Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bümmy
csendes tag
válasz Ra's al Ghul #68560 üzenetére
Néztem egy legion béta videót valami 300k-t szedett őssze a fickó pár nap alatt.
-
bümmy
csendes tag
válasz Viktor77 #68591 üzenetére
Nem hiszem, hogy így lenne. A mop elején mindenki szörnyülködött a +100k goldos jak-on aztán akinek kellett hamar összeszedte a goldot, ami a cata idején szinte elképzelhetetlen lett volna. Most berakták a pókot 2millió goldért, nyilván nem lesz túl nagy kunszt összekapni a lét rá.
-
bümmy
csendes tag
válasz Demizson92 #68715 üzenetére
Fullhd-ban, minden maxon+sweetfx: i7 4790k+ gtx770 90-180fps, i7 47790k+ 1080 200-370fps. Szóval egy i5 3gz körül meg egy gtx770=gtx960 elég a boldogsághoz.
-
bümmy
csendes tag
használ valaki serverhop addont és működik neki a patch után? ( elvileg frissitve van)
-
bümmy
csendes tag
válasz Demizson92 #68822 üzenetére
Igen. Ez már nem wow inkább valami lebutított moba.
-
bümmy
csendes tag
válasz Fandango #68841 üzenetére
"Az egesz jelenlegi rendszer lvl 110-hez, es az artifacthoz van igazitva. Azt kellene megvarni, es utana ilyen bolcs mondatokat megfogalmazni."
Nehéz bölcs dolgokat mondani ilyen ostobaságra, mint az artifact... De min fog változtani az artifact? Lesz a szakmáknak értelme? Visszakapod az elvett cc-ket? A wod is ezért bukott meg többek között a túlzott egyszerűsítés miatt. Hol is volt a wow 12milliónál? Most hol van 1milla alatt? nem jó irány ez. Nagyon nem jó.
a blizard a 12éves mobás hülyegyerekek szintjére húzza le a wowot... de hiába mert azoknak nem ez kell. Aki meg szerette a wow-ot meg érzett benne kihívást az lép.
-
bümmy
csendes tag
válasz nonsen5e #68845 üzenetére
"Ha olyan túlzottan le van egyszerűsítve a játék, akkor miért nem rohangál boldog-boldogtalan 2700-as 3v3 ratinggel, és öli első héten végig a mythic raideket heti egy raidnappal?"
Azért mert pvp-ben ember ellen kell játszanod és jönnek a ruszkik is. A pve pedig csak gear kérdés, mivel első héten nincs meg a full warfroged mythic gear nem megy le könnyen, a végén meg 4 ember letolja és bevisz még 10-es 30k goldért nézőnek.
-
bümmy
csendes tag
válasz #57919488 #68856 üzenetére
Én megnéztem az affli warlock pvp talentjeit, nem érdekesek... csakhogy ezek jórészt megvoltak mind a wotlk-s warlocknak... egyszerre és nem külön egymást kizáróan választható talentként. Pl az hogy a Drain soul meg az Haunt egy talent sorban van azt már nem több mint trollkodás. És az mi, hogy a Demonic Circle talent lett egy sorban a Dark Pact-al? Még ha a Demonic Gateway lenne talnet az talán még elfogadható is lenne.
Nem tudom lesz ebből, de nekem nem nagyon tetszik.
-
bümmy
csendes tag
válasz Demizson92 #68875 üzenetére
-
bümmy
csendes tag
válasz Demizson92 #68879 üzenetére
Valószínűleg igy van. De sok ilyen van és vannak ettől sokkal alattomosabb cheat-ek, pl kickbot és van egy aminek nem tudom a nevét, de kb igy működik: elkezd kasztolni valamit, megszakítod de rögtön újra kezdi a kasztolást nem kap silence-et, neked cd-re megy a szakítás. Azt használják ki hogy 400ms van a spell meg az az animáció között és amikor a bot észleli, hogy szakítják abbahagyja a kasztolást és te a semmit szakítod meg majd rögtön újrakezdi. Eddig ezt csak ruszkitól láttam és a mop eleje óta divat náluk. Az is kedvenc amikor a Shadowfury-ból Heroic Leap-el kiugrik a warrior.. ezt mondjuk fixelta a blizzard... elvette a Shadowfury-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Diablo IV
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Társasjáték topic
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs