Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Hát idén nem lesz itthon x1 úgy néz ki
PH! addikt since 2004
-
pzstm
titán
én azért még utánamegyek, mert magyar MS hivatalosan rábólintott egy bolt számára, hogy itthon forgalmazhassa. Az meg csúnya lenne ha megveheted de nem játszhatsz vele...
Xbox support telefonos üfsz hánytól elérhető? 10?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz bolha23 #1253 üzenetére
KV....még utánajárok pontosabban én ennek a dolognak....
persze novemberig még változhat is az egész
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
nah beszéltem üfsz-el, érdekes volt nagyon a dolog....nincs pontos/hivatalos infójuk. Valószínűleg IP-t fog nézni a rendszer de nem biztos, lehet csak aktiválás erejéig. Nem kaptak hivatalos infót azzal kapcsolatban, hogy a bécsben megvásárolt gépet idehaza aktiválhatom-e. Nem kizárt hogy igen (olyan ország accountjával ami a listában van), de előfordulhat hogy nem....semmi konkrétat nem tudnak.
Meg vannak döbbenve, hogy nem kerültünk bele a 21 országba, mikor kishazánkban is gyártják a boxot tán (gondolom felxtronics-nál rakják össze vagy Jabil-ban akár)
szóval okosabbak nem lettünk, várnak még ők is....
-
negyven2
veterán
Akkor ezek szerint például ezért nem működik a máshonnan (értsd nem magyar accal magyar IP-röl) Fable III, és valószínűleg nem is fognak működni a Goldal jövő "ingyen" játékok más régiójú accal, mert bevezették az országonkénti régiózárat az eddigi EU/USA helyett/mellett .
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Xirtam
veterán
Day One Edition
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Trak
addikt
válasz MasterMark #1285 üzenetére
Én is erre gondoltam először
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #1285 üzenetére
Kerdeztem en is mert vagiznek a ritka acsival, de lehutottek, hogy eloleget vonnak le szamlarol.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
válasz MasterMark #1288 üzenetére
fene a magyar lelkedet.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Buster17
addikt
csak hdmi lesz benne av nem is? [link]
Algotis. Még a végén kapunk amd eyefinity-t
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Ja, itt már jobban látszik.
de jó még hdmi-s tévét is vehetek
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Ez az xbox one egy rakat sz@r, a ps4 mérföldekkel jobbnak ígérkezik.
lesz@rom a fizetős multit, csak jó legyen. mint itt a 360 a ps3-mal szemben.Androidos Outlookból küldve
-
Buster17
addikt
Egy kis kedv csináló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest