Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WinZol #121627 üzenetére
Szia!
Média mint lemezes játékra gondolsz ugye?
1. Kötelező a lemeznek a gépben lennie amikor játszol.
2. Nem, csak lemezen lesz meg neked a játék, de kötelezően fel is kell másolni a gépre a játékot, a lemeznek benne kell lennie az olvasóban.
3. 99%-ban a boltok lemezes játékot árulnak. Ha kódot árulnak, azt külön leírják.
4. Nem, csak a tied, accountodhoz van kötve.
5. Nem, home-olás csak a digitális tartalmakra vonatkozik.
6. Egy gépen akárhány account lehet belépve, de a home-olt partner nem tudja addig használni másik gépen a saját fiókját.szerk: Mobyyyyyy.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
N0rMen
csendes tag
válasz WinZol #121875 üzenetére
Szia,
Én is hasonló cípőben járok. Fiamnak veszek karácsonyra Xbox One S-t. A gép még nincs meg, de a black fridday ajánlatok miatt néhány játékot már beszereztem hozzá.
Én is utánajártam hasonló kérdéseknek, amire tudom a választ:
1. Igen, az ő profiljában kell bepötyögni majd a kódot
3. Te profilodon keresztül veszed (pl. weben bejelentkezve a microsoft oldalára) a játékot ajándékként. Ekkor egy megadott emailben küldik el az ajándék kódot (számlázás alatt, te is lekérdezheted).
4. Nem. Online vásárolt "letöltős" játékok nem átruházhatók.
5. Igen. Vásárláskor meg kell adni egy emailcímet és oda küldik el a kódot. Illetve rendeléseid alatt, te is megnézheted a kódokat. (Én is fiamnak vettem, saját emailre küldettem, de majd ő pötyögi be)
6. Ezt sajna nem jelöli sehol. Én tegnap ráírtam chaten az amerikai microsoft support-ra. Ott meg kellet adnom az aktiváló kódokat és megmondták nekem a lejárati dátumot. A black friday alatt vásároltam a microsoft weboldalán a leértékelt Lego játékot (World, City és Ninjago), ezeknek mint kiderült nincs lejárati dátuma, bármikor beváltható.
7. Online játékhoz kell a Gold Live előfizetés. Érdemes körbenézned itt a hardveraprón, jó áron szokott lenni az éves előfizetés. EA Access-sel a régebbi (nem aktuális verzió) játékokkal játszhatsz ingyen az előfizetés időtartama alatt (ez is szolott a hardveraprón lenni). Game Pass-sal pedig ingyen játszhatsz az előfizetésed alatt 100 játékkal. A játékok listája folyamatosan változik, és sok a töltelék játék benne...
Pár tipp, ha már hasonló cípőben járunk :
Ma még van black friday akció a microsoft oldalon. Ajánlom esetleg ott körbenézni akciós játékok után, ha még nem tettedd.
Illetve ma még 200ft-ért vehetsz 1 havi Xbox Live Gold előfizetés (ez sajnos ajándékként nem vehető akciósan). Érdemes ezt megvenni a fiad accountjával, mert havi 2 Xbox One és havi 2 xbox 360 játék jár mellé ingyen, mely örökre a tied (ha nincs live gold előfizetésed, akkor is megmarad). Ma még meg tudod "venni" (0 ft-ért) vele a novemberi, illetve később majd a decemberi ingyenes játékokat. És mindezt 200ft-ért. Ha estleg veszel Live Gold-ot, akkor érdemes rögtön utána az automatikus megújítást kikapcsolni, mert lejárat után automatikusan hosszabítaná 2500 ft-ért. (hardveraprón jobb áron jutsz évesért előfozetésétz később).Remélem tudtam segíteni.
Üdv.
NorMen -
dunc
nagyúr
válasz WinZol #123386 üzenetére
Mit szeret? Milyen stílust? De egy 9 éves srác tudja már mit akar! (nem biztos, hogy kilenc éves kislányt! ) A lényeg egyeztess vele, kérdezd meg!
"Ja és azt is, hogy mit NE!!" Nyilván erőszakos horrort , zombist, ne!
Ezt pl ajánlom! Benne van a Game Pass kínálatában.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz WinZol #123383 üzenetére
Legos cuccok még, ami eszembe jutott. Mindegy melyik, mind jó. Régebbiek már olcsók is, bár érdemes még abból is megvárni az év végi leárazást.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Madoc
veterán
válasz WinZol #123386 üzenetére
Rayman, forza horizon sorozat, lego sorozat, trials fusion, minecraft, Max: The Curse of Brotherhood, Joy Ride Turbo, Star Wars: The Force Unleashed, unravel, rocket league, Injustice 2, plants vs zombie 1-2. Enyémek ezeket szeretik. Persze szeretnék már 9 évesen a cod-okat meg az assassins creedeket de én távol tartom még ezektől. De a haveroknak engedik, azok ezekkel már játszanak.
Gamepassban van az abe oddworld new n tasty, láttak játszani és az is nagyon tetszett nekik.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz WinZol #123833 üzenetére
Xbox Wireless Controller –
Sea of Thieves Limited EditionHa minden igaz, akkor a német MS store házhoz is hozza.
69,99€ + ingyenes szállítás és nincs ÁFA különbözet = 21.966HUFNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
törölt tag
válasz WinZol #126233 üzenetére
angolul:
[Grant an exception to your child’s content limits on Xbox One]magyarul:
[Kivétel engedélyezése egy gyermek tartalomkorlátozása alól az Xbox One konzolon]Tehát van lehetőség arra, hogy kivételekhez add ideiglenesen vagy véglegesen a játékot. Első esetben csak most tudja használni, ha kijelentkezik, akkor újra engedélyezned kell számára. Utóbbi esetben mostantól mindvégig eléri a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Sherkulás
aktív tag
válasz WinZol #127270 üzenetére
Countries and regions where PayPal can be used as a payment option
We’re working to increase PayPal availability. Currently, you can use PayPal with your Microsoft account in the following countries and regions:
• Australia
• Austria
• Belgium
• Canada
• Denmark
• France
• Germany
• Hong Kong SAR
• Ireland
• Italy
• Mexico
• Netherlands
• New Zealand
• Norway
• Poland
• Portugal
• Singapore
• Spain
• Sweden
• Switzerland
• United Kingdom
• United StatesRust | C | Java | Kotlin | Swift | Objective - C
-
hpeti2
aktív tag
válasz WinZol #127267 üzenetére
Én így vásároltam az US store-ból gift card-dal:
- cdkeys.net-en vettem us gift card-ot.
- a cdkeys fb oldalán like után lehet kérni 5%-os kedvezmény kupont, így kb 19.5 euró volt a 25 usd gift card
- a telefonos xbox alkalmazásban beállítottam a lokalizációt és a nyelvet US-re
- hozzáadtam egy másodlagos US címet amit a google maps-ról lestem ki, figyeltem arra, hogy 0% Áfát használó államot választottam. példa
- a telefonos app-ban beváltottam a kapott gift cardos kódot és megvettem a kiszemelt játékot
- az xbox-on indítottam el a letöltéstHirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
-
frankdelgado
őstag
válasz WinZol #128564 üzenetére
Nincs itt vita, az is playstation termék, tehát nincs helye itt!
Az én gyermekeim még a 360-on csapatják, Toy Story, Lego játékok, Minecraft (csak a kreatív mód). Ezek java BC-ben benne is van a listában One-on is.Az Unravelt én is megvettem, ha jól viselkedik, a nagyobbik azzal is szokott játszani. Az egy elég szépen megcsinált oldalnézetes játék, h mi a célja nem tudom, de egy cérna "macskával" kell előre haladni. Jópofa.
-
válasz WinZol #128564 üzenetére
Minecraft
Minecraft Story Mode (bár ebben nincs magyar felirat, és sztori orientált)
LEGO játékok (rengeteg van)
Goat Simulator
I am Bread
Trackmania TurboDe amúgy itt be tudod kattintani, hogy "Gyerekek és Család" a szűrőben: [link]
Összesen 1351 játékot sorol fel.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz WinZol #128625 üzenetére
Ha sportokat szereti a gyerkőc, az összes EA sport játék benne van az Accessben, ezek nagy része teljesen gyerekbarát (FIFA, Madden tutira, NBA-t és NHL-t nem próbáltam, UFC-re kipróbálás nélkül merem mondani, hogy nem )
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
válasz WinZol #128642 üzenetére
Mert iszonyatosan nehéz játék. Még a felnőttek nagy részének sem ajánlanánk, mert 10 perc alatt annyira ideges leszel, hogy soha többet nem folytatod. A gyereknek meg sikerélmény kell.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gitáros topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest