Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29551) Viktor77 válasza Arnold2 (#29548) üzenetére


Viktor77
titán

Hajjaj, ne aggódj, guildchaten, ventrin szidjuk a Blizzt mint a bokrot. De ezek nem olyan dolgok, hogy akár egy hsz-t is megérjenek.

Mellesleg azt sem értem, ha valakinek ennyi kifogásolnivalója van egy játékkal kapcsolatban (ráadásul fizet érte havonta), minek játszik vele? Ha nem nem tetszik egy játék több aspektusa sem, akkor nem játszok vele. Mifelénk ezt mazochizmusnak hívják.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#29552) Rizzo


Rizzo
aktív tag

Sziasztok

Egy olyan addont keresek, ami egy piros keretet rak az action bar-on az ikon köré, ha az a debuffom rajta van az aktuális targeten.

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#29553) Viktor77 válasza Rizzo (#29552) üzenetére


Viktor77
titán

Van egyszer ez.

Meg van még másik, a npaokban láttam, csak nem emlékszem a nevére, próbálom megkeresni.

Csinálni kell. Kész. Pont.

(#29554) Cathfaern válasza Rizzo (#29552) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Inline Aura
Buff, debuff köré is rak keretet, más színnel természetesen, és akár azt is bele tudja írni, hogy mennyi ideig van még fent az adott dolog.
OmniCC-vel együtt műküdik, olyan módon, hogy az (vagy más CD-t actionbar ikonra író) addon aktív, akkor nem az ikon közepére helyezi a számlálót, hanem az aljára (de ez átállítható).

[ Szerkesztve ]

(#29555) FefeeX válasza Petie (#29549) üzenetére


FefeeX
veterán

Mert a begyepesedett függők előtt csak áldani lehet, ha már negatív véleményed van, te vagy a szemét, és úgy veszi védelmébe, mint ha saját gyereke lenne... Hiába, a fanatizmus már csak ilyen, mikor olyan magasságokba emelünk valamit, hogy a gerenda már nem szúrja ki a szemünket...
Mondjuk mit vársz tőlük, mikor ez az életük, szinte 24/7 ezt nyomják... Az életüket milyen jogon fikázod? :N

(#29556) Petie válasza FefeeX (#29555) üzenetére


Petie
veterán

én így vagyok a Hondámmal :D
de most lehet kapsz mástól oltást emiatt a kijelentésed miatt :DDD

[ Szerkesztve ]

ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °

(#29557) FefeeX válasza Petie (#29556) üzenetére


FefeeX
veterán

eddig is kaptam, már megszoktam...
Sajnos sok embernek wow helyett pszichológusra lenne szüksége vagy minimum mellette, mert az objektivitásnak még a szikrája is kiveszett belőlük, aztán mikor valaki a wowos társadalmat ítéli el, az ilyenekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatok alapján ítélkezik, pedig valóban ott van 80% normális is...

ui. tisztelet egyébként a kivételnek, mert pl Cathfaern-nel semmi bajom, sőt, szerintem olyan szitukban is képes tárgyilagos maradni, ahol nem mindenki lenne az... Bár bajom gyakorlatilag mással se nekem van.

[ Szerkesztve ]

(#29558) Rizzo


Rizzo
aktív tag

Köszönöm mindkettőtöknek, pont ilyenre gondoltam! :C

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#29559) CactuS válasza FefeeX (#29555) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ez meg erős túlzás.

Ad1: A szarkazmus a gyengék menedéke ;)
Ad2: azért, mert attól, hogy valakinek több ideje van játszani valamivel, mint másnak még nem lesz függő.
Ad3: ismerek olyan embereket, akik hc-raidereknek számítanak, még hozzám képest is sokat játszanak, és mégis tisztában vannak azzal, hogy a wow nem tökéletes, viszont nincsen jelenleg másik olyan játék, ami ezt megközelíteni.
Ad4: Az, hogy vannak fizetős szolgáltatások (realm transfer, faction change, etc), nem azt jelenti, hogy meg kell venned, nem értem, hogy van itt a lehúzós rész.

Arról meg, hogy egy jótékonysági felajánlást nem a két szép szemükért csinálták... Hát nemtom, ha ilyen naiv vagy, akkor nem a "függőkkel" van csak baj. Ennyi erővel rólad is elmondhatja a főnököd, hogy mekkora egy szarszemét vagy mert képes vagy a munkádért pénz kérni.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#29560) Cathfaern válasza CactuS (#29559) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ne keverjük a dolgokat, a jótékonykodási részhez FefeeX nem szólt hozzá.

(#29561) FefeeX válasza CactuS (#29559) üzenetére


FefeeX
veterán

Annyit írtam, hogy az újabb lehúzás, pénzszerzési trükk helyett javíthatnák a sok szutyokságot, vagy foglalkozhatnának azzal, amiért a sok ember fizet, havonta nem is keveset. Ez volt a lényege, de megint az apróságokba lett belekötve, azok miatt lettem lehurrogva, stb.

"tisztában vannak azzal, hogy a wow nem tökéletes, viszont nincsen jelenleg másik olyan játék, ami ezt megközelíteni."
nos igen, ők tisztában vannak vele, itt vannak olyanok akik nincsenek. Így merülhet fel az, hogy miért játszom, mint kérdés, a választ szintén ugyanitt leírtad, amivel egyetértek. Nincs jobb. De a wow messze nem tökéletes. Nem értem, miért fáj embereknek az, hogy le merem írni, valamivel problémám van... Levegőt is veszel, még ha szennyezett és büdös akkor is.

(#29562) Cathfaern válasza FefeeX (#29561) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Szerintem ha nem olyan kifejezéseket használnál, hogy:
"mennyire szánalmas a Blizzard"
"ezt a rohadék hozzáállást"
"úton útfélen lehúznak"
akkor kevesebben ugranának rá.

(#29563) FefeeX válasza Cathfaern (#29562) üzenetére


FefeeX
veterán

Igazad lehet, de a cég lépésein néha tényleg az idegfrász kerülget :)

(#29564) CactuS válasza Cathfaern (#29560) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Jogos, azt elnéztem, sry :B

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#29565) Wolverine válasza FefeeX (#29561) üzenetére


Wolverine
félisten

Honnan tájékozódsz a Blizzard lépéseiről? Ezt szeretném tudni, mielőtt elküldelek valahová ;]

Nem mellesleg amit itt írtál (ti. egyre kevesebbet dolgozik a Blizzard a tartalom, tárgyakon, szetteken, grafikáén) az kb. nettó baromság. Pont ugyanannyit dolgoznak rajta, mint a kiadáskor, csak épp 4 év alatt rengeteg ötletet ellőttek már, így kicsit nehezebb újat adni - legalábbis ha a szettbónuszokat és a tárgyak kinézetét vesszük.
A tartalom szvsz jobb, mint valaha. A 3.3-ban jövő 5 fős instában a szóló playerek is megkapják a lore lezárását a Quel'Delar questchainnel és a Halls of Reflectionbeli Lich King elleni összecsapással, a raidereknek meg ott lesz Icecrown Citadel, amivel az utolsó sztoriszálat is elvarrják a Warcraft-RTS-ekből. Ezután nyugodtan csinálhatnak akármit, mert ami korábban elkezdtek, azt mind befejezték a WoW-ban... nyugodtan jöhet Deathwing és resetelheti Azerothot. Ja, hogy pont ezt fogja csinálni... :P

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#29566) FefeeX válasza Wolverine (#29565) üzenetére


FefeeX
veterán

megint a mellébeszélés, félremagyarázás... már vártalak...

(#29567) Wolverine válasza FefeeX (#29566) üzenetére


Wolverine
félisten

Részletezd, mi a mellébeszélés; mi a félremagyarázás abban, amit leírtam. Ha nem mondasz tényeket, akkor GTFO és DIAF.
Részemről ennyi.

szerk: amúgy meg olvasd el ezt. Tényleg.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#29568) FefeeX válasza Wolverine (#29567) üzenetére


FefeeX
veterán

Egyrészt nem arra válaszolsz, amit írok, másrészt félremagyarázod. (Tipikus tudomhogynincsigazamdeakkoristéritekésbemagyarázom hozzáállás) Harmadrészt szánalmas, hogy már az életben is ilyen nyomorék rövidítéseket használsz, de mindenki olyan burokban él amilyenben akar.

[ Szerkesztve ]

(#29569) Wolverine válasza FefeeX (#29568) üzenetére


Wolverine
félisten

"Annyit írtam, hogy az újabb lehúzás, pénzszerzési trükk helyett javíthatnák a sok szutyokságot, vagy foglalkozhatnának azzal, amiért a sok ember fizet, havonta nem is keveset."

Emiatt kérdeztem, honnan veszed az információidat arról, mit csinál a Blizzard - ugyanis legjobb tudomásom szerint amit lehet, azt gyorsan hotfixelik; a nagyobb javításokat megejtik a patchekben; a balance-szal is minden patchben foglalkoznak; és a versenyképtelen talentezéseken is folyamatosan igyekeznek javítani. Ergo foglalkoznak azzal, amiért sokan fizetik a havidíjat.
De emellett másra is fordítanak időt: ezért vannak a játékban ünnepek, ezért van Darkmoon Faire vagy épp horgászverseny, ezért vannak pure fun questek és rewardok - csupa olyan, ami egy HC raider számára felesleges :P Amit te lehúzásnak tartasz, az szintén egy olyan dolog, ami a te játékélményedet nem fogja befolyásolni; kb. annyi értelme van, mint mondjuk végigszenvedni Feralasban allysként a questchaint a Sprite Darter petért, vagy Hinterlandsen megcsinálni a kis griff kiszabadításáért a questchaint.
Ugyanígy, ha nem érdekelnek a mountok és a petek, akkor nem veszed meg őket in-game, nem needet nyomsz a Headless Horseman mountjára, hanem passzolsz stb. A Pandaren Monk és a Lil' K.T. abban különbözik mondjuk Gruntytól vagy a Mini Tyraeltől, hogy nem kellett elmenned egy BlizzConra vagy WWI-re és az ottani belépőjegyet megvenned, hanem a Blizzard Store-ban csak és kizárólag a petért fizetsz.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#29570) FefeeX válasza Wolverine (#29569) üzenetére


FefeeX
veterán

"legjobb tudomásom szerint amit lehet, azt gyorsan hotfixelik"
WG lagg, csak hogy a legnagyobb problémát említsem... Csak felesleges kiemelnem, mert ebből megint vita lesz, hogy azt nem lehetett megcsinálni blabla. De ez számtech, itt mindent meg lehet csinálni, csak befektetés a dolog.
Balansszal foglalkoznak... Azért volt OP a prot pala holy gearben, nem is kis ideig.
De felesleges erről vitát nyitni, mert már számtalanszor kiderült, ha a blizz elcseszett valamit, az direkt volt és úgy volt jó... Vagy a másik válaszotok, "engem különben sem érint úgyhogy nincs probléma"
De ezzel be is fejeztem a témát, mert ennek sosem lesz vége. Szerintem nem teszik meg azt amit várhatnék a pénzemért, de mivel nincs jobb, ezzel játszom. Amint lesz, nem gondolkozom majd rajt, hogy váltsak-e. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#29571) Wolverine válasza FefeeX (#29570) üzenetére


Wolverine
félisten

A WG lag (ugyanúgy, mint a BC-ben Shattrath vagy Quel'Danas lagja, illetve most Dalarané) akkor lenne javítható, ha BG-szerűen instance-olt lenne. Bármilyen meglepő, de amikor a vanilla WoW-ban Orgrimmar vagy Stormwind ellen indultak 200-an, ugyanilyen lag volt - azzal a különbséggel, hogy akkor a szerver is összeomlott. Persze te akkor nem játszottál, így nem emlékezhetsz rá... én emlékszem. Ugyanez megtörtént egy-egy komolyabb SS-TM world PvP-nél, Crossroads raidnél vagy Astranaarban. De szívesen várom a megoldási javaslatodat arra, hogy lehetne azt az adatmennyiséget lagmentesen továbbítani WG-n. Lehetőleg számolj úgy, hogy ezt meg kell oldani az 1 Mbites nettel játszók számára is... (amúgy én is tudom a megoldást: a nyílt zónából instance-ot kell belőle csinálni, amit 40 fő/frakcióra limitálnak - mint IoC vagy AV. apró gond, hogy a Blizzard nem akar instát csinálni WG-ből.)
A prot pala holy gearben olyasmi volt, amire a fejlesztők nem is gondoltak. Erre is tudok másik példát mondani a vanilla időkből: a wall walking exploitolás, amiből rengeteg exploration videó született. Mihelyt a fejlesztők észlelték a problémát, módosítottak és a dolog megszűnt. (mondjuk a wall walking tovább tartott, mert azt csak az 1.9-es patchben szüntették meg végleg)

szerk: a Wintergrasp-probléma egyébként minden MMORPG-t fertőz, ahol ilyen szintű tömeget összeengednek, a Warhammertől kezdve az EVE-ig. Nyilván ha egyetlen fejlesztőgárda sem oldotta meg a gondot, akkor mégsem olyan egyszerű kérdésről van szó... :U

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#29572) pachito


pachito
őstag

Eddig olyan jó színvonalas volt a totyik, ne húzzuk már le...lassan a hányinger kerülget a sok szájkaratéstól. :U

(#29573) CactuS válasza FefeeX (#29570) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Balance, mint olyan sosem lesz. Egyrészt, mer sose lesz mindenkinek egyforma gearje, nete, skillje. Másrészt meg, ha minden classt meg tudsz ölni a sajátoddal az nem balance, az op. Harmadrészt, ha mégis megalkotják álmaid egyensúlyát, akkor a következő kiegészítővel el is rontják. (Szarszemét Blizz új skilleket, tartalmad ad)

Az meg, hogy mi súlyos bug, az szintén relativ dolog. A wow játékosbázisának a nagyobb részét a PvEsek teszik ki, így a PvPs - fogalmazhatsz úgy, hogy bug, vagy kreativ ötlet - Prot-holy pala, nem ért meg egy hotfixet. (A másik része meg valószínűleg az, hogy nem lehet csak úgy azt mondani, hogy jó, akkor ezt megoldom azzal, hogy eltüntetem ezt a skillt, mert lehet, hogy azzal meg a PvE vagy prot ágon játszóknak tesz alá)

Tudod lehet, hogy vannak akik védik a wowot, de te meg olyan vagy aki próbálja lekezelő módon ott fikázni, ahol lehet, és ennek ellenére mégis játszik vele. Ha meg valaki el akarja magyarázni, hogy az éremnek két oldala van, akkor meg jön az a szöveg, hogy: Felesleges vitát nyitni/kiemelnem/vitatkozni/beszélni róla, mert úgyse tudtok meggyőzni. (Egyébként ez egy fórum, ha nem akarod, hogy válaszoljanak az írásaidra, akkor bloggolj :D)

A WG laggot meg meg lehet oldani felvetésedre meg azt ajánlom, hogy vedd meg az Aiont, és nézz meg, hogy milyen egy Siege. Pedig az elvileg PvP+siege-re optimalizált mmorpg.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#29574) Cathfaern válasza CactuS (#29573) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

WoW jelenleg alapvetően jól balance-olt pvp ügyileg (pve meg egyértelműen most már LK-ban). Lehet jönni a kövekkel, de csak az után, ha az illető lehúzott 3-4-5 évet régebbi fizetős, vagy bármilyen ingyenes mmorpg-ben. Ahol az OP kaszt nem azt jelenti, hogy kicsit erősebb mint egy másik, vagy van olyan amit könnyen lever (cserébe őt egy harmadik könnyen leveri), hanem azt, hogy azzal a kaszttal szarrá vered bármelyik másik kasztot, adott esetben akkor is ha többen jönnek ellened.

(#29575) Joe215


Joe215
aktív tag

Sziasztok

Tudna valaki segíteni? Beakarok lépni az accont -omba és ezt kapom

Azt értem hogy bannoltak + reklamáljak ha akarok, de azt nem értem miért kb. 2-3 hónapja nem is játszom. mi lehet a bajuk?
A többi játéknál WarCraft III semmi baj csak a WoW -nál

[ Szerkesztve ]

(#29576) Cathfaern válasza Joe215 (#29575) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

E-mail címedre kellett, hogy kapjál egy levelet részletesebb indoklással. Amúgy elképzelhető, hogy feltörték az accodat, és ők tettek olyat, amivel kiérdemelték a bant.

(#29577) Joe215 válasza Cathfaern (#29576) üzenetére


Joe215
aktív tag

Király

Akkor most írhatok nekik ugyan mondják már el miért.
Annyi xar jön az email -emre biztos kitöröltem anélkül, hogy feltünt volna. :(

[ Szerkesztve ]

(#29578) animatrix11


animatrix11
őstag

Felfedeztem pár fura bugot, érdekességet az aránékban

pl van az a pálya ahol liftel megyünk fel és valamikor "beszorul" a pet és egész idő alatt nem csinál semmit :(( persze arra nincs időm hogy újra megidézzem
illetve van még érdekes dolog amikor belépünk arénába lejön minden buff nyilván azért hogy ne lehessen a buffokal csalni, de saját buffok is lejönnek ami elég idegesítő és időigényes hogy visszarakjam, de pl a Flask of the north fent marad, ennyi erővel a páncélom és főleg a grand spelltone/firestone is maradhata és akár a pet is
Jah és volt mukor egy olyan hogy a havert úgy vágta le a rugó hogy oneshot, érdekes volt nem létezik, olyan hogy egy elég jól gearelt sámán oneshottal meg lehessen ölni :U (lehet hogy belaggolt, de mindenestere érdekes volt)

[ Szerkesztve ]

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#29579) animatrix11 válasza FefeeX (#29570) üzenetére


animatrix11
őstag

Régeben wg-n sokkal nagyobb volt a lagg, most számomra egész türhető
Én is gondolkozta váltáson amugy, de egyenlőre nem találtam használható MMO-t az eve online egyedül amin elég sokan vannak és jó, csak nekem nem tetszik

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#29580) CactuS válasza animatrix11 (#29579) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Következő mmorpg, ami talán a világa miatt elég nagy táborral rendelkezik, és az anyagi háttér is megvan mögötte, hogy ne dobják ki félkészen az ez lehet: [link] (Bár anno a Galaxiest sikerült elrontani a végére)

Az arénás peteket ki lehet szedni azt hiszem follow vagy melyik paranccsal nem kell újra felhúzni. A halált meg elég egyszerű megnézni: Recount/death opció, és ott láthatod, hogy mitől haltál meg.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#29581) animatrix11 válasza CactuS (#29580) üzenetére


animatrix11
őstag

sw mmo nemtom hogy ez valami újjabb de régen azt mondták elég gyenge
follow az playekre vonatkozik tehát azzal tuti nem

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#29582) CactuS válasza animatrix11 (#29581) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Azért irtam, hogy valamelyik pet parancs kiszedi. (Rohadt régen volt petes karim, viszont azt tudom, hogy a guildben az egyik DKnk is panaszkodott erre, és mondta, hogy lehet szedni az 1ik pet paranccsal)

SWből szerintem a galaxiesre gondolsz, az újból még CB sincsen sajna.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#29583) Wolverine válasza animatrix11 (#29581) üzenetére


Wolverine
félisten

Amit CactuS linkelt, az új játék lesz; amiről te beszélsz, az a Star Wars Galaxies. Amúgy az EVE-nek nincs anni játékosa, mint a LotRO-nak... :U
A petednek is van több parancsa, az egyik a follow... mennyire ismered te a warlockodat??

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#29584) pachito válasza Wolverine (#29583) üzenetére


pachito
őstag

Cöhh *gúnyos nevetés*...warlockok... ;] ;)

[ Szerkesztve ]

(#29585) Blizz


Blizz
őstag

Hali,megtudja valaki mondani,hogy mért nem változik ennek a shouldersnek a statjai:[link]?. Mióta átmentem allibol hordába 49-en most 52 vagyok és semmit nem változott.Lehet csak én képzelek hülyeségeket:).

No mistakes, just happy little accidents

(#29586) csana válasza Joe215 (#29577) üzenetére


csana
senior tag

Nálam ugyanez volt. A linkre írtam levelet, amiben megadtam az eredeti aktiváló kulcsokat, és jeleztem, hogy nem szegtem meg semmilyen szabályt. 4 nap elteltével visszaállították az accom, és írták, hogy ha valami hiányozna róla, szóljak GM-nek és kárpótolnak..

(#29587) gabranek


gabranek
aktív tag

nem tudjátok véletlenül, hogy az OmniCC addont, be lehet-e állítani úgy, hogy a felvillanást valami látható helyen tegye meg, ha egy spellnek lejár a cd-je?

田中れいな

(#29588) animatrix11 válasza Wolverine (#29583) üzenetére


animatrix11
őstag

köszi a kioktatást képzeld ismerem, de nem szedi ki, ha kijött volna nem írtam volna be ide :U

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#29589) animatrix11 válasza pachito (#29584) üzenetére


animatrix11
őstag

Bírom ezt mindig van valami IQ light ember aki beszól közben semmi köze nincs hozzá :C

Cöhh *gúnyos nevetés*...hunterek... arénában hullanak mint a legyek még rímel is ;] :P

[ Szerkesztve ]

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#29590) Ribi


Ribi
nagyúr

Hát én is szögre akasztom a staffom.
~Masszív raidelés mellett túl sokat játszottam és ez IRL rovására ment.
Mivel nem tudtam "keveset" játszani, így maradt a semennyi.
Remélem sikerül majd tartani magam és nem fizetek elő 2-3 hét múlva. Így 1 héttel később még jól bírom, de azthiszem a neheze még csak most jön.
Tudom többeknek sikerült, remélem nekem is :K
Azért a fórumot még figyelem.

(#29591) pachito válasza animatrix11 (#29589) üzenetére


pachito
őstag

"IQ light ember" Hmm, ki is volt az mostanában, aki nem tudott rábökni a legegyszerűbb "follow" ikonra sem...? :U :P

"Cöhh *gúnyos nevetés*...hunterek... arénában hullanak mint a legyek még rímel is"
Szép rím, kár, hogy nem igaz :))

(#29592) ciao


ciao
senior tag

heirloom fegyvert DK tudja runeforgeolni?

Mindenkit felpofoztatok a bakterral!

(#29593) Joe215 válasza csana (#29586) üzenetére


Joe215
aktív tag

Tudnál majd segíteni, mert nem igazodom ki a linken ahol ki kell választani a levél kategóriáját.

Előre is köszi

(#29594) GoTReX


GoTReX
őstag

Hello! 71-es Hunterem van,Leatherworking és Skinning szakmákkal.Most kicsit pihentetem a szintezést,és probálom felhozni a Leatherworkinget kicsit mert nagyon el van maradva.Arra lennék kíváncsi hogy érdemes készíteni cuccokat,vagy inkább adjam majd el a nyersanyagokat?Az Arctic Fur nagyon jó áron megy az AH-ban,viszont későbbiekben a szerelések amiket csinálhatok 8-at is felemésztenek,és akkor annak a nyersanyag árában arányában bőven ezer Gold felett kellene lennie.Hordanak 80-on készített geareket?Thx

XBOX ID: GoTReX #4839 KERESEK: JÓÁRASÍTOTT BLUE Switches billentyűzetet

(#29595) pachito válasza GoTReX (#29594) üzenetére


pachito
őstag

Nekem kb fél éve nem aktív az accom, de akkoriban úgy vettem észre, hogy nagyjából egyeznek a nyersanyagárak, és a cuccok, amiket készítesz belőlük, talán egy hajszálnyival jobban jössz ki akkor, ha megcsinálod az adott tárgyat, nem pedig az alapanyagot adod el.

(#29596) GoTReX válasza pachito (#29595) üzenetére


GoTReX
őstag

Értem,köszi!Végülis akkor teljesen felesleges hogy van szakmám....Kivéve ha magamnak csinálom..:(

[ Szerkesztve ]

XBOX ID: GoTReX #4839 KERESEK: JÓÁRASÍTOTT BLUE Switches billentyűzetet

(#29597) Wolverine válasza Joe215 (#29593) üzenetére


Wolverine
félisten

Az Account Suspension Inquiry a te menüpontod.

animatrix: nem arénázom (73-as a lockom), de ha a démon elakadt, akkor a) eltűnt és visszakaptam a shardot; b) mellém teleportálódott. Legközelebb vagy helyezkedj másképpen, vagy játssz kicsit a pet barral... (a gúnyos megjegyzések oka: nemcsak a playerre vonatkozik a follow, mert van egy ilyen pet gomb is. azzal, hogy ilyesmit állítottál, magadat égetted be kissé...)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#29598) FefeeX válasza GoTReX (#29596) üzenetére


FefeeX
veterán

Borean Armor Kit, Heavy Borean Armor Kit, Frosthide/Icescale Leg Armor, ezekkel kereskedj, az alacsonyabb szintű cuccokkal gyakorlatilag minimális a profit, ami elérhető (mondjuk az anyag 40g, a cuccot eladod 50-ért, másodszorra, AH cuttol, egyszer vesztetted a foglalót, nyertél 3-5Gt)
Armor kit: kerül mondjuk 12 goldba egy (6 borean leather 1 heavy, 4 kell a heavy kithez, 20 borean leather 10g) --> 20-35G az eladási ár... Eladsz napi 10et... 100-200% haszonnal dolgozol, míg mondjuk ruhákkal 5-40% haszonnal... Nem vonatkozik ez az epic cuccokra, de ott meg 4-500g befektetés kell minimum, sőt... ilvl 245 epichez 3-4k gold befektetés kell, 1k gold nyereséghez... :)

Minden proffal lehet keresni, meg kereskedni is, csak meg kell ismerni hozzá a piacot...

[ Szerkesztve ]

(#29599) Joe215 válasza Wolverine (#29597) üzenetére


Joe215
aktív tag

Köszi

(#29600) GoTReX válasza FefeeX (#29598) üzenetére


GoTReX
őstag

Értem,kösz a segítséget:)Szétnézek mik a lehetőségeim a szintemen belül,és mik azok amik mennek is.Nyílván Realmek közt is van némi eltérés.Egyenlőre halmozom ami van,és majd ha felhúztam megnézem mennek-e itt is:) Nekem még az is furcsa hogy van 1,3K Goldom (Első Char.):U Egyenlőre nem is tudom mire költsek,ami meg éri,mert cuccot nem lehet kapni ami nekem jó.Másrészt nem is éri meg mert Questek is adnak ,amit gyorsan ki is növök :DDD

XBOX ID: GoTReX #4839 KERESEK: JÓÁRASÍTOTT BLUE Switches billentyűzetet

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.