Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz hombre[EU] #71548 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Nagyon félrecsúszott az egész rendszer nálam. Szerintem a home miatt. Nálam pl a Sea of Thieves lett az egyik legtöbbet játszott játék, pedig talán 2 órát játszottam vele. Másik meg a Gta 5. Pedig abban talán a sztori 20%-ánál tartok. Series x-nél meg azt írja, hogy az első elindított játék a carrion, ami biztosan fals...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
EmThor
addikt
[ Szerkesztve ]
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
hm_guesswho
tag
válasz persil #71542 üzenetére
Persze, eddig is értettem, csak kicsit felháborítónak tartom, hogy az MS-en kívül mindenki olcsóbban adja (első oldal google összes találatán olcsóbb). Én inkább úgy hasonlítanám össze, hogy kijött 3 éve egy tv, ami értelemszerűen a piacon arányosan annyival is olcsóbban kapható, de a márkaoldalon még mindig annyi, mint mikor kijött 3 évvel ezelőtt.
És nem is a mad max kapcsán zavar a dolog, hanem általánosságban. Én például szeretem a store kényelmét, hogy pillanatok alatt enyém a játék.
Egyébként igazad van, és egyet is értek veled, az MS megteheti, és nagy ívben tehet a piacra, mert az emberek úgyis a store-ból fogják megvenni, és pont a kényelem miatt, amit én is említettem. -
veterán
válasz Steve1207 #71552 üzenetére
Ez nagyon durva!
Én még most is csak ámulok a grafikáján xsx-en.Szerintem az egyik legszebb játék még jelenleg is.Nem hiszem hogy nextgen patch ha lesz egyáltalan rá jövőre, akkor sokat tud rajta javítani.
A könyvet is megvettem amiben magyarul le van írva a teljes világ. -
Wesder
félisten
válasz hm_guesswho #71558 üzenetére
De màr egyszer leírtam hogy nem a Microsoft hatàrozta meg a jàték àràt. Feleslegesen hàborogsz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez nem csak itt van így. Azoknak a játékoknak az ára, amikre azt mondod, hogy közel még mindig a megjelenési árért kaphatóak és sosem akciósak, azok ugyanígy vannak a Playstation Store-ban, a PC-s áruházakban, mindenhol. Ezt a kiadó határozza meg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #71553 üzenetére
Irgum-burzum.
Nevetséges. Az utóbbi egy évben valami 2x volt wrath of rasputin. Most komolyan, ha lehetne beverném a fejéy kulcscsomóval, annak a rozsdás dögnek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
30z.Samu
félisten
Abban van a gép, a Fortnite mindig frissül is, meg amivel gyakrabban játszom. Az AC-val (mint kiderült) júliusban játszottam utoljára, ezért jutott eszembe, hogy lehet azért nem szedte le, mert rég nem indítottam el. Viszont azon is meglepődtem, hogy "csak" 21 órám van benne, azt hittem több. Akkor szerintem ezzel még el leszek egy ideig, Írországban tevékenykedem most, végére hagytam most egy jó kis Raid-et, azt mindig is imádtam benne.
(#71532) Zoleee83: Valami fesztivált rakott elém, lehet az foglalt ennyit.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
persil
nagyúr
Egyebkent gyakran magamon is eszreveszem, hogy ez most itt van elottem es egy kattintas az egesz, tokre nem erdekel, hogy mashol mennyi. Nyilvan nem mindig es minden cimnel, de "mukodik a dolog".
-
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #71564 üzenetére
Nemnemnem, eververse tok oke ilyen szempontbol. Tegnap vasaroltam be a jobb emote-okbol.
Csak ugye, ha lemaradtal egyik-masik szezonrol, akkor a modok beszerzesere mar csak ada van. Es nem eleg, hogy osszesen ket slot(lol) van nala a kinalatra, csak az egyik szokott cwl/warmind lenni(megalol) es kepes 2-3x egymas utan ugyanazt betenni(atomzsirallatlol).
Szoval kis szerencsevel talan 73. szulcsinapcsimra meg is tudom venni a wrath-ot.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #71568 üzenetére
Nagyon jol nez ki alairom, de szerintem tavol a legszebbtol. Inkabb csak - szerintem - hozza azt, amit elvarhattunk(300 patch utan... De meg most is sok mindenbe bele lehetne kotni, tovabbra is szigoruan csak a graf kapcsan.) Akar mar egy division-ben is vannak 20x reszletesebb dolgok, raadasul olyan aprosagok, mint egy papirfecni, vagy poszter a falon, amit jo esetben az eletben nem is veszel eszre, megis ugy ki van dolgozva, mintha a jatek megitelese mulna rajta. A cp-ben meg gyakran az arcod elott levo 2 meteres targyak is '97-bol maradtak vissza.
(Bar en mindig beleveszem a grafba az artistic reszet is a dolgoknak, ezt hozza kell tennem.)
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #71570 üzenetére
Banshee-nel meg sohasem lattam mast, csak weapon modot.
Most egy jo ideje mar en is ezzel kezdek amugy, meg ami nincs meg, azt megveszem, ha kell ha nem.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #71572 üzenetére
Kinek mi a zsánere. Van aki a poszt-apokaliptikus világban szeret gyönyörködni, van aki pedig az autó mellett elsuhanó mexikói tájban, míg más pedig a távoli univerzumok kitalált világát látja gyönyörűnek. Szerintem a legszebb játék amivel eddig játszottam a GRIS volt, de kétlem, hogy ez lenne másoknak is de ez nem fogja befolyásolni a véleményemet.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #71574 üzenetére
Ha ilyen szempontbol nezem, akkor nekem talan a witcher 3 es dobperges, most jon, amivel tutira nem ert egyet senki, de honorable mention az eastshade. (Ez mar mondjuk szigoruan csak muveszeti szempontbol.) Persze beleveve a korat es mindent is.
-
veterán
válasz persil #71572 üzenetére
Pedig pont az ilyen apró kidolgozottságok miatt tetszik.A ruhakon lévő szösz, a libabőr nehany esetben a bőrökön.Bőrhibák karaktereken, a falon lévő feliratok, újságok címplapjai, cigi es más füstök, fények,árnyékok,tükröződések tócsákban, eső,stb.Nem minden reszen mert vannak a városnak kidolgozottlanabb részei es nehany npc is csúnya időnként, de összességében en nagyon szépnek látom.Nagyrészt gamepassos játekokkal tudom összehasonlítani mert azokkal játszom.Eddig gamepassban nem találtam még csak megközelítőleg se olyan szép játekot mint a cp.Pc-s játékaimmal szoktam hasonlitgatni, de pc-n alsó szintű gép és full hd monitor ami persze hogy nem veszi fel a versenyt xsx-el és 4k tv-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz l.skywalker #71579 üzenetére
Eljött a második gyerekkor!
Action/adventuréban van akinek az ac görögök az első? -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #71579 üzenetére
Ezt a fület hol találni? Nem látom sehol.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Sinu
senior tag
-
RBJ
addikt
Xbox360 óta nem vagyok képben. Gondolkozok újra xbox tulaj lenni. Ha jól értelmezem Xbox live gold t a game pass
Váltja és gold ot fel lehet mokolni pass ra?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
hm_guesswho
tag
-
hm_guesswho
tag
Teljesen kiesett nálam eddig a Halo. Az új részben van single player mód? 3 éve játszom xbox-on, de sose éreztem, hogy nekem multizni kéne. Régi szép idők a lan partikról más élményt nyújtottak. Mostanában pedig csak a jó történeteket szeretném végig vinni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hm_guesswho #71587 üzenetére
Lesz, december 8-tól, a kampány akkor jelenik meg. (Game Pass előfizetéssel ingyen elérhető lesz, amúgy fizetős)
Live-Die-Respawn
-
senior tag
Series X-hez milyen monitort érdemes venni? 1440p 120-144hz vagy inkább 4k 60hz?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Ron Swanson #71590 üzenetére
Ez pont volt most kérdés a Monitor topikban:
Milyen monitort vegyek? - GAMEPOD.hu HozzászólásokÉrdemes innentől olvasni vagy ha szeretnél külön kérdésként feltenni. Btw. a 2.1-es HDMI-vel rendelkező monitorok igen drágák.
-
r4z
nagyúr
Akcios a GTA IV, 2135Ft Golddal. Megvette valaki? Ha igen, az ujramasterelt San Andreashoz kepest hogy nez ki?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #71427 üzenetére
Szerintem csak 300ft/hó gpu van,.300ft/3hó a gamepass pc ami van már jóideje.Én legalább is csak azt látom mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz echterion #71421 üzenetére
Meg ha fontosabb a 60fps mint a 30
Mert a One X-re már 60fps játékok nem igazán fognak jönni.Ha megelégszel max 1080p-1440p felbontással akkor simán megéri lecserélni.Én One X-ről váltottam de nem bántam meg.Villámgyors betöltés és 60fps nekem FH5-nél megfizethetlen.[ Szerkesztve ]
-
-
Petikusz
tag
Laza 3 óra alatt nem sikerült elindítani a warzone-t. Próbáltam mindent is, de persze az amatőr tudásommal Amiket mondtál megcsinálni. Hálózaton belül minden jó a nat nyitott.
Volt 2szer mikor próbáltam elinditani és nem egyből dobta az üzit hogy nem tud csatlakozni hanem elkezdett a xbox livera csatlakozni és aztán dobta a hiba üzit. Van valaki aki szegedi és eltudna jönni meglesni, valamit állítani rajta?.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Petikusz #71599 üzenetére
Csak ránéztem gyorsan Downdetectorra, azért találni bejegyzéseket tegnap sorra ugyanezzel a hibával a világ minden részéről egyet-egyet. Nem is egyedi eset, óránként 30-40 jelentés azért nem felhasználói hiba jellegnek tűnik már. Ha más megy és nincs gond, akkor CoD baja.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Weblap készítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs