Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71301) benceman00 válasza rudeee (#71296) üzenetére


benceman00
tag

Árnyékokat teljesen lődd ki az viszi legjobban az fps-t.

(#71299) -FreaK- Legjelentősebb az hogy mindenkivel Reverednek kell lenni. Draenorban a vége felé került be, itt remélem hamarabb fog :)

ui.: wowhead csak nekem halott tegnap óta?

[ Szerkesztve ]

Üdv, ASZPi

(#71302) .LnB válasza benceman00 (#71301) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Az még talán nem is, mert WQ-ból meglesz az. Az Loremaster az már neccesebb a Nightfallen Lore elég izzasztós. és ahhoz kell ugye az exa Nightfallen repu. Szóval én azt mondom a legnehezebb (vagyis időigényesebb) része a Good Suramaritan achi.

Itt megy a wowhead.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71303) Csapoati válasza fordfairlane (#71298) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Vagy már maga az architektúra. :) Csak egy 8-9 éves proci... Sajnos egy pár éves i5 sem feltétlen elég neki.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#71304) Cathfaern válasza benceman00 (#71301) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Mondjuk én raiden kívül nem lőném ki teljesen az árnyékokat, mert nagyon sokat adnak a táj hangulatához, ha legalább közepes szinten van (szóval a tereptárgyak kis vetnek árnyékokat).

(#71305) fordfairlane válasza Csapoati (#71303) üzenetére


fordfairlane
veterán

A wow hagyományosan érzékeny a CPU-ra, de hogy ezen belül melyik terület szokott lenni a tipikusan szűk keresztmetszet (cache méret, magok száma, ram sávszél), azt nem tudom.

x gon' give it to ya

(#71306) rudeee válasza Cathfaern (#71297) üzenetére


rudeee
őstag

Megnézem még egyszer a beállításokat külön-külön, hátha érezhetően javul valamelyiktől. Az addonokkal nincsen gond, mindegyiket kikapcsolva is azonos az fps.
Valóban nem mostani a gépem, de nem tudok most 100-120k-t költeni rá hogy egy i5-ös intelt vegyek lappal és ramokkal.
Procira tippelek én is hogy valamit nem bír, de furcsa hogy a terhelése mégsem indokolja ezt annyira.
Szereztem nemrég egy Xeon 775-öst (X3360) azt betolom a mostani Q8300 helyett hátha hoz valami javulást, plusz 3-400Mhz-et rápakolok még az órajelére.
Most amúgy 430-as FSB-n megy a proci a gyári 333 helyett, szóval megtoltam azért hogy jobb legyen. Próbálom kihozni a legtöbbet a rendszerből.
Köszönöm az ötleteiteket!

(#71307) Arnold2 válasza benceman00 (#71301) üzenetére


Arnold2
őstag

Már benne van az achievment követelményben. Broken Isles Diplomat a neve, ha jól emlékszem.
De ez nem zárja ki, hogy az következő patchekben ne tegyenek bele újabb frakciókat, ahova szintén revered kéne.

(Tipp: a Kirin-Toros Emissary küldisorozat végén több frakcióhoz kínál repu tokent. Én azt javaslom, hogy a The Wardens-hez váltsátok ki, talán az jön nekem a leglassabban).

(#71302) .LnB: Nekem már csak az hiányzik a Pathfinder I. achievmenthez. 9/11-en állok a küldikkel. A következő küldi az első raidbe küld. Szóval ott valószínűleg meglesz a 10/11.
Pont tegnap spekuláltuk, hogy a 11/11 a januárban érkező következő raidben lesz majd meg, a küldi címe és a raid holléte miatt.
Szóval a gyorsabb mount speed meglétét olyan februárra tenném, szerény véleményem szerint. Addig meg simán kirepuzza mindenki az all reveredet (már aki akar majd repülni).

[ Szerkesztve ]

(#71308) benceman00 válasza Arnold2 (#71307) üzenetére


benceman00
tag

World Q elég jól hozza a reput. Közelítek a honored fele mindenkivel.

Obliterum-ról van valakinek valami infoja? Kövi patch kifogja nyírni teljesen?

Üdv, ASZPi

(#71309) Arnold2 válasza benceman00 (#71308) üzenetére


Arnold2
őstag

Nekem a The Wardens kullogott a sor végén. Lehet, hogy csak azért, mert kevesebb Wardenses WQ-t csináltam. Tegnap a revered kapujában teljesítettem az összes aktív Wardens WQ-t és pont Kosumoth-tal adta be a reveredet.

Obliterumról nem tudni még semmit. Ami biztos, hogy az alkimisták által gyártható trinket 110 és 120 között dob, tehát trinketenként fixen egy obliterumot. (Vélemény: az alchemys trinketet nagyon nem éri meg kimaxolni, kivétel, ha a versa az adott classnak bis stat.)
Hogy mi lesz vele a jövőben, azt nem tudom, nem olvastam róla semmit. De tippre megemelik a craftolható itemek korlátját 5-ről 7-re és akkor mehet tovább az upgrade móka.

(#71310) .LnB válasza Arnold2 (#71307) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nekem tegnap lett meg a Nightfallen revered. Meg valószínűleg ma lesz meg Highmountain. De a többivel sem állok már vészesen rosszul. Megy ez de szép lassan. Meg aztán ennyi időm van rá.

Én a Nightfallen tokeneket váltottam ki eddig, mert azzal hamarabb meglettek a Suramar dungeon-ok. De igen, a Wardens az nagyon lassan gyűlik. Az az egy amivel én is alig haladtam.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71311) Janusz001 válasza rudeee (#71306) üzenetére


Janusz001
őstag

Nálam az r9 280 -as tökéletesen teszi a dolgát 1920*1200 -ben i7 3770k mellett, elég stabil 60fps. Néhány dolgot kellett csak eggyel visszavenni, valamint a látótávolságot én 7 -es en használom. Nekem az új catalyst driver is hozott javulást.
Tippre a cpu lehet a gyenge láncszemed.

(#71312) -FreaK- válasza rudeee (#71306) üzenetére


-FreaK-
veterán

Az az egész architektúra nagyon elavult már. Én tavaly decemberben cseréltem gépet, egy C2D-ről Skylake i5-re. A C2D 4Ghz-en is sokkal lassabb volt mindenhol mint az i5 alapórajelen (3.4Ghz?), de annyira mindenhol, hogy még sima böngészés közben is ég és föld a különbség.
Játékok alatt meg még látványosabb volt a difi, pl. a szintén inkább CPU igényes CS:GO is játszhatatlan szintre kezdett lassulni az évek alatt a régi gépen, a skylake-en meg szárnyal.

[ Szerkesztve ]

(#71313) G4RWIN válasza G4RWIN (#71284) üzenetére


G4RWIN
tag

Közben rájöttem, hogy ezzel a standard editon -nel vannak korlátozások: nem lehet ah -t használni, partyba invelni stb. ezért este gyors vettem egy legion eu cd kulcsot. Meg is próbáltam beregelni battle.net accountomhoz, viszont ott azt írja ki, hogy:

This account is already undergoing an upgrade. Please wait until the current upgrade is finished (up to 72 hours from the original request) before performing another upgrade.

Nem érkezett még be hozzájuk az alap csomag díja, ezért kell megvárnom ezt a 72 órát?
nem értem, hogy akkor minek nyomja mindenhol az ember képébe, hogy upgradeljem...

[ Szerkesztve ]

(#71314) Lirion válasza Cathfaern (#71293) üzenetére


Lirion
addikt

A wq-k gyakorlatilag teljes mértékben kihagyhatóak, a 2 suramaros dungeont leszámítva repu sem kell sehová a repülésen kívül, a legjobb cuccok meg mythic dungeonből esnek. Order resources és artifact power miatt érdemes elsősorban tolni azokat, de ilyesmit dungeonből is lehet gyűjteni, bár lassabban. Legendary is eshet a dungeon bossokból, nem csak az emissary questek teljesítése után kapott tatyóból. Nem létfontosságúak a wq-k, ha vki nagyon nem akarja azokat csinálni..

(#71315) Cathfaern válasza G4RWIN (#71313) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

A korlátozásokat a battle chest megvétele feloldja, szóval elég lett volna arra kivárni a 72 órát. De ha írsz supportnak, akkor általában aktiválják rögtön (ne kérdezd meg, hogy miért nem tudják ezt mindenképp azonnal). Legiont meg majd akkor tudod aktiválni, ha a battle chest aktív lett.

Lirion:
Ha valaki full casualba nyomul (max lfr), akkor persze kihagyhatóak. Ha viszont raidelsz guildben, akkor úgyis elvárás, hogy csináld őket, mert amúgy lemaradsz.

[ Szerkesztve ]

(#71316) Lirion válasza Cathfaern (#71315) üzenetére


Lirion
addikt

Max szinten a leggyorsabb módja a gearelődésnek a dungeonök farmolása, onnan esik order resource és artifact power is, plusz persze cuccok is (többek között legendaryk). Suramar reput kell húznia a raidernek a 2 mythic dungeon miatt. A wq pont a casualoknak való content és nem a raidereknek, de majd ha te is 110-es leszel, saját magad is megtapasztalod.

(#71317) Healbacsi válasza TheProb (#71294) üzenetére


Healbacsi
őstag

Amugy te alapjaraton kotekedsz mindenkivel, vagy csak stresszes a melo?

Mondtuk mar, hogy nincs igazan jo megoldas a cross realm gold atvitelre. Ne gondold, hogy hirtelen feltalalod a spanyolviaszt, mert hidd el, mar reg rajottek volna masok is.

Mire az uj realmen felhuzol 2-3 110-es karaktert, addigra lesz penzed havi dijra.

Csak azert, mert lehet tokent venni goldert, ne gondold, hogy ingyen adjak. A WOD-ban valoban konnyu volt goldot szerezni, de kellett hozza 4+ maxos karakter, hogy igazan megerje.

Mivel most kezdted a wowot, fektess be nemi munkat az elso 3-4 honapban, es majd utana ra fogsz magadtol jonni, hogy az adott realmen mivel lehet penzt keresni. (nem nagy titok: pet, mount, transmog itemek, profession termekek, gathering)

Szoval, nincs ilyen oldal amit szeretnel, nem is volt.

Jatssz vegre, es majd idovel lesz penzed.......

(#71318) CtiveR


CtiveR
tag

Sziasztok!
Először is bocsi a zavarásért, de mivel teljesen új vagyok a wow-ban nem tudtam kihez fordulni. Pár napja elkezdtem egy barátommal a trial verziót és ma reggel értük el a 20-as szintet és ugy gondoltuk megvesszük a játékot. Én battle.net-en keresztül vettem meg 15 euróért a sima wow csomagot. Jött is az sms, hogy levonta a pénzt és egy email is jott hogy sikerült elvileg a rendelés.De hiába lépek be a játékba előjön a trialos ablak, hogy vegyem meg vagy probáljam ki...Szoval a kerdesem az lenne,hogy tudom aktivalni, hogy az eredeti legyen? Ja és még annyi, hogy a baratomnak is en vettem meg giftként es kb 2 oraja várja az emailt...ez mikor fog megkérkezni?

Aláírás.

(#71319) nonsen5e válasza CtiveR (#71318) üzenetére


nonsen5e
addikt

Beaktiválta, de van egy 1-2 napos átfutási idő, amíg eltüntet minden trialos feliratot az accountodról, de ha jól tudom akkor az XP lockot viszont instant oldja?
Esetleg írhatsz holnap reggel live chaten a supportnak, hogy piszkálják meg és aktiválják be rögtön a maradék funkciót.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#71320) CtiveR válasza nonsen5e (#71319) üzenetére


CtiveR
tag

Szóval nekem nem kell nyúlnom semmihez majd magától frissül és ugyanazzal a kliensel indíthatom? A haveromnak jön majd valami értesítés, hogy kapott egy Giftet?

Aláírás.

(#71321) nonsen5e válasza CtiveR (#71320) üzenetére


nonsen5e
addikt

Igen, és igen.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#71322) CtiveR válasza nonsen5e (#71321) üzenetére


CtiveR
tag

Köszönöm! :R

Aláírás.

(#71323) TheProb válasza Healbacsi (#71317) üzenetére


TheProb
veterán

Én kötekedek? :D Te miről beszélsz?

Kioktatásodra meg a 2. alkalmaddal se vágyok, ahogy látom neked jön be ez a stílus (lévén, hogy az első alkalommal is te szóltál hozzá az írásomhoz, csak nemtom minek, mert értelme nem sok volt), nem nekem.

Ki akarta feltalálni a spanyol viaszt? Ezt se értem, annyi kérdeztem vannak-e pet-ek amiket sokan vesznek, lehet én vagyok a hülye, de ebben én nem látok semmi olyan ördögi terv kovácsolást, mint amit itt lefestesz...

A jövőben légyszíves ignorálj és ne írj választ, ha nem tudsz normálisan, normális stílusban reagálni. Veled ellentétben én senkit nem osztottam ki és nem kötöttem bele a másikba. :)

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#71324) Healbacsi válasza TheProb (#71323) üzenetére


Healbacsi
őstag

Oke. Akkor osszefoglalom.

Nem tud senki se kielegito valaszt adni a kerdeseidre. Honnan tudna barki is, hogy az adott realmen mi megy jol, hiszen azt se tudjuk melyik realmrol van szo. Azok a petek mennek jol, amelyeknek ritka a beszerzese, avagy nehany harchoz elengedhetetlenul szuksegesek. A wowhead.com-on tokeletesen megtalalsz mindent amire barmikor is szukseged lehet, csak keresni kell.

Tehat az uj realmen ha manualisan nem igazan szeretned nezegetni az ah kinalatat, akkor hasznalj ah addont.
Addont a curse.com-on talalsz

Ha esetleg nem tudnad, hogy milyen spellt hasznalj a karaktereddel, akkor az icy-veins.com oldalt javaslom

Ezeken kivul kar mindenfele random oldalt keresni a neten.

Remelem kellokeppen kielegito valaszt kaptal... Tovabbi jo jatekot.

(#71325) echterion válasza TheProb (#71323) üzenetére


echterion
nagyúr

Amúgy minek ez a nagy goldéhség? Én tökre elvoltam azzal a pár 10ezerrel, amim volt. A wod nekem szinte kimaradt teljesen, onnan minimális gold jött be, de sose voltam hiányban.

**********

(#71326) nonsen5e válasza echterion (#71325) üzenetére


nonsen5e
addikt

Lehet venni goldért (hivatalosan) gametime-ot. Nekem ez elég indok arra, hogy mindent eladjak és mindenből a lehető legtöbb goldot hozzam ki.

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#71327) echterion válasza nonsen5e (#71326) üzenetére


echterion
nagyúr

Azt tudom, de gametime-ért farmolni? Jesszus, inkább egy nap túlóra, azt megvan a kéthavi játékidő meg egy kis sörre a mani...

**********

(#71328) benceman00 válasza echterion (#71327) üzenetére


benceman00
tag

Én már több millió goldot össze farmoltam. Az azért nem 1-2 nap túlóra hanem havi fizetések.
Még mielőtt jönnének, hogy égésznap játszok. Nem, nem játszok egész nap. 3 nap alatt kb 2 orat farmoltam max, +90k gold.

+ aki ért egy kicsit a wowos pénzügyekhez az az AH előtt állva is szépen meg tudja forgatni a pénzét.

[ Szerkesztve ]

Üdv, ASZPi

(#71329) nonsen5e válasza echterion (#71327) üzenetére


nonsen5e
addikt

Nem mondtam Én direktben, hogy farmolni, de amikor bóklászok a world questek közelében és kitörök pár felslate/leystone-t, az abból eső rare kavicsokat mind berakom az AH-ba, az ancient mana kristályokkal együtt, mivel abszolút nem érdekel, hogy esetleg a JC-m két hónappal később lesz meg, cserébe tele leszek golddal. Ugyanez volt a legion pre-eventtel a felbat pup / felspreader toy eladásokkal is. Amit el lehet adni azt eladok, bop gear meg majd úgyis esik instából, raidből. :D

D4 klán: HunPH - invért privát rám

(#71330) echterion válasza benceman00 (#71328) üzenetére


echterion
nagyúr

Addig azért el kellett jutni, azt az időt is tedd hozzá. És addig azon "dolgoztál", hogy goldért vegyél játékidőt. Mivel nekem wod nagyrészt kimaradt, meg sokaknak rajtam kívül, ez az opció kiesett amúgy is. Ha ez lenne az álatlános, akkor nem 70k körül menne a token ára ah-ban.

(#71329) Gertrius: Nekem egy olyan spreader sem esett, igaz, csak egy órát töltöttem a próbálkozásokkal. Amúgy a többi cuccal én is hasonlóképpen csinálom.

[ Szerkesztve ]

**********

(#71331) benceman00 válasza echterion (#71330) üzenetére


benceman00
tag

Igen. Koreaban nem véletlen 200k :D

Üdv, ASZPi

(#71332) rudeee válasza -FreaK- (#71312) üzenetére


rudeee
őstag

Köszi hogy megosztottad a tapasztalatodat. Sajnos én is hasonlóra gyanakodtam, de mindig húzom a gépfejlesztést, mert elég nagy kiadás az i5-re ugrás és még csak nem is lehet tuningolni (hacsak nem költesz rá még többet - Z-s alaplap K-s proci...).
Egyenlőre megpróbálkozok a Xeonnal, abból kicsavarom amit lehet, aztán meglátom mennyire jól tudom beállítani a játék grafikáját.
Pofátlanul el van szállva az Intel az árakkal, és sajnos nincs olyan helyzetben az AMD hogy megszorongassa és ez a tendencia változzon. Talán majd a Zen hoz valami előremutatót - én bízom benne, mert a piacnak is ez tenne jót. :)

(#71333) Csapoati válasza rudeee (#71332) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ha nem ódzkodsz a használttól, tök olcsón lehet váltani. Tavaly novemberben az alaplap + ivy i5 valami 46 ezer volt, a korábbi cuccokat meg el tudtam adni 17 ezerért. Ennyit simán megért a váltás.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#71334) Rison77


Rison77
senior tag

Kicsit jóárosított gamecard. Bár nem vagyok meggyőzve, hogy tényleg eu verzió.

(#71335) Hunner válasza Rison77 (#71334) üzenetére


Hunner
senior tag

Magyar forgalmazótól EU-s GC-t kapsz... Viszont emag accountonként csak 1db-ot vehetsz és 990 a szállítási díj, azaz 5980.- a tényleges ára, instantgamingen kinguinen és a társain pedig 20€ ellenében kapsz gamecardot, ami ugyanennyi... Szóval annyira nem jóárasított az.

Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM

(#71336) Rison77 válasza Hunner (#71335) üzenetére


Rison77
senior tag

Aha, ezt nem tudtam, hogy csak 1 db-ot lehet venni / account, ha többen vettük volna úgy már okés. Hát az emag nem éppen magyar forgalmazó. Átnéztem az oldalakat, sehol nem kapsz 20 eur-ért most, és a jelenlegi árfolyammal számolva is ~7k körül áll meg az összeg.

(#71337) Hunner válasza Rison77 (#71336) üzenetére


Hunner
senior tag

Ottvan az emag oldalán, hogy az OCTV-eShop24 a forgalmazó akikről ezt lehet tudni:
Cégnév: Házimozi Stúdió Kft.
Székhely cím: 1139 Budapest, Váci út 85.

Egyébként, jelenleg tényleg 22-24 euró között lehet megvenni a szokásos helyeken a GC-t...Weekly sale alkalmával szokott 20 alá bemenni kicsivel. -plusz pont ugye hogy a 60 nap alatt általában van időd megvárni amíg megint olcsó lesz -
Még így is jó deal, mert annyi mint a kulcsos site-ok, tehát megéri, de nem az a hűdenagyonjó akció. Erre hívtam fel a figyelmet :) Ha lehetne többet venni nagyon megérné :K

[ Szerkesztve ]

Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM

(#71338) tPedro_


tPedro_
őstag

Van esetleg arra vakami trukk, hogy a bugos Not Their Last Stand kuldetest be lehessen fejezni Suramarban?

[ Szerkesztve ]

(#71339) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Hol tudom megnézni, hogy melyik Mythic-ben voltam már a reset alatt? Mert ugye nem lehet egy reseten belül kétszer letolni egy adott Mythic dungeont (HC-t lehet?). De hol jelzi ezt a game? Vagy jegyezzem meg? Reset meg szerdánként van vagy keddenként?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71340) Rison77 válasza .LnB (#71339) üzenetére


Rison77
senior tag

Játékon belüli naptárban jelzi a reset pontos időpontját, ha megcsináltad. HC esetében 1 nap(ha lfg-n keresztül mész nem lockolja) , mythic,raid 1 hét.

(#71341) .LnB válasza Rison77 (#71340) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ja akkor nem úgy van, hogy egy adott napon van reset? Szerdán, és akkor ha kedden letoltam egyet akkor csütörtökön megint nyomhatom, de utána a következő hét szerdáig nem? Nekem régről valami ilyesmi rémlett.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71342) -FreaK- válasza .LnB (#71339) üzenetére


-FreaK-
veterán

Úgy kell csinálni, hogy ki kell nyomtatni egy képet a dungeon betöltőképernyőjével színesben, azt felrakni a monitorod mögötti falra, és ha megcsináltál egyet, akkor fekete filccel áthúzni. Fontos, hogy a filc fekete színű legyen!

(#71343) Csapoati válasza -FreaK- (#71342) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Leborultam a székről. :DDD

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#71344) Peetey91 válasza .LnB (#71339) üzenetére


Peetey91
senior tag

Nyomsz egy O betűt, ott Raid fül és Raid info (vagy valami ilyesmi, most nem vagyok gépközelben de egy dologra lehet csak kattintani ott :D ).

(#71345) IvI88


IvI88
tag

Sziasztok!
Nincs egy hete hogy beszereztem a játékot (battle cheast) Tetszik a játék is haladok is vele, de egyedül kicsit unalmas. Van itt olyan aki csatlakozna hozzám? Délután 17:00-20:00 között szoktam fent lenni. Jelenleg Zangarmarsh-ban csinálom a küldetéseket. Fury warrior vagyok.

üdv: Tomi

(#71346) .LnB válasza -FreaK- (#71342) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

[link]

([link] -> [link] -> [link])

:DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#71347) dareee válasza .LnB (#71339) üzenetére


dareee
tag

Itt egy macro rá, kiírja szépen hova vagy éppen mentve:
/run for i=1,GetNumSavedInstances() do local n,_,_,d,l = GetSavedInstanceInfo(i) if d==23 then print(n,l and "\124cff00ff00Completed" or "\124cffff0000Not Completed") end end

Intel Core i5-10400F, Kingston 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz, GeForce GTX 1650 Super, Samsung 860 EVO

(#71348) Rison77 válasza -FreaK- (#71342) üzenetére


Rison77
senior tag

Manapság kinek van már színes nyomtatója.. fekete filcet meg sötétben nem látni.. bár már tuti kapni sötétben világítót.

(#71341) .LnB :
Egy adott van, szerdán hajnalban, órára pontosan fejből már nem tudom, de írja azt is a naptár mikor jár le. Pontosan úgy van ,ahogy leírtad.

(#71349) Arnold2 válasza .LnB (#71341) üzenetére


Arnold2
őstag

A mythic dungen és az összes aktuális raid (és még a régiek jelentős része) heti resetben van.
A napforduló szerda (valamikor hajnal-reggel tájt, nem emlékszem).
Ez azt jelenti, hogy akármennyiszer mehetsz egy mythic dungent, de lootra lehetőséged (ugye nem esik minden bossból fixen), csak egyszer lesz per boss per hét.
Sőt átadni sem lehet neked lootot.
Azt megnézni pedig az "o" gomb megnyomása után a jobb fölső sarokban lévő gomb (raid info) nevű megjelenő panelben tudod. Ami sárga betűvel van az az aktuális, a szürkén írtak ez esetben nem játszanak.

(#71342) -FreaK- :W :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#71350) .LnB válasza Arnold2 (#71349) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Na ez a frankó! Így értem köszi. Akkor nagyjából jól rémlett ez nekem. Bár ez a Boss/hét/loot ez új. Régen mint ha be se engedett volna ha már voltál egy reseten belül.

(#71347) dareee Ezért nagy köszönet! :R

(#71351) vgyuri Ezt is köszi! ;)

Na jól van fiúk köszi, képben vagyok most már. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.