Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor77 #29407 üzenetére
Azt sajnos most nem tudom megnézni, mert nem tudok belépni (De már készül az e-mail a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak, tekintve, hogy 1 hete csesznek válaszolni bármilyen emailre a Tarrnál)
Úgy emlékszem, hogy maga a Questhelper bekapcsolva olyan 22 megát eszik alapból.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
szilchi
őstag
Hehe,mióta van T8 és T9 nem láttam már rég ilyen alacson dps-t
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Wolverine
félisten
válasz slayer006 #29402 üzenetére
Mert a fejlesztője kizárólag a WoWInterface-re tölti fel az addonjait.
Viktor, én annak örülök, ha alig haladom meg a 100 MB-ot (az AuctionLite adatbázisa önmagában eszik 12 megát rendszerint, és a LightHeaded moduljai is megesznek egyben ennyit)
szerk: szilchi, egy különösen elrontott HH-kísérleten sikerült cicaként 900-ig jutnom Nem is voltam büszke magamra. (igaz, a tank rohangált vele össze-vissza, én meg kimondottan szarul teljesítek ilyen esetekben)
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
csana
senior tag
Hi!
Úgy tűnik kapott az accom egy zsíros permanent bannt. Elképzelhető, hogy jogosan (néha volt egy kis gold biznisz . Ilyen esetben már azt az email címet sem használhatom, amivel korábban regeltem? Vagy létezik bármiféle kiskapu, hogy az accot valahogy ismét beüzemeljem? Írtam azért levelet a supportnak, hátha félreértés áldozata lettem, vagy hátha kimagyarázom magam (amire kevés esélyt látok minimális angol tudás mellett) -
GoTReX
őstag
Feltettem mint Lich King. Expet. Majd akkor láttam hogy van külön Upgrade a Ce-hez.De persze nem fogadta el mert már használatban van....Mert én használom Na mindegy ,levelet irtam.Update után viszont van Frostym ami ha jól tudom csak CE-hez van.Mindegy megvárom a válaszukat.
Mit lehet tudni az új kiegről?Mert hallottam hogy lehet Karácsony stb...Bár mondjuk nem nagyon örülnék neki mert a Lich miatt még Outland nagyrészét is átugrom:S
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
válasz Cathfaern #29415 üzenetére
Kössz a gyors választ!Szóval az új kieg. lesz a 4.0?Nagyon rég játszottam,nem nagyom vagyok már képben ezzel.Hmm úgy látszik mindig késésben vagyok a WoW-al A BC-t is nemsokkal a Lich érkezése előtt vettem meg Battle Chest kiszerelésben.Mint írtam az Outlandet is részben kihagyom a szintezés miatt.
Ha valaki játszik a SkullCrusher realmen Alli oldalon,írjon nyugodtan egy privet. mert nagyon kevés magyart látok,és több ismerősöm ment át Horde oldalra.
[ Szerkesztve ]
-
mistyc0
csendes tag
Sziasztok nekem Raid Addon nevek kellenének.Méghozzá körül irva a következök:van egy olyan addon hogy ha valaki hibázik azt kiirja a chat panelen.Továbbá tudtok e olyat hogy az X-pearl-nél a karakterem alatt találhato buffokat elteszi mondjuk ugy ahogy a Bartender,épp oda ahova én szeretném.Aztán láttam még olyat Youtube-on hogy a tank ,ha pl failedet Tauntol azt is kiirja ugy mint a RW a képernyö közepére.Aztán volna egy olyan addon ami a buffjaim lejáratát irja a chatpanelen és egymás alatt sorakoztatva mint a RecountAztán hogy ez a sok addon hogy fog elférni a képernyön az egy másik kérdésem lesz
Remélem nem fogok tul nagy fejtörést okozni ,és tudtok segiteni nekem Elöre is köszönöm. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz lordthomas #29421 üzenetére
Nem, annyi, hogy az NHHnal elolvastak a levelemet. Azóta semmi. Telefonon hívogatta valaki őket?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Wolverine
félisten
válasz CactuS #29417 üzenetére
Téves. A 4.0 lesz a Cataclysm megjelenése előtt egy hónappal kiadott content patch, és maga a Cataclysm a 4.0.1 - 4.0.3-as patchek valamelyikét fogja majd jelenteni...
Én a 4.0 érkezését május-júliusra várom leghamarabb, vagyis jövő nyáron jöhet az új kiegészítő.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #29423 üzenetére
Gyereknapi eventnél PTRen már át van írva Garoshra a gyereknapi event, ha jól tudom, így akkor már élni fog az átvezető patch. (Viszont abban raid tartalom nem lesz, inkább olyasmi, mint a zombis vacak volt, nem?)
-
Wolverine
félisten
válasz CactuS #29425 üzenetére
Igen, a zombishoz hasonló event lesz; de hosszabb. A tavalyi támadást két hét alatt lezavarta a Blizzard, most viszont egy hónapos dologról csiripelnek a verebek... és arról, hogy a 3.3 és a 4.0 között is kapunk az arcunkba pár apróságot; elsősorban az új faj/kaszt párosítások témakörében (eddig ugye a tauren paladin/priest és a night elf mage eventek indultak el).
-
GoTReX
őstag
Még a Settekkel sem vagyok tisztában rendesen.Mit mire váltok be,hol dobják stb...Csak Hunter settbol (T9)is van egy csomóGondolom aki már ott tart ,azis agyal rajta egy darabig,melyikre álljon rá.
-
-
Viktor77
titán
válasz GoTReX #29428 üzenetére
Nincs nagyon mit agyalni rajta. Ha csak 10-esezel (most a HC-t hagyjuk) és heroic 5 fősökbe jársz, akkor a legkisebb a választásod.
Ha 25-ösbe is mész, akkor a középsőre hajthatsz (itt esik hozzá token).
Ha HC guildben vagy és van progress, akkor a legnagyobb is elérhető.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Wolverine
félisten
válasz CactuS #29429 üzenetére
Dalaranban van egy quest (An Injured Colleague), ami Thunder Bluffba küld egy pajzsot egy NPC-nek. Ha átadtad és utána ottmaradsz, a warrior hölgy egy érdekes beszélgetést fog lefolytatni az egyik tauren druiddal...
-
GoTReX
őstag
Az Expertise Rating csokkenti hogy a masik játékos Kitér ,vagy Harítja a meele támadásom pontonként 0,25%-al?És 80-as szintnél pedig minden 8,2 expertise pont ér egyet ugye?Mert eddig még nem találkoztam vele,és sokat irást nem találtam rá.nemtudom mennyire fontos....
-
Wolverine
félisten
válasz GoTReX #29432 üzenetére
Az expertise inkább PvE stat, nem annyira PvP (igaz, arra is használható). Igen, az ellenfél dodge/parry esélyét csökkenti.
-
kiSSrac
tag
válasz lordthomas #29424 üzenetére
én szombat este írtam nekik e-mailt azóta se jött semmi, csak az automata válasz, hogy megkapták.
egyébként annyi változás van hogy ha 11 előtt bejelentkezek akkor nem dob ki. ellenben még mindig nem tudok 11.00 és 22.00 között bejelentkezni, ha véletlenül valamiért kilépek... karaktert tudok váltani, de ha az accountból kilépek akkor lőttek a játéknak este 10ig (tegnap fél 11 volt mire visszaengedett).
remélem akkor kb szerdától ez megoldódik...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kiSSrac #29434 üzenetére
Ma legalább nem dobott ki, így tudtam végre Toc10 Hardon is ökörködni egy sort. Sajna a PvPs rész kifogott rajtunk, rugo, retri pala, holy priest, resto shamy, bagoly, lock, de majd holnap elkalapáljuk a maradékot
-
Arnold2
őstag
válasz CactuS #29435 üzenetére
De nem szeretem a PVP eventet benne. Eddig kivétel nélkül mind meghaltam benne. Nem tudom magam úgy pozicionálni, hogy ne haljak meg. Múltkor 1000-rel banishelném a lock felhunterjét mire fél HP-vel arccal vettem le a warrior whirlwindjét. Mire át jött a hang ventrillon, hogy "watch out" már padlóztam is.
Amúgy hülyeség lenne oda PVP cuccba mennem? Több HP kevesebb SP.Lassan úgy érzem magam mint Kőműves Kelemenné: halálom nélkül nincs meg a fight.
[ Szerkesztve ]
-
gabranek
senior tag
lvl70-en lehet venni gyorsabb hátast, de elég borsos ára van ahhoz hogy olcsóbban meg tudjam venni, gondolom reput kell farmolnom...Honor Holdnak hol tudok farmolni?
田中れいな
-
vpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Mivel a szerverünkön elég kevés a tank ezért a DK-mat[link] áttalenteltem frostra és azt szeretném megtudni milyen rotát érdemes alkalmazni. Ha esetleg a talentemmel kapcsolatban van vmi javaslatotok azt is megköszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Arnold2 #29436 üzenetére
csak 1-2 dolgot érdemes szerintem felvenni.
Viszont hit rating meg mindig kell, ami rendszerint nincs pvp gearen.
Ami hasznos lehet az a PVP talent. Ha azzal mész, akkor sokkal tobbet ersz mint PVP gearrel. Van pár panic gomb. Én rendszerint lufival megyek, jól jön az a +8k hp. -
parandroid
félisten
válasz gabranek #29441 üzenetére
Úgy fest, hogy ez a helyzet. Pedig ezért indultunk a minap Hellfire Citadelbe is, de az is már csak Heroicon adna reput, de ezek szerint ebből a szempontból már annak sincs értelme. A 4k arany pedig csak most tűnik soknak, állítólag ahogy eléred a 80-at, és tovább questelsz, meg instázol, a mostanihoz képest elképesztő összegek esnek majd, ahogy hallottam.
Az meg megint más kérdés, hogy nekem épp most lett meg a 4k arany AH-zással.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Ribi
nagyúr
20% Exa tényleg.
Azért a 4k az 4k. Ha minden questet megcsinálsz northrenden akkor már annyira nem vészes main karinak, de ugye amíg nem 80 addig nincs 4k. És most lenne a leghasznosabb a mount, nem később, amikor már csak farmolásra megy.
Én is megvettem a druidomnak a madarat és a gyöjtögetős questek igen viccesek, hogy csak leereszkedem a mobok közé, felszedem ami kell és már ott sem vagyok. Nem kell átvágni magam minden alkalommal trashen. Mondjuk druida ebből a szempontból külön csíter, mert ugye nem is kell ténylegesen leszállni, hogy valamit felszedj, vagyis rád sem aggróznak.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz parandroid #29442 üzenetére
Lvl80-on egy átlag napi quest 13g-t ad, naponta 25-öt tudsz megcsinálni, ha jó vagy, akkor az meg van olyan 1,5 óra alatt. Ez lazán 400+ gold (325g questekből + ilyen-olyan droppok még). Ha 80at eléred mielőtt végeznél az összes questel northenden (márpedig el fogod érni, főleg ha instázol is néha, akkor gyak 4 mapon lehet végezni), akkor questek darabja ~13g + ha nem kell amit ad cucc, az még 5-6g (ha enchanter vagy, akkor még több).
Szóval csak questeléssel szép összeget össze lehet szedni 80-on De igazán pénz AH-zásban van (csak ahhoz kell kis hozzáértés, meg türelem).Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
slayer006
addikt
ebbe a Powerheal 4000 Lens -be milyen meta gemet kell tenni, ami aktiválódik is benne?
amit beleraktam szürke maradt"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz slayer006 #29445 üzenetére
Meta gem az nem attól aktiválódik, hogy egy itembe teszed. Minden metagemnek van egy reqje, hogy milyen és hány gem kell, hogy működjön (pl 2 piros, 1 kék, 1 sárga) Mármint összesen amit viselsz cuccot, azon kell lennie ilyen gemeknek, nem abban az 1 itemben.
Más: Tarrosok be tudnak már loggolni rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz slayer006 #29445 üzenetére
Bármilyet belerakhatsz, a metagemtől függ mi a kritérium. Pl. akkor aktiválódik, ha van a gearedben minimum 2 kék gem. Vagy 2 kék, 1 sárga.
Példa. Két kék, egy piros gem kell hozzá a gearedben, hogy aktív legyen. A kétszínű gemek mindkét színe számít. Pl. egy purple gem számít kéknek és pirosnak is, szóval emellé már csak egy kék gem kéne.
Sőt, ez minden színnek számít. Szóval mindegyikből kivált egyet.[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
slayer006
addikt
Köszönöm a válaszokat, így már világos.
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Wolverine
félisten
Nem, nem sok, ha okosan tudsz pénzt csinálni. Feltételezem, vannak valamilyen szakmáid - mik azok? (és igen, 80-on irtózatos összegek jönnek majd questrewardból...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest