Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Sziasztok,
hol érdemes Series X-et nézegetni? Mármint PS5-öt sikeresen szereztem pár hónapja, de látom a Series X sem az a polcról leemelhető valami... Hol szoktak droppok lenni?
-
Skynet258
veterán
Én most készülök a PS5 mellé venni egy XSX-et, főleg a GP miatt mert van benne egy csomó minden amit megnéznék. Szóval az első időkben nálam sem fog sokat menni a PS5 szerintem... még az is lehet, hogy idővel eladom, bár az ex-ek miatt valszeg nem teszem, elfér a tv alatt mindkettő.
Amúgy nem is tudom mióta konzolozok, első ilyen jellegű gépem a kínai piacos sárga kazettás cucc volt (mentem ki cserélni a kártyákat, mindenhol kínaiak, alkudozás, komolyan gyerekkori élmény volt az egész ), Dreamcast volt talán az első komolyabb gépem de volt mindenfélém - viszont ez az első, hogy két konzolt is használni fogok egyidőben. Míg az előző box széria egyáltalán nem érdekelt (Ps4 Pro volt), most egyre inkább piszkálja az agyam. -
Skynet258
veterán
válasz 30z.Samu #61477 üzenetére
Megérte a Series S-ről a Series X-re váltás? Alapvetően úgy vagyok mindennel, hogy nem szeretem a belépő szintet venni, utálom a kompromisszumokat. De árban azért nem kevés a difi, főleg ha azt nézem, hogy második konzolnak veszem... Szóval örlődök egy ideje ezen mit vegyek, de az a "baj", hogy OLED-re lesz kötve, és félek oda azért mégiscsak jobban dukál az XSX. Néztem már egy rahedli összehasonlító videót és azért látszik, hogy felbontásban az XSS bizony láthatóan gyengébb. Szép teljesítményt tud ha az árát nézzük, de nem akarok úgymond csalódni benne.
-
Skynet258
veterán
Na végül csak 2 napig kellett vadásznom az XSX-et, egy darab lapult a kispesti Media Markt raktárának mélyén. Jöhet is a Game Pass, a PS5 meg pihenget egy darabig szerintem.
-
Skynet258
veterán
válasz 30z.Samu #61623 üzenetére
Köszi!
Az a kemény, hogy most jött az Alza üzenet, vasárnap átvehető lett volna náluk is. És amikor a PS5-öt vettem akkor megvettem scalpertől magasabb áron, másnap jött az Alza, hogy átvehetem náluk. Ezzel most végül buktam ugye 15k-t mert 200 a Media Markt és 185 az Alza... na mindegy ez van aki nem tud ülni a seggén az így jár.
-
Skynet258
veterán
Hm, valami nem okés nálam, a Flight Sim alatt háromszor is lekapcsolt a gép, aztán több óra Hades alatt semmi. Utána gondoltam belenézek a The Ascent-be, hát ott még alig tudok mászkálni és már le is áll a gép. Elég melegnek érzem a kijövő levegőt fent de a venti elég halkan pörög. Mi a franc ez, túlmelegszik a grafikailag megterhelőbb játékoktól?
-
Skynet258
veterán
válasz Dreimus #61875 üzenetére
Ami feltűnt amúgy, hogy a ventilátor úgy tűnik folyamatosan egy adott fordulatszámon megy, és nem kapcsol fentebb akkor sem amikor már forró levegőt fúj ki. Vasárnap óta van csak meg a gép, így nem tudom milyen viselkedésre kéne számítani, nálatok felkapcsol időnként a venti ha komolyabb grafikai terhelés alatt van a rendszer?
-
Skynet258
veterán
Persze kint van a tv állvány tetején, van mindenhol bőven helye - igazából a Ps5 mellett van de annak se volt soha semmi melegedéses problémája szóval szellőzik rendesen.
Amúgy pl. Hades alatt semmi gondja, de az grafikailag meg sem kottyan neki. Forza Horizon alatt sem volt probléma, azzal is toltam vagy 2 órát. Perpillanat a Flight Sim és Ascent ami alatt meghal, utóbbi alatt kb 5 perc alatt garantáltan beáll az egész.
És pont emiatt volt furcsa, hogy a venti lényegében nem is hallható csak egész közelről. GPU/memória hibát kizárnám mert más játék alatt nincs gond, és aminél van ott is szerintem azért, mert nem pörög fel a nyomorult.
Volt már gyári visszaállítás is hátha, direkt csak Ascent van rajta tesztnek, belépek, első pályán (amíg megkapom a pisztolyt) mászkálok és jön is a lekapcsolás.
Pedig amúgy bejön az egész gép, a Game Pass-ban van láthatóan több száz órám annyi minden érdekel (PC-n nem játszok évek óta), de így gariztatás lesz a vége attól tartok. -
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #61920 üzenetére
Na ma kinyomtattam a UPS címkét, hétfőn viszi el a futár a Series X-et - nincs egy hetes se, jól belenyúltam. Remélem gyorsan és hatékonyan javítják/cserélik.
Mára már oda jutott a venti probléma, hogy el sem kezd forogni, hosszabb áramtalanítás után elindul majd le is áll, mintha erőlködne. Így 5 másodpercen belül le is kapcsol a box, gondolom érzi, hogy a venti nem ad feedbacket a működéséről. Várható volt mert ugye fel sem pörgött soha, mindig csak egy alapfordulaton ment. Örültem, hogy ez ilyen halk de akkor azért mégiscsak volt valami turpisság a dologban. -
Skynet258
veterán
válasz 30z.Samu #62251 üzenetére
Köszi srácok, szerencsére addig a PS5 tud vigasztalni de most ezzel a géppel jobban el lettem volna egy darabig.
Amúgy az én ventim 4-500 rpm között mozoghatott mindig, tehát ugyanaz volt a sebessége kikapcsolva standby on állapotban mint játék közben, ez meg azért elég meredek, hogy ugyanannyira kelljen neki a hűtés kikapcsolva mint játék terhelés alatt, fura volt első perctől kezdve.
Aztán meg ugye a The Ascent alatt le is fagyott 5 perc után mindig, szóval várható volt, hogy valami lesz... -
Skynet258
veterán
válasz Edgar2621 #62278 üzenetére
Én akartam Forzázni is meg a Gran Turismo-t is szeretem, nekem tök jól kiegészítik egymást - és persze mindkét gépre van / lesz olyan játék, amit szívesen tolnék. Én emiatt vettem mindkettőt, nem gondolom, hogy egy felnőtt ember komolyan gondolhatja, hogy benne kék vagy zöld szív dobog, elférnek ezek egymás mellett a tv alatt. Főleg adta magát a két gép, mert PC-n nem játszom, a bányászat miatt olyan áron adtam el a videókártyámat, hogy bőven kijött a PS5, de még egy fél Series X is ha úgy nézem, hülye lettem volna nem meglépni. Aki megengedheti magának az simán megveszi mindkettőt, mert mindkettő nagyon jó kis gép lett. Ok az enyém konkrétan nem mert meghalt de ez benne van a pakliban.
-
Skynet258
veterán
Na 15-én megérkezett a boxom a szervizbe, imént jött az üzenet, hogy elindul visszafelé. Remélem minden okés lesz most már.
-
Skynet258
veterán
13-án vitte el a futár a gépet szervizbe, ma vissza is jött, a sebességgel nincs probléma.
Ugyanazt a gépet kaptam vissza, legalábbis a serial egyezik. Fel is raktam a "mumusomat" a The Ascent-et, ebben előtte 5 perc alatt fagyott, leállt a gép. Most fél óráig nyúztam, ment hiba nélkül. Ami fura, hogy a ventillátor ugyanúgy lassan forog zéró hanggal, és ugyanúgy forró levegőt tol ki - a gép mégsem kapcsol le.
Persze még nyüstölnöm kell, hogy véglegest mondjak, de megmondom őszintén nem értem a dolgot, a nyakamat mertem volna tenni rá, hogy túlhevül mert nem forog elég gyorsan a venti, és azért kapcsol le. Ehelyett most ugyanúgy forró érzésre (rámérve a tetejére lézeres mérővel 48 fok körüli) de megy gond nélkül.
Franc érti ezt.
Gyári visszaállítás meg ilyen alap dolgok voltak nálam is, az nem hozta rendbe. Mit tudtak vele mókolni vajon? -
Skynet258
veterán
válasz 30z.Samu #63328 üzenetére
Engem csak az zavart meg, hogy netszerte olvastam, hogy hangos a ventillátor (az a másik véglet lehet és ahogy olvastam az egyértelműen hiba volt) meg ugye itt is többeknek felpörög játék során - nekem meg végig kussban van és látni is, hogy pár száz rpm-mel mehet csak. Nekem jó ha halk, azt se bánom ha felül meleget fúj (úgyis jön a tél) csak ne álljon le játék közben. Mert hát az elég... zavaró úgymond.
-
Skynet258
veterán
Nekem sem volt hirtelen dobozom amit beáldoztam volna, vettem a postán 2 méretet az egyikbe jó volt (a nagyobbikba) igaz ki kellett még tölteni anyaggal. De amúgy átérzem, nekem sem volt evidens mi a francba rakjam hirtelen. Amiben visszakapod azt tedd el, jó lesz gariztatni ha újra kellene.
-
Skynet258
veterán
válasz thedivision2 #67685 üzenetére
Ami már önmagában előnye szerintem az Atmos proginak, hogy a beállításaiban többféle előre összerakott hangkép van, de ha akarsz akár magadnak is ki tudsz keverni egyet EQ segítségével). Én már csak emiatt is megvettem (érdemes Argentin kódot venni Enebaról és akkor megúszod 1500 Ft körül az egész bulit). Aztán ha meg lesz egy még komolyabb fejesed a program megmarad és még inkább élvezheted a hangzást.
-
Skynet258
veterán
Basszus srácok izlandról venném a Forza Premiumot, de nekem nem hozza fel a már régen hozzáadott kártyámat. Üres a lap, és hozzáadni tudok kártyát, de úgy meg hibára fut. Visa-m van (az van hozzáadva), most próbáltam Curve-vel (Mastercard) az se jó.
Bezárt a bazár? Ne már. -
Skynet258
veterán
Kivettem a Curve-ot a rendszerből és hozzáadtam újra izlandi címmel. Így már ment.
-
Skynet258
veterán
Milyen trofik potyognak már, 0.33%-os meg 0.29%... aztán ez a játék két első achija ami mindenkinek meglesz aki 10 percet belerak. Nem vagyunk mág sokan látszik.
Amúgy meglepő de még a 30fps sem túl zavaró (azért megnézem a 60-at is majd, és ha már láttam valszeg marad is azon... ). -
Skynet258
veterán
válasz nincsnév007 #72670 üzenetére
Nekem csinálta, amikor állandóan lekapcsolt x idő múlva magától (pár napos új konzol korában). Meleg is volt a táp környéke. Aztán ment szervizbe, visszajött, és azóta semmi baja.
-
Skynet258
veterán
válasz stewe780 #74203 üzenetére
Ugyan nekem nem Xbox Wireless fülesem van hanem egy vezetékes Steelseries Arctis 5 kábelen a kontrollerre dugva, de adalék lehet a sztoridhoz, hogy a Dolby Atmos nálam is hallhatóan késik (tippre még többet is mint 100 ezred másodperc). Még további adalék, hogy a Dolby Atmos a TCL 9030-as soundbar-omon is hallhatóan késik. Nálam közös pont a Dolby Atmos maga. Hogy most az Xbox Dolby Atmos kezelése, az LG CX Oled hangáteresztése, vagy a csillagok együttállása miatt történik-e mindez nem tudom. Én is arra jutottam, hogy játék közben nem feltétlen zavaró így elengedtem a dolgot, de pár napig én is próbálkoztam/kísérleteztem. Azóta inkább csak játszok.
-
Skynet258
veterán
válasz l.skywalker #74940 üzenetére
Wow nyertem, királyság!!
Köszönöm!
-
Skynet258
veterán
Megvettem a Cyberpunkot Argentinából 5300-ért, hát basszus mire sikerült beaktiválnom, lehet nem ér ennyit nekem a spórolás...
-
Skynet258
veterán
válasz bigdady #75486 üzenetére
Eneba, Argentin kód, €14.56.
szimszonos: szerintem én bénázok össze valamit, vagy a használt V*N nem volt jó, mert sehogy sem tett át Argentinába (amikor a kódot pötyögöd a böngészőben, ott a mail cím, és mellette zárójelben az ország). Állítottam a profilban, még a gépeken is (vagy egy One S és egy Series X) aztán Opera és hozzá egy kieg, úgy már ment. Telón meg sem próbáltam, azon ha jól tudom már nem megy.
De priviben tippet elfogadok, hogy a legegyszerűbb mert a múltkor is szívtam az Atmos progi beváltással...[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz stewe780 #76117 üzenetére
Én a gyerekek gépére felraktam a sajátomat, Home-oltam, felraktam az ő profiljukat majd az enyémet töröltem úgy ahogy van. Amúgy lehetett volna az én profilomra jelszót kérni amikor átlépnek rá (ezt utólag is meg tudod tenni) de inkább úgy gpndoltam az én profilom úgy általában véve felesleges az ő gépükre. Mivel a Home-olás megmaradt (csak a profilom tűnt el az ő gépükről) ezért a GPU is ott van nekik. Amiből persze csak az ő korosztályuknak engedélyezett dolgokat tudják letölteni, konkrétan a 12 éves kor feletti tartalmak nem is látszódnak. Szóval lehet neked is egyszerűbb lenne teljesen törölni az ő gépükről a profilod, és meg van oldva.
Az ő gépükön nem is kell jelszó kérés, azt állítsd be, hogy kérvényezniük kelljen, ha vásárolni akarnak vagy 12+-is content kell nekik. Arról egyből kapsz üzit is ha úgy van.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz l.skywalker #78496 üzenetére
Basszus napokig kerülgettem aztán tegnap megvettem háromezerkettőé'. Mocskos egy világ ez.
-
Skynet258
veterán
válasz batmanism2x #78601 üzenetére
Én tegnap ezt a videót nézegettem a témában, nem raktam még össze de a kommentek szerint is jó összeállításnak tűnik. Benne van a load order is.
-
Skynet258
veterán
válasz [Ixub] #79195 üzenetére
Én ecigi akksi töltésére használom napi szinten, alkalomadtán kontroller akksi (utóbbi Ladda, előbbi Sony). Eddig nem volt vele problémám, amiket írnak azokkal sem találkoztam (túltölt, csipog, hibát jelez, melegszik, nincs részleges töltés - pedig van)... szóval lehet a szórás nagy inkább, én meg kifogtam egy hibátlant.
-
Skynet258
veterán
válasz Archman 3 #79388 üzenetére
Nekem LG GL850-B van, kiváló monitor. Series X-en használom, ott a 4K jelet is beveszi (aztán leskálázza 1440p-re).120hz-es játékot nem próbáltam rajta de szerintem azzal sem lehet hiba, igazából minden pipával szerepel a konzol beállításában lévő kijelző tulajdonságoknál, kivéve a Dolby Vision.
-
Skynet258
veterán
válasz N.YCityBoy #79915 üzenetére
Pont ezen agyalok én, hogy PS5-re vagy Series X-re vegyem meg a DL2-t... érdemes a haptic miatt a PS5-ös verziót beszerezni? X-en kicsit nagyobb a felbontás bár az kb elhanyagolható.
-
Skynet258
veterán
válasz Sidorovich #80111 üzenetére
Szerintem túlaggódod, sehol nem fogják leírni mit csináltak vele. Megjön, használod, ennyi. Nekem is ugyanez volt a baja mint nálad, csak tippelni tudom, hogy esetemben tápegységet cseréltek benne. De igazából tök mindegy, a lényeg, hogy minden bizonnyal működni fog.
-
Skynet258
veterán
válasz craftsman01 #84075 üzenetére
Állítgasd az equalizer részben, közben akár szóljon a Spotify (Movie, Music, Game, stb) és hallani fogod a diffit.
-
Skynet258
veterán
válasz frankdelgado #87974 üzenetére
Perpill én is ezt az Mpow csodát használom, a külföldi rendelős árát bőven megéri, nem rossz darab. Más kérdés, hogy az említett Turtle Beach-re fogok váltani, kb az az egyetlen opció ha egy wireless fejest akarok Ps5/series x vonalon használni...
-
Skynet258
veterán
válasz GalaHU #87980 üzenetére
Igen, a másik ami érdekel az a 7x, főleg, hogy most is egy Steelseries 5 (2019)-et használok PC-n és elég jó kis fejes az is.
Nem tudom de hamarosan jön valamelyik mert azért wireless mégiscsak jobb játszani ha úgy van.#87979frankdelgado: új még de hamarosan szerintem lesz itthon is. Mondjuk nekem jó a gyártótól is, pár nap alatt itt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest