Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Fernando off, felkészül Feczkó Tamás?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
Diósgyőrött edzőváltás várható... [link]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
vond
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #125493 üzenetére
Azaz, ma jól ki is tömtük a Dunaújvárost.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
bagyulajuve
addikt
válasz Napfénysüti #125490 üzenetére
és akkor még Futsal-ról nem is beszéltünk....
most látom, hogy a DEAC is NB1-es, kíváncsi vagyok mennyi "egyemista" van benne, bár lehet ezek a tesi szakosok
Resistencia eterna
-
jbalint18
tag
válasz #46372352 #125488 üzenetére
Ezek akkora balgaságok amiket állítasz :
1. De pontosan az a rákfenéje hogy állami pénz van a fociban így nincsen eredmény kényszer egyik csapatnál sem hogy neveljenek és adjanak le játékosokat vagy vásároljanak 17-18 éves fiatal tehetségeket akiket 2-3 év után eladnak busás haszonnal . Egyszerűen kiveszik a versenyt a magyar fociból .
2. Már meg ne haragudj de azt ne mond már hogy a Dudalange több pénzből működne mint a Vidi vagy a Fradi .......
3. "Egyébként máshol is van állami pénz ez egyáltalán nem igaz: "a Zagreb vagy a két ukrán sztárcsapatnál nincsen állami pénz" Na ez kérlek szépen honnan jött ? PSG,Barca,Atleti,Real,Bayern,a top 6 angol csapat Kiev Shaktar, Köbenhavn,Ajax,PSV meg még sorolhatnám hol működne állami pénzből ? Ezt tiltja az EU hogy az állam bármiféle támogatásban részesítse a klubokat egy állam mert ezzel egyenlőtlen feltételeket teremtenek ami a versenyre nézve nagyon nem jó . TAO hoz is EU-s engedély kellett . -
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #125490 üzenetére
Szinte olyan, mint a külföldi foci. Ahogy a Tanú című filmben mondták, kicsi is, savanyú is, de a miénk.. 😁😁
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Pkc83
őstag
válasz ZavaBalazs #125480 üzenetére
A Németek... mondjuk ez jó példa ott tényleg sok a kimagasló játékos!
De nézzük meg pl az Olaszokat! Nem olyan nagyon régen még ott volt
a Milan az Inter vagy épp a Juve szinte minden BL döntőn... Aztán jött
egy kis mélyrepülés anyagilag , a nemzetközileg magasan jegyzett
játékosok megszerzésére esély sem volt És láss csodát a Milan ott bukdácsolt
minden évben a 3-10 hely között.. Az Interről meg nem is beszélve..
Egyedül a Juve maradt talpon mert ugye ott még volt lé!! -
ZavaBalazs
őstag
válasz Citroware #125479 üzenetére
én úgy figyeltem meg (bár lehet, hogy rossz a megfigyelés), hogy egy-két átfedéses tagot leszámítva eléggé elkülönül egymástól a magyarfocis meg a külföldis társaság, párhuzamosan elbeszélnek egymás mellett.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
alázógyík
addikt
válasz LyonnaisFan1 #125475 üzenetére
NB2-be minek fizetnétek...
-
villamos
őstag
Hát.. tisztelt angyalföldi barátaim, ha ezt így folytatjátok, akkor ebből idén sem lesz 1. osztály...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
vond
MODERÁTOR
válasz Citroware #125479 üzenetére
Maga a játék, a klubok működése, meg az egész rendszer lehet, hogy fostenger. De a szurkolás, az érzelmi, családi, helyi kötődés messze nem az. Sőt, ez a legfontosabb az egészben. Enélkül értelme sem lenne. De a külföldi focinak sem.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz #46372352 #125473 üzenetére
a mondandó első felében (nemzeti 11-es klubcsapatok) sok igazság van?
most azt leszámítva, hogy alapból ez az érv hülyeség, mivel nem ilyen szempontok alapján állítják össze a klubok a keretüket, tehát nem meglepő, ha nem felelnek meg neki, mondok egy példát: ha a bayernnek bejönnek jövő nyáron a kvázi nyilvános tervezett igazolásai, akkor ki tudnának így állni:
Neuer
Kimmich Süle Boateng Mai
Goretzka ???
Müller Havertz Sané
Gnabrytehát egy védekező középpályásra van egy nem éppen gyenge full német csapattól, poén kedvéért felküldheted oda Neuert és a helyére mehet Ulreich/Früchtl a kapuba , vagy hozhatsz fel valakit az ifiből, esetleg mehet Arp csatárnak, és minden meccset nyernek 6-5-re.
-
addikt
A legnagyobb érzésem azzal kapcsolatban, hogy itt a magyar fociról ilyen sok szó van, nem az, hogy zavar, hanem hogy elképedek attól, hogy mennyien vannak, akik ennyit foglalkoznak ezzel az értelmetlen fostengerrel.
-
LyonnaisFan1
őstag
Lublin, lengyel.
Nagyon csiripelték ezt, igaznak találtatott.
Még Hasanit is eldobáják a Zsicikhez, és MB2As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
jbalint18
tag
válasz #46372352 #125473 üzenetére
Tényleg ? Nem hinném hogy Luxemburgban több pénz lenne a fociba. Dudalange pl. Inkább az a különbség hogy nem az állam nyomja a csapatokat (akik emiatt szarnak minden piaci dologra és csak a mának élnek )hanem egy befektető,tulajdonos a saját pénzét öli bele és ezért kemény munkát és eredményeket vár. De amúgy meg nekünk magyaroknak is ugyan annyi időnk volt egy top klubbot felépíteni mint bárki másnak . Érdekes módon a Zagreb vagy a két ukrán sztárcsapatnál nincsen állami pénz és saját magukat kell eltartani . A magyar focinak is vége lesz amikor nem lesz tao .
-
vond
MODERÁTOR
válasz LyonnaisFan1 #125475 üzenetére
Legalább külföldre?
-
LyonnaisFan1
őstag
Eladtuk Tajtit.
Az egyik értelmes srácot, óriásiAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
Rohadtul nem vágom.
Direkt hiányzott szab.tam is, aki üde színfoltja volt a topiknak, mindig szívesen olvastam a magyar focis fetisizmusát
Egy dolog hogy sokan közömbösek a magyar futball iránt, de hogy állandó téma tárgya legyen hogy minek beszélnek róla.... nemár baszki Ezzel az erővel minden ország lehúzhatná a fociját a wc-n, ha csak az a néhány topbajnokság a viszonyítási alap. Pontosabban nem is topbajnokság, csak topcsapatok
Am bármi hihetetlen, tv-ből is többen néznek magyar focit Magyarországról, mint bármi más külföldi bajnokságot Hagyjuk már a topiktagokat társalogni bármilyen fociról, akit meg nem érdekel az átgörgetheti
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem kéne egy olyan topik is, hogy "magyar válogatott, PL és BL".
Engem csak ezek érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
Pkc83
őstag
Egyetértek! A külföldi foci azért sokkal jobb mint a magyar mert sokkal
de sokkal több a pénz és minden jó játékost összevásárolnak! Legalábbis
az élcsapatok biztosan! Meglehetne nézni a City , Chelsea , Arsenal , Barcelona ,
Real , Juve , Bayern közül bármelyiket ha csak "hazai" játékosokból állna a csapat!
Persze a Magyartól akkor is jobbak lennének de közel sem lenne ekkora
dominancia a saját bajnokságukban mint most!Arról meg nem beszélve , hogy egy focis topikba azért férjen már be a Magyar
NB1 is! Aki meg nem akar róla beszélni annak semmi sem kötelező.
Engem például egyáltalán nem zavar amikor 1,5 oldalon keresztül az Arsenalról
megy a diskurzus pedig egyáltalán nem érdekel a csapat! -
vond
MODERÁTOR
Miért, a külföldi focis picsogás mennyivel jobb? Elenyésző az értelmes diskurzus azon a területen (is).
Most volt pár fontos meccse a nemzet Fradijának, ezért kicsit megszaladtak a magyar focis hozzászólások. Meg Lyonnaisfan eltemette huszadszorra is a Diósgyőrt. Na bumm. Azért kibírtátok azt a 4-5 görgetést, vagy suhintást?
Én speciel szívesebben is társalgok a magyar fociról. Bármennyire szar is a bohócligákhoz képest, ehhez sokkal szorosabban tudok kötődni. Klubcsapathoz, válogatotthoz egyaránt.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ringman
nagyúr
Mauro Icardi has agreed to extend his Inter contract by a further season so to allow him to complete a loan switch to Paris Saint Germain according to a report from broadcaster Sky Sport.
[link]Ez igy nem lenne rossz, van 1 éve hogy ne nullázza le a karrierjét.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
jbalint18
tag
válasz Napfénysüti #125459 üzenetére
én csak attól félek hogy elől nagyon vékony a keret és nehogy az legyen mint tavaly volt 50 vagy 60 sérülés 1 szezonban mert azt nem bírja el a csapat .
-
jbalint18
tag
Alakul ez a spanyol bajnokság . Az Atletico 2013-2014 után újból 3 győzelemmel nyitott (ekkor bajnokok lettek ) Vajon idén is így alakul végre ? Csak azért bizakodok mert a Real és a Barca nem mutat valami tündöklő formát . Remélem ez kitart még egy darabig
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #125447 üzenetére
Régen nem erről szólt..
Persze nem probléma, csak megjegyeztem.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
venember83
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #125453 üzenetére
valenciát olvastam még, de nem tudom nekik minek kellene.
---
remélem a cagliari megkapja a büntetését a tegnapi tizi közbeni huhogásért.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #125451 üzenetére
Wanda Icardi: “Boca Juniors Are Interested Are Interested In Mauro, I’d Like To See Him Join Them On Loan”
végén a videoton fogja kölcsönvenni.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
kíváncsi leszek icardit sikerül-e elpasszolni kölcsönben, mert már ott megakadhat a dolog, hogy 1 év szerződéshosszabbítást is alá akarnak íratni vele, hogy kölcsönből visszajőve ne 1 év maradjon a szerződéséből.
conte jókat tud nyilatkozni
What will happen if Icardi stays? Exactly what has happened until now.ne kiabáljam el, de sensi marha nagy fogás, főleg 25M-ért.
azt nem tudom hogy oldja meg conte, hogy a középpályán kellő fizikai erő is legyen, mert a sensi-brozovic-barella hármas elég könnyű, jelenlegi állás szerint a drágán vett barella marad a padon. vecino továbbra is homály, ha conténak gagliardinit sikerül felhoznia, akkor vsz ő lesz kezdő - szintén barella kárára.
mondjuk sok meccs van egy idényben, lehet rotálni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
salesman
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz NyxNyxNyx #125443 üzenetére
Itt gondolkoztam, hogy nálunk, vagy a Diósgyőrben játszott e Sissoko... 😁😁😁
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
L_YKing
addikt
Amikor 40 hozzászólásból 30 magyarfoci...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha Sissoko minimálisan is tudna lőni, sima lett volna a meccs. Nagy luxus egy ilyen játékos, mert semmit nem ér, ha felhozza a labdát tökéletesen, mert aztán olyan mintha bekötnék a szemét..
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Pkc83
őstag
válasz LyonnaisFan1 #125439 üzenetére
Igazad lehet! De sokszor az is elég ha van a csapatban 1-2 húzó ember
és máris jobban megy a többinek is! -
LyonnaisFan1
őstag
-
Pkc83
őstag
válasz LyonnaisFan1 #125437 üzenetére
Azért Diósgyőrbe ahogy elnéztem nem ártana egy két győzni akaró játékos sem...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz salesman #125436 üzenetére
Nálatok sem ártana, ha az a ...kalap örökre eltűnne.
De nálunk is menjen a tulajdonosi körAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
salesman
őstag
-
LyonnaisFan1
őstag
Fradi 1 - Diósgyőr 0
Vége!Széééééééééééééééééééééééééééééééégyen!
Egy olyan fraditól kaptunk ki, aki a töredékét adta ma ki tudásából.
Egy olyan fraditól szoptunk ki, akik a meccs több, mint 90%-át 10 emberrel játszotta.
Ez a fradi minimális teljesítményt nyújtva nyert, de nyert.
Fernando! Takarodj! Tajti Takarodj! És mindenki takarodjon a klubtól, aki az elmúlt X év szenvedéseiért felel. Elegem/Elegünk van.
Megtisztulást!As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
villamos
őstag
Ez biztosan fájt...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #125432 üzenetére
A mai napig haragszom Pátkaira, hogy azon a bizonyos Diók-Vidi meccsen nem baszta be azt a labdát, mint a lónak.
Lett kapufa, és bentmaradtunkAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
veterán
válasz LyonnaisFan1 #125431 üzenetére
Ahogy mixkolci cimbik mondták, talán amúgy te is:
"jobb lett volna kipottyanni"Sajnálom az olyan csapatokat, ahol van rendes szurkolótábor.
Bár még drágább zsoldosokkal jobb helyen jobb lenne? Nem biztos az... de ez már sosem lesz olyan, mint régen.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #125430 üzenetére
Ha les is volt, nem volt ordító les.
Nem ezen múlik. Szarok vagyunk, és kész.
És ennek mi drukkerek isszuk meg a levét.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
veterán
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz salesman #125426 üzenetére
10 emberrel vezettek úgy, hogy ~40% teljesítményen pörögtök.
Azt vártam, hogy a kapunkhoz szegeztek minket, errefel csak vezettek.
De ez is elég.Fernando olyan nyugodtan áll a kispadnál, mintha mi vezetnénk kettővel.
Errefel 0 gólszerzési kísérletet mutatunk fel 0 kaput eltaláló kísérlettel.
Egyszerűen az ideg megöl, és a szégyen megesz. Eme söpredékek miatt!
Fernando menj a faszomba most már, és vidd magaddal Tajtit, és a primadonna Mathias Tajtyt is.
A klub sírásói vagytok! A víz szalad, a kő marad.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
salesman
őstag
Mindenki higgadjon le a p....ba!
1:0Türűűűdrááá!
-
bagyulajuve
addikt
válasz ZavaBalazs #125416 üzenetére
maradjon a bajoroknál és Rugani is maradjon Torinóban
Resistencia eterna
-
villamos
őstag
válasz LyonnaisFan1 #125422 üzenetére
Kimaradt!
De ez édeskevés, ha így emberelőnyben sem jönnek előrefele...[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Fradi büntető!
… és kimaradt! Danilovic végre mutatott valamit.
Te jó ég milyen köpedelem büntető volt
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
NyxNyxNyx
addikt
Annyira lehet tudni, hogy amikor megáll a stream, akkor gól lesz... Van valakinek normális streamje?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
veterán
válasz LyonnaisFan1 #125419 üzenetére
Pedig már kezdtem bízni bene
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
Hentes Isael kiszórva.
Na csak 3 gólt kapunk akkorAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
veterán
-
ZavaBalazs
őstag
juvésok: mit gondoltok Boatengről?
-
KisTücsök
addikt
Hú de jó h elfelejtettem, h hétvége van. Ezt az X-et nehezen emésztettem volna meg élőben.
-
jbalint18
tag
ESPN : Icardi az Atletico-ba kerül kölcsönbe 1 évre és 70 milliós opció lesz rá . Na hát erre kíváncsi leeszek . Amikor Simeone-t kérdezték sajtótájékoztatón akkor azt válaszolta hogy még nem beszélhet róla . Most nem tudom hogy sírja vagy nevessek
-
DeathAdder
veterán
válasz omfgk #125411 üzenetére
Varane?
Teljesen igazad van amúgy a kort illetően, de Deligt úgy lett már véve hogy szupersztár CB, ahogy mbappet is 20 évesen szupersztárként kezelik, és várják el tőle a világklasszis teljesítményt, ők azok a csodagyerekek, akik meghaladták már azt a szintet hogy tehetségeknek vannak nyilvántartva, és komoly teljesítményt várnak tőle.
Juve Parizsnal meg különösen kegyetlen dolog ez, mert nekik szinte csak az a néhány BL kiesési kör az igazi értkékmérő, amit tavasszal játszanak.
-
addikt
válasz bagyulajuve #125408 üzenetére
Most lett 20 éves...
Mondjon nekem bárki egy olyan védőt aki már 20 évesen top teljesítményt tudott hozni meccsről-meccsre.
A lényeg ,hogy évről-évre fejlődjön.---
Van Dijk 4 éve (24 évesen) még sehol nem volt.
Ramos 20 éves volt az első Real-os évében. Maximum a sok piros lap miatt emlékezhetünk rá 2005/6-ból.
Pique-t SAF 21 évesen engedte el gombokért a Barcába.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
DeathAdder
veterán
válasz bagyulajuve #125408 üzenetére
Ajaxban és válogatottban is volt minden meccsén olyan pillanat ahol teljesen lekaocsoltak nála , ez ki kell nőnie és akkor klasszis cb lesz
-
DeathAdder
veterán
Rest of the best eddig nagyon jó meccset játszik
-
bagyulajuve
addikt
válasz dracox #125407 üzenetére
volt 2-3 nagy hibája, de majd beleszokik, remélem - egyelőre biztosan nem hozza majd azt a szintet
viszont a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a második félidőben szinte a teljes csapat teljesítménye visszaesett, leginkább fáradtság jeleit láttam és ez lehetett az okResistencia eterna
-
dracox
addikt
A tegnapi juve-napoli meccsre hivatkozva kérdeznèm hogy DeLigt hogy játszott? Így hogy Chiellini kiesett érdekel hogy mennyire tudja majd hozni azt elvart szintet.
-
Cartevo
őstag
válasz venember83 #125402 üzenetére
A kulcsszavakat összevonva: van vér dögivel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest