-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
Fernando off, felkészül Feczkó Tamás?
-
villamos
őstag
Diósgyőrött edzőváltás várható... [link]
-
vond
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve #125493 üzenetére
Azaz, ma jól ki is tömtük a Dunaújvárost.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Napfénysüti #125490 üzenetére
és akkor még Futsal-ról nem is beszéltünk....
most látom, hogy a DEAC is NB1-es, kíváncsi vagyok mennyi "egyemista" van benne, bár lehet ezek a tesi szakosok
-
jbalint18
tag
válasz
#46372352 #125488 üzenetére
Ezek akkora balgaságok amiket állítasz :
1. De pontosan az a rákfenéje hogy állami pénz van a fociban így nincsen eredmény kényszer egyik csapatnál sem hogy neveljenek és adjanak le játékosokat vagy vásároljanak 17-18 éves fiatal tehetségeket akiket 2-3 év után eladnak busás haszonnal . Egyszerűen kiveszik a versenyt a magyar fociból .
2. Már meg ne haragudj de azt ne mond már hogy a Dudalange több pénzből működne mint a Vidi vagy a Fradi .......
3. "Egyébként máshol is van állami pénz ez egyáltalán nem igaz: "a Zagreb vagy a két ukrán sztárcsapatnál nincsen állami pénz" Na ez kérlek szépen honnan jött ? PSG,Barca,Atleti,Real,Bayern,a top 6 angol csapat Kiev Shaktar, Köbenhavn,Ajax,PSV meg még sorolhatnám hol működne állami pénzből ? Ezt tiltja az EU hogy az állam bármiféle támogatásban részesítse a klubokat egy állam mert ezzel egyenlőtlen feltételeket teremtenek ami a versenyre nézve nagyon nem jó . TAO hoz is EU-s engedély kellett . -
Enzolord
addikt
válasz
Napfénysüti #125490 üzenetére
Szinte olyan, mint a külföldi foci. Ahogy a Tanú című filmben mondták, kicsi is, savanyú is, de a miénk.. 😁😁
-
Pkc83
őstag
válasz
ZavaBalazs #125480 üzenetére
A Németek... mondjuk ez jó példa ott tényleg sok a kimagasló játékos!
De nézzük meg pl az Olaszokat! Nem olyan nagyon régen még ott volt
a Milan az Inter vagy épp a Juve szinte minden BL döntőn... Aztán jött
egy kis mélyrepülés anyagilag , a nemzetközileg magasan jegyzett
játékosok megszerzésére esély sem volt És láss csodát a Milan ott bukdácsolt
minden évben a 3-10 hely között.. Az Interről meg nem is beszélve..
Egyedül a Juve maradt talpon mert ugye ott még volt lé!! -
alázógyík
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #125475 üzenetére
NB2-be minek fizetnétek...
-
villamos
őstag
Hát.. tisztelt angyalföldi barátaim, ha ezt így folytatjátok, akkor ebből idén sem lesz 1. osztály...
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#46372352 #125473 üzenetére
a mondandó első felében (nemzeti 11-es klubcsapatok) sok igazság van?
most azt leszámítva, hogy alapból ez az érv hülyeség, mivel nem ilyen szempontok alapján állítják össze a klubok a keretüket, tehát nem meglepő, ha nem felelnek meg neki, mondok egy példát: ha a bayernnek bejönnek jövő nyáron a kvázi nyilvános tervezett igazolásai, akkor ki tudnának így állni:
Neuer
Kimmich Süle Boateng Mai
Goretzka ???
Müller Havertz Sané
Gnabrytehát egy védekező középpályásra van egy nem éppen gyenge full német csapattól, poén kedvéért felküldheted oda Neuert és a helyére mehet Ulreich/Früchtl a kapuba
, vagy hozhatsz fel valakit az ifiből, esetleg mehet Arp csatárnak, és minden meccset nyernek 6-5-re.
-
A legnagyobb érzésem azzal kapcsolatban, hogy itt a magyar fociról ilyen sok szó van, nem az, hogy zavar, hanem hogy elképedek attól, hogy mennyien vannak, akik ennyit foglalkoznak ezzel az értelmetlen fostengerrel.
-
jbalint18
tag
válasz
#46372352 #125473 üzenetére
Tényleg ? Nem hinném hogy Luxemburgban több pénz lenne a fociba. Dudalange pl. Inkább az a különbség hogy nem az állam nyomja a csapatokat (akik emiatt szarnak minden piaci dologra és csak a mának élnek )hanem egy befektető,tulajdonos a saját pénzét öli bele és ezért kemény munkát és eredményeket vár. De amúgy meg nekünk magyaroknak is ugyan annyi időnk volt egy top klubbot felépíteni mint bárki másnak . Érdekes módon a Zagreb vagy a két ukrán sztárcsapatnál nincsen állami pénz és saját magukat kell eltartani . A magyar focinak is vége lesz amikor nem lesz tao .
-
vond
MODERÁTOR
válasz
LyonnaisFan1 #125475 üzenetére
Legalább külföldre?
-
LyonnaisFan1
őstag
Eladtuk Tajtit.
Az egyik értelmes srácot, óriási -
DeathAdder
veterán
Rohadtul nem vágom.
Direkt hiányzott szab.tam is, aki üde színfoltja volt a topiknak, mindig szívesen olvastam a magyar focis fetisizmusát
Egy dolog hogy sokan közömbösek a magyar futball iránt, de hogy állandó téma tárgya legyen hogy minek beszélnek róla.... nemár baszki
Ezzel az erővel minden ország lehúzhatná a fociját a wc-n, ha csak az a néhány topbajnokság a viszonyítási alap. Pontosabban nem is topbajnokság, csak topcsapatok
Am bármi hihetetlen, tv-ből is többen néznek magyar focit Magyarországról, mint bármi más külföldi bajnokságot
Hagyjuk már a topiktagokat társalogni bármilyen fociról, akit meg nem érdekel az átgörgetheti
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem kéne egy olyan topik is, hogy "magyar válogatott, PL és BL".
Engem csak ezek érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
Pkc83
őstag
Egyetértek! A külföldi foci azért sokkal jobb mint a magyar mert sokkal
de sokkal több a pénz és minden jó játékost összevásárolnak! Legalábbis
az élcsapatok biztosan! Meglehetne nézni a City , Chelsea , Arsenal , Barcelona ,
Real , Juve , Bayern közül bármelyiket ha csak "hazai" játékosokból állna a csapat!
Persze a Magyartól akkor is jobbak lennének de közel sem lenne ekkora
dominancia a saját bajnokságukban mint most!Arról meg nem beszélve , hogy egy focis topikba azért férjen már be a Magyar
NB1 is! Aki meg nem akar róla beszélni annak semmi sem kötelező.
Engem például egyáltalán nem zavar amikor 1,5 oldalon keresztül az Arsenalról
megy a diskurzus pedig egyáltalán nem érdekel a csapat! -
vond
MODERÁTOR
Miért, a külföldi focis picsogás mennyivel jobb? Elenyésző az értelmes diskurzus azon a területen (is).
Most volt pár fontos meccse a nemzet Fradijának, ezért kicsit megszaladtak a magyar focis hozzászólások. Meg Lyonnaisfan eltemette huszadszorra is a Diósgyőrt.
Na bumm. Azért kibírtátok azt a 4-5 görgetést, vagy suhintást?
Én speciel szívesebben is társalgok a magyar fociról. Bármennyire szar is a bohócligákhoz képest, ehhez sokkal szorosabban tudok kötődni. Klubcsapathoz, válogatotthoz egyaránt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ringman
nagyúr
Mauro Icardi has agreed to extend his Inter contract by a further season so to allow him to complete a loan switch to Paris Saint Germain according to a report from broadcaster Sky Sport.
[link]Ez igy nem lenne rossz, van 1 éve hogy ne nullázza le a karrierjét.
-
jbalint18
tag
válasz
Napfénysüti #125459 üzenetére
én csak attól félek hogy elől nagyon vékony a keret és nehogy az legyen mint tavaly volt 50 vagy 60 sérülés 1 szezonban mert azt nem bírja el a csapat .
-
jbalint18
tag
Alakul ez a spanyol bajnokság . Az Atletico 2013-2014 után újból 3 győzelemmel nyitott (ekkor bajnokok lettek ) Vajon idén is így alakul végre ?
Csak azért bizakodok mert a Real és a Barca nem mutat valami tündöklő formát . Remélem ez kitart még egy darabig
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathAdder #125447 üzenetére
Régen nem erről szólt..
Persze nem probléma, csak megjegyeztem. -
venember83
nagyúr
-
Ringman
nagyúr
válasz
venember83 #125453 üzenetére
valenciát olvastam még, de nem tudom nekik minek kellene.
---
remélem a cagliari megkapja a büntetését a tegnapi tizi közbeni huhogásért. -
Ringman
nagyúr
válasz
venember83 #125451 üzenetére
Wanda Icardi: “Boca Juniors Are Interested Are Interested In Mauro, I’d Like To See Him Join Them On Loan”
végén a videoton fogja kölcsönvenni. -
Ringman
nagyúr
kíváncsi leszek icardit sikerül-e elpasszolni kölcsönben, mert már ott megakadhat a dolog, hogy 1 év szerződéshosszabbítást is alá akarnak íratni vele, hogy kölcsönből visszajőve ne 1 év maradjon a szerződéséből.
conte jókat tud nyilatkozni
What will happen if Icardi stays? Exactly what has happened until now.ne kiabáljam el, de sensi marha nagy fogás, főleg 25M-ért.
azt nem tudom hogy oldja meg conte, hogy a középpályán kellő fizikai erő is legyen, mert a sensi-brozovic-barella hármas elég könnyű, jelenlegi állás szerint a drágán vett barella marad a padon. vecino továbbra is homály, ha conténak gagliardinit sikerül felhoznia, akkor vsz ő lesz kezdő - szintén barella kárára.
mondjuk sok meccs van egy idényben, lehet rotálni.
-
salesman
őstag
válasz
DeathAdder #125447 üzenetére
-
L_YKing
addikt
Amikor 40 hozzászólásból 30 magyarfoci...
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha Sissoko minimálisan is tudna lőni, sima lett volna a meccs.
Nagy luxus egy ilyen játékos, mert semmit nem ér, ha felhozza a labdát tökéletesen, mert aztán olyan mintha bekötnék a szemét..
-
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #125439 üzenetére
Igazad lehet! De sokszor az is elég ha van a csapatban 1-2 húzó ember
és máris jobban megy a többinek is! -
Pkc83
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #125437 üzenetére
Azért Diósgyőrbe ahogy elnéztem nem ártana egy két győzni akaró játékos sem...
-
salesman
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #125435 üzenetére
Kubatov takarodj!
-
LyonnaisFan1
őstag
Fradi 1 - Diósgyőr 0
Vége!Széééééééééééééééééééééééééééééééégyen!
Egy olyan fraditól kaptunk ki, aki a töredékét adta ma ki tudásából.
Egy olyan fraditól szoptunk ki, akik a meccs több, mint 90%-át 10 emberrel játszotta.
Ez a fradi minimális teljesítményt nyújtva nyert, de nyert.
Fernando! Takarodj! Tajti Takarodj! És mindenki takarodjon a klubtól, aki az elmúlt X év szenvedéseiért felel. Elegem/Elegünk van.
Megtisztulást! -
villamos
őstag
Ez biztosan fájt...
-
válasz
LyonnaisFan1 #125431 üzenetére
Ahogy mixkolci cimbik mondták, talán amúgy te is:
"jobb lett volna kipottyanni"Sajnálom az olyan csapatokat, ahol van rendes szurkolótábor.
Bár még drágább zsoldosokkal jobb helyen jobb lenne? Nem biztos az... de ez már sosem lesz olyan, mint régen. -
válasz
LyonnaisFan1 #125427 üzenetére
Les vót sporri!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
salesman #125426 üzenetére
10 emberrel vezettek úgy, hogy ~40% teljesítményen pörögtök.
Azt vártam, hogy a kapunkhoz szegeztek minket, errefel csak vezettek.
De ez is elég.Fernando olyan nyugodtan áll a kispadnál, mintha mi vezetnénk kettővel.
Errefel 0 gólszerzési kísérletet mutatunk fel 0 kaput eltaláló kísérlettel.
Egyszerűen az ideg megöl, és a szégyen megesz. Eme söpredékek miatt!
Fernando menj a faszomba most már, és vidd magaddal Tajtit, és a primadonna Mathias Tajtyt is.
A klub sírásói vagytok! A víz szalad, a kő marad. -
salesman
őstag
Mindenki higgadjon le a p....ba!
1:0 -
bagyulajuve
addikt
válasz
ZavaBalazs #125416 üzenetére
maradjon a bajoroknál és Rugani is maradjon Torinóban
-
villamos
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #125422 üzenetére
Kimaradt!
De ez édeskevés, ha így emberelőnyben sem jönnek előrefele...[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Annyira lehet tudni, hogy amikor megáll a stream, akkor gól lesz... Van valakinek normális streamje?
-
válasz
LyonnaisFan1 #125419 üzenetére
Pedig már kezdtem bízni bene
-
LyonnaisFan1
őstag
Hentes Isael kiszórva.
Na csak 3 gólt kapunk akkor -
válasz
ZavaBalazs #125416 üzenetére
Nagy hiba ot leepiteni...
-
ZavaBalazs
őstag
juvésok: mit gondoltok Boatengről?
-
KisTücsök
addikt
Hú de jó h elfelejtettem, h hétvége van. Ezt az X-et nehezen emésztettem volna meg élőben.
-
jbalint18
tag
ESPN : Icardi az Atletico-ba kerül kölcsönbe 1 évre és 70 milliós opció lesz rá . Na hát erre kíváncsi leeszek . Amikor Simeone-t kérdezték sajtótájékoztatón akkor azt válaszolta hogy még nem beszélhet róla . Most nem tudom hogy sírja vagy nevessek
-
DeathAdder
veterán
válasz
omfgk #125411 üzenetére
Varane?
Teljesen igazad van amúgy a kort illetően, de Deligt úgy lett már véve hogy szupersztár CB, ahogy mbappet is 20 évesen szupersztárként kezelik, és várják el tőle a világklasszis teljesítményt, ők azok a csodagyerekek, akik meghaladták már azt a szintet hogy tehetségeknek vannak nyilvántartva, és komoly teljesítményt várnak tőle.
Juve Parizsnal meg különösen kegyetlen dolog ez, mert nekik szinte csak az a néhány BL kiesési kör az igazi értkékmérő, amit tavasszal játszanak.
-
omfgk
veterán
válasz
bagyulajuve #125408 üzenetére
Most lett 20 éves...
Mondjon nekem bárki egy olyan védőt aki már 20 évesen top teljesítményt tudott hozni meccsről-meccsre.
A lényeg ,hogy évről-évre fejlődjön.---
Van Dijk 4 éve (24 évesen) még sehol nem volt.
Ramos 20 éves volt az első Real-os évében. Maximum a sok piros lap miatt emlékezhetünk rá 2005/6-ból.
Pique-t SAF 21 évesen engedte el gombokért a Barcába.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz
bagyulajuve #125408 üzenetére
Ajaxban és válogatottban is volt minden meccsén olyan pillanat ahol teljesen lekaocsoltak nála , ez ki kell nőnie és akkor klasszis cb lesz
-
DeathAdder
veterán
Rest of the best eddig nagyon jó meccset játszik
-
bagyulajuve
addikt
válasz
dracox #125407 üzenetére
volt 2-3 nagy hibája, de majd beleszokik, remélem - egyelőre biztosan nem hozza majd azt a szintet
viszont a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a második félidőben szinte a teljes csapat teljesítménye visszaesett, leginkább fáradtság jeleit láttam és ez lehetett az ok -
dracox
addikt
A tegnapi juve-napoli meccsre hivatkozva kérdeznèm hogy DeLigt hogy játszott? Így hogy Chiellini kiesett érdekel hogy mennyire tudja majd hozni azt elvart szintet.
-
Cartevo
őstag
válasz
venember83 #125402 üzenetére
A kulcsszavakat összevonva: van vér dögivel.
-
-