Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
powernap
tag
én most kipróbáltam a 80 as warrimmal, egy invázió alatt fél szint, nem olyan rossz ez hogy nem csinálsz semmit kb.
-
powernap
tag
blizz szerintem elállított vmit, vagy nem tudom a 84 es warrimnak restedbe 70k xpt dobálnak a minibossok az invázióba, de maradjon is így
-
powernap
tag
a heirloom csak akkor működik ha megvan a teljes gear? vettem 2 itemet, de nem látok nagy változást, sőt semmit
-
powernap
tag
nekem "csak" 35-37k között adnak rested nélkül a phase 3 bossok, persze azért ez sem szar
-
powernap
tag
válasz BoneDragon #69844 üzenetére
tehát groupba kell lenni? ó akkor invelni kéne vkit, azthittem h úgy kevesebbet ad
-
powernap
tag
válasz BoneDragon #69846 üzenetére
hát ezt nem értem, nekem nem ad.. mindegy, így is mentem ma 6 szintet
-
powernap
tag
Nekem az alar mountot dobta ki kaelthas elsőre 😄
-
powernap
tag
nézegettem pár bétás videót, 110 es prot warrinak cirka 3 millió hp, kicsit elszálltak a statokkal
-
powernap
tag
"Leveling Zones in Legion dynamically scale; you can start questing in one of four zones."
ma is tanultam vmit tehát akkor mindegy hogy hol kezdem.. van vmi ötlet hogy hol érdemes? druiddal mennék elsőre vszínű, lvlhez feral, aztán resto lesz..
-
powernap
tag
hát én bárhogy próbáltam nem rakott be instába, simán random dungeon, vagy egyenként kiválasztottam.. azt írta 1-2 perc, de 40 perc után se történ semmi dpsként
-
powernap
tag
Legion területen is lehet gathering proffot lvl 1 ről húzni? Kétlem mondjuk de azért megkérdem 😊
-
powernap
tag
esküszöm bugos a dungeon finder, vagy én nem tudom, de el nem hiszem hogy mindenki csak questezik és nem kíváncsi az instákra
-
powernap
tag
az armory legion indulása óta nem frissít, legalábbis nekem biztos nem
-
powernap
tag
elkezdtem húzni a warrim, kiválasztottam a prot fegyót, el is vitt a scenarióhoz, de mi van akkor ha meggondoltam magam, és mégis inkább a fury fegyó kéne? már végig kell csinálni? protként egy óra mire leütsz egy mobot, mondjuk meghalni se nagyon lehet az is igaz..
-
powernap
tag
minden talenten más fegyver van, nem kell kiszedni mind, csak amelyiket használni akarod én lvlhez kivettem a feralt, 110 en meg a healer staffot
szerk: ez hemaka válasza akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
powernap
tag
válasz BoneDragon #70710 üzenetére
nem tudom mit csináltál, én a 10 szint alatt talán ha 2 szer haltam pedig csak 640 es gearbe kezdtem a fejlődést.. 1-2 mobbal soha nemvolt gond, az instant healing touch eléggé jól életben tartja
-
powernap
tag
az mitől lehet, hogy amikor a druiddal elkezdtem a fejlődést, kb suramaron kívül az összes FP eleve fel volt fedezve, és bárhova tudtam repülni, warrival meg egy darab sincs, csak azsunába 1-2 ahol már jártam "gyalog"
-
powernap
tag
mindegy jó lesz ez a prot level, azsunába vannak azok a rohadt murlockok csapatostul járkálnak, lent a parton, druiddal 3 rámjött menekültem, warrival behúztam a fél megyét
-
powernap
tag
válasz salaam #70728 üzenetére
hol/hogy lehet upgradelni? én elkezdtem a JC quest sorozatot, mondom majd jól csinálok magamnak gyűrűt meg necket, csak azzal nem számoltam hogy egy kék kő olyan 4-7k gold, és kell belőle vagy 5, szóval nem éri meg túlzottan én is 809 ilvlen vagyok most, de healerként rettentő szopás a sima insta is, nemhogy HC...
-
powernap
tag
a world questek miért nem nyílnak meg nekem? friendly vagyok mind az 5 zónában, nightfallen is most lett friendly, de semmi, a mapon is ott a lakat
-
powernap
tag
közben megvan, csak le kellett adni a q-t dalaranba, és már látom is
-
powernap
tag
mert anno amikor teljesen külön gear kellett egy healernek és egy dpsnek az aztán tényleg egyszerűbb volt nem? simán meg lehet csinálni a 810 et HC hoz, én is healer vagyok.. world questeket néha érdemes figyelni, az előbb beadott egy olyat hogy az egyik instába kellett megölni az utolsó bosst (normalon is elfogadja) és egy 840 es epic chestet adott..
-
powernap
tag
válasz hemaka #70840 üzenetére
az Order Hall-ból kezdted meg a zónában a questelést? nekem pont Azsunába volt annó, hogy 5/2 volt a story lineból meg, mégse volt egy darab quest se a térképen. Aztán rájöttem h annó csak dalaranból odarepültem és úgy kezdtem questelni,d e amint visszamentem az order hallba és kiválaszottam a térképről, máris megnyílt egy csomó minden, lehet ez a bibi.
-
powernap
tag
ti betudtok lépni a battlenetbe? nekem megint napok óta csak offline megy ez a retek, és kurva ideegsítő már, hogy állandóan be kell irogatni a jelszavam. nem tudom nálam van e ahiba, de már megpróbáltam mindent, battlenetet is többször uninstalláltam, de semmi
-
powernap
tag
az vmi bug hogy flying formban hagyom a druidot orgriba, kilépek, és ha visszamegyek konkrétan elkezd zuhanni? meg is döglöttem, nem volt időm visszarántani formba
-
powernap
tag
csak tankban lehet szintezni kb, egyrészt nem nagyon halsz meg, sőt egyáltalán. furyn rádmegy 2 mob azt mehet is a kaja 024 be
-
powernap
tag
játszik vki Alchemys karival? megéri csinálni? gondoltam az altnak megcsinálom a questeket, hogy tudjak flaskokat csinálni, de így utánanézve a dolgoknak, a növények többe kerülnek mint amennyiért eladnám persze nyilván a rank 3 as flask az igazi, ami proccol, és az tiszta nyereség, de kitudja milyen a szerencsém. beadja 10 flask után, vagy 500 után se.. olyan ez mint a legendary
-
powernap
tag
válasz salaam #71950 üzenetére
igen, az obliterum dolgot én is csináltam health potionból, 1, 1,5 ash / póti, inhüvelygulladásom volt már szinte, szóval feladtam azt én is
a warrim herbás, most kb 30 perc alatt jött 30 starlight rose, tiszta haszon, szerintem ez a legegyszerűbb, csak mocsok unalmas
[ Szerkesztve ]
-
powernap
tag
nekem is van egy maw of souls mythic 2 kulcsom, vannak is groupok 860 as emerekkel, hogy boost, csak hozzam a kulcsot. majd megkérdem mennyi, túl sokat azért nem adnék érte
-
powernap
tag
ne lenyomtam életem első +2esét, elég csöves egy dps voltam, de a többiek meg 260-280k, a vége 2 chest lett csak azt nem értem a +2 után hogyhogy +4 es keyt kaptam?
egy szint után szerintem azért ez nem egy pugbarát dolog.. de most jó csapat volt
[ Szerkesztve ]
-
powernap
tag
ezt a time walkingban szerzett Timewarped Badge-t lehet valami értelmesre költeni?
-
powernap
tag
lenyomtam az 5 TW instát, a quest miatt. egyetlen nagyobb ilvl cuccom van, ez egy 860 as wrist, többi 835-840-850. megkapom a ládát. mi van benne? wrist. nyilván
-
powernap
tag
healerrel is elkezdtem m+-ozni, maw of souls +2 lement 3 ládára, kaptam egy +5 kulcsot, de őszintén szólva 847 ilvlel azért vannak kétségeim, most is folyamatosan kimannáztam, akkorákat kaptak
-
powernap
tag
lehet hogy hülye kérdés, de meg lehet azt vhogy oldani, hogy a már meglévő legion accomra, veszek egy másikat, csak a boost miatt? vagy ehhez kéne egy másik battlenet? így sem sokkal olcsóbb mondjuk... 5 euró
-
powernap
tag
az sajna 50, ezért mondom. mindegy megvárom a karácsonyt, hátha olcsóbb lesz. 3 db 110 felhúzása után most kicsit kiégtem, ami a szintezést illeti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
- Lonpoo LP-42X Aktív Hangfal BT
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest