Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demizson92
aktív tag
-
törölt tag
válasz Demizson92 #69051 üzenetére
Majd felnőnek.
-
hemaka
nagyúr
válasz laceszgamer #69043 üzenetére
Jaja, classic dungikban rengeteg most a bug, reportolgatom is őket, hátha fixszaljak. De az idegesítőbb az, hogy prepatch óta nem tudok og-ból uc-be menni, mert megállok a levegőben és nem jön a töltő képernyő. Aztán relog után meg leesek es megdöglök.
-
laceszgamer
addikt
válasz hemaka #69053 üzenetére
Ráadásban még a loot system is elég érdekes néha.
Legalábbis huntit húzok, nagyrészt heirllomokban, de például esett kesztyű, rányomok, erre Off-Spec Need-et rollol, a healer sámánnak meg Main-Spec Need-et. Pedig agility-s kesztyű volt, még azt sem mondhatom, hogy intes. Kicsit lenne még mit csiszolni a dolgon. Vagy nem tudom mi van vele.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Cathfaern
nagyúr
válasz laceszgamer #69054 üzenetére
Volt blue post, hogy a hunternél jelenleg bugos a need/offspec need.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
nonsen5e
addikt
A reach maximum level with %x classes achievementek jelenleg csinálhatóak, vagy már 110-et veszi a maximális szintnek a játék, és felejtős a légióig?
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Roland861010
addikt
Játszik valaki amd fx proci + nvidia vga párossal ?Ha igen mennyire szereti a wow ezt a kombót?
-
nonsen5e
addikt
válasz Roland861010 #69058 üzenetére
Menni fog a játék gond nélkül, de az FX prociknak kicsi az egyszálas teljesítménye, így szépen elmarad az Intel daraboktól a WoW-ban.
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
válasz Roland861010 #69058 üzenetére
Profilomban lévő konfigon a mai napig nagyon szépen fut. 121-es Samsung UE48H6400 Tv-n, Graphics quality 8-as. FULLHD og-ban 40+fps 5fős insta 80-90 Raid 35-50. Néha észreveszek egy kis microlaggot. Szerintem az idióta driver miatt van.
[ Szerkesztve ]
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
func93
senior tag
Kivagyok ettől a feast of strength-től. Tudjátok ez a fecni szedegetős.. mióta berakták azóta csinálom, de annyi ugyanolyat dob.. wahh.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
-
gabor0077
aktív tag
Sziasztok!
A Demon Hunterek játszhatóak lesznek Legion nélkül is?
Vagy mivel eleve 100-ról indulnak így elengedhetetlen lesz a Legion hozzá?"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
nonsen5e
addikt
válasz Roland861010 #69062 üzenetére
Pontosan milyen lenne az FX ellenfele? Mikre lenne még használva? Ha főleg WoW, akkor abszolút i3.
-
-
Healbacsi
őstag
válasz laceszgamer #69066 üzenetére
Koszi puszi, 5 perc se volt az egesz
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok!. Aki Ferál Druidával játszik, tudna nekem segíteni hogy a PROWL képesség, ami ugye a stealth-ot tartja fenn, hogy az mért esik le rólam Random? Gondoltam valami addonra, de ki van lőve minden, Gondoltam billentyüzethibára, De Bármelyik Slotba teszem a képességet akkor is, gondoltam egér hibára, de semelyik gombja nincs gyorsgombra beállítva... és CSAK ezt a PROWL-t dobja le random....
És elég idegesítő főleg, mikor tele van mobokkal a terület, és át szeretnék menni közöttük, de nem tudok, mert állandóan leesik... és nem tudok rájönni mi a .... miatt...[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
válasz Walter_White #69075 üzenetére
Megnéztem nálam rendesen működik. Mind a 2 speccen. Nem tudom nálad mi lehet a baj.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Walter_White
senior tag
-
Healbacsi
őstag
válasz Walter_White #69077 üzenetére
Tok egyszeru leellenorizni, hogy mi a gond.. vedd ki a cast barrol, es nyomogasd spellbookbol.. ha akkor is kijossz formabol, akkor olyan spellt hasznalsz ami kivesz, vagy rosszul megirt macrot nyomogatsz.
-
Walter_White
senior tag
[Pont arra az időre ugrottam.]
Elejétől látszik, hogy a Spellbookbol választom ki.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Walter_White #69080 üzenetére
Érdekes. Most húzok én is druidot, nem tapasztaltam.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
-
Demizson92
aktív tag
válasz Roland861010 #69062 üzenetére
Az altalad emlitett i3 odaveri az AMD "6 magosat" , plusz ez mar Skylake es ddr4el meg erosebb, mint egy "erosebb " AMD
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Segítség kellene.
Eltűnt az actionbar-ról a garrisonos ikonom,hogy lehet azt visszahozni?Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
lakisoft
veterán
A phasing bugra van már megoldás nem tudjátok?
- Árad -
-
tepenzed
őstag
aki játszott a legion bétával, most akkor jobb a pvp vagy nem? Tetszik a koncepció, hogy elvileg mindenkinek ugyanolyan esélye van a bg-n geartől függetlenül, ez így is működik? Mert én nem raidelek, csak szintezgetek és pvpzek, így nem tudom megéri-e visszatérni a játékba
-
malacka87
őstag
Live server valami iszonyat szar már bocsánat. Beépített keresővel is meg server hopal is. Olyan lagg lesz mint az állat.
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz malacka87 #69095 üzenetére
Az nem kifejezés. Nem lesz itt játék 30-án, az biztos.
Ez az alszerver nyitogatás nagyon kellett, tiszta bug az egész. Állok IF-ben, egyszer csak eltűnik mindenki. Aztán visszajönnek.
Raidelünk tegnap, raid végén ahogy lépnek ki az emberek, a még bentlévőket dobálja vissza térben, ugye igazodik a játék, hogy a partyban lévők lássák egymást, ne külön alszerverre kerüljenek.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
k.kristof
őstag
válasz lakisoft #69094 üzenetére
Biztos, hogy phasing bug? Nem lehet, hogy nem csináltál meg valamit, ami miatt a jó phase-be kerülnél?
Viktor77: just as usual A WoD launchnál meg sem próbáltam belépni egy-két napig, amikor az éjféli nyitásról mentem haza a CD Galaxisból, már olvasgattam a többiek üzeneteit Facebookon, hogy milyen tragikus a helyzet. Ráadásul még nem is a legutolsó béta build ment ki élesbe, remélhetőleg azt most nem játsszák el
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
válasz k.kristof #69097 üzenetére
Sorba csinálok mindent. Semmit nem hagyok ki.
Test at sea dobálnom kéne allisokra bombát de a hajók mindenütt üresek. így nem tudom megcsinálni.
Szerk: nézd meg a 7.0-s kommenteket
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
laceszgamer
addikt
[Ez] vajon igaz, vagy lehet csak én vagyok lemaradva?
Tényleg egy hétig lesznek csak elérhetőek a DH-k, utána kiegig nem lehet velük belépni?Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs