Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #176500 üzenetére
Majd jönnek akik tényként közlik. 😁
-
Fido01
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy One-t, én sosem voltam nagy konzolos, inkább PC ami a játékot illeti, de a párom meg van őrülve, hogy neki márpedig kell Guitar Hero. Ahogyan néztem ez már nem fog összejönni neki, viszont van olyan játék ami ehhez hasonló és legalább ilyen jó minőségű?
Ha nincs semmi értelmes alternatívája akkor be sem ruházok mert 80%-ban erre lenne használva, a maradék 20%-ban meg kiderítem, hogy mennyire nem megy nekem az átszokás PC-ről
Köszönöm
-
l.skywalker
Topikgazda
Több mint 1 millió példányban adtak el a Vampyr-ból. A sikeres együttműködés újabb 2 címre szóló megállapodást eredményezett a Dontnod Entertainment és a Focus Home Interactive számára.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
twi452
senior tag
válasz Fido01 #176503 üzenetére
Rock band 4-re nézz rá.
Ebbe még hetente kerülnek bele új DLC dalok persze nyilván nem ingyenesek (ezért működik ennyi éve 😁 )
Én német amazonon rendeltem anno teljes bundle csomagot (gitár, dob, mikrofon plusz a rivals kieg.) mert ott legalább lehetett kapni.
1000+ dlc szám érhető el ha jól emlékszem 350-400 Ft/darab, meg vannak csomagok is plusz néha akciós néhány dal.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz l.skywalker #176507 üzenetére
Sikeres? Én azt hittem, hogy bukás lett a játék a sajtónál és a játékosoknál is.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #176511 üzenetére
Na monster hunter-nek nagyon orulok! Valamiert mar regota borzolgatja a fantaziam, viszont alapvetoen nem szeretem az ilyen boss killer jatekokat. Igy legalabb ki tudom probalni, mielott odaadnam erte a nehezen osszegereblyezett magyar kiralyi jatekpenzt
A prey-t meg romma jatszottam pc-n, ajanlom mindenkinek, zsenialis. Biztos nekiesek boxon is, ha bekerul a pass-ba.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
törölt tag
Egyik legnagyobb pofára esés volt részemről a Monter Hunter World. Még egy ilyen rossz harcrendszerrel nem találkoztam, komolyan mintha valami teljesen kezdő csapat szerencsétlenkedett volna. Igazi gagyiság
Prey / RE5 wishlistben van, királyság! -
KardosAttila
aktív tag
nagyon jók! Főleg az első három. Valamiért nagyon a mafia 3-at éreztem, de sebaj,majd legközelebb
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz persil #176512 üzenetére
Én is így vagyok a Monster Hunter miatt. Viszont most jó lesz végre kipróbálni. Reménykedtem, hogy lesz valamikor free weekend, de így kicsit jobb.
Haverok nagyon élik PS4-en csapatban. Csak nem lesz rossz.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
TaRka94
senior tag
Srácok cdkeysen van most a legjobb áron gold? Nincs most 3+3 hónap valahol?
-
Baltazár123
senior tag
Jó kis címek, de ez már túl sok nekem Annyi időm van mostanában játszani csak, hogy letolok pár versenyt az FH4-ben vagy tolom egy kicsit a just cause 3-t.
Ez a GP nagy találmány. Még teljes áron is simán megéri, ha valakinek van ideje játszani. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
s7evcsenko
addikt
Érdeklődnék, hogy a Game Pass-ban lévő "ARK: Survival Evolved"-hez nincs semmilyen Magyar lokalizáció?
Se felirat, se szinkron? Vagy valahol ezt be tudom kapcsolni? (egyelőre nem találom sehol)
Csak mert a steam-en a leírás alapján van szinkron. Vagy csak tévesen van itt megjelölve?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
DaveHutt
őstag
Nálam tavalyi év játéka volt a Monster Hunter: World. Hatalmas játék, a looterek királya Diablo és Borderlands mellett.
-
negyven2
veterán
Április 16-án érkezik a The Sims 4-hez a bill/egér támogatás!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bandi0000
nagyúr
Kb mennyi időn belül küldi a kódokat a konzolvilág? Tegnap kaptam egy levelet, hogy rendelés teljesítve, de a kódot nem küldték
Xbox One: bandymnc
-
válasz s7evcsenko #176521 üzenetére
Miért a steamen nézed? Annak semmi köze az xboxhoz.
Én úgy tudom, hogy nincs benne magyar nyelv.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
EmThor
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Prey rohadt jó, és méltatlanul alulértékelt játék. Én imádtam.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
HKorn
veterán
Life is Strange 2 ep. 2 üdvözletes, bár most jött meg a Division 2, szóval egy darabig nem leszek elérhető más játékok számára. :D
Run&Ride
-
EmThor
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #176532 üzenetére
Prey az év játéka anyag
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
törölt tag
válasz szupermacs #176523 üzenetére
Engem frusztrált az első pár küldetés után. Érdekes hogy ennek ellenére mennyire sikeres játék, nem is tudom mikor próbáltam utoljára ennyire fapados címet. Azt a 6-7 ropit sajnálom csak, igaz ősszel a Bo4-el buktam vagy harmincat, ahhoz képest még baráti
-
EmThor
addikt
Game of thrones avatar 3db ingyenes, usa-bol weben tölthető, de feloltoztetni még nem próbáltam.
https://www.spoofee.com/forums/threads/196347-Free-Game-of-Thrones-Xbox-One-Avatar-Items
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz EmThor #176534 üzenetére
Igen, ha valaki szereti a System Shock - Bioshock vonalat, mindenképpen érdemes kipróbálnia.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #176532 üzenetére
Lehet, de a rengeteg bug miatt húzták le nem véletlenül!
Nálam a vége előtt fagyott ki, és a mentésem is corrupted lett ez miatt WTF....
Újból már nem kezdtem el, azért annyira nem volt jó👍 -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz N.YCityBoy #176543 üzenetére
Én csak egy buggal találkoztam, valamelyik melléküldetésnél a megtalálandó ember tűnt el valahogy. Ezen kívül talán egy vagy két kifagyással találkoztam, jellemzően amikor a box hibernálása után léptem vissza a játékba.
Lehet, hogy szerencsém volt."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
Nem kapcsol be az xbox one x-em, meg sem mukkan sajnos. Amazonos vetel volt es meg boven van ra garancia. Ilyenkor vegig kell nyomkodni a honalpon az Eszközszolgáltatás és -javítás menupontokat? Vagy varjam meg a holnap reggelt es akkor hivjam fel a magyar xbox supportot?
Koszi
-
EmThor
addikt
Infinite Undiscovery felkerült a marketplace-re, de nincs mellette ár (Star ocean 4 mellett sincs).
-
AMD Power
titán
Nem rossz árak.....
Xbox One X 1TB Robot White Special Edition + Fallout 76 + Ajándék! 134 900Ft
Xbox One X 1TB + Forza Horizon 4 + Forza Motorsport 7 + Ajándék! 138 900Ft
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Reggel hallottam a rádióban, reklám:
- Zöld erdőben jártam, Xbox One-ost láttam...
Géprcsomagban játék is jár,
Most csak 74900 forint a KonzolvilágnálMi az, hogy Xbox One-os?
Az hagyján, hogy az egész úgy szar, meg nem rímel, ahogy van, de Xbox One-os?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest