Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
-
Valószínűleg van egy "cache" mechanizmus is, a gyakrabban töltött, vagy nagyobb igényre várható dolgokat jobban tolja a CDN.
Pl mikor kijött a CP és láttam 600-900Mbps-t is, még talán a topikba is beraktam hogy ilyen még sose volt.

Szóval lehet hogy ilyen hogy megjelenés előtti játékok jobban jönnek, meg friss címek, meg gyakran töltött címek, stb.

Valami logika biztos van benne, meg valami a mögött is lehet miért van visszafogva az egész ennyire. Gondolom túl sok konzol csüng a hálózaton és egyiket se akarják "kiéheztetni" tejesen, annak meg ez az ára "átlagosan".
De nekem azért többnyire akármilyen nagy volt a játék akármikor ott hagytam pár órára a gépet, eddig még mindig szépen lejött. Szóval nem kellett fél-egy napokat meg ilyesmit várni azért. 1000-es digim van.
-
Medocsabi
addikt
Bakker nem hiszem el, hogy pár napig nem olvasok topicot, és nem tudom mi történik ikszboksziában
Tuti agyon beszéltétek már, de ha jól értem mivel az EA play része lett az ultimatenek, így ha jövő májusban jár le a gamepass ultimatem, akkor ha veszek a napokban éves EA playt, akkor az kvázi hozzáadódik a májusi lejárathoz, és az egészet átkonvertálja ultimate-re?
-
mike1334
veterán
Hát ezt most lehet elb....tam. Holnap jár le a GPU-m, van két éves goldom meg egy 3 havi gpu-m, amivel átváltom, és e mellé vettem most egy éves ea playt...az volt a terv, hogy megvárom amíg lejár, de hogy itt írták, hogy elkezdte az átválást, gyorsan megvettem az éves ea playt, hogy majd lemondom hamarabb (ma) a GPU-t, ellövöm a goldokat meg a gpu kódot, de nem engedi lemondani a gpu-t hamarabb...ha most átváltja az ea playt gpu-ra, akkor megszívtam
-
Cadal
őstag
Ezért linkeltem az eredeti xbox.com-os oldalt is. Én az alapján hivatalosabbnak tartom. Az hogy régen írták, attól még hivatalos álláspontként lehet felfogni.
De amúgy mi változott? Mond kérlek, mert én pl nemrég csöppentem bele ebbe az egészbe, minden új. Vagy úgy érted, hogy azért nem egészen így van?
-
bulikavagyok
nagyúr
Úgy tűnik, bár nem igazán értem az okát.
Furcsa, h alig foglakozik ezzel a játékkal valaki - pedig az előzetes játékbemutatók alapján egész ígéretes. Plusz mostanában nem igazán érkezett komolyabb cím, ezért azt gondolnám, h jobban ki vannak éhezve a gamerek.ozsvar: Nincs mit!
-
Bogyi007
veterán
38410x2160 a felbontása és még akciós is.

Viccet félretéve nyilván elírták, nekem a tavalyi kiadása van a tévének a 50PUS6504-es VA panellal, ami még Ambilight nélkül van, egész patent kis készülék a One X mellé.

-
(Szerintem) Nem csak januártól fennmaradót, azt rosszul értelmezed.
Az 50 nap arról szólna, ha két hónapnál kevesebb idő van hátra, akkor nem konvertálnak, de ha 50 napnál több van hátra (a konvertálás időpontjától), akkor az egészet konvertálják majd át 3:1 arányban...
De amúgy igen erről van szó.

-
törölt tag
Az nálam nem működik, install on xbox one zöld feliratot nyomkodtam bőszen, de a konzol nem csinál semmit. Unokatesóm gépe van beállítva home-nak, ha ez számít. Anno böngészőből is a home gépre töltött mindent.
(#220609) RudY
Én is arra gondoltam, hogy anyám csuklani fog. Milyen fos gépet vett tőlem bontatlanul 38000-ért (One S AD), ami magától töltögeti a játékokat. -
MultiDoodad
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm ezt a rengeteg segítséget.
Az a baj ha fog is működni rendesen optikai kábelel közvetlenül az xboxból, akkor se leszek előrébb mert a series x-n nem lesz optikai kimenet. Bitstreamen mutatja min az 5.1 hangszóró működését de még sincs meg az 5.1 hangzás. Hameg 5.1 re állítom el megy a hang és mikkor visszajön se működik megfelelően. Tanácstalan vagyok mert ugyan ezzel a beállítással működött ps-n. Lehet lassan illő lecserélni majd ezt a hangrendszert. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Na az tenné fel a koronát az egészre, legyen így!

Szerk., innentől nem válasz:
Ahogy olvasom a Deathloop meg a Ghostwire: Tokyo sajnos továbbra is marad PC/PS5, a későbbi címeknél pedig egyedileg döntik majd el, hogy PC/X platformokon kívül jelenik-e meg másra is. (Forrás) -
-
icemad
nagyúr
Tegnap a frissítésekkel kezdtem. Legutolsó is telepítve van.
Érdekes, hogy one x-nél lehet választani a 120Hz-et, de akkor a felbontás csak 1440p. Én inkább maradok a 4k felbontáson. Nem sokat multizok, nekem elég a 60.
Az viszont király, hogy xboxon a tv settings résznél minden pipa, minden opció elérhető, és van Dolby Vision is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tuti agyon beszéltétek már, de ha jól értem mivel az EA play része lett az ultimatenek, így ha jövő májusban jár le a gamepass ultimatem, akkor ha veszek a napokban éves EA playt, akkor az kvázi hozzáadódik a májusi lejárathoz, és az egészet átkonvertálja ultimate-re?
FC6 is érdekel, de az simán csúszhat még szerintem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg jól sikerült szimulátor.
l.skywalker
IntelKiller7