Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2010
őstag
válasz szupermacs #108168 üzenetére
Drága mindkettő.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #108170 üzenetére
Attól függ mit szeretnél. Első kérdés, hogy jó-e a FAT vagy Slim kell. A Slim 1-2 dologban jobb, de a FAT is futtat mindent. A másik kérdés, hogy ragaszkodsz-e az új géphez vagy jó a használt is. Ha használt, akkor HA-n vannak még garanciális gépek, ha újat akarsz akkor is kérdés, hogy mennyi a keret rá ill. mennyi időt vársz rá. Mert pl. a német amazonon vannak jó csomagok, de hosszabb a kiszállítás. A hazai boltok viszont tartanak egy árat ami irreális.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zoleee83
addikt
válasz szupermacs #108168 üzenetére
Nem vennék már FAT Box-ot, 73k-tól már tudsz venni One S-t, ami szebb, kisebb helyet foglal (beépített tápos), frissített a kontrollere, 4k-t tud, majdnem mindegy hol veszed 2 év világ garanciás MS-nél.
A használtak is megbízhatóak.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
parandroid
félisten
válasz szupermacs #108173 üzenetére
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
3L1T3
addikt
válasz szupermacs #122112 üzenetére
Szia,
Én csak pár észrevételt mondanék.
Manapság PC Gamingre amúgy is kevés a 8GB Ram, így bőven 16-al számolj.
Ha hosszútávra tervezzel akkor ilyen kategóriában egy One X a maga nyers teljesítményével, és bónusz játékaival (Live = havi 4 játék, Game Pass = 100 játék) inkább erre szavaznék.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Stauffenberg
nagyúr
Annak a gamer PC-nek tökéletes megfelelője az Xbox One X, ami egy alapvetően 1080p/60fps és 4K/30 fps környékére belőtt konzol (ez nem kőbe vésett, lehetnek ettől jobbak vagy rosszabbak az értékek, meg csak a fejlesztőkön múlik, hogy mire használják fel az erőforrásokat, egy checkerboard 4K / 60 fps sem lehetetlen vele).
Azt viszont nehéz megmondani, hogy neked melyik a jobb játékra. Ez egy konzolos topik, itt mindenki a konzolt mondja majd. Én tolom PC-n és konzolon is, ha gamer PC helyett kell a konzol, akkor Xbox One X, ha meg mellé, akkor inkább PS4 Pro.
Egy biztos, hogy az Xbox One X az egyetlen olyan konzol, ami most felveszi a versenyt egy ilyen mid-range PC-vel, csak olcsóbban.
Konzol benchmarkokhoz meg iratkozz fel a DigitalFoundry Youtube csatornájára.
(#122113) 3L1T3: Arról nem beszélve, hogy akkora válság van most a RAM piacon, hogy 16 GB DDR4 RAM már 70+ ezer forint. Ha valakinek a munkájához kell ennyi RAM, az majd kinyögi és visszajön az ára, de játékra PC-t építeni most eléggé rossz üzlet.
[ Szerkesztve ]
-
M@no
tag
Nem tudom más hogy van vele, én most vettem One S-t, eddig PC-t akartam felújítani, de így a feléből lett egy jó kis játék gépem (Sőt, mindent, amit szerettem volna megvenni, valahol 250k körül lett volna minimum a vége). Még úgyis megéri, hogy a multihoz Live GOLD kell. Mivel anno volt 360-am, így nem esett nehezemre és tök jót játszok a konzollal. Valahogy fura módon, még ha nem is mindig áll rá a kezem a kontrollerre, de mégis sokkal szabadabb vele a játék számomra.
-
Csapoati
nagyúr
Ha nem zavar a kontroller (360 után gondolom nem fog), akkor én a One S-t venném most. Ja meg persze ha nem kell semmi másra az erősebb PC.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz szupermacs #122115 üzenetére
"A 16GB RAM-on gondolkodtam én is, nem sokkal dobja meg az árát."
Nézted mostanában a RAM árakat? Tavaly még 20k volt 16 GB DDR4 RAM, ma már 70k. Csak a RAM árából kijön egy One S.
Ha nem zavar az, hogy a kiszemelt PC-hez képest a fasorban sincs a One S teljesítménye, akkor vedd azt. Nézz rá pár DigitalFoundry benchmarkra a kedvenc játékaiddal. Azt csak te tudod mit vársz el a géptől. A konzolosok többségének untig elég amit az alap One tud, de egy ilyen kiszemelt gamer PC számomra kicsit magasabb igényszintet sejtet, ahova már nem árt egy One X.
De mint mondtam: Találni benchmarkokat amikből lehet tájékozódni.
[ Szerkesztve ]
-
Olcsóbb PC nem lesz jó PS és modellezős munkához. Ehhez 16GB ram alap, meg kell egy izmos processzor és VGA is. Vagyis így is, úgy is ki kell adnod egy rakás pénzt a PC-re.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szupermacs #122130 üzenetére
Semennyit sem.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Így is olcsó.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Stauffenberg
nagyúr
"One X-en elgondolkodtattatok, megnézem karácsony után mennyit fog esni az ára."
Talán jövőre ilyenkor Black Friday alatt már lesz rá akció. Addig árban nem nagyon lesz olcsóbb, nagyon friss gép még. Inkább mindenféle spéci bundle lesz, ami csábítóbbá akarja majd tenni (ajándék játék vagy kontroller, ilyesmire kell gondolni).
Ha Telekomos vagy és éppen hűséget hosszabbítanál akkor van 145 ezerért is.
BTW én erre a munka felhasználásra minimum egy i5-7500 (vagy egyenértékű) + 16 GB RAM-ot vennék, ha árban nagyon elszállna, akkor a GTX 1060 helyett egy GTX 1050 Ti-t vennék. Ezzel még megfelelő a géped munkára is, meg játékban is valahova az alap konzolok teljesítményszintje fölé érkezel, de 8 GB helyett 16 GB RAM fog beleférni. Nem biztos, hogy akarod majd mellé a konzolt is.
(#122128) adam014: Így. Erős PC mellé egy kissé pointless az Xbox. De nem írom le többször, főleg nem annak a platformnak a nevét, aminek a játékaival erős PC-n sem lehet játszani, mert megint megkövezést kapok. Mindig jönnek az emberek a Game Pass-el, de most úgy őszintén: Tényleg ezért kellene ezt a platformot választani? Egy teljesen kezdőt lenyűgöz, de én végignézek rajta és a kínálat zömmel olyan játékokból áll, ami vagy megvan, vagy nem érdekel vagy ha érdekelne már rég megvettem volna day 1, esetleg egy leárazáson. Én anno az EA Accesst is 3 hónap után mondtam fel, mert lett elég játékom nélküle is.
-
Bogyi007
veterán
Most nézem csak a hozzászólások gazdáját. Á kicsit sem vagy te játékos csak lassan te vagy a 360 topic szószólója. És egyben az aki ott már jó ideje emlegeti a One konzolt.
Ne tűnődj GYERE![ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
Ez "vagy" kérdés amúgy?
Ha munkára kell a PC, akkor vegyél PC-t és játsz azon... ha jól értem, akkor PC ígyis ugyis kell...
Konzolt akkor vegyél, ha PC már van mukára vagy nem baj a plussz költség a PC-n felül.Amúgy ha PC-t veszel, akkor ez megfelelő a konzol szintű játékra bőven. Veszel mellé egy kontrollert és simán TV-re kötve használhatod "konzolként" is. Konzolnak csak akkor van értelme, ha érdekelnek az exkluzív címek, vagy valami olyan ami csak azon érhető el szolgáltatás a PC által nyújtotton felül. Vagy ha nem veszel PC-t/nem költesz rá semmit egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz szupermacs #122145 üzenetére
Igen. Erre írtam, hogy olcsóbb ez sem lesz, de a GTX 1060-ból alább adva belefér a több RAM.
A One X-nél jelenleg nincs olcsóbb gamer gép, ami ilyen vizuális élményt adna. A One S meg már annyira olcsó, hogy 16 GB RAM árából kijön, de ott számolni kell azzal, hogy azért mégsem lesz olyan, mint a kinézett PC konfig. Azt a One X tudja kiváltani, de csak játékra.
Ha munkára is kell a gép, akkor ugye eléggé meg vagy lőve.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #124361 üzenetére
Nem, nem lesz semmilyen hivatalos kiadású csomag ezt bejelentette az MS. Csak jövő évtől, de persze nem január 1-től, hanem az ünnepi időszak után.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gergi
senior tag
válasz szupermacs #124361 üzenetére
Jelenleg ilyen (nem hivatalos) bundle van X-ből: [Xbox One X 1TB + ajándék Forza Motorsport 7]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #124591 üzenetére
Nekem ugyan nincs X-em, mindenki elmondása szerint hatványozottan jobb és ezt hivatalosan is előre bejelentették. A textúrák és a részletesség mellett pedig a betöltési idő is sokkal gyorsabb
-
dunc
nagyúr
Egyszerűen gyenge a sima s bocs akinek az van, az x vagy a ps4 pro kell. Gyorsabb stabilabb időtállóbb az X.
-
M@no
tag
Én 1 hónapja vettem S-t, igazából nekem elég, de a sok hsz alapján, amit - utólag persze. -olvastam itt, most már lehet én is X-t vennék, pedig szintén 100-as FHD tv-m van.
-
Madoc
veterán
Fullhd-n vagyok x-el, de van itthon s is. Párszor már leirtam hogy ég és föld a látványbeli különbség.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
törölt tag
válasz szupermacs #124595 üzenetére
100 centis (~40") TV-t 3-4 méterről nézve kb teljesen mindegy, hogy 720p vagy 2160p a kép.
Vicces, hogy ez eszedbe sem jutott.btw: A kép sokkal szebb. A rendszer sokkal gyorsabb. A játékok stabilabban futnak. stb stb
Viszont a felbontásból nem sokat fogsz kamatoztatni, akkor sem ha 40"-es UHD TV-t veszel. Egyszerűen túl messziről nézed.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #126492 üzenetére
Ha van EA Access-ed akkor még most is ingyenes az alapjáték+minden kieg:
-
Dreimus
senior tag
válasz szupermacs #126641 üzenetére
Hat igen, regota varok egy jobb akciora mert jobban megeri ha megveszem lemezesen mintha kimennek kulfoldre online vasarolni
-
l.skywalker
Topikgazda
Meg kell várni pontosan milyen akciót kap itthon, lévén a normál ára 2.990.-HUF.
De lemezen nem kapható!Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #126658 üzenetére
Lemezes játéknál is fog letölteni a store-ból, mert a lemezes kiadás és a digitális verziófrissítések közötti állapotot kiegyenlíti a rendszer, de ez egyébként nagyon netfüggő. Lemezesben nem vagyok jártas, eddig 1 lemezes játékom volt, azt eladtam 2 nap után
-
Csapoati
nagyúr
Most 3000 Ft, szóval akciósan kb 2000 lesz. Az meg már nem olyan vészes azért.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
3L1T3
addikt
válasz szupermacs #126703 üzenetére
Budokai 3 mindörökké (nem a tenkaichi). Nagyon örülnék ha bekerülne BC-be a HD kiadás.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
mike1334
veterán
válasz szupermacs #126703 üzenetére
Akkor ez el is dőlt, várom a nyílt tesztet januárban
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szupermacs #126792 üzenetére
Helyes.
Vegyetek fel barátnak.
-
hülyegyerek
addikt
válasz szupermacs #126792 üzenetére
Én fél éve vettem meg second hand shopban, de a FH3 meg az FM6 már negvolt digitálisan. Hála az égnek, hogy nem ezzel kezdtem az S vásárlásakor, lehet ment volna a háztól a konzollal együtt. A 4. részbe még 360-on beletettem vagy 200 órát, ahhoz képest is egy rakás...
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szupermacs #126796 üzenetére
Felvettelek, ugyanaz, mint a nickem. Látom van GTA 5-öd is, az is jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz szupermacs #126808 üzenetére
Jaja..de ezt tuti nem fogom eladni, így a digitális verzió jobb lenne
-
pzstm
titán
válasz szupermacs #126814 üzenetére
készlet erejéig leginkább, pontos infóm nincs róla
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Gombinyó
őstag
válasz szupermacs #126863 üzenetére
Áhh, már régóta megy a dlc-s lehúzás...
Forza 6-ból van talán olyan kiadás ami már tartalmazza az összes dlc-t, de abból meg már a 7. rész az aktuális. -
mike1334
veterán
válasz szupermacs #126832 üzenetére
Tudom, csak a saját bénázásomtól féltem
-
sugarforce
addikt
válasz szupermacs #126962 üzenetére
nekem az eredeti SW trilógia van meg vhs-en, azt tartottam meg egyedül, még a special editionös. Igaz, hogy nincs már vagy 10 éve vhs lejátszóm, de a polcon nagyon jól néz ki.
-
zzola
titán
válasz szupermacs #127144 üzenetére
Nálam néha feltölti. Nézd itt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #128100 üzenetére
Persze, hogy él, csak közben már két kiegészítő is jött.
-
MasterMark
titán
-
Csapoati
nagyúr
válasz szupermacs #128118 üzenetére
Szerintem megfér az X1-es Horizonok mellett is. A térkép tényleg döbbenetesen nagy és sokszor azért van is mit csinálni.
-
Czimby
addikt
válasz szupermacs #128118 üzenetére
A 360-as Horizon kettő azért erősen butíott a ONE-hoz képest.
De ha a Horizon nem tetszett szerintem ez mégannyira sem fog.
Az autózás része gagyibb, de erőltetik a multiplayer játékot, szóval aki szeret multizni és nem is a vezetés hanem inkább az számít annak lehet bejön.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz szupermacs #128123 üzenetére
Akkor gyerünk multizni.
-
Atomgeszi
veterán
válasz szupermacs #128157 üzenetére
Nálam is ilyen.. A kedvencem, amikor kiírja, hogy ready to start, és behozza a töltőképernyőt 99%-ig.. Esetleg a menüt úgy 90%-nál, majd ténylegesen 100%-nál kezdi el indítani a játékot.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
n.gab
aktív tag
válasz szupermacs #128197 üzenetére
Nem találtam ilyen lehetőséget.
Nekem is nagy szívfájdalmam ez a magyar nyelv hiánya.
Tényleg nem éri meg megcsinálni a magyarítást minden játékra?
Vagy ennyire kevés a magyar gamer tábor? -
3L1T3
addikt
válasz szupermacs #128223 üzenetére
Nevetséges felbontásnövelés alatt mit értesz? Mert szerintem kellően látványos.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #128223 üzenetére
Ez a legteljesebb lista: [link]
-
kazuma921
aktív tag
válasz szupermacs #128233 üzenetére
Egy olyan játéknál ami szinte már 0 profitot termel, ez nem várható.
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Silεncε
őstag
válasz szupermacs #128233 üzenetére
Nem remasterelték a játékot, csak fentebb húzták a felbontást egy patchel (bár abban se vagyok biztos, hogy egyátalán patchet kapott)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest