Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70045) King Unique válasza peter889 (#70044) üzenetére


King Unique
titán

Az egyáltalán nem szabad és nem kell soha frissíteni állítás nyilván hülyeség, rosszul mondják azok az "akik". :B Úgy reális, hogy bizonyos esetekben és szoftverkörnyezetben (nem mindig, nem mindenkinél) gondot okozhatnak egyes (nem mindegyik) frissítések, de erre a megoldás szükség esetén azok mellőzése/elrejtése/visszavonása, frissítés ideiglenes szüneteltetése, + rendszer-visszaállítás és biztonsági mentés használata (ami amúgy is ajánlott), nem a frissítés teljes és végleges letiltása mellőzve ezzel a fontos biztonsági és egyéb javításokat is.

A rendszer naprakészre frissítése előzőleg nem véletlenül volt említve, ahol ha pl. nincsen telepítve a SHA-2 frissítés, akkor a továbbiakban nem fog megfelelően működni a frissítés, a Windows Update.

A legtöbb ismert 3rd party vírusirtó még támogatja pár évig a Windows 7-et, vagyis jelenleg van választék. A pontosan melyiket viszont a vírusirtó topic témája, az ügyben ott kellene érdeklődni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.