szólánc.
- Érdekes történések a hardveraprón...1.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
torma1981
veterán
válasz
andrisbandi #1033 üzenetére
Na nálam pont ez van megint. Tegnap hamar megjött most szórakozik reggel óta. emailes megerősitésre vár ezt írja a megrendelések alatt. Vicc.
-
andrisbandi
őstag
válasz
Wanderlust #1032 üzenetére
A foxpostos fórumon jártunk így mostanában.
Nekem 1 nap múlva jött feladási kód.
Közben írtam a Foxnak, két nap múlva válaszoltak, h ez a JF hibája, náluk lehet reklamálni.
- Pár éve ugyan ez volt, akkor a JF-nak írtam (ott is megjött közben) ők meg a FOX-ra fogták...Most vagy az van, h a pl vevő nem jól tölti ki a leütés elött az igényét, és a folyamat közben újra be kell kérni tőle valamilyen adatot, vagy nem is gép generálja a feladási kódot, hanem okézni kell egy személynek. Egyik verzió sem tűnik profinak.
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Wanderlust
tag
válasz
Wanderlust #1031 üzenetére
Kaptam végre egy kódot (+ a vevő adatait), így már menni fog. Kicsit türelmetlen voltam...
[ Szerkesztve ]
-
Wanderlust
tag
Sziasztok,
Valaki Foxpost automatába igényelte a szállítást a hirdetésemen (nem volt bekapcsolva, de jött az igénylés és utána bekapcsoltam, tehát ezzel visszaigazoltam neki a vásárlást), ez most látszik is a "Rendelések" menüpont alatt (kb. 45 perce történt). Viszont a vevő adatait nem tudom megnézni sehol és e-mailben sem küldték el (nem tudom, hogy elszokták-e egyáltalán, nem szoktam Foxposttal küldeni Jófogáson belül semmit). Szóval megkapom majd valahonnan az adatokat vagy hogy' küldjem el neki ha nem tudok róla semmit. Elég hülyén van kitalálva. Vagy én voltam balf4sz, az se lehetetlen
Ha valaki tud segíteni akkor köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Hat igen...sztem is a "tul szep, h igaz legyen" kategoria.
Senki nem ad ennyiert el ilyen cuccokat, ha nem kamu.
-
Prosector
addikt
Hello!
Próbálkozott már vki 50-70 ezres PC-k vásárlásával, amik több százezret érnek?
Roppant kiváncsi lennék mi a vége.
-
herion
tag
Bepróbálkoztam a csalónál kíváncsiságból, hogy merre hány méter. Most éjjel azonnal válaszolt az üzenetre. Persze a háztól-házig GLS instant kizárva, csak előre utalás után küldi a csomagot. Vagy személyes átvétel, amire baromira kíváncsi lennék hogyan zajlana, arra viszont már nem válaszolt, hogy hol és mikor lehetne átvenni a terméket.
Írtam az egyik eladónak hogy vigyázzon, akinek a hirdetését a lopott képekkel és szöveggel hirdeti a csaló:
Tehát a Jófosás már a saját hirdetéseit sem engedi linkleni privát üzenetben?
Itt már tényleg valami autista IT-sek vannak alkalmazva...Who Let The Dogs Out?
-
hzsolee
őstag
Olyan jók ezek az életképek...
Ráírok, hogy igazából csak a pacsker érdekelne...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
volgabi
csendes tag
Be ne dőljön senki! [link] nem vettem semmit, csak furcsán olcsón árul.
-
herion
tag
Jah még fel nem vásárolta a Jófosás az Apród-OLX-et, az expresszt, meg beolvasztotta a használtautót, hogy ne legyen konkurencia.
Pedig milyen jó volt az OLX anno, meg az expressz.hu is.
2010 óta meg már asszem 5x cserélt gazdát a Jófogás.
Mivel nincs konkurencia, hülyék lennének a tulajok akár egy fillért is ölni a korszerűsítésbe, hogy pl. ne legyen tele litván meg ukrán bot fiókokkal az oldal.
Egy mezei telefonszámos hitelesítés regisztrációkor - már ezzel tizedére redukálhatnák a végtelen számú bot fiókok generálást.Who Let The Dogs Out?
-
Pityu.
nagyúr
Ez mind azért van mert csak a profit a lényeg a többi nem érdekli őket.De sajnos egyre több dologgal így van ez legyen az egy társkereső oldal vagy legyen az életben minden más.Az ember sajnos önző a pénz meg annyira belekerült a köztudatba,hogy most már minden akörül forog.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
garga01
őstag
Lehet, de alapvetően júl műxik. És nincs tele olyan idióta hibákkal/szolgáltatásokkal mint a jófogás. 2006 óta vagyok fent rajta, ott azért jól kiforrott az értékelés meg az egész működés.
A jófogáson meg csak visszalépés van általában, mint a lenti e-mail küldéses macera is.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Pityu.
nagyúr
Igen van egy összeghatár én is úgy jártam,hogy csak 45EFt volt a károm feljelentés megtörtént aztán mivel év végén volt rögtön év elején behívtak a szomszéd város kapitányságára ahol közölték,hogy nem nagyon tudnak mit csinálni az összeg végett.Azt mondta a rendőrnő ha csoda történik és van több feljelentő van esélyem és csoda történt mert kaptam az értesítést,hogy sok károsult tett feljelentést így már foglalkoznak az ügyel.5 évbe telt,hogy legyen valami eredmény de még mindig nem tudom pontosan mi is lesz.
Kísértetiesen hasonlít a magyar társkereső oldalakra
amúgy magyarországon sajnos kevés dolog van ami nem szar....
Ugyan ez a csaló bot dolog meg van már a jófogáson is múltkor felraktam egy hjrdetést és 5 ilyen fos írt rám
Tessék ez a jófogásról
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Ne is akarj, a markatplace nagyobb trágyadomb mint a jófogás
Hirdetni egy rémálom, minimm 10 robot ír rád, de néha meg olyan (nem létező) helyesírással, hogy a google fordítóval előbb megértem egy elhalt nyelv fordítását mint amit ott akar.
Én nagyrészt már csak hardverapró és vatera. Itt is van 1-2 fura eset, de sokkal élhetőbb mint a marketpalce és a jófogás.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
hzsolee
őstag
Nem tudok... Marketplace nálam sem játszik, nincs fészem. Arról nem is beszélve, hogy az még gázabb állítólag. Hardveraprón is azt mondják megszaporodtak a csalók. Tegnap utaltam egy kisebb összeget valakinek ph-n... remélem minden rendben lesz
Jófogáson meg igyekszem a környéken keresni, személyes átvételt preferálva. Vagy inkább lemondok a cumóról...A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz
garga01 #1007 üzenetére
Ezeket amúgy nem értem. Felrak egy hirdetést aztán kb sosem lép be utánna. Mert ugye latom ha olvasta. Aztán hetek múlva is ugyanúgy van a dolog...
Nagyon sz@r lett ez a jófogás... régen pedig sokat üzleteltem.A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
joci86
senior tag
Pont ennyi volt a célom. Kapjon akár felfüggesztettet, vagy csak kerüljön a hatóság látókörébe. A 2000 forint pont nem érdekel. 30+ persze már más lenne.
Legyen az is gyanús, ha 50 ezer forint alatt van az összeg, holott sokkal többet ér. Ugyanis ezen összeg alatt még nem foglalkozik vele a hatóság (kivéve persze, ha kiderül, hogy többeket is megkárosított). Ezt egy állítólag rendőr mondta szintén jofogas hirdetésre jelentkezve. Azért írom, hogy állítólag, mert megállapodtunk, hogy aznap jön Fehérvárra és elhozza a készüléket, majd keres később. A keres később nem jött neki össze, sőt én sem tudtam elérni... Mindezt úgy, telefonon beszéltünk, és full normálisnak tűnt.
-
garga01
őstag
válasz
hzsolee #1003 üzenetére
Hónapok óta nem jön e-mail egyetlen üzenetről sem (igaz én appot nem használok, de ez mindegy szerintem), csak akkor látom ha belépek az oldalra.
Jó nagy szívás, mert pl. volt olyan ahol érdeklődtem egy termékért, az eladó meg hónapokig nem lépett be, törlődött is a hirdetés is addigra, szerintem az én üzenetem is, mert nem is írt vissza (telószám meg nem volt megadva).Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Pityu.
nagyúr
válasz
hzsolee #1003 üzenetére
Nekem akkor se jött email ha normál felhasználó írt.
#joci86
Hát nem tudom,nekem pár éve volt egy ilyen ügyem tudtam,hogy gáz van de boldogságot akartam vásárolni.Szóval vagy 5 éve nemrég lett fejleménye az ügynek nagyon sokra nem mentem vele a csalók kapnak 1-2 évet vagy leülik vagy felfüggesztve lefoglalták a nemlétező vagyonukat egy csomó károsult felsorolva köztük én is lehet a pénzből nem látunk semmit bár a végén már én is azt mondtam,hogy nem érdekel a pénz csak bűnhődjenek a rohadékok.De valószínű az lesz amit írtam vagy felfüggesztett vagy leülik azt az 1-2 évet aztán folytatják ahol abbahagyták.Ha pl okos a csaló a bankszámlaszámmal meg a telefonszámával is cselezik.Amúgy nekem nincs kedvem hülyének lenni a telefon egy Google Pixel 9 Pro 256gb ami alsó hangon 400EFt ő meg adná a valószínű nemlétező telefont 32EFt-ért.Ja írtam is neki de azt mondta nem,ez ennyi adjak telefonszámot felhív és elmondja
én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen
[ Szerkesztve ]
-
joci86
senior tag
Pontosan ez történt volna. :)
Nekem még azt is mondta, hogy ha elutalom az egész összeget, vagy akár csak a felét, akkor nincs postaköltség. :)
Nyilván nem mentem bele, mert a 2000 Ft Foxpost (jófej voltam, és még az utánvét díját is hozzátettem) megérte a kockázatot. Vagy jó áron lett volna egy használható telefonom, vagy ennyibe került megszerezni egy csaló bankszámlaszámát bizonyítékkal együtt. :)
Mit persze mehetek tanúskodni, de még így is úgy gondolom, hogy megérte. Ha meglenne az 50 ezer forintos kár, nagyobbat szívhat vele, mint én a 2000 forint buktával.
-
hzsolee
őstag
Azt hogyan csinálják, hogy a jófogás appban küld úgy üzenetet, hogy nem jön email? Legalábbis úgy emlékszem ha "rendes" felhasználó küld üzit, akkor jön email is, hogy kaptam jófogás üzenetet.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
Pityu.
nagyúr
És az sem gyanús,hogy egy háromszázpárezer forintos telefont mondjuk 32EFt-ért árul meg az sem gyanús,hogy egy nagyon drága márkás étkészletet 22EFt-ért árul az illető?De elárulom mi a leggyanúsabb ezeken kívül,hogy tegnap előtti a regisztrációja
-
Az még véleményem szerint nem gyanús, hogy “írjon számot és megbeszéljük!”, mert legalább azt ember írhatta nagy valószínűséggel, míg a szöveges sablon átveréses szövegeket mostanában bot-ok írják, általában hamar eljut a dolog odáig, hogy e-mail-t és telefonszámot akarnak kérni, amire küldenek egy adathalász oldalt, ami majdnem tökéletes koppintása tud lenni a bankunk belépési felületével (lekopizzák ezek az összes hazai banknak a felületét).
Ott lehet igazán felismerni az ilyen bot-okat, hogy válaszolok egy olyat, amiben kb elküldöm nyomatékosan melegebb éghajlatra és olyat válaszol, mintha csupán rendes naív választ írtam volna az előzőekben. 😁
-
Pityu.
nagyúr
Ráírtam kíváncsiságból az illetőre mert mélyen áron alul két terméket árul.Megkérdeztem tőle,hogy nem e tévesen írta ki az árat,ezt a választ kaptam "Írjon számot felhivom szívesen megbeszéljuk" Gondolom ha megadnám a számom és hívna közölné,hogy előre utalás után küldené a terméket vagy ilyesmi.A hardveraprón is akadnak furcsa dolgok az biztos bár leginkább csak mástól hallottam vagy olvastam.
-
joci86
senior tag
A Jófogás egyre gázosabb.
Szeretnék venni egy olcsó, de használható mobilt tartaléknak + baba miatt fehér zajos telefonnak, ami stabilan egész éjjel gond nélkül tud BT-on keresztül hangot lejátszani.
Lassan másfél hete szenvedek a dologgal, eddig kizárólag gyökerekkel vagy csalókkal találkoztam. A gyökerek ha el is akarják adni a terméket, a megbeszélés ellenére egyszer csak nem válaszolnak, vagy akár a megbeszélt találkozó ellenére hirtelen elérhetetlenek. A csalók meg előre utaltatni szeretnének... Mivel tényleg kockázatos feladni utánvéttel, fel szoktam ajánlani, hogy a szállítást fizetem előre, a többit Foxpostnál, így mindkét oldalon minimális a kockázat.Egy ilyen eset volt is, de gyanúsan csendben maradt az eladó, szóval regisztráltam másik profilt és írtam neki, hogy megvenném. Gond nélkül elindította volna az adásvételt úgy, hogy előtte egy nappal megkapta a Fox költségét. Ez picit felhúzott, úgyhogy jeleztem neki, vagy küldi a terméket x napon belül a megállapodott feltételekkel, vagy rendőrségi feljelentés lesz a vége csalás miatt. Nyilván nem a 2000 forint érdekel, egyszerűen rühellem a csalókat. Semmi válasz, szóval a határidő letelte után megtettem a rendőrségi feljelentést.
Meglepő fejlemény, hogy a rendőrség 2 napon belül megkeresett, hogy tanúként meghallgatnának... Szóval valószínűleg van vaj a füle mögött a "jóembernek", és nem één vagyok az egyetlen, aki ellenszolgáltatás nélkül utalt neki. Bízom benne, hogy összejön a minimális 50 ezer forintos érték, és eljárást indítanak ellene.
Szóval van értelme jelezni a hatóságnál az ilyen csalókat. Nekem 2000 Ft-ot megért, hogy a hatóság látóterébe kerüljön, esetleg még eljárást is indítsanak ellene. Ettől még tele lesz nagyon sok hasonló csalóval az oldal, de ha egyre többen jelzik a csalást a hatóság felé, idővel talán tisztulhat az felhasználói kör. A Jófogás úgysem tesz semmit, kalap x@r az oldal, de nincs FB-m, így kb az egyetlen széles körben használt alternatíva... :/
Nem hinném, hogy sokat számít, mert úgyis regisztrál másikat, de a csaló:
[link]Mostantól ott is figyelem, hogy:
- friss regisztrálót, aki
- előre utalást emleget és
- jó áron kínál terméket, emellett
- valami Bp-től és nagyobb városoktól távoli, kisebb települést ad megNa az ilyeneket messze kerülöm.
-
Én is szoktam kapni a szart a Jófogáson, de magamnak köszönöm amúgy, mert nem lenne szükséges használnom, mint ahogy az okádás Marketplace-t sem, csak megszoktam már, hogy amit Hardveraprón meghirdetek, ezekre a további oldalara is felteszem őket (ami 1 héten belül nem kel el itt aprón).
Ma viszont meglepetésemre kaptam egy ilyen üzit Jófogáson:
”Tisztelt Hölgyem/Uram! Feltörték a fiókomat, és visszaéltek az adataimmal. Egy időre le is tiltattam a fiókomat. Elnézést kérek a kellemetlenségért.”
Fogalmam sincs amúgy, hogy valóban érintett vagyok-e, mert rögtön törlök is minden átbaszásos üzit, szóval nem tudom, hogy ezzel a profillal próbálkoztak-e nálam valóban a közelmúltban, de amúgy jól esett az ilyen tájékoztatás.
-
numan
csendes tag
válasz
Bridgeman #992 üzenetére
Azaz, ismerős
Vibere -n engem is elkaptak. Publikus volt a számom, így rejtettem azt, hogy üzenetben tudjanak csak elérni. Valószínűleg így csökkent is az érdeklődés, cserébe viszont legalább nem zaklatnak. Mondjuk ez azért sem gond, mert nem hirdetek üzletszerűen. Nincs már jó pár éve FB, Insta meg egyéb regisztrációm, ezt így ki is zártam.
Jófogás ma küldött egy copy-paste levelet az email -s bejelentésre és ezzal le is lett zárva részükről. Ebből látszik, hogy menniyre felszínesen foglalkoznak csak vele ..." numan felhasználónak 86 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! "
-
hzsolee
őstag
-
Bridgeman
csendes tag
Igen,ez már mindennapos jelenség.Olyan is volt,hogy a publikus mobilszámomra Viber-en írtak,az adataimat követelve.Gyakori hogy kamu FB profillal teszik ezt.Az ilyen értelmetlen megkeresésekre csak annyit írok: "Hívj fel".Ezután már nem zaklatnak.
Nekem a Balaton a Riviéra
-
numan
csendes tag
Sziasztok!
Minden egyes újonnan feladott hirdetésre az alábbi "érdeklődő" ír.
Jelzem mindíg a jófogásnak. Írtam az ügyfélszolgálatra is, de eddig mind hiába ...
Ténylegesen egyre rosszabb sajnos a helyzet." numan felhasználónak 86 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! "
-
válasz
Bridgeman #984 üzenetére
Két fajta szállítás létezik az egyik amit én írtam, a másik amit herion. Ha beállítottad az ingyenes szállítást, akkor él a herion féle leírás. Ha nem állítottál be ilyet a hirdetés feladásakor, akkor él az általam leírt mód.
Itt találod a hivatalos leírást a gls szállításról. A herion féle magyarázat a "háztól házig aktiválás", az enyém a "háztól házig igénylés": [link]
[ Szerkesztve ]
-
herion
tag
válasz
Bridgeman #981 üzenetére
Semmit nem kell a GLS-nek fizetni ilyenkor, ez nem magánszemély megrendelés, hanem a Jófogás intézi. Jön a futár, átveszi a csomagot, ad egy egy cetlit és ennyi.
Neked csak annyi a dolgod, hogy módosítod a vételárat megtoldva a 3800Ft-os díjjal, mert ha így adod el akkor 3800 mínuszban leszel.
A háztól házig díja a meghirdetett vételárból kerül levonásra, amit a vevő fizet ki a termék árával együtt a GLS kézbesítéskor.
Ha esetleg nem venné át, akkor téged nem ér kár mert a GLS ingyen visszaviszi a csomagot.
Foxpostnál más, ott ~2800Ft bukó van ha nem venné át a csomagot az illető.Who Let The Dogs Out?
-
Bridgeman
csendes tag
Sziasztok! Egy tabletet hirdettem meg,jelentkezett egy érdeklődő,aki házhozszállítással szeretné megvenni.A Jófogás azt írja:"A szolgáltatás díja, melyet a termék vételárából von le a GLS, az egész ország területére egységesen:3790 Ft". Ezt most nem értem.Érte jön a futár,kifizetem neki a szállítási díjat,de mi van akkor,ha a "vásárló" csak szórakozik és mégsem veszi majd át a cuccot.... Hogy működik ez? Mert ugye,mennyire életszerű,hogy az ürge venni akar egy használt tabletet,de még üzenetben sem kérdez,és fel sem hív (a mobilszámom publikus) a részletekkel kapcsolatban.
Nekem a Balaton a Riviéra
-
garga01
őstag
Ebbe (vásárló) oldalon rengetegszer belefutok, aztán még az eladó b.sz le, hogy mit akarok szállítással.
A jófogással 2 gond van, az oldal is egy vacak lett minden fejlesztéssel, mellé még sok a láma eladó is. A botok hadáról meg ne is beszéljünk. Én már csak a hardveraprón és a vaterán hirdetek, jófogáson max veszek. De az is olyan, hogy 2-szer meggondolom...Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
herion
tag
Erről van szó amúgy, hogy ezt nem pipálják be az emberek hirdetés feladásánál.
[ Szerkesztve ]
Who Let The Dogs Out?
-
herion
tag
válasz
nebancsa #976 üzenetére
Ha hirdetés feladásnál az eladó nem kapcsolja ki a háztól házig kérelmeket, akkor automatikusan ott lesz hirdetés mellett az igénylési lehetőség. Függetlenül attól, hogy háztól házig-al vagy személyesen szeretné eladni a cuccát.
Ez egy ilyen jó kis Jófogás faxság.
Nyilván ilyenkor kap egy emailt az illető, amiben ott az űrlap, amit ha kitölt akkor mehet(ne) is a háztól házig.
Viszont ha nincs élő számlaszáma, életében nem adott fel Fox, GLS csomagot, nem nézi az emailt, vagy full inkompetens az ilyen online kifizetésekben, akkor nincs min csodálkozni.Szóval a lényeg, hogy hiába van ott a "megrendelem" gomb, az semmit nem jelent.
Who Let The Dogs Out?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
nebancsa #976 üzenetére
Tehát az eladóra írtál rá
Nem ő a láma szerintem mert a múltkor én is hasonlóan jártam csak eladóként.A vevő megrendelte a terméket tőlem én vissza mondtam ,írtam neki,hogy belekalkulálom az árba aztán bekapcsolom a szállítási lehetőséget ha meglátja a módosított hirdetést akkor rendelje nyugodtan.Nos meg is rendelte később vártam a jóváhagyást a jófogástól,eltelt pár óra és nem jött semmi,írtam nekik mire azt írták jóval később vissza,hogy el kell bírálniuk a dolgot aztán legalább egy nap után jött,hogy elutasítva. vagy ezt a nem jött létre vagy mi.Szóval inkább a jófogás a szar.
-
nebancsa
senior tag
Én pont vevőként akarom a háztól házig szólgáltatást igénybe venni. Rá is írtam a vevőre én szeretném megvenni a termékét. Vissza is írt hogy nem tudja a szállítást bekapcsolni... Pedig ott a gomb hogy szállítással kérhetem... Rá is kattintottam először a foxpostot választottam, kb. 3 nap után jött az email hogy a szolgáltatás megrendelése nem jött létre. Utána a gls-el próbálkoztam szintén ezt az üzenetet kaptam. Ennyire láma lehet az eladó?
-
Sziasztok!
Nem lehet Jófogáson valahogyan elérni az illetőt, aki rendelési igényt ad le valamelyik hirdetésemre?
Annyi e-mail-es értesítés érkezik csak a Jófogástól, hogy “Új Foxpost igénylésed érkezett a Jófogáson! … Valaki szeretné megrendelni… “ és akkor az e-mailből kattinthatok “Igénylés kezelése” gombra.
De egyáltalán miért “valaki”? 😀
Ez olyan gyerekes dolognak tűnik nekem, miért nem érhetem el az érdeklődőt?Már csak azért is érdemes lenne, hogy közöljem vele, hogy legalább annak a költségét utalja el nekem, hogyha esetleg nem lenne kedve átvenni és visszaküldődne nekem a csomag, akkor pluszban kellene 1490 Ft-ot fizetnem, hogy visszavehessem a saját csomagomat.
Tényleg ilyen hülyén van kitalálva ez a rendszer és semmiképp sem tudok kapcsolatba lépni a vevővel?
Már két ugyanilyen alkalom is lett volna a napokban ugyanarra a hirdetésre és egyébként remek lenne az egész, itt Hardveraprón senkit sem érdekel amúgy a termék. 😁 -
hzsolee
őstag
válasz
classic B #971 üzenetére
Régebben nem volt gond. Adtam, vettem...utaltam előre, vevők szintén. De már nagyon megváltozott minden. Telefonszámot már nem is írok a hirdetéshez mert sok a kéretlen üzenet. Csak személyes átvétel vagy a jófogáson keresztül szállítva...ha nem tetszik viszlát. Mennyit buktál?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
classic B
senior tag
Röviden: üzenetben vettem fel a kapcsolatot a hirdetővel. Elkérte a számom, felhívott, megbeszéltük és sajnos belementem az előreutalásba, mivel totál normálisnak tűnt a telefonban. Elküldte a számlaszámot sms-ben. Másnap már gyanús volt, hogy semmi fejlemény nincs az ügyben, mert értesítő se jött, hogy csomagot adtak fel (Foxpost), aztán jobban utánanéztem a dolgoknak. Egyéb gyanús jelek is voltak már ekkor. Próbáltam felhívni, írni neki, de semmi válasz, elérhetetlen lett. Elmentem rendőrségre, megtettem a feljelentést, de ez már bukta lesz.
Soha nem vásároltam Jófogásról, tudtam, hogy gáz oldal, de sajnos a vásárlás idején semmi időm nem volt akkor nyomozgatni előre a munka miatt, úgyhogy gyorsan túl akartam lenni rajta. Rendőrség után még írtam a Jófogásnak is, hátha sikerül intézni valami visszatérítést, de ebben sem hiszek. Úgyhogy sajnos mindenkivel előfordul, hogy hibázik, figyelmetlen, nem elég alapos. Elég csak egy rossz pillanat, egy zsúfoltabb vagy fárasztóbb nap és meg is van a baj.[ Szerkesztve ]
-
classic B
senior tag
Ha esetleg mostanában vásárolna valaki Jófogásról, akkor jelzem, hogy engem is átb.sztak ma, pedig azt hittem nem lehet (vásárló lettem volna). Tisztában vagyok a jelekkel, de a naivitásom annyira szánalmasan határtalan, hogy meg is érdemeltem.
Szóval csak óvatosan!
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Kezd elegem lenni a jófogásból
Jófogáson valaki megszeretne tőlem venni egy terméket foxpost szállítással,meg is jött a rendelés de nem tudom le okézni mert ezt írja a jófogás a rendeléseknél "E‑mailes megerősítésedre vár"
De nem jött még semmilyen email sem pedig már vagy 10 perce le lett adva a rendelés.Már vagy két órás várakozásnál tartok mit lehet ilyenkor csinálni?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
eboostr
aktív tag
válasz
andrisbandi #963 üzenetére
Ez a jófogás sara, nem is tudom már hány éve nem javítják ezt a bugot, ja és az üzenet nem tűnik botnak
-
andrisbandi
őstag
Mocsok időutazó botok, már a múltból utánunk nyúlhatnak!
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
johnywalker
őstag
Panasz után: "Tájékoztatjuk arról, hogy Társaságunk olyan technikákat alkalmaz, amelyek az oldal visszaélésszerű használatát hivatottak kiszűrni, azonban technológiai sajátosság miatt előfordulhatnak olyan esetek, amikor olyan Felhasználókat is kiszűr a rendszer, akik rendeltetésszerűen használnák az oldalt."
-
johnywalker
őstag
válasz
andrisbandi #960 üzenetére
Antimalware szerviz természetesen folyamatosan fut a böngészőhöz. Az a helyzet hogy a lófogás a folyamatosan, nap mint nap botnet támadás alatt van - folyamatosan kapom az üzenetet én is. Nem tudják kezelni a dolgot. Ha fertőzött lennék sehová nem tudnék - ide főleg nem - belépni, írni
Mindegy is, kiütik a támadottat is, biztos ami biztos. Persze tudni kell hogy ennyire AI-ra támaszkodni, kevés humánerővel olcsóbb. Meg kritikán aluli... -
andrisbandi
őstag
válasz
johnywalker #958 üzenetére
Legrosszabb esetben igaza van a Jf-nak.
Vírusirtó topic
összefoglaló/10 pontNem paráztatásból, csak h érdemes résen lenni.
-
hzsolee
őstag
válasz
andrisbandi #956 üzenetére
Hát siralmas...ph is meg Jófogáson is szoktam adni/venni de ezek után nem tudom... Marad a személyes átvétel...ez viszont nagyon leszűkíti a kört. Mondjuk inkább mint futni a zsé után...
-
johnywalker
őstag
válasz
johnywalker #957 üzenetére
Mi alapján vagyok én robotokra utaló vagy botnet szerű?Nem szeretnék velük pitiskedni, hogy jaj itt az ip címem, oldjátok már fel...légyszilégysz stb.
GDPR vagy fogyasztóvédelmi jogszabály, irányelv van erre a kedvességre?
Jahh persze, Adatvédelmi szabályzatuk - ami annyi mint halottnak a puszi...Persze nem is tudom olvasni jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
johnywalker
őstag
Van néhány tucat eladó termékem a lószrfogáson.Kapok is rendszeresen adathalász, meg mindenféle botnet, és egyéb csaló ajánlatot.Én mint jófiú jelentem az üzenetet (hátha segítek), törlöm az üzenetet, tiltom a felhasználót.Olyan jól működnek, hogy hálából ezt kaptam:
-
andrisbandi
őstag
Foxolás utánvétesen;
- Jf-on össz 1700 Ft,
- máshol; Xméretű ár+ utánvét kts; pl 1900 Ft.
>Van aki így oldja meg, előre kéri elutalni, csak akkor indítja el....
Itt is sok lett a csaló! prohardver
- A nagy ötletük; megbízható profillal előre kérnek nagy pénzeket, semmit nem küldenek. Elérhetőek maradnak, válaszban intelligensen kimagyarázzák magukat.A rendőrségi feljelentéssel fenyegetőzésre egy pici részt visszautalnak.
(Tájékoztatásként behazudják; rossz hírüket kelteni törvénytelen, és kárpótlást vonhat maga után.)
- Ezzel is húzzák az időt, stb. De elég számú feljelentéssel végül buknak. A pénzük után futóknak nem tudom ez mekkora segítség.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
hzsolee
őstag
válasz
andrisbandi #954 üzenetére
Hát korábban azt szoktam csinálni, hogy ha akar valamit szépen elutal mindent előre aztán már küldöm is. Vásárláskor sem szoktam sz@rakodni, utalok aztán jóidő. Nem szokott gond lenni. Persze azért az írásmódból/telefonhívásból sokmindent le lehet szűrni, ezt minden esetben előtte csekkolom. Most azonban ezek után nem várom el senkitől hogy megbízzon bennem. Háztól házig van maximum, ha nem el lehet jönni érte.
Csömör egy világot élünk...🤨A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
andrisbandi
őstag
megrendeli aztán nem veszi át senki? Utaztatják...fizetni meg ki fog
- Volt már ilyenem sajnos!
Foxposttal tud megkárosítani így egy troll, vagy egy teljesen fogalmatlan, aki nem rendelt még automatához.
Oda-vissza csengetni kell az automáztatást 1700+1500 volt talán a díja.Legegyszerűbb ha kikerülöd a Foxpostot. A drágább futáros, háztól háziggal. Úgy értettem azt nem kell megelőlegezni a vevő helyett, és ingyenes a feladónak a visszahozatal is.
Olcsó holminál muszáj foxolni.
- Óvatosságból, leütés után kapcsolatba kell lépni a vevővel, és rákérdezni!Pl; ha a hirdetésben engedélyezve van a szállítás jön az email, h lecsaptak rá.
"Új Foxpost megrendelésed érkezett a Jófogáson!
Valaki szeretné megrendelni ..xy címmel Foxpost szolgáltatással meghirdetett termékedet. Ne feledd, hogy a csomag feladásakor a teljes szolgáltatási díjat ki kell majd fizetned bankkártyával az automatánál. A szolgáltatási díj (szállítási díj + utánvétkezelési költség) bruttó 1699 Ft"
/Jóváhagyom az eladást/-gomb az emaiben.Sikeres Foxpost visszaigazolás! - jön az újabb levél.
- Ebben a lényeg; a vevő elérhetőségei!
Az email címére írok egy új levelet
(a továbbküldés NEM okés, az a spamba szokott a vevőnél landolni, nem látja)Pl; Megerősítés kérése
Kedves X,
köszönöm a rendelést!
- Akkor tudom postázni, ha ismered a foxpostos átvétet!
Bankkártyával kell fizetni a fox automatánál.
- Megoldod?
Szép napot kívánok Yról!
Üdv,
Z- Ez a módszer eddig bevált!
Aki nem válaszol annak nem küldöm. Érteni szokták miért kérdez rá a feladó, hiszen pénzébe kerül elindítani.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
hzsolee
őstag
Ez hasznos, köszi. Egy tegnapi új hirdetésem már ezer megtekintés körül jár 😁 Aztán kénytelen voltam a telefonszámot is elrejteni mert aztán jöttek a viber hülyeségek is ugyanolyan sablon dumával. Ez még egy kedvesebb válasz tőlem... persze aztán már nem jött válasz...
Az meg megint egy jó kérdés, esetleg olyan szivatás is van, hogy megrendeli aztán nem veszi át senki? Utaztatják...fizetni meg ki fog érte?
[ Szerkesztve ]
-
Mostanában szinte minden újonnan feladott hirdetésem után hamar jön a sablon átverős üzenet, hogy megvásárolták a termékem és kattintsak a linkre (mintha a marketplacen lennék). Ami újdonságot felfedeztem, hogy ha mobilon hosszan rányomok az üzenetre, megjelenik egy üzenet jelentése gomb. Asztalin egyértelműbb, ott van három vízszintes pont. Ez újdonság nekem, eddig ilyennel még nem találkoztam, mostanában jelenhetett meg. Egyébként a hirdetés felrakása után fél órával már több száz megtekintést számol a rendszer, nagyüzemben pörgethetik botokkal a csalók a jófogást. Viszont már két fajta üzenet típus is van, eddig mindig csak a második képen lévőt kaptam, de megjelent egy új is:
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz
Micsurin #948 üzenetére
Lehet ugyan az az ürge, mert tényleg idegesítő néha a stílusa. Autós podcast-ben szakértett. E autó töltőknél jött elő a QR kódos csalás. Úgy mesélték tipikus amikor egy publikus helyen felül ragacsolnak egy ártatlan kódot, a saját fertőzőjükkel.
Nincs rá "igazi" megoldás. Fizetős oszlopoknál tilos használni a qr-t. Helyette előre gondolkozva telós appban be kell regizni/előfizetni a villanyos töltésre.Maga a dolog létező utána olvasva.
https://www.androidpolice.com/qr-code-hacking-how-to-avoid/
Don't use QR codes on unexpected packageshttps://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/digitalis-biztonsag/az-adathalasz-csalasok-legjellemzobb-tipusai/qr-kodos-csalas
-
hzsolee
őstag
Nos visszaolvastam, látom nagyon megy ez a dolog. Hát nem tudok mást csak némítottam őket, meg jelentettem az ügyfélszolgálaton.
Hát csak óvatosan elvtársak
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
Hmmm... nem jártam még itt, de azt hiszem engem is megtaláltak. Eszemben sincs rákattintani egyikre sem. Ja és email sem jött, hogy van új üzenetem...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
andrisbandi #947 üzenetére
Jaj ez az a SpiritFM-es csodarürge? Fú... általában fizikai fájdlamat okoz de még apámnak is mert aztán jön hozzám értetlenül miket hallott a TV-ben.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
andrisbandi
őstag
Nem értek hozzá, ez a IT-s szaki úgy magyarázta, a telón kétfajta beállítás van, az egyikkel azonnal letölt a beolvasásra, a másikkal rákérdez, h tényleg letöltsön e.
- Igazából midegy egy mezei felhasználónak. Ha kíváncsi, gondolom úgyis rákattint a fertőző linkre, amiben valami csalogató/ismerős/stb szó szerepel.A nagy baj így megtörtént "észrevétlenül". A telón semmi nem látszik a károkozásból, minden a háttérben, grafikus felület nélkül zajlik.
-
garga01
őstag
válasz
andrisbandi #945 üzenetére
Utána olvasok majd, de azért ez erős hogy egy QR kódot beolvasol és mindent elloptak. Azért 99%-ban kell user engedélyezése (figyelmetlensége) is, hogy vmi letöltődjön vagy egy app települjön.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
andrisbandi
őstag
Új átb4sz4s!
- Telóra küldött kattintható link.A lényege; nem látható a megfertőződés, kattintás után a háttérben ellopnak mindent a telóról.
Itt hallottam róla;
A trükköző AI-tól a szaudi LINE-ig | A Sámán Mondja
podcastElég húzós a probléma, az amcsiknál már nagyban megy.
QR Code-ot küldenek futárral, pl egy pici dobozban, akár valami repi ajándéknak álcázva.
- Játék/nyeremény/stb okán olvasd be a telóddal... és ennyi, övék a teló.---
A Jófogással kapcsolatban azért említem, mert gyanús SMS-es érdeklődő jött tegnap.
- A Jf-on láttam, megvan még a noti?
Igen, vihető.
- Küldenél adatokat róla?
Tételes lista van a hírdetésben, hwinfo-kép mellékelve. Vagy milyen más infó érdekel?
(Itt már gyanús volt, h debil, vagy alkura puhít.)
- És elkezdte ugyan azokat kérdezni ami a hírdetésben szerepel; milyen vinyó, W11 stb.Nálam ez már átlépett egy határt. Gondoltam be akar csapni és a jófogásos belső üzenetkűldőhöz hasonlóan majd ad egy linket ami fertőz, vagy kitudja mi az agybaja. Inkább letiltottam a telószámát.
+36309416658Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop #937 üzenetére
ha valaki küld üzenetet a hirdetésemmel kapcsolatban az nem jön meg emailben
- Ahogy írtad, tényleg így van. Email értesítés nem jön.
Kicsit félreértettem bocsi!Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
andrisbandi
őstag
A botok nálam is elkezdek felpörögni.
1 óra alatt 300 megtekintés, egy éjszaka alatt majd 4e!
- Viszont a bot-os üzenetek megszűntek, pár napja szerencsére nem kapok.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
DeathAdder
veterán
Nekem se jön email hiába kapcsoltam be, mert azóta is irkálnak az átverők.
egy óra alatt több mint 300-an megnézték a hirdetésemet
valami bot frissítheti 10 másodpercenként
mi lett ebből a jófogásból, hogy nem sikerül kisöpörni a szemetet...nagyjából kezdem érteni miért nem válaszol a legtöbb hirdető akinek írok
-
andrisbandi
őstag
válasz
Muszakishop #940 üzenetére
böngésző kukik törlése
- Még ez jut eszembe, amit ki lehetne próbálni.Vagy ilyesmi reszetnek talán ez is beválna;
- ebből a böngészőből kijelentkezni a jófogáson
- és egy másikban meg beFiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Muszakishop
csendes tag
válasz
andrisbandi #938 üzenetére
Ezen már túl vagyok. Be van kapcsolva, nem kerül a spam mappába a levél egyszerűen nem jön meg.
-
garga01
őstag
válasz
Igen, valami újítás, és persze alapból ki van kapcsolva
Én is épp pár napja vettem észre. Menj a fiókod beállításaiba és az "Hírlevél és értesítések beállítása" alatt van egy "Értesítésre feliratkozás" én ezt kapcsoltam vissza, talán ez az. Amióta visszakapcsoltam persze senki sem írt, így nem teszteltem még.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
andrisbandi
őstag
válasz
Beállítások\Hírlevél és értesítések beállítása
"Értesítésre feliratkozás"Szerintem mostanában állították alapértelmezetten lekapcsoltra. Mert már csak reklámokat fogadva él a funkció.
Régebben ez csak telós appnál volt így.Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Muszakishop
csendes tag
Újabban ha valaki küld üzenetet a hirdetésemmel kapcsolatban az nem jön meg emailben csak ha belépek a jófogásra. Más is tapasztalt már ilyet ?
-
andrisbandi
őstag
válasz
ForRedGlory #934 üzenetére
"Üzenet jelentése"
- Lehet ér valamit, mert ugyan attól soha nem kaptam újra üzit!
Más nevű bottól viszont igen.Azt is jelentem.
Meg a némításokat is használom."Felhasználó némítása"
"Beszélgetés némítása"- Ezzel a módszerrel a hirdetés felrakásakor jön 1-2 bot, utána nem. Csak rendes vevők.
-
herion
tag
Mondom megnézem már ezt a tiltás dolgot, mert nekem is az rémlik, hogy ha tiltod akkor soha nem fog már megjelenni semmi az üzik között. Erre ez fogadott:
Konkrétan több száz levelezésem volt, hónap elején még mind látható volt
Who Let The Dogs Out?
-
garga01
őstag
válasz
ForRedGlory #930 üzenetére
Sajnos nincs ilyen, én is kerestem.
Felraktam pár dolgot, de gyakorlatilag csak botok írtak eddig.
FB marketplace ugyanez.
Én meg vennék vmit, de gyakorlatilag senki sem válaszol az üzenetemre, mert postával kérném és az összes átverés is így próbálkozik. Hiába fogalmazom meg normálisan az üzentet és írom aláNincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
válasz
ForRedGlory #930 üzenetére
Van egy olyan opció, hogy beszélgetőpartner némítása.
-
ForRedGlory
félisten
Jófogáson létezik, hogy nem lehet letiltani a söpredéket, akik üzenetben szórakoztatnak?
-
detroitrw
addikt
válasz
andrisbandi #928 üzenetére
-
detroitrw
addikt
válasz
andrisbandi #925 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy valaki nem vette at mert nem nincs kartyaja es persze senkinek az ismerosi kozul ...
Egy masik emberkenel is volt olyan, hogy jelezte nem tudja atvenni mert nem lehet kp.-val fizetni. (es kartyaja nincs es ne tud senkit se megkerni..)
Na vele meg tudtam beszelni, hogy postan fizesse be az osszeget en meg tavolrol kinyitom neki a szekrenyt
Az o email cimevel regisztraltam a foxpostra es elkuldte az automata qr kodjat es 250km-rol kinyotottam neki a fiokot -
andrisbandi
őstag
Név: Miskolc Pláza
elakatos328@gmail.com
+3670269789- Vigyázz, ennek utánvéttel semmit!
Ezekkel az adatokkal jött a szokásos jófogásos email, h megvennék utánvéttel a féláras, garis, bontatlan mixert.
- Pénzért postáztam, nem vette át. Email-en, telón nem lehetett elérni; hogy rászóljak.
~ 3.200 Ft-ot buktam a vissza szállítással együtt.Amit tanultam;
- Hamis, gyanús nevűnek,
kisebbséginek nem engedélyezem a vásárlást foxposttal.
Amikor jön a jófogásos emailben ajánlat; egyszerűen nem reagálok rá.Nem volt még szerencsém hasonló trollkodáshoz. Jól átgondolt projekt; egy olcsó (12e helyett 6e) kütyü lehetőségét veszi el valakitől. Mivel eleve buktával árultam, inkább itthagyom az albiban bontatlanul a következő lakónak.
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen uzit:
"KEDVES ELADÓ, TERMÉKÉT MEGVÁSÁROLTUK ☑️
A kifizetéshez kövesse az alábbi linket:
https://jofogos.world/receive/order/.......Eg
Köszönjük együttműködését"A linket direkt kipontoztam!
Ez kamu lesz gondolom (a linket nem nyitottam meg)Jol sejtem?
-
Micsurin
nagyúr
Csak felhasználó / beszélgetés némítása van, na meg hirdetés jelentése.
dom-ban rákerestem, nincs rá még element sem. (report / jelentés)The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Srácok egyre jobban próbálkoznak, ez a nyomorult oldal legalább arra haraphatna ha az Ő nevükben / képükkel próbálkoznának.... Vicc a felhasználót jelenteni sem lehet, csak a saját hirdetésem engedné jelenteni.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
hdigyuri
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Sajnos én is csalás áldozata lettem. Eddig jó tapasztalataim voltak az online kereskedelemmel és ezért nem voltam elég körültekintő.
Az alábbi számlaszám és név:
10400384-86764855-86761007
Bodnar MarioNagyon jó áron hirdet terméket, persze utalás után nem adja fel.....
https://www.jofogas.hu/budapest/Elado_kavefozo__149259622.htm
https://www.jofogas.hu/baranya/Elado_Whirlpool_Pacw212CO_mobil_klima__149262792.htm
Jobb híján csak rendőrségi feljelentést tudok tenni.
Nagyon figyelni kell a jófogáson, elszaporodnak a csalók. A rendőrség nem kezd velük semmit sem.
-
Ronaldohun
tag
válasz
Drower88 #915 üzenetére
A domainnek mindig ugyanannak kell lennie mint a fő domainnek (jofogas.hu). Ha bármi eltérés van benne, akár egy plusz betű,szám, kötőjel, vagy mint itt a ".lol" akkor biztos, hogy átverés. Ez minden nagy csomagküldőre, bankra stb. is igaz.
Általában bankkártya adatokat próbálnak kicsalni a kamu oldalon, ilyen-olyan ürüggyel. Pl. lépj be a (Kamu)internetbank oldalon, hogy "ellenőrizhesd a pénz beérkezését". Azt hiszed, hogy valid banki oldalon vagy, és már meg is adtad a kártya adataid.[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
válasz
Drower88 #915 üzenetére
Igen, ez csaló. Lehet látni az első üzeneten is, de ha nem vagy biztos, akkor az ilyeneknél kezdd el eltéríteni az eredeti beszélgetést, és látni fogod, hogy ettől teljesen függetlenül A: nyomja tovább, hogy kattints egy linkre, B: nem válaszol többet.
Az én módszerem, hogy kérek a szállítási költségnek megfelelő előleget.
-
Drower88
csendes tag
Sziasztok!
Eladtam egy terméket, a vevő GLS Házhozszállítással rendelte meg, de már maga a beszélgetés is eléggé gépiesen fordítottnak tűnt. Jól gondolom hogy egy kamu címet adott meg és át sem vette volna a terméket, kizárólag az foglalkoztatta hogy a mellékelt linkjére kattintsak? Rengeteg átveréssel találkoztam már azon a platformon, de ez még számomra is teljesen új.
-
eboostr
aktív tag
válasz
spleenszuru #912 üzenetére
Mentett keresésekre gondolsz?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Ez lehet, hogy béna kérdés lesz, de tényleg nincs arra lehetőség, hogy csak telefonos app féle értesítéseket küldjön a platform, e-mailt ne?
Akárhol nézem, telefonon, vagy böngészőn PC-n, nem találom ezt az opciót.
Malaka!
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, jófogáson van kétféle szállítási mód: Foxpost automata, és GLS háztól házig.
Az lenne a kérdés, hogy GLS esetén van lehetőség nem házig (otthoni címre), hanem csomagpontra kérni a kiszállítást?
-
herion
tag
Tényleg szánalom már ez a Jófosás.
Tegnap feladtam egy hirdetést, jött is a visszaigazoló mail pár óra múlva:
Majd ma reggel jött egy másik mail ugyanarról a hirdetésről:
Természetesen nem duplikált hirdetés, mivel ez az egyetlen aktív hirdetésem.
Ma délelőtt feltettem újra, pár óra után ismét jött a mail hogy többszörös hirdetésWho Let The Dogs Out?
-
herion
tag
válasz
anikoonikoo #906 üzenetére
Asszem 1-2 hónapja volt egy "frissítés" a weboldal dizájnjában, akkor tűntették el az értékeléseket is.
Who Let The Dogs Out?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
anikoonikoo #904 üzenetére
Sehogy, a Jófogáson nincs lehetőség értékelésre.
-
anikoonikoo
újonc
Üdv.
Jofogás szállítással rendelt termék átvétele után hogyan kell értékelni?
A jofogás rendelések menüben átvétel után eltűnt a rendelés. -
Mauzes
addikt
válasz
kimiszandy #901 üzenetére
Beállításokra nézz rá (jobb felül neved alatt):
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Macska topik