Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
őstag
modern warfarban, meg a warzonban is benne van, nem mozdulsz pár perc és kirak.
-
nincsnév007
őstag
Böngészőben hogy lehet csatlakozni xbox game pass ultimathez? rá megyek hogy csatlakozz 300 forintért de csak tölt és tölt. kiakarom próbálni a xcloudot
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
próbáltam a böngészős xcloudot eléggé sok a késés, telefonon viszont tökéletes. de a geforce now-nál ugyan ez a helyzet böngészőből nem lehet játszani, csak az app-ban
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
ha megvan a Battlefield 3 lemezesen és veszek egy series s-t, akkor nem fogok tudni vele játszani a lemezolvasó hiány miatt, nem? Am a forza horizon 5 miatt megéri venni egy series s?
-
nincsnév007
őstag
válasz Steve1207 #67613 üzenetére
csak magamban játszanák mert alapból kijátszanám és néha csak úgy autózni nagyon jó lenne benne. Bár ha vennék akkor lehet inkább előfizetnék előszőr gamepassra és akkor egy akcióban valamikor megvenném. Ez a series s alapból tényleg csak forzára szánnám, egyik haveromnak sincs xboxa megvárom még a black friday-t hát ha
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #67654 üzenetére
amúgy a forza horizon 5-ben is lesz magyar felirat?
-
nincsnév007
őstag
be aktíváltam a series s-t, az első beállításokra a tartózkodási helyet Magyarországra raktam, és most a beállításokban átrakhatom új zélandra, holnap meg vissza magyarországra? forza horizon 5 miatt.
-
nincsnév007
őstag
az mit jelent hogy ha csinálok egy képernyőképet akkor rá pár perc után írja hogy feltöltve az xbox rendszerbe. Ez mit jelent? ki lehet kapcsolni?
-
nincsnév007
őstag
csináltam egy másik profilt arra előfizettem a 300 forintos ultimate-t, a fő profilomon csak sima gamepass van, és most hogy hogy tudok játszani online a fő profilomon? Osztozik az előfizetés?
-
nincsnév007
őstag
válasz Roland861010 #69310 üzenetére
én is csináltam egy full új accontot, nekem engedte. délután
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz IntelKiller7 #69325 üzenetére
nekem se engedi még, azt írja hogy rendeljem elő vagy, hogy kiadás kiválasztása, külön nem kapható. Mindegyiket megnéztem
-
nincsnév007
őstag
azt hogy tudom beállítani, hogy a füllhalgatón csak a party hangját halljam, és játékot meg a hangszórókon?
-
nincsnév007
őstag
játszom a San Andreast, vége lett az átvezető videónak azóta nem tudok mozogni a bal analóggal. Menüben működik. Remek
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz undercover #71648 üzenetére
Én a Konzolgame-tól vettem. Pénteken megrendeltem hétfőn már meg is jött. Most ott 107k.
-
-
nincsnév007
őstag
Letöltöttem a warzont az hogy lehet hogy magától a ps4-es felhasználómba jelentkezett be egyből az xbox?
-
nincsnév007
őstag
Azt valahogy meglehet csinálni a fortniteban hogy a ps4-es accontomat áthozni xboxra?
-
nincsnév007
őstag
válasz l.skywalker #72510 üzenetére
szerintem is valahogy itt kell csak ha rámegyek hogy disconnect akkor azt írja hogy resetelődik minden. Ezt nem tudom hogy mit jelent. Pont a játékbeli tartalmaim miatt szeretném xboxon folytatni, azt itt nekem ne hogy törölje
-
nincsnév007
őstag
válasz l.skywalker #72549 üzenetére
köszi így sikerült
-
nincsnév007
őstag
nektek csinált már olyat az xbox hogy bekapcsoltátok és csak kettőt vílágított az xbox logó és kikapcsolt? nekem most ilyet csinált.
-
nincsnév007
őstag
válasz negyven2 #73069 üzenetére
engem legjobban az zavart hogy előttem töltöttek be a texturák, nem jelent meg a piros kör, ha meg is jelent a piros kör nem kezdődött el a küldetés, ballasosok támadnak de fél uton megáll,vagy halhatatlanok voltak, ha megöltem őket de nem folytatódott a küldetés, nem követtek a csapattársak, ha olyan küldetés volt ahova el kellett menni nem akartak beszállni az autóba. És ilyenkor mindig újra kellett indítani a játékot, fél óra alatt vagy 10-szer újra kellett indítanom. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
-
nincsnév007
őstag
válasz szimszonos #74915 üzenetére
enyém azonnali bekapcsoláson van és ha bármikor oda teszem a kezem érezni hogy nagyon kis hőt nyom ki magából. Eneregiatakarékosból ott semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest