Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69375) King Unique válasza King Unique (#69373) üzenetére


King Unique
titán

2. Ha a telepítésnél létrejöttek a Windows számára fenntartott kisebb partíciók is, akkor alap, hogy értelemszerűen azokat is klónozni kell, ami egy másik topikban is el lett magyarázva. Nem világos az megint honnan jön, hogy kizárólag csak a C partíciót kell... Max. akkor reális, ha pl. a W7 Legacy/CSM telepítésénél nem jött létre a 100 MB-os kicsi partíció, hanem a C lett megjelölve aktívként és arra kerültek a bootoláshoz szükséges fájlok.

3. Ha van több fizikai meghajtó is a gépben, akkor az ilyen esetek elkerülése végett célszerű lehet biztos ami biztos alapon a többit (HDD) a BIOS-ban letiltani, vagy fizikálisan eltávolítani (lehúzni) a telepítés idejére. Mármint ha valaki nem figyel oda a telepítésnél erre, mert amúgy nem feltétlen kötelező minden esetben, amiről a másik Windows topikban is volt szó. Meg dual-boot telepítésnél nem feltétlen hoz létre újra minden kicsi partíciót a másik Windows telepítője, hanem az előbbi telepítője által létrehozottat is használhatja.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.