Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.kristof
őstag
válasz
BlackDesert
üzenetére
Vannak rejtett skinek is (rejtett a fenét, már béta fórumon ott van az összes kaszt összes artifactjának összes rejtett skinje beszerzési helye), a Wowheaden az Artifact Calculatorban meg lehet nézni azokat is. Plusz, ahogy írták, transmogolni is lehet.
MM hunterként fejlődtem, Lone Wolffal, de csak egyszer haltam talán, egyébként volt olyan, hogy 10 mob is ütött
Csak figyelni kell, mit öl az ember, mert az Exhilaration CD-je minden megölt mob után csökken, így hamar lehet resetelni tömegben 
-
ldave
félisten
válasz
BlackDesert
üzenetére
Ja úgy igen, ha a szint nem nézzük, akkor egy adott fegyvernek 4 féle változata van jelenleg. Assa vagyok én is, de nekem az nem jön be, hogy a hátán hordja a karakter a fegyvert

-
ldave
félisten
válasz
BlackDesert
üzenetére
Igen. de specenként. És 16 skin van, nem?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
BlackDesert
üzenetére
Kasztja válogatja. MM Hunternek se kell jelenleg több, mint 4-5, míg a DH, a fury warri és a frost mage (ezek vannak nekem 100-on) action barja tele van.
Cathfaern: És a balance spelljei nem hiányoznak?

-
Ry0K3N
senior tag
válasz
BlackDesert
üzenetére
Ne vegyél denevéreket. A WoD-os pet sem ér szart sem még mindig pedig azt sem lehet már megszerezni. Inkább vegyél belőle warglaivet azt el tudod adni 50 aranyért.
-
echterion
nagyúr
válasz
BlackDesert
üzenetére
Nekem is van 4-5 karinál pár ezer nethershard, holnap elverem mind.
-
Hunner
senior tag
válasz
BlackDesert
üzenetére
Eltűnnek a vendorok. Azért lett BoA a warglaive a vendorban, mert mire 30-án megjelenik és játszthat minden dobozos vásárló a DH-val, már nem lesz ott az árus, hogy megvedd neki. (ezért kell és lehet előre megvenni más karival)
-
Nyugis
senior tag
válasz
BlackDesert
üzenetére
Én úgy olvastam /értelmeztem hogy az event 30an amikor jön a kieg meg szűnik.
-
Fandango
veterán
válasz
BlackDesert
üzenetére
Nem hiszem.
-
zola09
aktív tag
válasz
BlackDesert
üzenetére
Jó régen játszhattál a bloodscalpon mert semmivel sem kihalttabb mint bármelyik szerver, 1-2 nagyon zsúfoltat kivéve.
(#70159) Healbacsi: A másik realmre átinvelés sem úgy működik 7.0 óta mint régen, csak akkor kerülsz át másik realmre ha az adott partyban van valaki ugyan abban a zónában mint te, de ha te lépsz be előbb adott zónába akkor meg oda fognak bekerülni, nem te hozzájuk.
-
.LnB
titán
válasz
BlackDesert
üzenetére
Semekkora. El lehet felejteni.
-
Healbacsi
őstag
válasz
BlackDesert
üzenetére
Ha esetleg nagyon rad szallnanak, akkor LFG-ben keresel egy masik serveren levo party-t akarmilyen cimmel, es akkor atkerulsz masik szerverre. Ragnan sokkal nagyobb a hordas foleny, de az elso 1-2 hetben nem fekszenek ra a hulladra, mert csak az ido megy vele. Gankeles majd csak akkor fog beindulni, amikor a jatekbeli teendok kezdenek fogyni, kezdodik a monotonitas es kell vmi unalom ellen

-
k.kristof
őstag
válasz
BlackDesert
üzenetére
Most mindenki altokat húz invázióval, persze hogy alig találsz embert a fővárosban.
-
Healbacsi
őstag
válasz
BlackDesert
üzenetére
Fejlodos idoszakban nincs gankeles, ami van, az csak jarulekos veszteseg. Max leolnek 1-2x, ha ugyanazokat a q mobokat olod, mint a masik frakcio, de leggyakrabban tovabb mennek, nem fognak rad idot pazarolni.
-
nonsen5e
veterán
válasz
BlackDesert
üzenetére
Oda költözik a MoP óta játékban lévő Black Market aukciós ház.
Véletlenszerűen generál a gép bele ritka és/vagy már meg nem szerezhető tárgyakat a játékból, azokra lehet bidelni (horror árakon).
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Csak figyelni kell, mit öl az ember, mert az Exhilaration CD-je minden megölt mob után csökken, így hamar lehet resetelni tömegben