Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz ranlomadi #131913 üzenetére
Teljesen problémamentes, mobil appban a legegyszerűbb a régióváltást letudni.
Giftcardot pedig ahogy előttem is írták, amazon.com-ról érdemes beszerezni. Az USA-beli szállodád címét kell majd megadni Amazonon szállítási címnek, de emailben kapod meg a kódot.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz ranlomadi #134134 üzenetére
A Collection-ben az 1. és a 2. rész remastered, ill. mindhárom rész 1080p@60fps.
Szignifikáns előrelépés, főleg az első két résznél."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
gurubefree
senior tag
válasz ranlomadi #140533 üzenetére
Azt jo lenne tudni , hogy milyen kijelzo melle lenne az Xbox . 4K kijelzo melle ajanlott az Xbox one x Ha “csak” 1080p akkor az Xbox one s tokeletes valasztas .
X ara kozel a duplaja az s-nek ! Ha penz nem kerdes akkor a 140.000 koruli x szerintem jo valasztas .Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
Jovanny2
őstag
válasz ranlomadi #140533 üzenetére
Én egy X-et. Edigital eléggé alacsonyra tette a limbólécet. Amúgy a Hardverapró a legjobb deal. Jófogáson is érdemes szétnézni, de az értékelési rendszer miatt megbízhatóbb a HA. Simán vehetsz kéz alól garis gépet, ha megkímélt, nincs kockázat a gyári gari miatt.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ranlomadi #140922 üzenetére
Ez nem a komplett játék, csak a deluxe kiegészítőket tartalmazó csomag, külön, ha pl. alapjátékot vettél.
Viszont a Deluxe edition ~9000 Ft magyar store-ban, ami nem rossz ár. Ha hamarabb észre vettem volna..
És nem megy a store checker, ahh.. na mindegy.. Ez most kimarad, szerintem.. Majd legközelebb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz ranlomadi #151642 üzenetére
REv Edition az az alapjáték és a DLC-k. Most ingyenesen dobálják a DLC-ket a játékhoz. Annyira bazisokan nem játszanak a DLC-s pályákon,de az a 900Ft szerintem nem pénz már érte. De persze te tudod. Egyébként a sok extráról már lemaradtál. premiumos Dupla XP, eventek stb.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
szimszonos
őstag
válasz ranlomadi #173339 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá,hogy a 2700ft Far Cry 5 az argentin store-ban az pont a duplájába kerül nekünk magyaroknak mint az argentinoknak.Az ok pedig egyszerű,az argentin gift card 500-as ha kapható nagy ritkán az közel 7000ft.Viszont 500 argentin peso csak 3500ft lenne.Tehát kb 5400ft,plussz azért van ahol még erre jön az áfa,argentinoknál lehet hogy nincs.Na meg az sem mindegy hol vesszük,mert pl a G2A oldalon kellemetlen plussz költségek érhetik az embert.Beállítasokban kiküszöbelhető,pl Shield kikapcsolása,vagy havonta vonogat le több euro összeget.Megéri így vásárolni,de azért ezeket jó tudni.Az a 2700ft az min.5500ft,ez minden store checker oldalon kiírt argentin store játékra igaz,min a duplája lesz persze így is olcsóbb mint nálunk ahol 8500ft.
[ Szerkesztve ]
-
chipesz
őstag
válasz ranlomadi #173532 üzenetére
Szerintem már minden szükséges információ le lett írva, aki ezek alapján nem tudja megcsinálni, az inkább bele se kezdjen. (Nyilván előfordulhat hogy a végén nem fogadja el a kártyát mégsem, de a folyamatban addig eljutni max 10 perc, egyáltalán nem atomfizika.)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
szimszonos
őstag
-
Exian
addikt
válasz ranlomadi #188727 üzenetére
Biztos működne vele, de szerény véleményem szerint egy SSD-vel sokkal jobban járnál, persze, húzósabb árban... de én külső SSD-t raktam hasonló tokba és arról sokkal gyorsabb a játékbetöltés. Ha persze kevésbé fontos a betöltési sebesség és a nagyobb tárhely a lényeg, akkor jó lehet.
Az eredeti kérdésre válaszolva, 99%, hogy működne vele, bár nem próbáltam 2 TB-s HDD-vel, de gondolom kezeli.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest