Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Na még 24óra!
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Skillerz
aktív tag
Hello! Egy olyan kérdés merült felbennem, hogy a LEGION start, az 30.-n 00:00-kor lesz Európában is? Illetve ezt a start-ot realtime, fogják levezetni, vagy pedig lesz egy server restart és mikor belépek már a Legion fogad? Illetve hogyan lehet eljútni majd a Broken Islesre, feltételezem hajóval, de a hajó honnan indul? Tudom kicsit sok a kérdés, de nagyon kiváncsi vagyok már. Ez lesz az első kiegészítő startom
[ Szerkesztve ]
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
.LnB
titán
válasz zola09 #70188 üzenetére
Ez most rendesen meglepett.
Ennyi lenne a Ragna Alli?! (mármint a magyar)
Na meg az is megelpett, hogy az OoW ás Silver River hova visszaesett.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz lakisoft #70207 üzenetére
Itt lesz progress, kérdés, hogy feltudok e "szállni rá"
Nagyot változott a világ pár év alatt, menyasszonyommal előre kell egyeztetni a raidekről. Nem úgy van ám...mint régen. Sebaj, megpróbálok majd mindent, aztán meglátom beférek e aktívan. Elsőre még csak nem is a Mythic a célom nekem. Furcsa nekem egyébként mert most úgy kezdem el újra WoW-ozni, hogy élvezzem. De legbelül azért nagyon piszkál a progresselés. Még is csak az a WoW lényege. A guild nagyon rendes ahol vagyok, meglátom mire jutok ezzel a kevés idővel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ry0K3N
senior tag
válasz BlackDesert #70181 üzenetére
Ne vegyél denevéreket. A WoD-os pet sem ér szart sem még mindig pedig azt sem lehet már megszerezni. Inkább vegyél belőle warglaivet azt el tudod adni 50 aranyért.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Roland861010
addikt
Repülés legioban már 100-as szinten.
-
-
func93
senior tag
Rugokhoz szolnek, szerintetek melyik specet érdemes választani most? Ugye a fegyó miatt is? Assa vagy Outlaw? Kiestem itt a nagy raid spec mizériából.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, visszatérő vagyok és nem teljesen tiszta az artifact és item rendszer.
Kieg start napján kapna egy 60ra húzott palám egy instant100-at. A terv az, hogy holy legyek vele, azonban fejlődni gondolom nem érdemes úgy.
Ha retri geart-t kérek a felhúzáskor, akkor hogyan lesz meg a holy artifactom? Lesz belőle hátrányom 110-en, ha retriként érek fel oda? Ugyan úgy lehet választani a questeknél majd holy geart, hogy ne nulláról induljak majd fejlődés után? Hogyan működik most ez?
Köszi, eléggé átalakult minden mióta utoljára játszottam -
malacka87
őstag
Beta+rengeteg mytic+videót néztem Towelliee. Ő assa rugóval, cement sámival,dh meg resto druiddal ment. Messze a legtöbb dps-t az assa nyomta.
nauro ha jól emlékszek akkor már 108-on megkaptam a questet hogy választhatok secondary artifact fegyót.[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
ldave
félisten
Mások vagyunk Itt már leírtam nekem hogy fekszik jelenleg.
A Slime draws near! Command?
-
k.kristof
őstag
1. Az első artifactot 100-on választod, a másodikat 102-es szinten szerezheted meg, a harmadikat emlékeim szerint 103-as vagy 104-es szinten.
2. Nem, 110-en bejön majd az Artifact Knowledge nevű rendszer. 25 szintje van, egy-egy szint kikutatása 500 Order Resource-ba kerül, alapesetben öt napig tart, de ha egy ideig nem csinálod, gyorsul, amíg utol nem éri a "rendes ütemben" haladók szintjét. Ezzel növeled a kapott Artifact Power mennyiségét, tehát ha váltasz, gyorsan fel tudod húzni az alt spec fegyverek traitjeit is.
3. Nem nagyon van már olyan, hogy holy/retri/prot gear Az itemeken minden stat rajta van (int/str), és az aktív ebből a kettőből, amelyik a specednek kell. A különbség a másodlagos statokban lesz, egyik specnek ez jobb, másiknak az, de azokat küldetéseknél nem befolyásolja a speced. Egyszerűen csak specet váltasz, azzal automatikusan felveszi majd a karakter a másik artifactot, és már mehetsz is. -
BlackDesert
tag
Ha, az egyik realmon már megcsináltam a silver damage dps achit, akkor a többi szerveren már ugye nem kell megcsinálnom dps -re (ugyan arra a kasztra) ?
[ Szerkesztve ]
-
-
k.kristof
őstag
-
tPedro_
őstag
Rendelt valaki kozuletek CE-t az Aquatol? Kaptatok rola emailt a napokban?
En a szemelyes atvetelt valasztottam, de eddig semmi hir rola. -
tPedro_
őstag
válasz k.kristof #70236 üzenetére
Megtortent. Holnap csak a kozpontba er be, utana meg 2-3 munkanap...
A masik elorendeles se tul fenyes, ott holnaphoz kepest 3-5 munkanap, hogy a pick pack pontba keruljon...Nincs valakinek tippje holnapi CE vasarlashoz? Egy folos elorendeles? Vagy boltban dolgozo haver?
-
warcat
veterán
válasz tPedro_ #70237 üzenetére
Tudtommal még mindig úgy működik,hogyha beaktiválsz egy simát,majd arra egy CE-t akkor kapsz egy sima kulcsot supporttól,azt eladhatod később.De már eléggé kései kapkodás ez,elképzelhető,hogy késnek a kulcsoddal ha most adod le a rendelést.
Szerk.: nyilván akkor van értelme,ha már van egy fix,de későn érkező CE rendelésed,ez nem derült ki számomraAmi nekem kicsit meglepő,hogy nem drágult a cdkeysen a Legion ára,még mindig 29.29 (-5%)€ pedig ilyenkor fel szokták vinni,nem fogyott volna annyira?
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
TBT
addikt
válasz tPedro_ #70237 üzenetére
Van még a CD Galaxisnál, ellenben a holnapi megrendeléseket már útra adták. Legkorábban már csak szerdára tudod megrendelni magadnak. Nekem holnap érkezik, ellenben csak szerdán tudok érte menni a Postapontra, hála ennek a f@sza munkahelynek, hogy állandóan túlórázni kell...
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
powernap
tag
"Leveling Zones in Legion dynamically scale; you can start questing in one of four zones."
ma is tanultam vmit tehát akkor mindegy hogy hol kezdem.. van vmi ötlet hogy hol érdemes? druiddal mennék elsőre vszínű, lvlhez feral, aztán resto lesz..
-
tPedro_
őstag
-
Frozzy
őstag
Hol a legolcsóbb most a GC ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Tigerclaw
nagyúr
A cdkeys.com -ról ma délben jött meg a kulcs...pontosabban az e-mail a linkkel a kulcshoz. Már be is aktiváltam. A facebookos 5%-os kupon vásárlás közben elfogadta, de a fizetési lépések közben eltűnt. Mondjuk 1,4 euró miatt nem fogok reklamálni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
fauv
őstag
Srácok ezek az inváziók meddig lesznek benn?
-
echterion
nagyúr
válasz Tigerclaw #70247 üzenetére
Nekem is megjött és kicsit meg is szivatott a játék.
Mindenkinek: A 70-es mage-emet feltoltam 100-ra, és szépen kiüritette a zsákját, amiben volt vagy 30-35 db legion-os bag kinyitatlanul. Azt nem irták sehol, hogy kiüriti boost-kor...szerintetek van értelme emiatt irni support-nak? Nem emlékszem, mik voltak még benne (talán pár q item, meg ilyenek), de bosszantó, na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Huawei P60 pro Black olyan mint az új cserélhető!
- 1118. Budapest, Tűzkő utca 5
- 8.Gen i5 Gamer! Core i5 8400 / 16GB DDR4 / Asus TUF GTX 1660 Super! / 256GB SSD+HDD /550W/ FULL RGB
- 7.Gen i5 Gamer! Core i5 7500 / 16GB DDR4 / Asus ROG Strix RX 580 8GB OC / M.2 SSD+HDD / 550W / RGB!
- Eladó Laptop WI-FI kártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest