Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60624) quailstorm válasza jimmy399 (#60619) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Adnék a pofájának egy durvább formázást. Ha teljes méretű SD, akkor mondjuk fényképezőgép. PC-n esetleg parancssoros diskpart. Láttam már hasonló csodákat telefonflashelésnél is. Tök jól ment az SD de a CWM nem látta. Egy SII-ben kellett megformázni újra...
Jobb ötletem nincs, max hogy legközelebb egy Rufusos cuccot lehet nem éri meg DD-zni, sose próbáltam nem tudom működött-e valaha, de hamar megvan Windows alól Rufusszal.

(#60623) Adrian Mole: nekem egy WD500 szervóhibája csinált ilyet ha arról futott az OS. Arra nem jelzett a Sentinel. Most is megvan a vinyó, szekvenciálisan még elmegy, random nem nagyon.

Amúgy passz. Parkolgatja a fejet?

(#60616) LK: vallásosságot a "Win10-en majd úgyse futnak el az appjaim" önmagadnak bemagyarázására értettem, ha nem világos. Ott keresd a bajt, számomra kiakasztó.

Játékok mentését gyakorlatilag bárhol megtalálhatod, játék válogatja. Registry, telepítési könyvtár, felhasználó dokumentumok könyvtárában valahol, vagy AppData Local. Nagyon ritkán van szignózva és másik gépre/rendszerre másolva nem megy, de elég sokat költöztettem már játékmentést.

A többit nem tudom, böngészőből Chrome-os vagyok, ott elég a user datát áthúzni.
Egyébként 2016 van, ha nem zavar a személyes adataid védelme, szinkronizálhatsz felhőbe is. FF-nek is van tán valami syncje. Steam elég sok játékot cloud ment. E-mail kliensedhez nem értek.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.