Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seat
tag
válasz l.skywalker #176849 üzenetére
Apa kezdődik!!!😀😎
-
KardosAttila
aktív tag
válasz l.skywalker #176849 üzenetére
már megy mixeren is.
-
törölt tag
-
negyven2
veterán
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
IntelKiller7
Topikgazda
Twitteren közben mennek ki a kis videók [link]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
eeXaa
addikt
...van vkinek ötlete miért irkálják a chat-be hogy calim, kotor, accept?
-
sanyi0627
senior tag
Mi lehet a probléma hogy nem tudok venni live-ot?
Gépen és boxon se.
Gépen megnyitom a szolgáltatások és előfizetések menüpontot ott katt a csatlakozás a live goldhoz.
Kiválasztom pl hogy 1havi katt kezelés visszadob a szolgáltatások és előfizetések menübe. Csak ez megy körbe körbe....
Most 14 napos trial van ami a géphez volt.
Köszi[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
negyven2
veterán
STAR WARS Jedi: Fallen Order™ Pre-Order - 20 990 Ft (EA Access-el 18 891 Ft)
STAR WARS Jedi: Fallen Order™ Deluxe Edition - 22 990 Ft (EA Access-el 20 691 Ft)
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
akooos
veterán
Jézusom ez a SW eszméletlen epicnek néz ki, remélem maga a játék is az lesz. Tegnap EP9 trailer, ma ez. Mint egy gyerek karácsonykor, úgy érzem magam
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz appleGjuice #176860 üzenetére
Pontosítsunk. Gift Card felárral 17-18k a standard 19-20k a deluxe argentínából is ilyen gift card árak mellett.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
Azt hogy csinálta a box , hogy a fortnite -hoz elkezdett letölteni egy 550mb frissítést úgy, hogy a játék 1 hete törölve van?? (store -ban is csak install opció van és nem play)
-
válasz l.skywalker #176841 üzenetére
Ehune...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #176868 üzenetére
A lényegen mit változtat? Kijön majd hivatalos áron a meghajtó nélküli változat és a sima akciós meghajtós olcsóbb lesz? Nem fogják akciós ár -70 dollár minuszba vinni az árát
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz appleGjuice #176872 üzenetére
Nálam is ez lesz, de várok még vele kicsit, november odébb van.
Live-Die-Respawn
-
válasz matex #176874 üzenetére
Vannak ilyen akciók.
Nemrég a Minecraft is hasonló árazást kapott. Az alapjáték talán 8000 forint, az alapjáték a kezdőcsomaggal együtt egy ezres.
Far cry 4 és Primal bundle-t is olcsón vettem. A két játék együtt olcsóbb volt, mintha a 4-et vettem volna meg külön.
Én sem találtam benne logikát.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
peterson79
őstag
sziasztok.
Csütörtökön érkezett meg hozzám az új gamepadom, egész pontosan egy Xbox One-os. Jelenleg vezetékesen használom, nekem jobb így.
Ma reggel egy érdekes dologra lettem figyelmes. serceg a bekapcsoló gombnál...Nekem kontakt hibának tűnik, ami hosszútávon szerintem nem jó.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ez mással is előfordult már és különösebb okom nincs aggodalomra vagy azért érdemes lenne futni egy kört és kicseréltetni a kart a bolttal ahol vettem? már ha ez egyáltalán okot ad a cserére...
Előre is köszi a válaszokat.
-
törölt tag
Rá kellett jönnöm, hogy amit nem veszek meg megjelenéskor vagy az első 15-30%-os akcióban, azt fölösleges megvennem, mert nem érdekel annyira, hogy pénzt adjak érte.
Volt egy kis maradék wallet pénzem, amiből behúztam a watch dogs 2-t(11 SGD körül). Játszottam vele 2 órát és szerintem többet el se fogom indítani. Nem tűnik olyannak ennyi alapján, ami megérné azt, hogy az időmet vele töltsem.
Szóval marad az első hónapos vétel vagy az ingyenes(ea access/gp/gold/plus) játszás, különben nincs értelme fizetnem érte.
-
válasz peterson79 #176879 üzenetére
Nekem 3 kontrollerem van, mindegyiknek van valamennyi hangja. De nálam nem serceg, inkább folyamatos búgásnak mondanám. Ha vezeték nélkül használod, akkor is csinálja?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Vadernagyúr
senior tag
Sziasztok. A kontrolleremen a jobb oldali analog megállogat. Úgy értem, ha mondjuk balra húzom és elengedem, akkor az úgy is marad és kicsit nehezen is mozog.. Ezzel lehetne valamit kezdeni, vagy mindenképpen új kontroller kellene?
PSN: joskovagyok199
-
axod
tag
válasz Vadernagyúr #176883 üzenetére
Én ezzel megnézném, és utána ebay/aliexpressről lehet rendelni alkatrészt. Szépen szét lehet bontani és összerakni utána a kontroller-t (javaslom fényképek készítését a folyamat közben). Cseréltem már benne gomb érzékelőt, amihez az egészet szét kellett bontani.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz PeACeY26 #176887 üzenetére
Szabályzat: "Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik."
Én is használtam, de tiltott lett a téma, szóval tartsuk magunkat a szabályokhoz.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Wesder
félisten
válasz Jovanny2 #176888 üzenetére
Màr elég régóta ki van írva, de az egy év alatt, amióta boxom van kb senkit sem érdekelt. Most hirteken bekeményítettek?
Cloud Strife
Vicces, mert a giftcardos trükközős vàsàrlàs mindig előszeretettel volt itt kibeszélve.
De ezek szerint akkor az OFF-ban is tilos.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
veterán
-
nagyúr
válasz appleGjuice #176872 üzenetére
Túl optimista vagy... vettél mostanában EA játékot?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
appleGjuice
tag
válasz FollowTheORI #176892 üzenetére
Szerencsére nem (Bf V-t leszámítva, amit nagyon szeretek, azelőtt meg DA:I volt talán utolsó tőlük, szóval volt kihagyás bőven ), és nem is tervezek a jövőben sem, ez kivételes eset, pozitívnak látom a csillagok együttállását. (Respawn, akik baromi jó titanfallokat és tf 2 szotirt csináltak, Unreal 4, single sztori központú játék, no microtransactions) Én nagyon bízom ebben a projektben, de EA-ről és Bioware-ről alkotott negatív véleményemet nem fogja megváltozatni. Igazából Respawn-nak előlegezem meg teljes bizalmam.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz FollowTheORI #176892 üzenetére
Azért ez nem ugyanaz, mint a többi EA. T1-T2-Apex Legends nagyon jók lettek, kivétel nélkül.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #176894 üzenetére
T2-őt leszámítva egyik sem single player...
Nem mondtam hogy nincs esély rá... énis az Alien Isolationnal voltam így, gyászos játékok és filmek után mindenki hülyének nézett mikor előrendeltem
Mert éreztem jó lesz a videók stb alapján, és be is jött...Csak mondtam, hogy eléggé optimista az EA legutóbbi single player (vagy azt is tartalmazó) játékai után.
A jelenlegi bajom inkább csak az ezzel a Fallen-el, hogy még a teaser sem csigázott fel.
Egyébként igen, a Respawn (még) támogatásra érdemes... azért elég jó az előéletük... meg ugye Activision alatt is ők voltak a CoD fénykorában.
Én most jópárszor megégettem már magam EA-vel (Battlefront, Mirrors Edge Catalyst, Battlefield V előrendelések pl)... megvárom a megjelenést és az első reakciókat.
Túl sok pénzt és bizalmat kaptak tőlem az utóbbi években.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
appleGjuice
tag
válasz FollowTheORI #176895 üzenetére
Én a teaser előttig bizakodó voltam, de amint láttam a videót, meggyőzött, hogy abba az irányba mentek a fejlesztők, amire nekem pont szükségem van. Tavaly pont azért fektettem be egy ps4pro-ba xboxom mellé, hogy ilyen jellegű, kiemelkedő minőségű story based játékokkal is tudjam tolni, mert mondhat bárki bármit, azzal itt nem vagyunk kellőképp ellátva.
Szerk.: Remélhetőleg ez nem sokáig lesz már így, tavaly ms óriásit robbantott, amikor elment stúdiókat venni a közértbe.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Sziasztok
Hogy tudom megoldani azt ,hogy ne kelljen minden játékba újra meg újra bejelentkezni?
Minden kikapcsolás után ha vissza lépek és ilyenkor minden hová be kell lépni.... -
nagyúr
válasz appleGjuice #176896 üzenetére
Naja... amikor 2 éve konzolra váltottam énis, és Horizon Zero Dawn, stb jött... énis újra úgy éreztem magam, mint sok sok éve... végre megint értelmes lebilincselő játékok történettel, világgal, stb. Nagyon kiüresedett a PC.
Persze sajnos lassan vége ezeknek a címeknek is és marad megint az új címek sora, ami megint sok rosszra jön majd néha 1-1 igazán kiemelkedő.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz appleGjuice #176896 üzenetére
Egyébként énis várok már egy jó kis kaszabólós SW játékot (is).
Az EA eddig pont azt nem csinálta amire a SW jogok valók lennének... jó ürszimeket (Xwing, Tie fighter... stb) és jó kaszabolós játékok.
Épp nemrég volt discordon chatelés nosztalgiáról, és pont a Jedi Knight játékokat írtam, hogy de szívesen végigjátszanám őket mai grafikai szinvonalon... (több másik játék mellett).
Ha már nincs jó új ötlet a játékiparban, és dúl a remaster időszak... akkor vegyék elő ezeket és csinálják meg újra.Mondjuk azért remélem nem az lesz, mint korábban írták hogy valami souls like SW TPS/rpg szerűséget kapunk.
Legyen igazi akciójáték.[ Szerkesztve ]
-
peterson79
őstag
válasz icemad #176882 üzenetére
Nekem ilyen hangot adott ki - csak jóval halkabb ez - az elosztóm mikor a kis ledégője elkezdett kontaktolni és szépen meg is hótt utána.
Igazából a trigger karoknak van valami fura hangja amikor lenyomom és azt hallgattam mikor felfigyeltem a fura zajra ami szerintem a nagy X mögül/alól jön, de persze lehet még bentebb valami csinálja...
Megnéztem elemmel is, igen, az X csinálja, mert ahogy villog úgy adja ki magából azt a fura, ciripelő hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest