Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz jozs6200ax #178850 üzenetére
Ha nem számít az a pár 10 000 Ft akkor X. Nekem volt S is, de az X más liga 4K tv-n
Fully electric lifestyle!
-
Chaser
legenda
válasz jozs6200ax #178850 üzenetére
2. kontrollert eladod, 8k-ért biztos elviszik, legolcsóbb is 13e ft, akkor már 62e ( :
én most 40" fhd tv-n használtam, oda elég volt, nagyobb méret és 4k-nál valószínűleg az x már jobb lenne, persze lehetne olcsóbb, de jelenlegi ára az rendben van, kb egy rtx 2060 ára, valószínűleg sokkal jobb grafikát az sem tud pc-n, és az csak egy szem vga magábanszerk:
haris
ezt nem tudtam, s hangjával nincs bajom, egyáltalán nem zavaró a venti, engem a hdd zavar benne ( : az x is ssd-vel lenne az igazi, rá is költeném az s-re is, ha lehetne garvesztés nélkül cserélni[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Siffredi
senior tag
FH4 játékosoktól kérdezném: van egy olyan acsi, hogy nyerd meg az összes szezonális bajnokságot a nyári szezon alatt. Most éppen az van ugye, de az alapjátékon belül nincsenek szezonális bajnokságok... A szigetes kiegben van 3, azokat meg is csináltam, de nem adta be az acsit.
Erről valaki tud valamit? Esetleg valamilyen megoldás létezik erre? Vagy meg kell várnom a következő nyári szezont? :(
-
negyven2
veterán
Az Xbox Insider Beta Ring-en lévőknek is elérhető már a Game Pass Ultimate próbája
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
parandroid
félisten
válasz Siffredi #178855 üzenetére
Hogyne lenne. A piros ikonok a térképen. A menüben ha az évszakos összefoglalóban rákattintasz egy-egy eseményre, megmutatja a térképen is. Pont most indult újra az ‘év’, heti váltásban mind a négy évszakot meg tudod csinálni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
HunChris
senior tag
-
ranlomadi
tag
Nem akarom elkiabálni, de nekem sikerült revoluttal Argentínáznom..
-
haris
őstag
válasz AMD Power #178861 üzenetére
Ez fura. Nekem ugyan csak x van, de az teljesen hangtalan, csak1-2 játék alatt hallani picit a ventit.
Haveromnak van S-e, az sem hangos, csak van egy alap ventilátor zúgás, ami tovább erősödik.Mondjuk én nem emiatt vettem x-et, de meglepődtem mennyire csendes, és örültem neki. Tolom is éjjel amikor asszony szundizik. Azt mondja a tv villogás nem zavarja csak hang ne legyen.
Illetve nem tudom számít e,de nem 4k játszom "csak"full hd tv-m van.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz haris #178868 üzenetére
hogyne számítana
szerk:
egyébként nem jó, ha bármilyen fényforrás van alvó ember közelében, legrosszabb a váltakozó mint a tv, lehet tud aludni, csak a rencer' nem feltétlen jut el olyan állapotába mint kellene[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz F_Peter #178872 üzenetére
ha többet kell számolnia cpu-nak és vga-nak, nagyobb fogyasztás és hőtermelés lesz, mivel a hűtés ugyanaz, uo. hőmérséklet eléréséhez nagyobb venti fordulat kell
ugyanaz mint egy pc mondjuk 1080-nal, nem mind1 h fhd-ban kell számolnia vagy 4k-ban
pasztázás minőségétől is függ a végeredmény_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
válasz F_Peter #178874 üzenetére
én kérek elnézést
HunChris
cdkeysen 3 eur a gow4, tehát kb nem ér pénzt, gp-n is fenn van, kontroller boltban 13, 8k körül reális eladni, én legalábbis nem venném meg drágábbanszerk:
az s hw-e butább, és az csak 1080p-t tud, meg hdr-t, az x tud 4k-t, 4k-s tv-n az s csak felskáláz[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egy kis összefoglaló szójegyzék:
Xbox glossary: The terminology of Xbox Scarlett and Project xCloud
Official word on this beastly box is limited, though we currently expect a holiday 2020 release date.
Holiday alatt a nyári, vagy az év végi időaszakot értik?[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz HunChris #178881 üzenetére
Akkor tegyel fel egy parat es vard meg, amig elviszik. Hidd , hogy 8-9-ert annyi van, amivel mar falazni lehetne es nagyon ugy tunik, hogy a doboz semmilyen erteket nem kepvisel, a garit meg a legtobben leszarjak.
De a legfontosabb, hogy, ha 13ert boltban megkapod a penztarostol, akkor nem fogod egy random maganszemelytol ugyanannyiert megvenni.
A gow 4 meg sajnos szo szerint nem er semmit. Lemez ide vagy oda.
Szrk.: Felre ne erts, nem akarok beledkotni, ez tapasztalat. De persze a legjellemzobb, hogy a felebol is alkudni szeretne mindenki, akkor is, ha most leptel ki a motyoval a boltbol
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
HunChris
senior tag
válasz HunChris #178881 üzenetére
De van olcsó sima xbox is, és nem kell vesződni a 3-5-7 ezres spórolásért:
Új Xbox One S 1TB (Slim) White 60 ezer Ft[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz sugarforce #178880 üzenetére
Én xboxnál magára a rendszerre gondoltam.
Természetesen X renderel 4K-ban és utána butít vissza HD-re, ha HD van beállítva. -
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #178857 üzenetére
Most léptem be a játékba, és egyből megadta az acsit, pedig egy percet nem játszottam...
Azért köszi! :)
-
Zjunior
veterán
Az új Tom Clancy nem lett rossz...
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
negyven2
veterán
válasz mike1334 #178845 üzenetére
Ha igazak a korábbi pletykák, akkor nem, nem lesz erősebb a következő generációs gyengébbik konzol mint az One X.
Viszont, egyrészt nem is 4K-s játékra szánják, másrészt meg hiába lesz gyengébb GPU-ban, ha CPU szinten új és modernebb lesz mint az X-ben lévő, mára már igen csak régi Jaguar egység.[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
SeatZola
őstag
Na elmesélem az én sztorim: Én csak azért cseréltem le most az S-t egy X-re mert annyira lent vannak az árak. 3-4 évig az X-el simán lehet mindent játszani szerintem. Az 1 TB-os S-t újonan vettem tavaly 62eFt-ért és most eladtam 52eFt-ért. A 3 hónapos X-et meg 82eFt-ért vettem meg most. Szerintem megérte a csere! Egyelőre még a 60"-os fhd tévén játszom, de még ezen is sokkal szebb lett a képe az X-nek, mint az S-é volt. De már tervezem/szervezem egy 65"-os 4/8k-s LG oled beszerzést.
Zoli
-
veterán
-
persil
nagyúr
Figyeljetek arcok, hasznal valaki ilyen kis kupakot az analog karokra? Jo ez, megeri?
A "meztelen" karokon van egy pici perem es mindig oda sikerul gyujteni valami kis szoszt es kurvara idegesit a koromfekete kontrolleren, leszedni meg bitang nehez
Erre jo megoldas lehet az a kis gumi?[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz XboxGamePass #178895 üzenetére
Nem igazan ertelek, en is talaltam tizenharommillio darabot, a kerdes az volt, hogy megeri e hasznalni...
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest