Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8051) Madwe válasza Edem25 (#8049) üzenetére


Madwe
nagyúr

Az viszont igen hogy kötelező megvárni a frissítést, addig nem lehet vele játszani, ellentétben a PS4-el....

(#8052) a.sebi válasza Madwe (#8051) üzenetére


a.sebi
őstag

Pl dr 3 nál nem kellett megvárni, kiirta hogy játszhatsz, erre beléptem és kiirta ott h amíg telepít a mentéseimet nem használhatom...

(#8053) sniper elite


sniper elite
senior tag

Konzol vásárlás előtt állok jelenleg. De még puhatolózom a két gigász körül, hogy melyiket is vegyem. Xbox one mellett talán jelenleg a jobb játékfelhozatal áll, de akárhogy is nézem alulmarad papíron ps4-el szemben ami a specifikációkat illeti. Ez a későbbiekben lehet gond, mivel 3-4-5 év múlva lehet éppen ez fog kelleni az akkori játékokhoz. Szóval szerintetek miért válasszam mégis a Xbox one-t?

(#8054) pzstm válasza sniper elite (#8053) üzenetére


pzstm
titán

de akárhogy is nézem alulmarad papíron ps4-el szemben ami a specifikációkat illeti.

ez az amit magasról le lehet ;)

Szerintem komplexebb a rendszer, szélesebb a szolgáltatása, jobb online rendszer, nekem kinézetre is jobban bejön. Amúgy Driver update-el már most 10% plusz várható erre a konzolra, s még a kanyarban sincsenek annak, hogy kiaknázzák teljesen a rendszer erőforrásait/lehetőségeit. NEm hiszem, hogy baj lesz. :B

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#8055) Def26 válasza sniper elite (#8053) üzenetére


Def26
félisten

Nekem one -om van. Én csak az "érzelmek" miatt választottam ezt a konzolt. Ha csak egy játék gép kell akkor jobb választása ps4.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8056) Xirtam válasza Def26 (#8055) üzenetére


Xirtam
veterán

Ja csak kár, hogy nincs rá játék! :D És hetente hozzák vissza a kontrollert mert lekopott! ^^"

(#8057) pzstm válasza Xirtam (#8056) üzenetére


pzstm
titán

hát ha kispróoljuk a quality teszteket akkor lehet a One is belefért volna 400 dollárba ;] :P

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#8058) sniper elite válasza pzstm (#8054) üzenetére


sniper elite
senior tag

Szóval szerinted akkor ilyentől kár félnem, hogy későbbiekben kevés lesz a gép. DR3 amit imádnék rajta játszani. Sajnos ps-n valami Knack nevű ovis játékon kívül egy fps van csak. De nincs egy normális horror vagy valami tényleg ütős game. Honnan érdemes amúgy beszerezni a gépet és játékokat? Ebay vagy amazon? Esetleg valamelyik hazai boltból?

(#8059) pzstm válasza sniper elite (#8058) üzenetére


pzstm
titán

szerintem hazai boltból is már van korrekt áron ;)

Ryse is jó, legalábbis szerintem. DR3 COOP-ban nagy móka, Forza5 meg magáért beszél.

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#8060) Def26


Def26
félisten

Kihullik a hajam. Nem engedi törölni az uploadban a felvette videókat. Rámegyek a delete -re és semmi....

Újraindítottam, most meg eltűnt az összes. :O Asszem megyek aludni a pics*ba.

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8061) Madwe válasza sniper elite (#8058) üzenetére


Madwe
nagyúr

Fog fejlődni az x1 kiaknázása - is, ahogy a ps4-é is, ergo a különbség meglesz, ha erősebb gépet akarsz akkor ps4.

Játékok meg jelenleg valóban csak knack meg killzone van ami exklúzív (meg pár free2play cím, indie cím) de konzolt nem 1-2 hónapra vesz az ember, hanem minimum 5-6 évre, az alatt meg sony eddig sokkal jobban teljesített mint ms - puszta számokat s kritikákat tekintve, ettől függetlenül lehet van aki csak ms vagy sony exklúzívokat szeret... Érdemes megnézni milyen idei bejelentések vannak - ps4re infamous, the order, driveclub, uncharted hogy csak a nagyobbakat említsem, boxra is van pár jó bejelentés, amikor választasz azokat is vedd figyelembe ne csak a most elérhetőt...

Horrorra pedig én a multiplatform Dying light-ot várom nagyon, zombi hentelés mirrors edge felhangal.

A kontroller van akinél kopik, én használom rendesen, pár részeg haveri összejövetel is volt már, semmi bajuk egyelőre, nyilván ki lehet fogni hibás könnyen kopó darabokat/ lehet körömmel játszanak/savasat izzadnak :D de kb 200 forintért lehet rá tenni boritást/ kicserélteted garuban és csókolom.

(#8062) a.sebi válasza sniper elite (#8053) üzenetére


a.sebi
őstag

Egy dolog fontos még mielőtt döntesz... Ritka manapság hogy egy műszaki cikk kibirja az 5 év használatot.
Ergo ha 4 év múlva kell az erő többlet a ps 4 ből, akkor megveszed a ps 4 et az x1 mellé újonnan kb 60 rongyért, mert addigra tuti lemegy az ára. De ha hosszútávra veszel gépet hallgasd meg milyen hangokat ad a ps 4, szerintem nem bizaolm gerjesztő.
Egy rendes gamer megveszi mindkettő gépet, de szerintem x 1 el kezdj, ha kell a másik cucc is akkor majd megveszed harmadáron 3 év múlva, akár hasznàltan is...

(#8063) mstills válasza a.sebi (#8062) üzenetére


mstills
tag

"De ha hosszútávra veszel gépet hallgasd meg milyen hangokat ad a ps 4, szerintem nem bizaolm gerjesztő."
Néha nem tudom eldönteni, hogy trollkodsz, vagy teljesen komolyan gondolod. Az Xbox One halkabb, mert beleraktak egy jóval gyengébb hardvert egy VHS kinézetű/méretű dobozba, egy nagyobb ventivel.
PS4 ventije így nyílván magasabb RPM-el üzemel, ettől még órák után sem forró a konzol. Standby, kikapcsolás előtt visszahűti magát, van benne túlmelegedés elleni védelem. nem 2006 van már..

[ Szerkesztve ]

(#8064) Zjunior válasza mstills (#8063) üzenetére


Zjunior
veterán

Vhs doboznak mi köze van hozzá?
Te nézegeted vagy játszol?:D

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#8065) Donibrasco válasza mstills (#8063) üzenetére


Donibrasco
tag

Bújj már el azzal a nagy Radír alakú ps4 el,ez itt One fórum eredj a ps fórumra ott istenítsd a gépedet :DD

(#8066) pzstm válasza mstills (#8063) üzenetére


pzstm
titán

és Te a jóval gyengébb hardvert mennyire gondolod komolyan?

Bejelentéskor egyesek 40%-ról beszéltek, aztán 30% körülinke mondták utána tesztekben. Picit erősebb hardvert raktak a végleges verzióba ugyebár, közel 10% teljesítménynövekédst elérve, majd most a következő update-el driver és egyéb optimalizációval közel 10% javulás várható...akkor ha nagyon durván fogalmazok, már csak 10% különbség van papíron is? arról nem beszélve, hogy mindenki a bolti papírformát nézi, miközben elmondták, hogy nem hülyegyerke mérnökök azért belenyúltak s egyedi driverekkel dolgozik a konzol. No meg talán optimalizálni is tudnak...

Ha azt mondjuk PS4-re hogy órák után nem forró, hanem csak meleg, akkor az Xbox pedig egész napos folyamatos hajtás uán is hideg és semmi hangja nincs :U

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#8067) mstills válasza pzstm (#8066) üzenetére


mstills
tag

Szép világban élnénk, ha 10% teljesítménykülönbség kéne 720p vs 1080p-hez. Az optimalizálást pedig úgy írod, mintha csak xboxon létezne. ha mindkettőre optimalizálnak, a különbség megmarad.
én nézegettem tegnap 5 óra folyamatos játék után, egyáltalán nem volt forró.

Nem akarom az xboxot szidni, de akárhányszor beleolvasok a topicba, mindig olyan érzésem van, hogy nagyon savanyú az a szőlő. hol a kontroller, hol a PSN nem jó, hol az a gond, hogy nem lehet Valóvilágot nézni 2 játék között, hol túl hangos, most kiderült, hogy 1 éven belül le fog égni. vicces komolyan :U

[ Szerkesztve ]

(#8068) pzstm válasza mstills (#8067) üzenetére


pzstm
titán

egyszer nem írtam ilyeneket.....

720p-t meg hagyjuk már.....900p meg 1080p volt a nyitó exkluzív címek, amikor még nem is ismerika konzolt. A tomb raider definitive is mindkettőre 1080-ban jön ki, ráadásul megsúgom hogy a felbontás a látványvilágnak csupán egyetlen tényezője.

Az arrogáns hangnemedből meg nekem épp az jön le, hogy Neked savanyú a szőlő és ide jársz trollkodni.... :U

Eljisszük, hogy sokkal jobb a PS4, sokkal szebbek rajta a játékok, sokkal jobba a PSN mint a Live, csak ne szívjuk egymás vérét. :R

Konzol arra van, hogy meló után kicsit kikapcsoljak, ahverok ha átjönnek móka legyen,s emelett erről megy a zene, videó, youtube és TV is nálam. Élvezni kell és használni. Örömöt kell hogy okozzon, nem idegeskedést ;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#8069) mstills válasza pzstm (#8068) üzenetére


mstills
tag

Egy szó, mint 100: nagyon nem 10% az a különbség. Tomb Raider az utolsó információk szerint PS4-en a legtöbb résznél 60FPS-el fut, és néha ledroppol 45ig, Xboxon pedig fix30 FPS-el fog menni, nagyon ritkán, zárt helyeken felkúszhat 45-ig. (gyakorlatilag fix30 vs 60)

Én objektíven állok hozzá. nem mondtam, hogy jobb a PSN, a játékok szebbek, az tény.
Nézz át PS4 topicba, látni fogod miről van szó: PS4-ről. itt minden 2. hozzászólás a PS fikázása, utána pedig rohantok moderátorhoz és kezditek, hogy dehisz ez Xbox topic. :U Engem mondjuk nem zavar, nem vagyok Sony részvényes, de azért annyira nem kéne fanboykodni, hogy hülyítsük a többi olvasót, hozzá nem értőt.

[ Szerkesztve ]

(#8070) A.tessz


A.tessz
senior tag

Egy kis érdekesség most nézem, a konzolvilág oldalán a titanfall collectors edition Xbox one játékot.
86990 ft, és nem viccelek "Előrendelésben elfogyott, nem rendelhető " felirat van utána :P

Ez szerintetek komoly? Magam is sok gyüjtőit veszek, de ez már nem kicsit túlrugott a kereten, aztán lehet ment az X5 mellé egy- két gazdag csemetének...

(#8071) pzstm válasza mstills (#8069) üzenetére


pzstm
titán

itt egyik hozzászólás sem szól a PS-ről, amíg valaki nem jön trollkodni...részemről téma ok. nekem igazság szerint a 30FPS si sok már, öreg avgyok én már ehhez...istenem anno de örültünk annak is ha 20 FPS-el ment egy játék a gépünkön..hány játékot vittem úgy végig hogy stabil 20 FPS sem volt meg :DDD

Részemről téma off, jó éjszakát, jó játékot :R

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#8072) mstills válasza pzstm (#8071) üzenetére


mstills
tag

Szerintem is zárjuk le, nem ér ennyit az egész. :) :R

(#8073) gianni85 válasza a.sebi (#8062) üzenetére


gianni85
veterán

+1 minden tekintetben egyetértek

(#8074) a.sebi válasza mstills (#8067) üzenetére


a.sebi
őstag

Senki nem mondta h lefog égni, én a negatív véleményemet ide írtam a ps 4 ről, ahogy te a negatívat az x 1 ről...na ki a troll?
Főleg úgy hogy leirtam h én is veszek egy ps t majd ha olcsóbb lesz...ne duzzogjál :)
Játsz a knackkel egyet és majd megnyugszol :)

(#8075) bulikavagyok válasza mstills (#8069) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

"az utolsó információk szerint PS4-en a legtöbb résznél 60FPS-el fut"- ezzel vitatkoznék. Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket. Mellesleg itt szerinted minden második hozzászólás a PS fikázása? -ezt komolyan is gondolod? :F Bocs de nekem úgy tűnik, hogy Te nem csak a One-t nézed le, de azokat is, akik megvették..
Annyira egyébként nem járok át a PS fórumba, mert jelenleg még nincs olyan gépem (addig amíg nem jön rá egy normális autós cím). De arra azért kíváncsi lennék, hogy hány One tulajdonos jár oda fikázni a gépeteket!? Itt minden héten akad legalább egy olyan mint Te, de egyszerűen nem értem az okát.

(#8076) Def26 válasza bulikavagyok (#8075) üzenetére


Def26
félisten

Én járok oda is. :D mondjuk ps4 -em még mindig nem érkezett meg.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8077) bulikavagyok válasza Def26 (#8076) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Átjársz, de gondolom nem trollkodni..:D
De hogy ne csak off legyek: csütörtökön megjött a kormányom. Gyorsba össze is dobtam hozzá egy pvc állványt, amíg eldöntöm marad-e, vagy megyek vissza kontrollerre.:) Egyenlőre minimum egy másodpercet lassultam percenként, de erre számítottam is. Egyébként kezdem megszokni. :) Ja, és nagyon király a cucc! :K

[ Szerkesztve ]

(#8078) gianni85 válasza Def26 (#8076) üzenetére


gianni85
veterán

én azt hittem már nagyban nyomod mindkét géppel. Hát X1 után nem hiszem, hogy nagyon elájulnál a PS4-től... ;]

(#8077) bulikavagyok
:C

[ Szerkesztve ]

(#8079) Def26 válasza gianni85 (#8078) üzenetére


Def26
félisten

Majd meglátom. Monitoron játszom, nekem számít a felbontás, főleg egy fps -ben. Tegnap úgy döntöttem, hogy 1 hónapig futtatom minkét rendszert majd pedig eldöntöm melyik marad. Pár játékot tudok kölcsön kérni, így megfelelő képet tudok alkotni a két konzolról.

bukikavagyok: Ba*dmeg, milyen asztalt alkottál. :D

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8080) bulikavagyok válasza Def26 (#8079) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

A netről loptam az ötletet. :) Amerikában komoly "hagyománya" van a pvc cockpiteknek. Gyorsan elkészíthető, és nagyon diszkont..:D

(#8081) gianni85 válasza Def26 (#8079) üzenetére


gianni85
veterán

csak monitor? tv-re ki se szoktad kötni? akkor kinect-et se nagyon használnád... így akkor más a felállás

(#8080) bulikavagyok
már csak az ifixedit logó hiányzik a kép sarkából :R

[ Szerkesztve ]

(#8082) Madwe válasza bulikavagyok (#8077) üzenetére


Madwe
nagyúr

Ez igen! Én otthon sose találtam olyan vastagságú felületet amihez rögzíteni lehetett csak a vasalódeszkát, ami nem volt elég stabil uh súlyokat tettem mindig a lábaira hogy nagyjából egy helyben maradjon a force feedbackes részeknél :D Ez ahoz képest a premium ultra!

Grat a kormányhoz, pár nap s értékes mp-eket fogsz vele nyerni, sőőőt :)

(#8083) Def26 válasza gianni85 (#8081) üzenetére


Def26
félisten

Hát nem nagyon. Kinect a dobozban figyel. :DDD Játék nem igazán van rá, mondjuk nem is érdekel, de akkor is. Továbbra is nagy negatívumnak mondom, hogy kötelező hozzá. Nekem kicsit úgy tűnik, hogy elfáradt ez a project (kinect). :D

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8084) bulikavagyok válasza Madwe (#8082) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Köszi! :) Jöhetnek is azok az értékes másodpercek, mert most nagyon lassúnak érzem magam. Viszont az élvezeti faktor valamelyest kárpótol. :D
gianni85: :C

[ Szerkesztve ]

(#8085) a.sebi válasza bulikavagyok (#8077) üzenetére


a.sebi
őstag

Mennyibe kerül egy ilyen kormány?

(#8086) bulikavagyok válasza a.sebi (#8085) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Itthon 127e, hivatalosan 400USD illetve 400EUR. Végignéztem az összes létező eu-s webshopot, és végül Angliából rendeltem 98e-ért, postával együtt(kb 10e).

(#8087) gianni85 válasza bulikavagyok (#8086) üzenetére


gianni85
veterán

uh, az elég húzós... van összehasonlítási alapod? hova tennéd be egy rangsorban? Ennyi pénzért már elvárnék egy kuplungos, H váltós szettet... (Logi G25/27-et alapul véve) bár én laikus vagyok, és nem sok közöm volt eddig kormányszettekhez.

[ Szerkesztve ]

(#8088) bulikavagyok válasza gianni85 (#8087) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapom, mert még soha nem játszottam kormánnyal ezelőtt. A kuplung és a H váltó nekem nem hiányzik, magamat ismerve egyébként sem használnám! :) Az ára tényleg húzós egy kicsit, de csak a többi kormányhoz képest. Ha megszokom, és nem adom el, biztos használni fogom jó pár évig. Mellesleg pc-hez is használható, így már csak egy megfelelő vga-t kell beszereznem. :)

(#8089) gianni85 válasza bulikavagyok (#8088) üzenetére


gianni85
veterán

sajnálom, hogy X1-en nem működnek a Fanatec cuccok... pedig erősen gondolkoztam, hogy ebben a generációban már beruházok egy szettre. kormány pedál és váltó 340€ összesen

(#8090) Def26 válasza gianni85 (#8089) üzenetére


Def26
félisten

Szerintem fog az menni. Max. veszel egy átalakítót. :)

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8091) zzola válasza sniper elite (#8053) üzenetére


zzola
félisten

Itt egy kicsit elfogultak az emberek. Ha játékgépet szeretnél, akkor az erősebb PS4 kell neked. Ha nem csak játékra szeretnéd, akkor One. Esetleg exclusive címek dönthetnek még. Volt itt szó, hogy optimalizálják One-t, így már csak 10% lesz a lemaradás. Nos, a PS4-et is optimalizálják, így kár ezen görcsölni.

(#8092) gianni85 válasza Def26 (#8090) üzenetére


gianni85
veterán

úgy legyen... ha jön teljes értékű átalakító, és nem drágán, akkor forza 6-tal együtt jön a szett :))

(#8091) Zolar
nem elfogultak itt az emberek, csak céltudatosan vettek xbox one-t különböző kritériumok alapján. Mert hülyeség azt vallani, hogy az erősebb automatikusan jobb.

[ Szerkesztve ]

(#8093) bulikavagyok válasza gianni85 (#8089) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Tényleg kár a Fanatecért, ha menne a One-al, én is nyilván azt vettem volna.:)

(#8094) Def26


Def26
félisten

Versenyképesebb digitális árakat tervez a Microsoft

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8095) Def26 válasza gianni85 (#8092) üzenetére


Def26
félisten

"Support for the major racing wheel brands such as the Logitech G27 & Fanatec as well as all the major fight sticks are on our to-do list. We will release news once support has been added. If you have some obscure racing Wheel or Fight Stick that isn’t supported, if you send it in to us we would be happy to implement it once time permits. We will return it to you at our own expense."

Szerintem 1-2 hónap és menni fog a kormány. [link]

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8096) zzola válasza gianni85 (#8092) üzenetére


zzola
félisten

PS4-et is céltudatosan vették az emberek. Hogy kinek mi a jobb, az nézőpont kérdése. Én játszani szoktam rajta. Szerintem a One egy konzolnál több, a PS4 meg mindig egy konzol. Az erő vele van, ugye erről senkit nem kell meggyőznöm...

[ Szerkesztve ]

(#8097) bulikavagyok válasza Def26 (#8094) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Ez azért nem lenne rossz. Jelenleg tényleg elég furcsa az árazás..Lehet, hogy már holnap bejelentik?:)
Szerk: most olvasom, hogy valószínűleg játék bejelentés lesz..

[ Szerkesztve ]

(#8098) a.sebi válasza zzola (#8096) üzenetére


a.sebi
őstag

De, engem, mert erő többlet annyira nem látszik, inkàbb az optimalizáció, mont a ps 3 x360 esetébeb, ott is gyengébb volt a box mégis jobban néztek ki a gamek.
Nézz meg egy Ryse gamet, vagy egy forzat, nem hiszem hogy a killzone annyival jobban néz ki! Vagy te a knackhez hasonlítod?
Mellesleg majd meglátjuk egy év múlva mi lesz, ha az előzőgenből indulok ki akkor mernék fogadni a boxra...

[ Szerkesztve ]

(#8099) Def26 válasza bulikavagyok (#8097) üzenetére


Def26
félisten

Szerintem ez lesz a befutó. :)) Ruffian games --crackdown 3.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#8100) bulikavagyok válasza Def26 (#8099) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Úgy tűnik igazad lesz...:) De ez a game sajnos annyira nem izgatja fel a fantáziámat. Jobban örültem volna az árcsökkentés bejelentésének! :D

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.