Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz SOAD19 #77060 üzenetére
Ha csak az élő csempe hiányozna, az megoldható. Ezt használtam én is sokáig, elég jó kis launcher.
[link]"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz #97246720 #77131 üzenetére
Szerintem meg arra célzott a fórumtárs, hogy miután vagy 200 hsz született az elindult frissítés témában, valaki beesik és megkérdezi, van-e infó
brownus: ha egy ötfogásos ebédet eszel, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz #97246720 #77465 üzenetére
3. Egy nagy lóf.szt.
Az outlook jelzéshang eltűnése állandóan eltűnik-megjelenik, egyik buildben jó, utána megint nem. Jelenleg ez az egyetlen olyan probléma, ami közel használhatatlanná teszi a 10-et, a többi hibájával együtt tudnék élni a javításokig, de a céges emailek nagyon kellenek..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz #97246720 #77503 üzenetére
Pont így jártam, nekem is az Outlook frissítése után ment el. (Előtte talán jó volt, de nem emlékszem pontosan). De nem csak szimplán kikapcsolta, mert visszakapcsolgattam, de azóta sem jó. Próbálgattam már mindenhogy, összekapcsoltam az összes fiókot, ki-majd visszakapcsoltam, szétbontottam, ki-be kapcsolgattam, akkor sem hajlandó jelezni.
Az a baj, hogy HR volt már, és utána frissítette az Outlookot, szóval hiába nyomnék egyet, ugyanott tartanék, frisítene és szevasz hangok. Pedig előtte mintha már több opciót is kínált volna, örültem is, hogy valamit csak változtatott a HR...."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Wincsester #77607 üzenetére
Senkinek sem működik, nem is fog soha.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz tibike8 #77641 üzenetére
A preview topicban is beszélgettünk erről, ketten is találtunk megoldást. Bekapcsoltam egy órája a Csoportértesítések fiókok szerint a Műveletközpontban kapcsolót, azóta van hang bejövő mailnél. Kicsit fura, hogy van egy Outlook Posta hangbeállítás, meg külön fiókok szerint is van, de így működik, a fióknál beállítottat használja, nem az egész programra vonatkozót.
-
scyllarus
veterán
1. Elsőre: +36-os előhívóval mentsd el a számokat, ne 06-ossal
2. Az is szokott gondot okozni, hogy mobil telefonszámként van-e elmentve (munkahelyi- , otthoni - stb. nem mindig működik)[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
A HR a 21. század Ctrl+Alt+Del-je
-
scyllarus
veterán
válasz andrás47 #78974 üzenetére
Pont a Vibert nem ismerem, nem használom. De ha az Áruházból MS fiókkal telepítesz bármilyen alkalmazást, az adott telefonon azzal az eggyel vagy belépve, tehát nem fog két külön példányt telepíteni szerintem, akárhány kártya is van a telóban.
Lehet hogy tévedek, de én erre tippelnék.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Studiossrác #79259 üzenetére
Persze, MTP módban simán megy. Rádugod, kiválasztod, másolhatsz.
-
scyllarus
veterán
válasz AXisBOLD #79554 üzenetére
Nincs gond, itt már hozzászoktunk, a 10 ilyen, egyiknek működik, a másiknak nem, másik alkalmazásnál meg fordítva.
Megjegyzem, nekem Adobe Readerrel működik, a Foxit nincs is fent (asztalin azt használom, de mobilon nem)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
válasz csabyka666 #79872 üzenetére
"vannak olcsó kínai mobilok, kezeltem nem egyet, de az nem Samsung kategória." -Mármint nem drágán szar? Ebben igazad van.
Egyébként 4/4S volt nálam, vadonatúj korában is egy használhatatlan f.shalom volt mind2. Szigorúan magánvélemény!"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz csabyka666 #79885 üzenetére
Megmondom őszintén, az utóbbi időben erősen gondolkodom a visszatérésen. A legnagyobb gondom az appok hiánya és az értesítések problémája. Ugyanakkor tegnap megint kipróbáltam egy Huawei P8 Lite-ot, ezúttal másikat, ugyanúgy lagolt már főképernyő váltásnál is. Pedig az nem belépőszintű teló és nem egy erőforrásigényes művelet. Tanácstalan vagyok. Nagyon szeretném a windowst használni, de ő nem szeretné
"Csak ne az legyen az első, hogy ram optimalizálót teszel fel még vírusirtót. És akkor nem lesz semmi gond...", ez szép és jó, de nem mindenki hekker, valaki csak használni akarja a készüléket" - Aki csak használná, az pont nem fog feltenni ilyesmit, tehát tudja használni. Olvasd át még egyszer, mit írt.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz doddencs #79983 üzenetére
Egyszer nekem is volt ilyen. Már készültem leadni (céges), de újraindítás után eltűnt és sosem jött vissza. Ennek 7-8 hónapja.
-
scyllarus
veterán
válasz bihariszabi #80065 üzenetére
A Lumiák nem kínai telók, ezekben van B20
-
scyllarus
veterán
válasz istvan2332 #80096 üzenetére
A kijelző alján nekem is volt pár fehér pixel 10-nél.
8.1-en nincs. Szintén 532."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz Joker88 #80124 üzenetére
Visszatértem, mert:
- jobb az akkuidő (bár a 218 már majdnem olyan jó volt)
- hektikusan jöttek az értesítések (céges telefon, ez volt a legfontosabb ok)
- egyéni dolog, de a hívóképernyő és a telefonkönyv is sokkal jobban tetszik 8.1-en. (Ez a kicsi kerek kép vicc)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz freelanced #80380 üzenetére
Mindenképp alaplapi USB-ről próbáld, és tedd fel előtte a Samsung USB drivert.
-
scyllarus
veterán
válasz Storms #80866 üzenetére
A kijelző érzékenységének problémája az 535 sajátja, ismert dolog sajnos.
A többi gondod nálam nem jelentkezik, a hardver ugyanaz (L532, S200, 1 GB RAM).
Leszámítva persze az app kínálatot, az tudjuk, milyen.csabyka666: ezzel csak óvatosan. Az 535 nem 20-30k-s teló volt újonnan, és bizony jó kis droidot fog kapni most ugyanolyan áron.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Storms #80874 üzenetére
Azt ugye láttátok, hogy "Install the ROM Manager on your Microsoft Lumia 535. Get it from the Google Play Store"
Idáig olvastam. Szerinted lehet a Playről Windows Phone-ra bármit is telepíteni?."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz csabyka666 #80891 üzenetére
Ez is valami kamu lehet, ahogy a többi hasonló.
-
-
scyllarus
veterán
Lehet, hogy nem tudott 15 percenként szinkronizálni (nem volt net/wifi), és jelzi, hogy régebbi állapotot látsz.
Nekem is kiírja különben, függetlenül attól, mikor jött levél."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
válasz Lacics25 #81538 üzenetére
A Térképek nevű alkalmazást használd.Nekem működik, sőt az autó BT hangrendszere is átveszi a hangot (ezt én mondjuk pont nem szeretem). A HD+-t eladták, megszűnt, béke poraira. (Bár a Térképekben tovább él, ha megnézed )
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Francia91 #81545 üzenetére
Az Opera is böngésző, abból sem lehet majd, szerintem.
De ez jó, normális app nincs, az alternatív megoldásokat meg nem engedik...[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Francia91 #81550 üzenetére
Legyen igazad! Ami gyanús:
"mobileszközön kizárólag a dedikált Messenger alkalmazás lesz használható." -innentől mindegy, mit és hogyan mutat, az biztos, hogy az Opera nem a dedikált Messenger app."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Reméljük, hogy ilyen egyszerű. A Beta most egész jó, de időnként csak úgy kilép, a tökéletestől még messze van az is.
-
scyllarus
veterán
válasz Boonen007 #81557 üzenetére
Én nem vennék 550-et. Nálunk ez céges teló, a mellettem ülő emberke napi szinten szív vele, nem tudja felvenni a hívást vagynem tudja lerakni, úgy beragadt Kapcsolatokban keresés közben, hogy újra kellett indítani. És olyan ember, aki nem telepített 1 árva appot sem a telefonjára, a gyári állapotban használja.
Épp megállapítottam, hogy a 8.1->10-es készülékeknél kevesebb baja van a 10-nek, mint azoknál, amik gyárilag azzal jöttek ki.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Igen, a 650-ről én is jókat hallottam.
Itt mindenki szenved az 550-ekkel, azt tudom. Pedig én is szemeztem vele egy időben, de elment a kedvem.
A frissítést megnézem, ha visszaért a helyére.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Francia91 #81566 üzenetére
Megnéztem, 318 van rajta, szóval nem ez az oka.
De most nem nézem meg a többi 30 embernek is, aki napi rendszerességgel akarja falhoz vágni"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz tibike8 #82013 üzenetére
És tényleg Bár nekem csak 60,9 lenne összesen szerinte, de azt is sokallom. heti rendszerességgel járok át, 22 szokott az lenni.
Nyomtam egy vissza gombot, és 24 km lett. Aztán megint 60,9. Megbízható...[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Sipka81 #82058 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom, de pont 2-3 napja újra frissíti a csempéket. Szerintem újraindítás megoldhatja, sajnos van, hogy nem elég 1x
-
scyllarus
veterán
válasz nhpeti #82093 üzenetére
1.Letöltöd az áruházból a Frissítési tanácsadót (Upgrade Advisor, nem tudom, most éppen melyik néven van fent). Névjegyek, sms-ek mentéséről gondoskodj.
2. Elindítod, azt csinálod, amit mond.
3. Ne állíts vissza biztonsági mentést! Indítsd a szűz 10-et, nyomj rá egy HR-et (igen, a teljesen új 10-re!)
4. Újraindítás után lakd be 0-ról, nyilván a kapcsolatokat és az sms-eket visszaállíthatod a mentésedből.
5. Ne várj tőle túl sokat. Ha nem jön be, a Windows Device Recovery Toollal visszarakhatod a 8.1-et gyorsan."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Hopp, egyvalamit kihagytam: Mentés után HR, tiszta új 8.1-re telepítsd a 10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest