Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz sherlock82 #220437 üzenetére
Köszönöm, az lenne a cél, hogy elkerüljem a hamisítványokat. Néztem a Nike oldalát is.
-
őstag
Off lesz.
Focimezt honnan szoktatok venni?
Barca hazai kellene karácsonyi ajándéknak. -
őstag
válasz Peterhappy #217879 üzenetére
Ez a szezon világosan rámutat arra mennyit számít egy edző. Nem bántva Xívit, bízom benne, hogy ő is majd klasszis edzővé válik, de Laporta második ciklusának legjobb döntése volt kinevezni Flicket.
Nyilván nincsen három gól különbség a csapatok között, de örömmel láttam, hogy ezúttal a Barca törte meg a Bayernt. -
őstag
Kessié-Brozovic cseréről ír a sajtó. Egyelőre eléggé idegen testként mozog a Barcában Kessié, de szerintem azért még járna neki idő a bizonyításra. Meglátjuk, nyilván a játékosok akarata is kell ehhez a művelethez.
Depay szintén valamilyen játékosért cserébe mehet az Atlétihez. Jobb lenne valami aprót kapni inkább, mert nem tudom mikor vált be utoljára Atletico játékos a Barcában... -
őstag
Pjanic úgy néz ki az Egyesült Arab Emírségek felé veszi az irányt. 3 éves szerződést ajánlottak neki. A Barca kap valami aprót, illetve jelentős bértömeg szabadul fel a távozásával.
Kíváncsi lennék, hogy Laportáék érkezése óta mennyivel csökkent a bérekre történő ráfordítás. A Bartomeu érában toronymagasan vezetett a Barcelona, ha lehet hinni a sajtónak, olyan 550-600 millió euró / év környékén mozgott.
-
őstag
válasz cyberkind #169911 üzenetére
Nem mondom, jól esne egy tripla. De az még nagyon messze van. Mindenesetre ezzel a kerettel harcban kell lenni a trófeákért. Bő a merítés, nincsen kifogás. Egyedül talán egy súlyosabb Ter Stegen sérülés jelenthetne gondot. Pena sötét ló a kapuban, csekély tapasztalattal rendelkezik.
-
őstag
Úgy néz ki ennyi volt, Depay marad, nincsen további érkező sem.
Elég erős keretet sikerült összerakni a La Liga szigorú FFP szabályrendszerének ellenére.
Innen minden Xavin és a játékosokon múlik.
-
őstag
válasz Peterhappy #169896 üzenetére
Alonso biztos. Sajnos Alba maradása is...
Dest -> Milan kölcsön, vételi opcióval
Abde -> Osasuna kölcsönÁllítólag, ha Depay távozik a következő órákban, meglepetés érkezőt jelentenek be.
-
őstag
A Barcábál zajlanak az események.
Auba -> Chelsea (14 milka + Alonso játékjoga)
Bellerín ingyen csatlakozik a klubhoz csökkentett fizetéssel.
Braithwaite szerződését felbontották, majd aláírt az Espanyolhoz.Depay még esetleg távozhat a mai napon.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Kezdenek komolynak tűnni a Barcelona - Lewa pletykák. Nem tudom mit gondoljak. Elég idős már, 34 lesz nyáron.
-
őstag
-
őstag
Sport azt állítja, hogy a Spotify deal keretében különböző előadók nevei tűnnek majd fel a mezeken.
Az elsők: The Weeknd, Shakira, Justin Bieber, Sebastián Yatra, Darshan Raval és Jonita Gandhi.Ez érdekesen hangzik.
-
őstag
válasz DeathAdder #161416 üzenetére
Salah érdekes lenne, főleg középcsatárként. 30 lesz nyáron, még benne lehet néhány jó szezon.
Lewát én már nem erőltetném, itt van Auba veterán csatárnak. -
őstag
Christensen után Kessié is leigazolva. Nettó 4 millát fog keresni, ami 2.5 millióval nőhet bónuszok formájában.
Rá kíváncsi vagyok hogyan passzol majd a Barcelona játékába.A következő érkező nagy valószínűséggel Mazraoui. Ő is a Barcát preferálja a többi érdeklődővel szemben.
-
őstag
Andreas Christensent behúztuk a Bayern orra elől. A Barca még mindig a Barca.
Folyt. köv.: Azpi, Kessié és Mazraoui.
Haaland lenne a csúcsdísz, de egyelőre úgy tűnik a City a befutó a pénz miatt, de a média azt állítja, hogy Raiola a Barelonába akarja vinni. Meglátjuk. -
őstag
How Barça aligns for the summer, as it stands:
🇳🇴 Haaland: Strong interest
🇪🇸 Azpi: Offer sent (2+1), awaiting decision
🇨🇮 Kessie: Getting closer
🇩🇰 Christensen: Advanced
🇲🇦 Mazraoui: Not advanced, but strong interest
🔎 Interest in Gaya/Tagliafico/Grimaldo/AlonsoNem lenne semmi, ha az Azpilicueta, Kessie, Christensen, Mazraoui négyest behúznánk 'ingyen' (transzferdíj nélkül).
De arrafelé halad a dolog. -
őstag
válasz szotyika77 #160901 üzenetére
Galata, sima ügy, elvileg.
-
őstag
Szépen fejlődik a csapat. A téli igazolások is beválni látszanak. Van futball, jó nézni a meccseket.
-
őstag
Coutinho
-
őstag
Úgy tűnik a Spoti gyakorlatilag megvette magának a klubot. A svéd cég lesz a Barca új főszponzora a nyártól. A női csapatot is támogatják, illetve megszerezték a Camp Nou névhasználati jogát.
Hamarosan hivatalossá válik az üzlet.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Végre láttunk egy jó Barcát és meccset egyben.
-
őstag
lol. A Bilbao a Barca után a Realt is kiejtette a Király Kupából.
Valamelyik kisebb csapat nyeri. Remélem a Betis. -
őstag
Auba öt nyelven beszél, nem is hallottam korábban róla. Tud spanyolul, németül, franciául, angolul és olaszul. Nem lesz gond az öltözőben megértenie magát.
-
őstag
Auba hivatalos, kíváncsi vagyok mit alkot.
-
őstag
válasz venember83 #159989 üzenetére
A következő szezonban kap kompenzációt, de elég sok pénzről mondott le állítólag.
Csak 3 új játékost lehet a szabályok szerint regisztrálni az EL-be. Az Auba, Adama, Ferran, Dani Alves négyesből valaki kimarad...
-
őstag
Auba végül úgy néz ki ingyen átigazol, és másfél éves szerződést köt a Barcaval. Hivatalos bejelentés hamarosan, a papírokat aláírták.
A támadósort sikerült szépen megerősíteni januárban, csak az a fránya védelem továbbra is kutyaütők társasága. Na mindegy, többet kell rúgni. -
őstag
Auba megérkezett Barcelonába, vajon alá tud írni vagy repülhet vissza Londonba?
-
őstag
válasz venember83 #159942 üzenetére
Remélhetőleg a PSG-nek. De felőlem más is viheti, csak menjen el.
Bár nyilván nem vagyok naiv, 1 nap maradt az üzlet létrejöttére, nagyon nem lesz egyszerű. De reménykedek. -
őstag
A deadline day izgi lehet. Barca - PSG tárgyalások Dembelé, Icardi kapcsán. Az Arsenaltól Aubameyang csatlakozhat, ha előbbi ügylet nem jön létre. A gaboni állítólag kvázi ingyen is focizna egy fél évet a katalánoknál.
Ha Dembouztól szintén sikerül megszabadulni ebben az átigazolási ablakban, Alemany-nak szobrot kell emelni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Igazoltunk egy korábbi la masiás testépítőt, aki a széleken futkározik majd elvileg. Kölcsön érkezik vásárlási opcióval.
Adama Traoré
-
őstag
Kessié jó player? Annyira nem ismerem, azonban állítólag szóban megegyezett a Barcával, nyáron érkezhet szabadügynökként. Azpilicuéta mellett.
Illetve még Christensen és Süle aláírásárt is versnyben a Barca. Mostanában egész jó játékosokat lehet megszerezni ingyen. Mondjuk a védelem Araujón kívül bohózat, rá is fér az erősítés. -
őstag
válasz venember83 #159809 üzenetére
A katalán média még tolja Tagliafico mellett. Meglátjuk mi történik a hátralévő néhány napban. Mondjuk új játékosok regisztrációjához további bérkeret felszabadítás szükséges, szóval nem egyszerű a helyzet. De Alemany jó munkát végez.
-
őstag
válasz venember83 #159805 üzenetére
Ez valszeg azt is jelenti egyben, hogy megnyerjük magunknak Moratát...
-
őstag
Cou
Remélem jól teljesít majd, és sikerül eladni a nyáron.
-
őstag
válasz Tibiajax #159473 üzenetére
Sajnos eléggé a Realnak néz ki a meccs, az unalomig ismételt egy klasszikuson bármi megtörténhet című közhelyet nem puffogtatnám el.
Abban bízom, hogy februárra összeáll a csapat, maga mögött hagyva a Covidot, a sérüléseket, és a Napoli ellen már egy komolyabb játékerőt képviselő együttes lép pályára.
Ma meglepetés kategória lenne, ha mi jutnánk tovább. -
őstag
Ferránt be is veti Xavi egyből.
Barca: Ter Stegen, Alves, Araújo, Piqué, Alba, Busquets, Frenkie de Jong, Gavi, Ferran Torres, Luuk de Jong and Dembélé.
Real: Courtois, Carvajal, Militão, Nacho, Mendy; Case, Modrić, Kroos; Asensio, Benz, Vini.Milyen szexi becézések derülnek ki a madridi oldalról.
-
őstag
válasz venember83 #159339 üzenetére
Elivleg 40 millás vásárlási opcióra szereztek jogot. Adja az ég, hogy megvegyék.
-
őstag
válasz venember83 #159326 üzenetére
Hála Istennek.
-
őstag
Allegri megerősítette, hogy Morata marad Torinóban... Nem bánom. Remélhetőleg nyáron tőle nagyobb halat sikerül kifogni a 9-es pozícióba. Mondjuk Haalandot.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Napfénysüti #159234 üzenetére
Szerintem inkább áldozat, a barcás csapattársaitól kapta el gondolom, nem tudom, hogy már edzettek-e együtt. Na mindegy, úgyis sérült, csak 2 hét múlva játszhat kb. + egyelőre regisztrálni sem sikerült.
-
őstag
2 új Covid eset, Pedri és Ferran... Talán jobb, hogy most megy át a kereten, mint a szezon későbbi szakaszában.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
...éééésss nyertünk. Jól esett ez a győzelem ennyi hiányzó és a riválisok botladozásának tükrében.
-
őstag
Na, Luuk végre csinál valami értelmeset. Nagyon kellene a győzelem.
-
őstag
válasz venember83 #159124 üzenetére
Egy Real Madrid nevelésű és kötődésű játékos nem is értem hogyan merülhet fel a Barcánál, ráadásul még csak nem is extra, hogy jobb lenne Depay-nál. Remélem nem realizálódik a transzfer.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A mai sztori Morata, ennek nem örülök... :/
Nem tudom mit látnak benne, azért nem feltétlen kellene minden igazolásnak spanyolnak lennie. -
-
őstag
válasz Napfénysüti #159107 üzenetére
Barca twitter + Fabrizio Romano.
-
őstag
Na, úgy néz ki Dembelétől megszabadulunk. Nem hosszabbít, nagyok az anyagi elvárásai. A Barcának a bérkeretben nincsen túl nagy mozgástere. Úgyhogy viszlát. Jó lenne januárban eladni vagy üljön a lelátón, úgyis bérelt helye van a páholyban.
Azpilicuétát szóba hozták a klubbal, állítólag megszületett a megállapodás, nyáron ingyen érkezik a Chelsea-től.
-
őstag
Ferrán Torres
-
őstag
Úgy néz ki sikerült bezsákolni Ferrant a Citytől, 55m euró körüli összeget írnak. Van pénz lóvéra. Néhány nappal az Espai Barca projekt megszavazását követően.
A szezon második felére az Ansu - Ferran - Dembélé trió jól hangzik. Depay meg lesz a szupercsere. -
őstag
Kun Agüero hivatalosan bejelentette, hogy befejezi a labdarúgó pályafutását. Rövidre sikerült a barcás korszaka, de remélhetőleg a civil életére nem lesz kihatással a szívproblémája. Nagyszerű csatár volt ő.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A Barca lehetséges ellenfelei az EL következő körében: Rangers, Napoli, Olympiacos, Lazio, Sporting Braga és Dinamo Zagreb.
-
őstag
válasz Soulfly842 #158505 üzenetére
Ebben sajnos sok igazság van. A fizikai felkészítés évek óta gyenge volt, remélhetőleg ez változik Xavival. Nyilván ez nem az egyik napról a másikra fog megtörténni.
-
őstag
válasz Soulfly842 #158504 üzenetére
Jó, nem is azt mondtam, hogy adják ide a trófeát előre, mert sokat kell fejlődni, javulni. De mindenképpen több keresnivaló van, mintha szembejött volna a City mondjuk a 16 között a BL-ben.
-
őstag
válasz Napfénysüti #158503 üzenetére
Igen.
-
őstag
Elképesztő milyen amatőr védelmi hibákat követtünk el mindhárom gólnál. Igazából a jelenlegi helyzetben sajnos a helyünkre kerültünk, nincs mit ezen szépíteni, talán jobb is így az anyagi oldaltól elvonatkoztatva. Mert az EL-ben van esély megnyerni a trófeát.
-
őstag
Szerintem az a szemétség, hogy nem minden évben Messi kapja. Hiszen a legkiválóbb futballistát illetné meg.
-
őstag
-
őstag
Gavi, Gavi, Gaviiiiiiiiii
Felemelő érzés lehet, ha egy stadionnyi ember 17 évesen kántálja a nevedet.
A La Masia újra elkezdte ontani a szupertehetségeket néhány év vegetálást követően. -
őstag
válasz Peterhappy #157599 üzenetére
Még lehet a pályán sem nyújtanának rosszabb teljesítmény, mint a mostaniak.
-
őstag
-
őstag
Ma van a Xavi day. Elvileg ma válik hivatalossá a legendás játékosunk visszatérése edzőként.
-
őstag
válasz atee_13 #157383 üzenetére
Coutinho egy túlárazott középszer, akinek néhányszor elsült a lába. Semmi több. Csak sajnos a Barcelonát vették palira vele...
Dembelet hagyjuk is, állítólag a klub alaposan átmonitorozza a szerződtetni kívánt játékosokat. A személyiségének, az életvitelének passzolnia kell a klubnál elvárt normákhoz. De kényszerhelyzetben voltak Neymar dobbantását követően, s ez sült ki belőle...
Állítólag Mbappé helyett választották. Zseniális döntésnek bizonyult. -
őstag
válasz cyberkind #157379 üzenetére
Coutinho is ott van a versenyben. Le kell nyelni ezeket az elbaszott üzleteket. Nincs értelme hiú ábrándokat kergetni, hogy valamelyikből még futballista lesz. Csak sajnos az a gond, hogy ezzel a többi klub is tisztában van...
Dembeletől nyáron meg lehetne szabadulni, remélem nem ajánlanak neki új szerződést. -
őstag
Dembele. Megint sérültet jelentett.
Remélem nem hosszabbítanak ezzel a bohóccal.
-
őstag
válasz Tibiajax #157102 üzenetére
Így van, egy hosszabb folyamat első lépése míg tényleg jobbra fordulhat a helyzet.
A játékoskeretre is ráfér további nagytakarítás.Nem tudom mennyi rendelkezésre álló pénz lesz most, mivel az Espai Barca projektet jóváhagyták, nyáron kezdetét veszik a munkálatok. Camp Nou és környezetének felújítása, úgy kézicsarnok, stb.. Hotel is épül azt hiszem.
-
őstag
válasz Napfénysüti #157073 üzenetére
Sajnos ez van. Mondjuk szerintem ettől több van a keretben minthogy bukdácsoljunk a La Ligában. Igaz, konstans sérült egy rakat játékos. Ez sem normális...
-
őstag
Na, ez már talán elégnek bizonyul az edzőváltáshoz. Koeman Barca legenda, de mint edző kevés a csapathoz.
Nyilván a játékosok fele is kutyaütő, de na, őket nehezebb eltakarítani gyorsan. -
őstag
válasz Cs1csó #155989 üzenetére
Szerintem ez a stílus inkább underdog csapatoknál nyerő, az Atlético túlnőtt ezen. Azt a néhány hazai trófeát, amit nyertek a Simeone-éra alatt, inkább a Barca, Real páros gyengélkedésének köszönhető, mintsem az Atléti volt ellenállhatalan az adott idényben.
Bár az tény, hogy a Real és a Barcelona szépen leépítette saját magát időközben.
Kb. idén is kötelező lenne behúzniuk a La Ligát a matracosoknak, meglátjuk... -
őstag
Milyen bitang szarok most a spanyol nagyok. Messze az Atlético rendelkezik pedig a legjobb kerettel, de tolják ezt a szokásos Simeone féle semmit, nem tudom, engem nem nyűgözött le a tevékenysége Madridban. A világ legjobban fizetett edzője...
-
-
őstag
válasz venember83 #155682 üzenetére
Miért, mi baj van vele?
Lehet nem a legattraktívabb futbbalt játszatja a csapataival, de most szezon közben nem lenne egyszerű jobbat találni. -
-
őstag
A Bartomeu éra feltette a koronát a munkásságára. Elképesztő milyen károkat okoztak néhány év alatt a klubnak ezek a patkányok. Egy romhalmazt hagytak maguk mögött.
-
őstag
válasz omfgk #153045 üzenetére
Azért így alakult, mert a La Liga által előírt bérlimitbe nem fért bele a szerződésének a megújítása, muszáj volt játékosoktól megválni. Sőt, Griezmannt is el kellett adni, cserélni.
Saúlt én kedvelem, de 1-1-ben történő cserével megint nem a Barca jár jól. De nyilván kényszerhelyzet állt elő.
Az eltapsolt sok 100 milliót nem lehet valahogy leverni Bartomeun? Dembele, Griezmann, Coutinho... Összeszámolni is nehéz, hogy a fizetésekkel kiegészülve mekkora veszteséget jelentenek...
Rajtuk kívül Pjanic, Umtiti, Sergi Roberto még mindig évi 10+ milkával a zsebben a keret tagjai.
Kíváncsi vagyok, hogy a bosnyákot mennyiért tudják eladni... -
őstag
Griezmann -> Atléti
Saúl -> Barca
Úgy néz ki tényleg megvalósul a csere. Felszabadul egy jelentős bértömeg. Így Messi alá tud írni évi 20 milliós fizetésért. -
őstag
A Barcelona pizsamája a következő szezonra. A Nike dizájnerei valami botrány, amit előadnak évről-évre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic