Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
adott egy új xbox one s, 1tb verzió
ha rácsatlakoztatom analóg kábellel külső hangrendszerre, a bal csatorna zúg, random, hol erősen, hol kevésbé, van h semennyire, eleinte megszakítás nélkül zúgott, a kábel biztos jó, a hangrendszer is, ez gondolom hw hiba, ha igen, akkor megy is vissza ahonnan jött
de azt sem találom, hol lehet beállítani, h ne a tv hangszóróján szólaljon meg a hang hdmi-n keresztül, hanem az analógon, lehet béna vagyok, mindenféle audio beállítást láttam, de azt h kiválasszam h hdmi/optika/analóg legyen az élő kimenet, azt nem
bekapcskor frissítés megvolt, hol a hiba?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz icemad #177651 üzenetére
( :
evidens volt, h hangkimenet hátul az a kerek, tökéletersen passzolt is bele a 3,5mm-es jack, de valami infra...
akkor a beállításoknál a controller headsetére vonatkozhat a beállítás gondolom, és ha oda csatlakoztatva van valami, akkor automatikusan oda tolja ki a hangot, de optikainál is? optika van a tv-n is - és a boxon is, az a pirosan pilácsoló nem lehet más / de azért már megnéztem biztos az-e :d -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz adrian94 #177658 üzenetére
értékeléseknél eléggé köpködik, de legalább korrekt volt az ms és nem törölte a kommenteket ( : nem volt olyan verzió h forza+bf5, azt akartam venni, de majd megveszem később
icemad
megvolt, már az optikai csekkolása előtt, meg is tényállapítottuk, h analóggal sem fog menni, a tv-n sincs analóg, azt tudtam volna még összekötni a külső hanggal az erősítőn meg csak analóg van, úh ez most kimaradkikapcsolás után, jön a gépből szakaszosan egy hang, tegnap este legalábbis jött, kb olyan, mintha bekapcsolna a hdd egy precre, aztán egy percig csend, ez ugyan mi? beállításkor felajánlotta a teljes kikapcsolást, és a másik módot, gondolom az pc-nél a sleep, azt állítottam be neki
esetleg valaki próbálta a hdd-t átcserélni ssd-re? benn a boltbana srác azt mondta gar ugrik, ők sem cserélhetik, esetleg az ms szerviz, annyira nem néztem még utána, az azért dobna rajta - remélem ez nem számít wareznek -
egyébként tetszik, ennyiért már megérte két játékkal - 75e ft és 2 év gar -
a forza kis túlzással lenyűgözött, akkor is ha ez csak az s verzió a gép és a tv is fhd
még egy dolog, úgy tudtam visszafelé kompatibilis, nem olvastam jobban utána, ellenben van egy eredeti x360 válpgatás lemezünk, és meg se mukkant, annyit közöl, h ez a játék nem megy az s-en, van valami x360 kompatibilitás lista amik mennek, költői túlzás lenne a visszafelé kompatibilitás - részleges kompatibilitás oké, ac2 pl ment gond nélkül -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz NoMagix #177665 üzenetére
na jó, de 5k4 rmp-ről 7k2 rpm hdd közel nem hoz akkora sebesség növekedést, mint egy 7k2 hdd->ssd váltás
Siffredi
tudom, h a gar ugrana, itt az elvi rész érdekel, h lehet-e, de ha jól értelmeztem igen
külső ssd-re pedig ha jól értem be lehet állítani telepítést is? úgy már másabbjut eszembe, vlc-vel v bármilyen értelmes playerrel lehet mediaboxnak használni? tegnap ránéztem, boxra telepítve a vlc-t látszott a gépem - talán anélkül is látta a gépem a boxot -, mpchc-t nem találtam a storeban, media player néven lenne? mindenesetre nem tudtam rávenni a vlc-t, h lássa a box tartalmát, valami jelszót kért
1080p a cél, ha máshogy nem megy, akkor külső hdd-vel át tudom másolni a filmet, de jobb lenne ha megoldaná a gépről, mintha nas lenne, de ha úgy nem megy, hálózati másolás is jó lenne - új nekem ez a box dolog, lövésem nincs alapdolgokról -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Benoe77 #177674 üzenetére
köszönöm, majd megnézem ha odajutok
de akkor nem gondoltam nagyon túl, vmilyen hálózatos formában megoldható pc->xbox wifin keresztül 1080p video?
____
illetve megint megkérdezném, nem tudom hova tenni, kikapcsolt állapotban más nem hall a gépből semmit? "pc sleep" módban van nálam
átlagosnál jobb a hallásom, de ha átlagos lenne, sztem úgy is simán hallható, tegnap este szakaszosan mintha bekapcsolt volna csak a hdd magában, kb 1-2 perces intervallummal, más nem hallott ilyet a gépből?
mondjuk közelről azt is hallom, h "cincog" a gép kikapcsolva, de azt csak akkor ha közvetlen a venti nyílás mellé teszem a fülem, magas frekvenciás sípolások dalolnak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz NoMagix #177676 üzenetére
igen, gondoltam, mint a vga "cicergés", a másik dolog aggaszt jobbban, pc-t ha sleepbe rakom ott nem pörög semmi, úgy értelmeztem, h a boxnál is ez a mód van a teljesen kikapcsolt mellett, ugyanakkor ahogy hallottam periodikusan pörgött a hdd - már ha azt hallottam -, tehát 1-2 percig ment, aztán nem ment, nem egészen értem, mit frissíthetne, ha a hűtés is ki van kapcsolva és szakaszosan megy, nem mondom h zavar, csak nem értem
ezért érdekel más hallott-e ilyet? upgrade egyébként is érdekes lenne, mivel új volt, bekapcskor frissítette magát minden téren, tán csak nem pár óránként jönnek frissítések meg eleve ha sleepben van sztem az kizárt h bármilyen cpu tevékenység legyen, legalábbis csúnya lenne_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
olvastam a totyikban, h az s kontrollere nem a legminőségibb, tegnap néha féltem h letörök egy kart ( : nem ilyen finom műszerhez vagyok szokva
ellenben az x360-as kontrollerről többen jókat írtak, az működik az s-sel?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz hackeeeee #177679 üzenetére
oriic
ha jól értem akkor cserélik, ha megmurdel' egy kar pl? az szimpatikus lenne, mechanikai dolgokra ugye jellemzően nem adnak gart, úgy már másabb a történet, egy gamepad még kell, azasszonynak' vettem a gépet, nem bírtam nézni, h néha amikor rájön a 12,5"-os gépen tolja az ac sorozatokat volt neki valamilyen box, nyilván még a régi "fat" v x360, de bedöglött már rég, nagyon bele tud felejetkezni ( : - mázlija volt, ennél többet nem adtam volna érte, a forza meg elcsábított hatásosan :d -
egyébként a 2 év gar is meglepett, látom vita volt itt mért ennyi az ár meg annyi, engem pont nem érdekel azt tudom, egy hónapja vmelyik topikban linkelte valaki a "pakkot", akkor még csak a forzával volt 75-ért, most számomra két korrekt játékkal - forza+goww4, de több kombóból is lehet/ett választani - ennyiért megérte 2 év garral
és nagyon kellemeset csalódtam, bár elég sok videót megnéztem tesztekről, meg játékokról - mondjuk az audio csatit azt qrvára benéztem :d -
azasszony' meg majdnem elsírta magát mikor meglátta a dobozt a tv alatt...milyen aranyosak a lyányok'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz oriic #177687 üzenetére
ez jó hír mondjuk valószínűleg nagy barátok nem leszünk fps-ben meg külső nézetes mászkálósban, nem sokat próbálgattam de nem akar ráállni a kezem ( : majd jövő héten lesz talán több időm rá
egér+billt bármilyen játékhoz lehet használni? multis rész nem érdekel semmiből, tegnap billzetet rápróbáltam a gépre, írni egyből engedett a böngészőbe, meg is lepődtem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
a boltos srác azt mondta, kell a számla is a garhoz az ms-nek - felhívod az ms-t és megmondják -
szerk:
azt mondtam, amit a boltban mondtak ( :
sőt, azt is mondta a srác, kell a doboz is, ami ugye magyar jogszabály szerint semmilyen garügyintézésnél nem kell, mivel fáradt voltam ráhagytam ((( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz hackeeeee #177743 üzenetére
továbbra is azt tolmácsoltam amit a bolt mondott
ms háztól-házig, kell doboz és számla
- jogszabály szerint semmi nem kell a garhoz a csomagolásból, gyakorlati oldalról szállításnál pont jól jöhet az tény, ettől független bármit be lehet csomagolni saját doboza nélkül biztonságosan -
részemről dobozt elrakom mert tetszik ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ha regisztrálni akarom a két kapott játékot - pontosabban beváltani -, elég az ms fiókkal belépni és úgy csinálni, vagy kell hozzá xbox live fiók is? ms fiókot csináltam, gépet regisztráltam, de live fiókot nem enged, hiába klattyintok' a fiók létrehozása pontra, nem történik semmi, összes reklámblokkolót kikapcsoltam
vagy az ms fiók már a live fiók is egyben?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #177824 üzenetére
új nekem ez a digit bohóckodás, pc-n valamikor ezer éve vettem játékot, amikor még volt pc itthon ( :
gamepass ha jól értelmeztem:
kb 100 játékból ami adott listán van, előfizetés erejéig korlátlanul lehet játszani?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #177830 üzenetére
azt láttam, ezért kérdezem, adtak 1-2 hét "demot", de még nem aktiváltam semmit, ha nagyobb a lista persze nem baj majd csak szépen kifényesedem ebben a szakmában ( : - hála nektek -
még egy dolog, x profilnál egy játék mentését át lehet vinni másik profilra? tehát nem hack/warez, kizárólag a mentés érdekel
-
Chaser
legenda
+1 :d
előfizettem a 3 hónapos gamepassre, annak kell idő míg használni tudom? jelenleg hiába megyek gp játékra, azzal kezdi vegyem meg, mail is jött h fizetve, boxon ! van kis háromszögben az alján_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Wesder #177841 üzenetére
az ott is van, de azzal kezdi mikor oda megyek, h havi 3e ft, amit nyilván nem veszek meg újra, főleg h most 3 hónapra 300ft, storeban majd megnézem később
szerk:
Madoc
igen ( :
mint mondtam as boc profilán is mutatja h megvettem, de !-es háromszög van az alján, és nem tudom használni a gp résznél, mert azzal kezdi vegyem meg[ Szerkesztve ]
-
-
-
Chaser
legenda
válasz Baltazár123 #177935 üzenetére
igazából egyéni, de azt kijelenteni mindenre h _kell_, költői túlzás sztem nekem a gp is bőven sok, ha egy hónapig nem kapcsolnám be a gépet az se érdekelne túlzottan, igazából részemre a forza volt a húzóerő, aszasszonynak' meg az ac-k, új tomb raider is tetszik neki, 3 hónap alatt valószínűleg kipörög az is, tegnap megnéztem pl a dirt 4-et, törlöm is le
tudom, h nem mindig adják ennyire apróért a gp-t, gondolom a sony kicsit jobban áll, ezért adják a konzolokat is jó áron, kicsit lendítsenek az eladási adatokon
azt sajnálom, h már nem volt két kontrollerrel 75e-ért gép, most azokat 120-130-ért akarják adni ( : de nem panaszkodom, 75-ért jó vétel volt két játékkal, viszont nem akarok/fogok elverni játékokra még ennyit, meg előfizetésekre, számomra kevés értékelhető játékot tudnak mutatni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
láma kérdés, a box játékok kulcsa pc-hez is jó? illetve fordítva, ha van ms játékom pc-n és kiadták boxra is, akkor használhatom a kulcsot a boxhoz is?
-
Chaser
legenda
válasz Madoc #177938 üzenetére
bocs de félreértelmezel ( :
ami kifejezetten érdekelt a forza - pipa - lehet el is adom a kulcsot amit adtak a géphez, gp-n is fenn van, van még 1 havi gp kódom is, plusz a mostani 3 hónap -, gears of 4 kódom is van, de az is ott van gp-n
azasszonynak' régi ac-k megvannak legális lemezen, újakból meg a tr elég is neki
a gépet meg tudom br lejátszónak is használni, meg media playernek
nem mindenki akar csillió' játékkal játszani folyamatosan...mi sem anno is éveken át csak q3-at toltam pc-n, valahogy azért túléltem, nem tudok mit kezdeni a csillió' játékkal, ha 5 percnél tovább nem köt le
ezt most a vga helyett vettem ami a pc-be ment volna, de ettől független lehet megveszem a pc-t is, azon is max néhány játék lesz, fps, ami nekem konzolon nemadja'
egyéb kérdés? ( :
notebookon meg stratégia van :dszerk:
nxferenc
köszönöm, utána nézek[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz persil #177957 üzenetére
ez tény, de az is, h értelmes boltokba netes elállás nélkül is vissza lehet vinni dolgokat
anno c&a-ban bevásároltam egy pakk ruhát, csak övet nem találtam, megyek másnap vissza, -20 v 25% kedvezmény mindenre..nyád' :d megkérdeztem egyik eladó srácot, visszavásárolhatom-e a pakkot ha visszaviszem, vissza hát..úgy is lett, visszavittem mindent, aztán megvettem a discount áron azóta is visszajárok oda vásárolni, napokban is vittem vissza ruhát mert mégse teccött', tescoba is, fel se szoktam őket próbálni az üzletben, csak itthon
nekem mondjuk evidens lenne, ha nem tetszik egy játék akkor pár napon belül mondhassam, köszönöm szépen, de nem kérem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz persil #177961 üzenetére
úgy persze, de ha vissza lehetne adni és újra meg lehetne venni az más ( :
SidCorky
ha csaka forza kell vegyél olyat ami forza+ más, 75e ft - feltéve ha értelmes áron el tudod/akarod adni a hármasból ami nem kell -
nincs talp, csak a 2tb-osban volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Ernesto78 #177985 üzenetére
gers of war 4 pl 120gb... forza talán 60 volt, pár játékot tettünk fel, üres még 400gb, ha minden gp játékot fel akarsz tenni, ahhoz nyugodtan lehet venni egy külső 20tb-osat..talán elég lenne...a nagy részének :d
-
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz KardosAttila #178184 üzenetére
300ft/3 hó a gp ms-nél - ha tart még -
-
Chaser
legenda
válasz Baltazár123 #178206 üzenetére
játszom helyetted a f4-gyel 5e+áfa/óráért, dela? ( :
-
Chaser
legenda
válasz #81556480 #178220 üzenetére
nekem a forza4 tetszik, nem érdekel az évszázad játéka-e vagy sem
Madoc
helyeselhetsz, csak mivel szubjektív dolog, nincs értelme másra rávetíteni, ha neked megéri valami minden forintját jó, nekem meg fizetniük kellene h azzal töltsem az időmet, akkor is ha numero uno akármilyen listán
sok szép/értelmes játék van, de nagyon kevés amivel én személy szerint játszom/játszanék is, és van ezzel más is így_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ha valakit érdekelne, one s-hez a függőleges pozícióhoz való tartó állvány 4900ft a konzolvilágnál - amikor vettem 6500ft-ot mondott a srác -
érdekel a venom töltő szett, használja-e valaki? összefoglalóból elolvastam az ajánlott hsz-t, de sokkal okosabb nem lettem tőle
nem derül ki, h li-ion van-e a pakkban, vagy nimh? - gondolom nimh -
illetve ha megmakkan az akku amit adnak hozzá, bármilyen más aa akkuval lehet pótolni, tölteni fogja, vagy csak a sajátját?a gyári szettnél látom h a kontroller usb-jéről tölti fel az akkut, bármilyen akkut fel tudok úgy tölteni vagy csak a gyári xbox szettet?
egyébként amit adtak a boxhoz, az nagyon sokat bírt nálunk, első nap sztem lazán megvolt a 7 óra ( :
-
Chaser
legenda
válasz #92006144 #178278 üzenetére
pana eneloop akkukat néztem reggel, de gondoltam előbb megkérdezem itt is a fentebbieket, az ikeás is jó egy tippnek
az pl te hsz-edből sem derült ki, közvetlen a kontrolleren keresztül usb-vel udom-e tölteni a ceruza akkukat? kb mintha telefont tölteném, ha nem, akkor egyszerűbb egy pana töltő+akku szettet vennem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
köszönöm urak, egy kicsit okosabb lettem
az ikeás akku érdekelne, nekem is őgy rémlik mintha vmelyik pana akku lenne átmatricázva, de lehet csak régen volt úgy_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
egyelőre ikeás ladda szett lesz, a 2450-es 4db 2e ft-ért, meg 750ft-ért egy ikeás töltő, majd upgradelek ha nem válnának be - máshova biztos jók lesznek -
köszönöm a segítséget mindenkinek
és ne itt háborúzztaok, gow4 sztem jobb hely ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Prowler #178328 üzenetére
köszönöm, egyelőre ijeás megoldás lett, már teszi a dolgát
___
rezgést én használom, meg is lepődtem mennyire hatákony, forza4-nél is tetszik - földutat kivéve ( : -, gow4-nél is, ha valami duhajkodás készül jelzi azt is
azt nem tudtam h ezek rezegnek is, először majdnem elhajítottam ((( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz SidCorky #178283 üzenetére
Ezt nem lattam
jenei1994
Nalam nagyon messze van a melegtol terheles alatt is, meg is lepodtem
Jelenleg komodon van, minden iranybol tud szellozni - tervezem h beepitem egyik fiokba, hdd hangjaval nem bekultam ki, lenne szellozese boven itt is, de lehet meg egy venti pabelt is kapna -
Talan gyenge minosegu pasztazas lehet a tiednel, illetve melegedes merteketol fuggoen akar a hutovel is lehet defekt, de pontos szamok nelkul csak talalgatas
Valaki esetleg merte a gep fogyasztasat? Meg nem sikerult szereznem fogyasztasmerot_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz MasterMark #178393 üzenetére
a hő kijöjjön, a füst bennmaradjon, pontosabban ( :
nem ördögtől való azért szekrénybe, fiókba "építeni" a gépet, akinek nulla tapasztalata van én sem ajánlom, aki rakott már össze félpasszív pc-ket annak nem okoz gondot, korábban én is mondtam, nagy eséllyel megy egy szép nagy fiókba az s, zavar a hdd hangja_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz #78687232 #178433 üzenetére
biztos az, emberekhez odamentem de semmit nem mutatott, lángszórókat is csapkodtam mint az egyik ürge az asztalon, de ott se volt változás, majd rápihenek aztán újra gyi' ( :
az volt érdekes tegnap, h másik acc-kal folytattam a játékot ott, ahol az enyémmel abbahagytam, azon nincs is gamepass_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest