Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AxBattler #145549 üzenetére
Látod időben kellett volna abbafejezni...
ON: Nekem is S van és ha nem lesz lehetőségem cserélni X-re a következő 1-2 hónapban akkor valszeg megvárom én is a következőt vele.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Gijon
senior tag
Most kacérkodok a Destiny 2-vel és ezt látom:" A(z) Gold használatával ingyen játszhat a játékkal, vagy megvásárolhatja azt." Ezmiez? Trial, vagy mifene? Alig 7000ft-ot megér? 48,69 GB tölt most..
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #145551 üzenetére
Felyezny
-
törölt tag
válasz Gijon #145552 üzenetére
3000 Ft-ért vettem meg Humble Bundle akción belül (PC-re). Azt a pénzt nekem totálisan megérte. Lőni baromi jó benne. A kampány semmi extra, de 3000 Ft-ot megért. Egyedül a 7 ezer sok lenne számomra érte, viszont ha van pár haver, akikkel lehet nyomni a multis kontentet is, akkor más a leányzó fekvése és inkább a formásabbik felét mutatja.
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #145551 üzenetére
Meg gondolom attól is függ hogy hogyan változik az ára és hogy mikorra érkezik az új generáció.
Nekünk van S is és X is, és azt mondom hogy kijelző függő is hogy megéri vagy sem. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Seprioth
csendes tag
Akinek lag-ol a xbox one x menüje vagy pl forzánál az autó választásnál cseréje le a hdd-t ssd -re és megoldódik a probléma!
(külső ssd nem ér semmit, belső hdd cserélni ssd-re az hozz csak megfelelő teljesítményt tapasztalat)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz csabamigo #145550 üzenetére
+ (#145551) l.skywalker
Ez jó hír, köszi!Nem írtam, de 1080p-s felbontásra gondoltam... úgy meg talán még inkább jó. Illetve egy gyorsabb merevlemez gondolom nem árt bele; WD Black, vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
AMD Power
titán
Baromi jo jatek ez a Titanfall 2. De! Az az idiota barom allat aki kitalalta ezt a fussal a falakon es ugralj mint egy hulye az kiherelnem!!!! Minek kellett ilyen baromsagot belerakni egy ilyen jatekba??? Reggel ota vagy 50x probalom ugyan azt a hulye ugribugri szart megcsinalni.
-
Baky1987
tag
-
addikt
Xbox Live Gold 200 Ft-os elvileg megy mától.
Microsoft Corporation
2 500,00 HUF200,00 HUF áfával
2 300,00 HUF megtakarítás • 12 nap van hátra -
K1nG HuNp
őstag
válasz ImpersonatoR #145572 üzenetére
ennek mik a feltételei? mert míg nem jelentkeztem be 200 ftt írt, miután igen 2500-at.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondolom ez is csak újként megy.. Én most a 200 Ft-os ajánlatnál ráböktem, és már 2500-at akart levonni a kis hamis.
Véleményem szubjektív...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz F_Peter #145577 üzenetére
Biztos? A 200Ft-os gold szerintem mindig csak akkor működött, ha nem volt aktív Gold előfizetésed.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
F_Peter
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #145578 üzenetére
Jajj, bocsánat elnéztem azt hittem a GP-ről van szó. Csodálkoztam is hogy mi köze a goldnak hozzá (azt hittem ez már az összeolvadás előjele )
-
addikt
Igen aktív gold tagsággal nem jó csak ha lejárt és úgy "veszed meg"
Bar ez mindig is így volt.
Csak nekem pont most járt le a 6 havi szóval kapóra jött.Illetve ha megadod a bánkártyád amikor beaktiválod (automatikus megújítás miatt) akkor szokott adni +1 hónapot "ajándékba"
Meg office 365 -nel is adott + hónapot így.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Szép napot!
Sea of Thieves kontrollerrel mi történt? Hazai boltokban nem találok, a Game-ben kb 45k-ra jönne ki, ez ennyi volt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszi, el is lőttem. Home partnernek van Goldja még egy évig, de ennyit megér.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
Mièrt ne tudná kihúzni?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
IntelKiller7
Topikgazda
A Gold mellett a GamePass is 200 pénz.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Medocsabi
addikt
válasz IntelKiller7 #145589 üzenetére
De gondolom akkor a GP nem elérhető ha már volt aktiválva 200ftos. Vagy de?
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Medocsabi
addikt
válasz IntelKiller7 #145591 üzenetére
-
szimszonos
őstag
válasz mike1334 #145593 üzenetére
Én is vettem párszor már gamepasst 200ft-ért.Arra viszont már nem emlékszem,hogy ha veszek a gyerek profiljára egy 200ft-os akciós gamepasst akkor utána igénybe tudom venni a 2 hét trialt is ha lejár az akciós?A másik kérdésem pedig az lenne ha másik profilra ebben az esetben a gyerekére veszem,akkor én is tudok játszani vele?Ő tud mert beraktam a familybe,de visszafelé is igaz hogy én sistudok a profilommal ha bejelentkezek az övé mellé a játékaival játszani?Home társam van tehát az nem jöhet szóba.Csak a csládiba tudtam berakni.Azért akarok a gyerek profiljára,mert még nem volt rajta gamepass,és akkor kapnánk még+1 hónapot ajándékba ha kártyát rendelnék a profilhoz.
[ Szerkesztve ]
-
smokiii1
aktív tag
válasz AMD Power #145565 üzenetére
Én ugyan még pc-n játszottam, de mivel boxon van ea acces ki akarom majd próbálni ott is milyen. Persze szigorúan csak single player. Pc-n nem tartottam magam rossz játékosnak, mégis néha olyanokkal akadtam össze multiban, hogy csapkodtam a klaviatúrát. Megértem hogy kontrollerrel nem lehet egyszerű az irányítás, de ahogy írták a többiek is, ennek a játéknak pont ez a lényege.
-
Xanax88
tag
Sziasztok!
Online, PvP lövöldére mit ajánlotok kezdésnek kontrollerrel?
Gyakorolni kéne valmi... offline egész jónak érzem magam, eddig, több mint fél éve nem éreztem gondnak ezt, de ha betöltök egy GoW 4 multit, BF1 et, BFront2 őt totális a csőd, nulla sikerélmény, stb... 2 meccs max és nyomom ki a gépet.
Van valami olyan cím, ami nem ennyire melyvíz?
Esetleg jobb matchmaking, irányítás, stb?
Titanfallal voltak jó tapasztalataim, átlagban mindig top4 en belül voltam, de ott a csapatok nagyrésze bot...Valami ötlet?
Krisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest