Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7651) godzsy2 válasza Xirtam (#7650) üzenetére


godzsy2
senior tag

azt meg hogy kell?

Egyébként az én öcsém tud úgy játszani, hogy nem lép be az én profilommal, pedig csak az enyémen van gold.

(#7652) unrealnoise válasza LaptopSystem (#7646) üzenetére


unrealnoise
senior tag

Xbox One mellett szól:
- halkabb a gép, és jobb a szellőzés, mint PS4-en
- a kezdei exkluzívok jobbak
- a kontroller ránézésre is zseniális, a ravasz rezgése pl sokaknak parasztvakítás lehet, de aki pl sokat játszik autós címekkel vagy lövöldöző mókával, annak szvsz nem kicsit hozzáad majd az élményhez, és ami talán a legjobb, azok az analóg karok. azzal a recés felülettel etc, a korábbiakhoz és főleg a PS dualshock-okhoz képest atombiztos irányítást tesznek lehetőve
- jah és nekem előny, hogy cserélhető akkus/elemes a kontroller, és hát jóval tovább is bírja szuflával, mint a PS4 gamepadja
- Drágább a gép, tény, de azért egy nem éppen bóvli Kinect jár mellé, amit bár én sem nagyon fogok valószínűleg használni, de: ha durran ez a VR szemüveg őrület (Orculuc Rift), akkor pl egy Kinect nagyon hasznos lehet. (Szerintem az is lesz.)
- oké, hogy itthon nem jelent még meg a gép, de lokalizáció tekintetében anno az Xbox 360 nagyon jól teljesített. Volt nem egy magyar feliratos játék: Gears of War 2-3, Fable 2-3, Forza 2-3-4, The Wither 2... A Sony ilyen téren későn kapott észbe, egy feliratos interaktív filmtől (Beyond) és egy GT6-os lokalizációtól nem esek hasra.)
- a Microsoftnak több bizalmat szavazok hosszú távon; már ami a rendszert illeti - mindenképpen. Csak az egyik legnagyobb szoftver és OS fejlesző vállalatról beszélünk.
- HDMI bemenet, van akit ez érdekelhet főleg médiajunkiekat. :)

(Plusz ráadás (személyes preferencia nálam): ha szereted az autós játékokat, akkor ott a Forza, amihez akárki akármint mond, játékként a GT5 és a GT6 nem tudott felérni. Anno a GT5 miatt vettem PS3-at és a GT6-ot is megvettem premierbe. Hiba volt. Utána begőzöltem és megvettem az xbox 360-at, és hát a Forza 4 szinte minden területen (hangok, UI, törések, AI, kihivások, beállítási lehetőségek, csak prémium verdák) köröket ver még a GT6-ra is. Forza-ban tudom állítani a gépi ellenfelek erősségét, míg GT-ben gyakran alóbb kategóriás járgányokkal kell mennie az embernek, hogy ne legyen dögunalmas az egész verseny, az meg már milyen? Vicces... vagy szánalmas. Forza 5-ben meg be lett építve a Drivatar, amivel lényegében az egekig lehet húzni az AI-t, így mindenkinek kellő kihívást jelenthet a játék. Tartalmilag ugyan elég gyér lett a Forza 5, de még mindig inkább ez, mint a GT sorozat... Én legalábbis elleszek vele addig, amíg nem jön a következő Forza illetve a Project Cars.)

PS4 mellett szól:
- erősebb hardver
- olcsóbb
- kisebb a gép (bár ez engem nem érdekel.) és a táp is a gépbe van építve
- bár a DS4 sok területen jóval jobb lett, mint a DS3, azért én nem estem hasra tőle, nekem pl. már túl nagy lett maga a gamepad is, és az analog karoknak oké, hogy van egy pereme, de az Xbox One kontrollernél ez sokkal profibban meg van oldva csinálva. a PS4 gamepadját használva szerintem még mindig simán lecsúszkálhat az ember ujja az analog karokról...
- kiforrottabb a rendszer, és a driverek szintjén is jobban állnak, álltak kezdetben, mint a Microsoft. Egyszerűen a Sony hamarabb kezdte valószínűleg a fejlesztést
- talán több és változatosabb exkluzív, de van akiket ez nem nagyon hat meg.
- PS Plusz PS3-ason nagyon jó volt, kérdés, mennyire fogják osztogatni a címeket majd PS4-esen hosszabb távon. Majd meglátjuk.
- PS4 mellett szól még, hogy Európában és valszeg itthon is népszerűbb lesz az elején. (Már ha a multi számít.) Miért? Olcsóbb a gép, és hát hozzáférhetőbb is.

(Sokan a PS-hez sorolnák húzócímnek az Unchartedeket, de én azoktól nem estem hasra. Jónak jó volt, de igazából sima csőjátékok. Végigjátszottam mindhárom részt hardon, aztán ennyi, szvsz nem nagy szám egyik sem, szépek, jók a karakterek, de játékként kezelve semmi extra.)

###

Engem a szellős, és csendes géppel, a remek kontrollerrel és a Forza-val megvett a Microsoft. Jövőhét hétfőn jön meg a gép.

[ Szerkesztve ]

steam / trakt.tv ID: unrealnoise

(#7653) Madwe válasza LaptopSystem (#7646) üzenetére


Madwe
nagyúr

Igyekszem tárgyilagos lenni, de én ps4-et vettem, azt azért vedd figyelembe hogy arra húz a szívem :D

Attól függ mi érdekel?

Kinektes játékok érdekelnek? Akkor egyértelműen xbox, ps camera közelében sincs, kérdés sincs több, way to go.

TV-s funkciók érdekelnek? Szintén x, nincs miről beszélni.

Online szolgáltatásokban x stabilabb, megbízhatóbb, psn egyelőre gyengélkedik néha (igaz csak launchkor meg karácsonykor volt túlterhelve, ált. megy, illetve néha van 1-2 óra karbantartás 1 héten, de azért nem 0-24 stabil - reméljük hogy ez változni fog)

PS előnye a papíron sokkal erősebb hw, ami jelenleg kb annyit jelent hogy nagyobb felbontásban futnak rajta a multiplatformos játékok - lehet egyáltalán nem érdekel pl. s azt sem tudjuk hosszú távon jelent e majd ennél többet, vagy ez a különbség is elveszik.

Exklúzívok terén - amiket eddig bejelentettek kérdés mi érdekel, Sony eddig szvsz sokkal erősebb volt ebben, de sokakat pl nem érdeklik a címeik, vagy Halo fanok pl, illetve fordítva.

Mindkettőnél fizetős az online multi, sony igc-je (ingyenes játékok) iszonyat erős volt ps3-nál, ps4nél egyelőre nyilván nem tudnak aaa címeket adni, kérdés idővel az is ilyen erős lesz e. Mondjuk a resogun, don't starve pl szerintem iszonyat jó nevek, de csak kis indie címek s amúgy se drágák, amik most ingyen jöttek. Xnél is tervben van hogy lesz ilyen nemsokára, az náluk kérdéses kikkel hogyan tudnak megállapodni, Sony ebben egyelőre jobb.

Valamint azt is érdemes talán belevenni, hogy egyelőre úgy néz ki ps4ből jóval több fogy, ha ez hosszútávon is így lesz, akkor több fejlesztőt fognak bevonzani - jobb játékok jöhetnek rá, illetve több figyelmet kaphat a multiplat optimalizálásánál.

(#7652) unrealnoise kezdeti exklúzívokat annyira én nem tartom fontosnak egy 100+ ezres konzolnál amit 6-8 évre vesz az ember, de az én vagyok :D

A rezgő ravasz jópofa, de autós játékot jobb esetben úgyis kormánnyal játszik az ember - ha már van neked, az x1-el 100% hogy nem kompatibilis az új ff miatt, ps4 esetében még nem világos mi van, elvileg régebbiek is támogatottak, de ez lehet kamu, driveclub ha megjelenik majd kiderül mi a helyzet... FPSnél meg jópofa hogy rezeg de sok pluszt az nem ad, viszont tényleg nice feature, de sztem inkább autoknál hasznos, de arra inkább a kormány.

Cserélhető elemmel ki hogy van, nekem az nem tetszik, de megszokható/lehet mást tenni bele.
DS4 akkora lett mint az x kontrollere, azt nem érzed nagynak :D? btw nekem nagyon izzad a tenyerem, de soha nem csúszott még le a stickről a kezem, ds3-nál sokszor előfordult még, illetve ott ravasz is szar volt, szerencsére ds ilyen szempontból teljesen rendben van + jack aljzat van rajta, uh bármilyen! fülest rá tudsz ott dugni chatre, vagy minden hangra ha alszanak/vannak körülötted s nem akarod őket zavarni+ ha esetleg dvi-os monitorodra kötöd hdmi-dvi kábellel vagy optikai nélküli erősítőd van akkor jack kábelt tudsz használni hozzá :D

Ucharted-on kívül azért van jópár nagy ps név még, de az tény hogy az kb egy interaktív mozi.

[ Szerkesztve ]

(#7654) gianni85 válasza unrealnoise (#7652) üzenetére


gianni85
veterán

wow, amennyire kampányoltás a PS4 mellett, ez most meglepett. :D Engem is kiborított, milyen hangos a gép... ment is a lecsóba, folyt köv 1-2 hónapon belül az X1-gyel

(#7655) Madwe válasza gianni85 (#7654) üzenetére


Madwe
nagyúr

Nem tudom hogy én más gyártmányt kaptam e vagy mi, de az enyém egyáltalán nem zavaró, kb 2-3 méterre van tőlem ha játszom s ha teljesen belendül akkor is bőven a ps3 fat szintje alatt van - az igaz hogy figyeltem hogy jól szellözzön, egyszer benthagytam egy elzárt részen, na ott búgott mint a rohadt élet szegény küzdött az életéért, de amúgy ha mind a 4 oldala szabadon van hagyva akkor pár óra killzone alatt sem éri el a nagyon zavaró szintet szerintem...

[ Szerkesztve ]

(#7656) pzstm válasza Madwe (#7655) üzenetére


pzstm
titán

mind a négy????

és mire rakod akkor rá? ;] :P

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7657) Madwe válasza pzstm (#7656) üzenetére


Madwe
nagyúr

A talpára, de a teteje is szabad ám, nem csak a 4 oldala (kockának 6 lapja van, nem négy) :B

[ Szerkesztve ]

(#7658) gianni85 válasza Madwe (#7655) üzenetére


gianni85
veterán

én is először úgy jártam mint te, de szellős helyen is hangosabb volt mint a slim x360am, aztán nekem már az is hangos :) Bár én nagyon allergiás vagyok multimédia cuccoknál a hangra. A NAS-omban is kicseréltem a ventit, és rezgéscsillapítottam a vinyókat, meg a HTPC-re is rááldoztam +10ezret a halkabb hűtésre

(#7659) pzstm válasza Madwe (#7657) üzenetére


pzstm
titán

epic fail....mea culpa...látszik, hogy péntek este van és lenyúztak melóban... :O :R

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7660) mstills válasza pzstm (#7659) üzenetére


mstills
tag

csütörtök van :DDD

(#7661) Madwe válasza pzstm (#7659) üzenetére


Madwe
nagyúr

Főleg hogy csütörtök van, nagy lehet a hajtás akkor tényleg, kitartást! :K

[ Szerkesztve ]

(#7662) LaptopSystem

Köszönöm mindenkinek a véleményt! :)

eddig az Xbox vezet nálam :K

Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

(#7663) pzstm válasza Madwe (#7661) üzenetére


pzstm
titán

nahjó...megnézek valami lightos filmet és elteszem magam :W :DDD

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7664) gianni85 válasza LaptopSystem (#7662) üzenetére


gianni85
veterán

konzolstudio-ban van is raktáron emberi áron :K

(#7665) LaptopSystem válasza gianni85 (#7664) üzenetére

már nézem is :)

Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

(#7666) bulikavagyok válasza pzstm (#7659) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Holnap el ne felejts dolgozni menni! ;]

(#7667) unrealnoise válasza Madwe (#7653) üzenetére


unrealnoise
senior tag

Franc tudja, kicsit nagyobbnak tűnik az a DS4, mint az Xbox One kontroller. Képről: [link] DS4 volt a kezemben, arról tudok nyilatkozni.

Tudok az Xbox One-os kormány mizériáról (Mármint, hogy nem kompatibilis a régi cuccokkal, és jelenleg csak elég drága kormányok kaphatóak az Xbox Onehoz, meglátjuk PS4-en mi lesz, de hát a Microsoft is kijöhet még egy középkategóriás, jó áron kínált kormánnyal, nekem már mindegy a régi kompatibilitás, Logitech DF GT-m volt GT-re, de ugye az repült az ablakon a PS3-al és a GT6-al együtt.)

Persze, az Uncharted nem az egyetlen komoly Sony exkluzív, de pl. a The Last of Us sem több, mint egy interaktív film. A Beyond meg pl nem húzócím, ha az lenne, jóval több kelt volna el belőle, mint az eddigi egy milla. Értem én, hogy "rétegjáték", de akkor is. Az tény, hogy a Sony belsős címei, a kisebb projektek is nagyon ígéretesek. Pl. ott a Rime.

No mindegy, kinek mi. :)

Jah és autós játékbuziknak friss hír: kijött a Forza 5-ös final review az SRT-s srácoktól.
[link] A lényeg nagyjából (Spoiler): a konzolos játékok között (GT6-ot is beleértve) a Forza 5 hozza a legjobb gumifizikát, FFB-t és vezetési élményt. Akit bővebben érdekel, az nézze meg a videót.

steam / trakt.tv ID: unrealnoise

(#7668) bulikavagyok válasza unrealnoise (#7667) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

És Thrustmaster TX teszt ugyanitt :)

[ Szerkesztve ]

(#7669) unrealnoise válasza gianni85 (#7658) üzenetére


unrealnoise
senior tag

Nah az meg a másik. Ugye most volt egy hónapig Xbox360-asom, E szériás. de néha olyan hangja volt annak is elég gyakran, hogy már bosszantott és idegesített. (A lemezmeghajtó is hangoskodott, meg a venti is.) Pláne, hogy én az 5.1-et sem szoktam (és szeretem) bömböltetni, azaz nagyon nem is tudta elnyomni semmi. Aztán bár mivel lett volna még bőven mivel játszani Xbox 360-ason, úgy döntöttem inkább most váltok, mert majd úgyis sorra jönnek a jobbnál jobb "nextgen" címek, inkább a jelenben élek majd, azokat is épp elég lesz szinten tartani magam. (Meg hát az Xbox360-as hangja ugye is adott egy lökést a nextgen felé...)

steam / trakt.tv ID: unrealnoise

(#7670) bognar110 válasza LaptopSystem (#7662) üzenetére


bognar110
őstag

Én nagy xboxos vagyok xbox 360 om volt most adtam el. De nagyon úgy néz ki hogy ps4 et fogok venni, sőt biztos. Az a helyzet hogy xbox onehoz nekem nem kell kinect meg a sok baromság. Én csak játszani akarok és ezért választottam a ps4 et, ha te mindenféleképpen ugrálni akarsz a tv előtt akkor xbox one-t vegyél. :) Forzát meg a ryset sajnálom :((

(#7671) MunezXBK válasza bognar110 (#7670) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Attól, hogy van Kinect, nem feltétlen kell ugrálni. ;)

(#7672) gianni85 válasza unrealnoise (#7669) üzenetére


gianni85
veterán

ilyenkor visszagondolok egészen múlt tavaszig, mikor bemutatták a konzolokat, és mulatság tárgya lett a One a mérete és a külső táp miatt. Hát most akkor no comment :)

(#7673) unrealnoise válasza gianni85 (#7672) üzenetére


unrealnoise
senior tag

Persze, de igazából attól még azért, hogy Xbox One-t rendeltem, nem lesz szép szerintem a gép. :) Nem egy kis és szép darab szerintem no. De ha nagyon belemegyünk, akkor nekem az alján lévő 45 fokos bevágás nem tetszik. Meg ha belemegyünk az arányokba akkor a gép egyik fele ilyen ugye a másik meg olyan, jobb lett volna ha a dizájnerek, tervezők olyan alapvető dolgot figyelembe vettek volna, mint az aranymetszés szabályai.

(Nem felvágás, csak DTP-t és etc. tanultam, foglalkoztam dizájnelemekkel, arculatokkal nem keveset korábban, meg fotózást is tanultam egy évig, és rohadtúl zavar, ha valami csúnya, vagy látszik rajta, hogy egyszerűen szarok az arányok.)

A másik ami hülyén mutat, az a lemezmeghajtónál lévő ezüst csík. Ha totál fekete lett volna semmi kiemeléssel körülötte, az pöpec lett volna. Esetleg egy aprócska és halvány led lehetett volna a lemezmeghajtó felett, hogy sötétben is tudja az ember azért, hogy hova kell tolni a cuccot.

Szóval a gép szvsz még ronda, de legalább a célnak tökéletesen megfelel. :) És persze EZ a lényeg. :K

[ Szerkesztve ]

steam / trakt.tv ID: unrealnoise

(#7674) Zjunior válasza pzstm (#7659) üzenetére


Zjunior
veterán

Hol dolgozol?;)

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#7675) unrealnoise válasza bognar110 (#7670) üzenetére


unrealnoise
senior tag

Igy van. A kinect nekem sem kell (jelenleg!), ugrálni én sem akarok, épp elég a melóban belőle.
De írtam korábban, hogy egy VR szemüveggel együtt azért nagyon ütős dolgokat lehet majd kihozni a Kinect segítségével. Persze ehhez még kell egy kis idő, nem tudom a Microsoft maga akar majd VR szemüveget gyártani vagy mi lesz az egészből egyáltalán. Az viszont tény, hogy jelenleg nem sok hasznát fogom én sem venni a Kinectnek, bár tény, hogy skype-olni a haverokkal poén lesz a kütyüvel. Látod majd mekkora kupi van a szobában, meg hogy hanyadik sörét fogyasztva tolja le a sokadig FIFA meccsét a haver. :) Persze tudom, kit érdekel, de nah.

steam / trakt.tv ID: unrealnoise

(#7676) gianni85 válasza unrealnoise (#7673) üzenetére


gianni85
veterán

egyetértünk és nekem még a vetélytársról is hasonló a véleményem

(#7677) Madwe válasza unrealnoise (#7675) üzenetére


Madwe
nagyúr

VR szemüveg: oculus rift elvileg nem támogatja majd a konzolokat, illetve sony már régóta tervezi a saját vr szemüvegét - persze lehet nem lesz belőle semmi - MSről viszont eddig nem volt hír ez ügyben - persze simán lehet hogy ők is hegesztenek valamit, vagy valami 3rd party arc berobban...

(#7678) godzsy2


godzsy2
senior tag

Igen, sokan írták anno, hogy őket nem érdekli a kinect, meg a közösségi funkciók sokasága, TV, stb... de ha megnézzük ki próbált újítani, többet adni egy hardverfejlesztésnél, az pont hogy az MS volt: ezekkel a plusz funkciókkal. A Sonytól mit kaptál pluszba? Egy frappáns szlogent: "This is for the players!" És sokan be is nyelték. Végülis kreatív. :))

(#7679) Madwe válasza godzsy2 (#7678) üzenetére


Madwe
nagyúr

Sony fejlesztései hw leginkább, os kapott új funkciókat amik mind játékhoz kapcsolódnak, no meg most jön a playstation now elöbb utóbb, ezzel szemben ms fejlesztette a kinektet meg tv-s funkciókat rakott bele, ami teljesen más piac felé nyit, de hogy a játékélményhez nem adnak hozzá az tuti (akinek esetleg bejönnek a kinektes játékok annak igen, de az a legtöbb játékosnak nem jön be, inkább a kocagémereknek: barátnő, gyerek, szülők, ilyenek, legalábbis ismerősi körömben...) Ilyen szempontból jogos a szlogen, s sokan vagyunk akik egy konzolt játékra vesznek (s akkor ms nem tett le többet az asztalra, sőt!) médiára ott a tv/stb/stick s a kinekt meg kb 1 percig ha leköt minket... Ugyanúgy sokaknak nem számít hogy 720p vagy 1080p egy cím, kinektet akarnak/ konzolról akarnak tv-zni. S egyáltalán nem baj hogy igazából hasonló, de valójában 2 teljesen más közeg a célközönség, van választási alap - no meg attól még hc gamerek is letehetik voksukat x mellett (1-2 exklózív cím, stabilabb live, megszokás), sokan közületek akiknek van gondolom azok, ugyanakkor ps-t multimédia célokra meg ps camera miatt vásárolna valaki azt bezáratnám :D

(#7680) gianni85 válasza Madwe (#7679) üzenetére


gianni85
veterán

azon mondjuk csodálkozom, hogy mennyire nyomta az MS az új kinectet, hogy mennyire überfasza (ok tényleg fejlett cucc), de játékról, ami ki is használná, még semmi hír. Vagy én maradtam le valamiről???

(#7681) pzstm válasza Zjunior (#7674) üzenetére


pzstm
titán

nem topiktéma, de nagy cégnél :B ;)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7682) godzsy2 válasza Madwe (#7679) üzenetére


godzsy2
senior tag

Nekem a kinect ott csücsül a dobozba. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7683) Zjunior válasza pzstm (#7681) üzenetére


Zjunior
veterán

:C

Work Hard ™- Play Hard ™!!

(#7684) redXIII


redXIII
senior tag

Jelentkezzetek titanfall béta tesztre. A gamer365-ön kin van a hír. Remélem bekerülök :D

[ Szerkesztve ]

Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.

(#7685) gyuribácsi88 válasza Zjunior (#7674) üzenetére

BKV ellenőr lehet :P azért szereti annyira a Ryse-t, mert beleéli magát hogy éppen lekaszabolja a bliccelőket :DDD :DDD :DDD

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#7686) a.sebi


a.sebi
őstag

A ps 4 egy erős ps 3 share gombbal javított ds kontrollerrel, amit màr nagyon rég kellett volna tuningoLni...ennyi!
Ès a nyitócímekben nagyon leégtek.
A kinect dologhoz csak annyit mondanék, hogy ennek egy lényege van: most minden fejlesztő tudja, hogy mibden xbox one tulajnak van kinectje, ergó érdemes fejleszteni rá gamekat, illetve gamekbe belerakni a kinect támogatást ami a 360 nál fölös volt a 10% miatt...

(#7687) pzstm válasza gyuribácsi88 (#7685) üzenetére


pzstm
titán

nem nyert, nagyon nem ;] :P

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7688) pzstm válasza redXIII (#7684) üzenetére


pzstm
titán

Titanfall ‏@Titanfallgame 3h
As some of you are asking, we are doing a limited technical test. It is NOT a beta, and we don't have any beta news at this time #Titanfall

Titanfall ‏@Titanfallgame 1h
@TylorPatten We do not have any other invites to offer at this time.

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7689) redXIII válasza pzstm (#7688) üzenetére


redXIII
senior tag

zárt alfa tesztet irnak ott.csak az hülyén hangzik :D

Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.

(#7690) boost


boost
addikt

A tévés funkciók nevetségesek az XBOban. Leginkább az, hogy mennie kell az XBOnak, hogy tudj tévézni. :D De a többi része korrekt. Úgysem a felbontás számít, hanem a játékélmény.

(#7691) pzstm válasza boost (#7690) üzenetére


pzstm
titán

nem annyira értem a bajodat...set top box-nak is mennie kell, hogy TV-t nézhessek ha nem Xbox-on keresztül nézném :U

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7692) gyuribácsi88 válasza boost (#7690) üzenetére

Te nem ps4-et vettél? :U

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#7693) bulikavagyok válasza pzstm (#7691) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Szerintem arra gondolt, hogy így viszont két dolognak is mennie kell egyszerre (One+Set top box) -Őszintén ez engem is zavar egy kicsit, plusz az 50Hz-60Hz problémájáról már nem is beszélve :)

[ Szerkesztve ]

(#7694) Madwe válasza bulikavagyok (#7693) üzenetére


Madwe
nagyúr

nomeg stb kb 10w-ot fogyaszt (már ha van egyáltalán) x1 meg vagy 100-at...

(#7695) Mister_X válasza pzstm (#7687) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Akkor project manager és a lusta programozókat kaszabolja ;]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#7696) pzstm


pzstm
titán

NPD: Xbox One and Xbox 360 were the top selling consoles for each generation in the US in December. 908k (Xbox One) and 643k (Xbox 360)

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7697) pzstm válasza pzstm (#7696) üzenetére


pzstm
titán

Van most már link is, mikor írtam előző kommentet még nem volt:
December NPD – Xbox One leads in December

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7698) pzstm válasza pzstm (#7697) üzenetére


pzstm
titán

Még egy plusz kiegészítés, ami fontos lehet, plane mert több PS4 fogyott ugyebár (igaz kozel negyszer annyi orszagban kapható)
Some good #NPD SW facts: #XboxOne YTD 2013: 4.8M retail games vs. 4.2M for PS4. COD & BF4 both sold better on #XboxOne.

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#7699) gianni85 válasza pzstm (#7698) üzenetére


gianni85
veterán

olcsóbb a péesnégy, és mégse telik játékra? :C

(#7700) pzstm válasza pzstm (#7698) üzenetére


pzstm
titán

És egy legfrissebb, részletező (csak lemezes kiadás, nincs benne az én digitalisom sem)

@Steverulez DR3 526K, FM5 457K, RYSE 431K.

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.